Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
639 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 639 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 28  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 28]

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μου ελεγε κ εμενα προχθες οτι περιμενει τον φακελο της δικογραφιας...δηλαδη toutounaki μολις ολοκληρωθει ο φακελος θα κινηθει η ολη διαδικασια...?

avoulis

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΣΤΟ FB ΕΧΕΙ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 1/2(!!!!!!!!!!) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ.............?????????
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ............................ΠΕΙΝΑ.....ΠΕΙΝΑ....
ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ....ΕΧΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΩΣΗ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ.........
ΥΓ1 οι τοξικολογικες θα δειξουν γιατι δεν εκλαιγε το μωρο...................................................................................................................................................................................
ΥΓ2 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Η ΠΕΘΕΡΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΗΚΑΝ...ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ??ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Κ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΠΙΑ........
ΥΓ3 ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ...ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΙΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ......
ΥΓ4 ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΛΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΦΕΛΗ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΙΤΩΣΕΙ.....

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ....
ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΑ.... ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΝΑΩ ΓΙΑ ΟΛΑ....
ΑΛΕΞΙΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ.....
Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΙΞΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!! ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ !!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΜΗΛΙΣΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ...... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

bell

bell
Της έχουν γράψει κάποιοι στα μηνύματα επισκεπτών της...

toutounaki

toutounaki
Αλεξία μου η διαδικασία είναι εν κινήσει.. απλώς είναι απαραίτητο να είναι μέσα και οι ιστολογικές εξετάσεις. Λογικά, θα πρέπει όπου να ‘ναι να βγουν, να δώσει ενδεχομένως κατάθεση και ο γιατρός της Λέρου που το είδε και μετά να κληθεί σε απολογία η μητέρα. Οι περιοριστικοί όροι τίθενται από τη στιγμή που εμφανίζεται σε εισαγγελέα- ανακριτή (μήπως γιαυτό ήθελε χρήματα, να πληρώσει την εγγύησηWink
Δεν ξέρω τα πινάκια στην Κω πόσο βαριά είναι, λογικά η απόφαση θα βγει σε κανένα χρόνο.

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
alexia-marinos έγραψε:μου ελεγε κ εμενα προχθες οτι περιμενει τον φακελο της δικογραφιας...δηλαδη toutounaki μολις ολοκληρωθει ο φακελος θα κινηθει η ολη διαδικασια...?
αλεξία μου δεν σε ξέρω κοπέλα μου κ μόνο συγχαρητηρια μπορω να σου πω που την βοηθησες εστω κ αν τελικά δεν άξιζε..σιγουρα εσύ θα το βρεις το καλο που εκανες μπροστα σου απο τον θεο κ αυτη θα βρει την τιμωρια που της αξιζει..εσυ εκανες οτι θεωρουσες σωστο κ ανθρωπινο..ασχετα που αυτη δεν πρεπει να συγκαταλεγεται στο ανθρωπινο ειδος..

alexia-marinos

alexia-marinos
letitsa έγραψε:ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ....
ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΑ.... ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΝΑΩ ΓΙΑ ΟΛΑ....
ΑΛΕΞΙΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ.....
Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΙΞΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!! ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ !!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΜΗΛΙΣΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ...... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

καληνυχτα κοριτσακι μου....να χαιρεσαι το παιδακι σου κ να πονας οσο μπορεις λιγοτερο...εγω αυτο προσπαθω να κανω...χωρις αποτελεσμα ομως μπορω να πω... Crying or Very sad Crying or Very sad κριμα μονο για αυτο το μωρακι που πραγματικα το παλεψε μεχρι το τελος.... Sad Sad Sad

alexia-marinos

alexia-marinos
foteini35 έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:μου ελεγε κ εμενα προχθες οτι περιμενει τον φακελο της δικογραφιας...δηλαδη toutounaki μολις ολοκληρωθει ο φακελος θα κινηθει η ολη διαδικασια...?
αλεξία μου δεν σε ξέρω κοπέλα μου κ μόνο συγχαρητηρια μπορω να σου πω που την βοηθησες εστω κ αν τελικά δεν άξιζε..σιγουρα εσύ θα το βρεις το καλο που εκανες μπροστα σου απο τον θεο κ αυτη θα βρει την τιμωρια που της αξιζει..εσυ εκανες οτι θεωρουσες σωστο κ ανθρωπινο..ασχετα που αυτη δεν πρεπει να συγκαταλεγεται στο ανθρωπινο ειδος..

σε ευχαριστω πολυ...

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εύχομαι η "μάνα" αυτού του τόσο άτυχου βρέφους να τιμωρηθεί όπως της αξίζει.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Μόνο αυτό έχω να πω..

νατασουλα1204

νατασουλα1204
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καταρχην σασ παρακαλω μην την λετε ζωο γιατι τα ζωα εχουν ψυχη Mad δευτερον εγω απλα ειπα να μην ασχοληστε με το θεμα για εσασ για να μην χαλατε τισ καρδιεσ σασ περισσοτερο και εγω πιστυω οτι φταιει αυτη και μετα απο αυτα που διαβασα ειμαι σχεδον σιγουρη εκτοσ και αν εχει πολυ βαρια ψυχολογικα προβληματα ευχομαι να τιμοριθει αλλα εσεισ μην βαρεται τισ καρδιεσ σασ με καταρεσ και βρισιεσ ειναι κριμα για ενα τερασ σαν και αυτην να χαλιεστε και κατι τελευταιο ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε αυτεσ που βοηθησαν για το μωρακι και ευχομαι να χασουν την εμπιστοσυνη τουσ στουσ ανθρωπουσ και να συνεχιζουν να βοηθαν οσουσ το χρειαζονται.....

toutounaki

toutounaki
Κι εγώ σας καληνυχτίζω !
Ο Θεός ν’ αναπαύσει την ψυχούλα που τόσο άδικα έφυγε και που όλοι πονέσαμε κι αγαπήσαμε και ας είδαμε μόνο μια φωτογραφία του.
Τα αρμόδια δικαστήρια θ’ αποφασίσουν, αλλά και ο Θεός βλέπει… και κρίνει!
Και βλέπει και σένα Αλεξία και θα σου ανταποδώσει το καλό που έκανες. Σε σένα και στα παιδάκια σου που θα είναι περήφανα γιατί έχουν μια μάνα που ανοίγει απλόχερα την πόρτα του σπιτιού και της καρδιάς της χωρίς να ζητάει διαπιστευτήρια.

Θα τα ξαναπούμε σε άλλα θέματα...

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απο την ημερα που εγινε ολο αυτο βλεπω στα ματια του δικου μου του μωρου τα ματακια του δικου της παιδιου...αγκαλιαζω την κορουλα μου κ θελω να της δωσω κ την αγαπη για το παιδακι που εφυγε χωρις να το αγαπησει κανεις...μου εχει γινει ψυχωση κ την αλλαζω πανα καθε τρεις κ λιγο...καθε μερα ερχετε στο μυαλο μου η φατσουλα του που το ειχε ανεβασει κ φωτο η τρελη,δεν αντεχετε ουτε καν σαν σκεψη να βλεπεις ετσι ενα μωρακι να πειναει κ εσυ να αδιαφορεις κ στο τελος να το σκοτωνεις....ουτε για φτυσιμο δεν ειναι η φονισσα!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την xara64 στις Τρι Φεβ 05, 2013 2:42 pm, 1 φορά

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
στις φωτο με το μωρο ο γκομενος της λέει ποσο του μοιαζει και πως βιαζοταν να βγει γιατι τον περιμεναν αργοτερα! οικογενειακως εχουν θέμα ετσι??

alexia-marinos

alexia-marinos
toutounaki έγραψε:Κι εγώ σας καληνυχτίζω !
Ο Θεός ν’ αναπαύσει την ψυχούλα που τόσο άδικα έφυγε και που όλοι πονέσαμε κι αγαπήσαμε και ας είδαμε μόνο μια φωτογραφία του.
Τα αρμόδια δικαστήρια θ’ αποφασίσουν, αλλά και ο Θεός βλέπει… και κρίνει!
Και βλέπει και σένα Αλεξία και θα σου ανταποδώσει το καλό που έκανες. Σε σένα και στα παιδάκια σου που θα είναι περήφανα γιατί έχουν μια μάνα που ανοίγει απλόχερα την πόρτα του σπιτιού και της καρδιάς της χωρίς να ζητάει διαπιστευτήρια.

Θα τα ξαναπούμε σε άλλα θέματα...

σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 11 417472

καληνυχτα!!

alexia-marinos

alexia-marinos
eirini.pav έγραψε:στις φωτο με το μωρο ο γκομενος της λέει ποσο του μοιαζει και πως βιαζοταν να βγει γιατι τον περιμεναν αργοτερα! οικογενειακως εχουν θέμα ετσι??

ολοι για το Δαφνι!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
καληνυχτα κ απο εμενα !!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σας καληνυχτιζω κ εγω κ κλεινει κ για μένα το θεμα εδω..δεν εχω αντοχη για να ασχοληθω ξανα ..μόνο το παιδάκι θα σκεφτομαι κ ευχομαι να προστατευει τα παιδια μας κ όλου του κοσμου τα παιδακια απο εκει ψηλα που ειναι...όσο γι αυτην..αν τελικά παει φυλακή πιστευω οτι θα βρεθουν εκει μεσα καποιοι που θα την "αυτοκτονήσουν" οπως εκαναν παλιοτερα κ στον δουρή αν θυμάστε...γιατι μπορει αυτοι εκει μεσα να ειναι εγκληματιες ή οτιδηποτε άλλο,αλλα κάτι τετοια δεν τα σηκωνουν..ποσο μάλλον αν πεσει στα χερια φυλακισμενων γυναικων που ειναι μάνες...θα βρει σιγουρα την τιμωρια της..καληνύχτα σας κ να ειστε παντα καλα κ τα παιδακια σας ακομα καλυτερα!

blackrose

blackrose
Εγω εζησα την απωλεια..δεν προλαβα να τον αγκαλιασω το γιο μου,αλλα πονεσα,εκλαψα ,θρηνησα,φωναξα γιατι,ξεσπασα..........κι ακομη ποναω.....κι ακομη ζει μεσα μου...θα το δεις στα ματια μου...

Εκεινη η γυναικα......δεν νιωθει τιποτα.Δεν αισθανεται τιποτα,Δεν διεκδηκησε τιποτα.

Εγω τον εχασα στην κοιλια μου λιγο πριν παω για γεννα...αρα δεν ειχα την ευκαιρια να τον σωσω...ηταν να γινει...και το δεχτηκα με πονο ψυχης.

Εκεινη τον ειχε στα χερια της,μετα απο 9 μηνες κυοφοριας,εζησε το Μεγαλειωδες ταξιδι της εγκυμοσυνης,εφΤΑσε στην αγκαλια της ο γιος της...και η αγκαλια της ηταν ψυχικα αδεια....και αυτο το αγγελουδι απλα (γι αυτην )..εφυγε...πεταξε την πιο πολυτιμη ευκαιρια της ζωης της.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΑ.ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΑΓΑΠΗ.

Πεταξε μεσα απο τα χερια της μια ζωη!

Αντιλλαμβανεσαι τι εκανες?
Νιωθεις οτι ενας ανθρωπος εξαιτιας σου εχασε το δωρο ΤΗΣ ΖΩΗΣ?
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΣ?

ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ?

......9 ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ "ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΟΥ"?

ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΑ?

ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.....ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΧΕΙΣ.

Τοσοι ανθρωποι πονεσαμε τον χαμο του μωρου αυτου...κι εγω ειμαι πολυ συγκλονισμενη μεσα μου...μακαρι να το ειχα στα χερακια μου ,να το εσωζα,να το μεγαλωνα..παρα να χαθει ετσι ΑΔΙΚΑ ΑΚΟΥΣ?

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΒΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.

zozefina_27

zozefina_27
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

AISXOS AISXOS AISXOS
anithiko plasma pou the na legese kai mana.
akou ekei to "padaki efuge"
koritsia otan thn eida ena pragma mou irthe sto mualo, oti thelw na thn gdarw zwntani.
to mwraki to ithele mono gia na kratisi ton filarako tis!
kai otan eide oti den epiane to kolpo TO KSEFORTOTHIKE...
tremw apo ta neura mou kai mono kolasmeno paliothuliko,ektoma tis koinonias Twisted Evil Twisted Evil

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το ειδα κ εγω πριν λιγο κ απλα εκλαιγα συνεχεια για το μωρακη εβλεπα το δικο μου κ λεω δεν μπωρει αν υπαρχει τετοια ακαρδη μανα να βλεπει τι βλασταρη της κ να μν του δινει σημασια τι παει να πει <του εδινα 4 γευματα γαλα κ 4 χαμομιλι ετσι λεει της ειπε ο παιδιατρος>

ΜΕ ΚΑΛΎΨΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΛΕΣ

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑ Κ ΕΓΩ ΟΠΩΣ Η ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΜΑΝΕΣ

ΜΕΣΑ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΕΤΣΙ,αλλα τελικα ειχα δικιο οτι κ αν λεμε τωρα

ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΕΦΥΓΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΠΙΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΕ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΖΕΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΡΑ Κ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ""ΜΑΜΑ"" ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ Κ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΜΩΡΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ<

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ""ΠΑΙΔΑΚΙ"" ΤΟΥ ΓΕΙΤΩΝΑ ΗΤΑΝ Κ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ..

ΚΡΙΜΑ
ΚΡΙΜΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΜΩΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!!

zozefina_27

zozefina_27
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
alles ta theloun kai parakalane na erthi ena mwraki(kai egw mesa se autes),kai alles ta petane....
tha parakalousa oles tis manoules tou foroum na min tin lete "mana"
gt den egine pote(psixika enoo).
kai to na eisai MAMA einai enas titlos timis pou i kathe mia apo emas exei apoktisi me polu kopo.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απο την πρωτη στιγμη παρακολουθουσα το θεμα σιωπηλα.. απο την πρωτη στιγμη τα συμπερασματα μου τα ειχα βγαλει.. εδινα μεγαλο μεριδιο ευθυνης σε αυτην αλλα κρατουσα και μια πισινη.. ελεγα απειρια και λαθος συμβουλες; ναι μπορει να παιζει! δεν ηθελα να πιστεψω απο την αρχη το αυτονοητο... καλα η κουνιαδα τσιρκολε...

ο ιατροδικαστης μιλησε.. συγκλονισμενος ο ιδιος μιλησε για τις αυτοματες οφειλομενες φροντιδες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ Η ΜΑΝΑ και για ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ...δεν θελω αλλες αποδειξεις... εκλαψα πολλες φορες γι'αυτο το μωρο.. το βιντεο του ιατροδικαστη το ειδα 2 φορες... απιστευτο! δεν μπορουσα να σταματησω.. πηγαινα στα κλεφτα και κοιτουσα τις κορες μου...
τα θαυματακια μου... πως;; γιατι;;

επαθα κι εγω ψυχωση με αυτο το μωρο... υπεφερε.. πονεσε.. ΠΕΙΝΟΥΣΕ... δεν το χωρα ο νους μου... στεναχωριεμαι που δεν εκανα κατι εκεινο το βραδυ.. να παρω καποιον τηλ να κανω κατι! που να ξερω;;; Sad
το αγγελουδι εφυγε... ποσο κριμα χριστε μου!

Αλεξια δεν εχω λογια για σενα κοπελα μου μπραβο σου.. εισαι ανθρωπος! κι εσυ και ολες οι κοπελες που ετρεξαν και βοηθησαν....

Η Μαρια μας διαβαζει... τωρα πια ειμαι σιγουρη, γιαυτο και θα αναφερθω προσωπικα σε εκεινη...

ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣ.. ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.. ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ.. ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ "ΜΑΝΟΥΛΑ Σ'ΑΓΑΠΩ"

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ...

ΑΠΕΡΡΙΨΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ...
ΠΟΝΑΩ.. ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΕΣ; ΤΙ ΨΥΧΗ ΚΟΥΒΑΛΑΣ;
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΞΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ...

ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ...
ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΞΕΡΩ..
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΦΑΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΟΠΩς ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ 11 ΦΟΡΕΣ
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ...

ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ...

....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama katerina στις Τρι Φεβ 05, 2013 5:05 pm, 1 φορά

ioanna_druga

ioanna_druga
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Vivian έγραψε:Θα σας παρακαλουσα θερμα να μην γινουν παλι τα ιδια έκτροπα.. Φυσικα πειτε την γνωμη σας αλλα μεχρι εκει! Δεν υπηρχαν φανς της κοπελασ υπηρχαν ατομα που αδυνατουν να πιστεψουν οτο ολο αυτο εγινε απο αδιαφορια.. Εγω ακομα δεν τολμω να το φανταστω.. Ζω σε συννεφο μαλλον αλλα εαν η παγματικοτητα ειναι αυτη αρνουμε να κατεβω απο αυτο!

Ο Νικολας εγινε αγγελος οπως του αξιζε τους υπολοιπους ας τους κρινει ο θεος!

Συμφωνώ!!!!

georgia78

georgia78
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MERES TWRA PARAKWLOUTHW THN YPOTHESEI KAI PERIMENA NA DW AN THA MILISI KAPOU AYTH H KOPELLA GIA NA KATALAVW TH GINETE.
EXASA TO MWRO MOU 2 HMERWN KAI OLOI MOU ELEGA PSAXE TO MPOREI N FTENE OI GIATROI....DE TO EKANA ...EXASA TO MORO M KAI DEN ME ENIAZE TIPOTA ALLLO....ERIXNA TO FTAIXIMO SE EMENA ...KAI AKOMA STO PISW MEROS TOU MIALOU MOU LEW...AN...AN PIGAINA PIO NORIS N GENNISW ...AN XEKOURAZOMOUN PERISSOTERW ...AN ...AN ...AN
AYTI DEN EXEI KATHOLOU ESTHISI TOU TI EGINE OTAN GENNAS ENA MORAKI OPOS KAI STA PIO AGRIA ZWA XIPNA TO MITRIKO ESTIKTO AYTH HTAN ANAISTHITH?
EMENA TO MWRAKI MOU PETHANE .....ME FORTONAN HREMISTIKA KAI AYTO P THIMAME ENTONA META APO 9 XRONIA ....EINAI TO AISTHIMA POU EIXA KATHE TREIS AKRIVOS WRES.....ME EPIANE MIA YPERENTASI KAI HTHELA NA FRONTISW TO MWRAKI MOU POU DYSTIXWS DE ZOUSE....AYTHS HTAN ZWNTANO PWS ANTEXEEEE N MIN TO TAIZEI DEN XERW TI NA PW.
APEIRI DEN EXEI TETOIA LEXEI GIA OPOIA GINETE MANA...TO PRTO M MWRO TO GENNISA 19 XRONWN ...KAI GIA VOITHIA EIXA TIN XADERFOULLA M POU HTAN 11 XRONON .....MEXRI KAI AYTH TO TAIZE....ANTE KAI TIS EDWSAN LATHOS ODHGIES ....H KOUNIADA EINAI NOSOKOMA APO OTI EIDA AYTH DEN IXERE?????

elenidek

elenidek
κοριτσια μου συγγνωμη αλλα ή το μυαλο μου ειναι μικρο ή μου εφυγε και πηγε σε αλλουνου κεφαλι
λοιπον: μπηκε και ζητησε βοηθεια -οκ και γω σαν νεα μανουλα ειδικα οταν δεν ηθελα να ρωτησω ξανα και ξανα φιλες μαμαδες συνυφαδες, ρωτουσα εδω για το μωρο

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΧΕΙ ΠΟΣΟ ΕΙΠΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ? ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ- ΟΚ τα νεογεννητα κοιμουνται συνεχομενα τριωρα. αλλα θυμαμαι οταν ο δικος μου ηταν 36 ημερων, ηταν ανησυχος, μου φανηκε ελαφρως ζεστος και δεν θηλαζε σωστα. οσο και να μου ελεγαν ειμαι παραλογη ξεσηκωσα τον κοσμο και πηγαμε στο νοσοκομειο και οντως το παιδακι μου ηταν αρρωστουλι

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ -ισως να ηταν ετσι. μικορ νησι η Λερος ναι οντως ισως να μην υπηρχε παιδιατρος. ενας παθολογος δεν υπηρχε??????????

καθησα και διαβασα ολες αυτες τις σελιδες σε αυτο το θεμα και εφριξα! ειδα τη συνεντευξη και ακουσα μια γυναικα να μιλαει με απαθεια. οκ ισως να ειναι υπο την επηρρεια ηρεμιστικων που δεν το νομιζω. αλλα ολα αυτα που διαβασα.... δηλαδη χτυπαω το κεφαλι μου, ξυνω το κεφαλι μου , τραβαω τα μαλλια μου ακρη δεν βγαζω.
αυτο το παιδι δεν εκλαιγε σπαρακτικα? εδω 10 λεπτα αργησα να ταισω το μωρο νεογεννητος που ηταν και αυτο επειδη ετυχε εκεινη την ωρα να βαζω ξυλα στο λεβητα και τον ακουσε ολη η γειτονια! αυτο το παιδακι δεν το ακουσαν οι γειτονες? γεννησε δεκεμβριο αρα εμεινε εγκυος μαρτιο πανω κατω. γνωρισε τον συντροφο της ιουλιο. δηλ ηταν 4 μηνες γεματους εγκυος. τι διαολο πλακα ηταν η κοιλια της? και τον σεπτεμβρη που του ειπε εκανα τεστ ειμαι εγκυος ηταν 6 μηνων περιπου. δεν φαινοταν παλι η κοιλια της? μηπως και ο συντροφος ειναι λιγο στην κοσμαρα του?μηπως εχουν ολοι μεριδιο ευθυνης?
αισθανομαι βλακας γιατι την υποστηριξα σε τοσα ατομα και τωρα διαβαζω ακουω βλεπω πραγματα και ανατριχιαζω. ειχα υποσχεθει να παω να αναψω ενα κερακι για το μωρο οσο αυτο ηταν στο νοσοκομειο και δεν προλαβα . μεχρι να παω το μωρακι ειχε φυγει απο τη ζωη. και αισθανομουν ενοχη που δεν προλαβα να παω στην εκκλησια να αναψω το κερακι εγκαιρα και πηγα μετα. αυτη δεν αισθανεται ενοχη για τιποτα? δεν εχει τυψεις?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 28]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 28  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις