151 Απ: ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? Τρι Φεβ 05, 2013 11:50 am
μαμά Βασιλικής
Είναι σε καλό δρόμο!
Ρε πόσο με κάλυψες..και sorry για το ΡΕ αλλα φαντάσου οτι συνοδευεται με ένα χτύπημα στην πλάτη..το μόνο που έχω εγώ να συμπληρώσω χωρίς σε καμία περίπτωση να πρέπει να αντιπροσωπεύει και σενα...Αυτοί οι άνθρωποι που κάποιος τους έκανε μάνες και πατέρες κατα καιρούς πρέπει να πεθαίνουν αργά και βασανιστικά..και όπως σκότωσε το αγγελούδι της(που μέσα μου εγώ η ξένη νιώθω ενοχές που δεν το άρπαξα απο την αγκαλιά μιας φόνισσας να το τα'ι΄σω και να το μεγαλώσω)έτσι να φύγει και αυτή,μπουκιά ψωμί και σταγόνες νερού να μην ξαναδει στην ζωή της...Σκληρή?Μπορεί..αλλα είμαι μάνα και αυτό το παιδάκι νιώθω μέσα μου πως έπρεπε να το είχα προστατέψει...εγώ...η ξένη...arco iris έγραψε:τωρα πια που ακουστηκαν και οι δυο αποψεις μπορω να εκφερω μια αποψη που τοσο καιρο υπεβοσκε αλλα ηθελα να ειμαι δικαιη...
μια μαρια γεματη ψεμματα, που ΔΕΝ πηγε την παρασκευη στο νοσοκομειο και μας δουλεψε, που το παιδι ειχε πιει απο βραδυς 150 και 70 και 20 αλλα μετα Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ το βρηκε χωρις σταγονα υγρου 3 μερες... μια μαρια που το αλλαζε αλλα απ την πρωτη μερα στη λερο μας ειπαν οτι μυριζε απ τις πληγες..... που της ειπαν να δινει μια τσαι μια γαλα ΑΛΛΑ ο γιατρος το αρνειται...
ειχα αμφιβολιες, η καρδια μου ηθελε να πιστεψει οτι δεν υπαρχει τετοια μανα, ξερουμε λιγο πολυ πως καλυπτονται οι γιατροι μεταξυ τους, ειπα, δε μπορει......εκαναν κι αυτοι το λαθος να βγαινουν να κουτσομπολευουν και μην τυχον τους χαλασουμε τον τουρισμο ολο να παινευουν το νησι που εχει και κοινωνικο παντοπωλειο !!!(ελεος- λες και θα κριθει ολοκληρος τοπος απο ενα περιστατικο)
και βγαινει ο ιατροδικαστης που ειναι αμεμπτου ηθικης και ολοι λενε τα καλυτερα λογια και μιλαει για ζωα.......εκει καπου το θεμα το αφησα γιατι μουδιασε η ψυχη μου ειλικρινα ......
και περιμενα να ακουσω τι εχει να πει οταν καποτε μιλησει η μανα.....
η καμενη απο την πεθερα --δεν το συζηταμε την εχωσε πιο μεσα, αλλα λες, για να δουμε, μηπως, ρε παιδι μου, μηπως η κοπελα κατι, τι αραγε περιμενα?
μπορει να περιμενα κι εγω ενα δακρυ, να ακουσω μια μανα που εχασε το παιδι της και οχι μια μανα που διηγειται παραμυθι......ο γιατρος πιο συντετριμμενος ηταν στο τηλεφωνο απ τη μανα......
εγω δεν θα κρινω αν ηταν παντρεμενη η συζουσε κι ολα αυτα τα γελοια.......δεν θα κρινω αν το παιδι της ειπαν να το παει οταν σαραντησει.....αν της ειπαν να του δινει τσαι........αν της ειπαν φερτο τη δευτερα.........ΑΝ ολα αυτα !!!!!
πεμπτη γυρισε ο αντρας της και το παιδι ηταν αφαγο και παγωμενο....και νοσοκομειο πηγαν ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ......
κριμα για το παιδακι , κριμα παναγια μου, ποσο κλαψαμε και ποσο στεναχωρηθηκαμε.......στην αγκαλια της παναγιας ειναι σιγουρα πιο καλα.......
οπως ειπατε, ενα κιχ κανουν και ρωταμε 3 παιδιατρους.........