Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
597 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 597 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 28]

μαμά Βασιλικής

μαμά Βασιλικής
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
arco iris έγραψε:τωρα πια που ακουστηκαν και οι δυο αποψεις μπορω να εκφερω μια αποψη που τοσο καιρο υπεβοσκε αλλα ηθελα να ειμαι δικαιη...
μια μαρια γεματη ψεμματα, που ΔΕΝ πηγε την παρασκευη στο νοσοκομειο και μας δουλεψε, που το παιδι ειχε πιει απο βραδυς 150 και 70 και 20 αλλα μετα Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ το βρηκε χωρις σταγονα υγρου 3 μερες... μια μαρια που το αλλαζε αλλα απ την πρωτη μερα στη λερο μας ειπαν οτι μυριζε απ τις πληγες..... που της ειπαν να δινει μια τσαι μια γαλα ΑΛΛΑ ο γιατρος το αρνειται...
ειχα αμφιβολιες, η καρδια μου ηθελε να πιστεψει οτι δεν υπαρχει τετοια μανα, ξερουμε λιγο πολυ πως καλυπτονται οι γιατροι μεταξυ τους, ειπα, δε μπορει......εκαναν κι αυτοι το λαθος να βγαινουν να κουτσομπολευουν και μην τυχον τους χαλασουμε τον τουρισμο ολο να παινευουν το νησι που εχει και κοινωνικο παντοπωλειο !!!(ελεος- λες και θα κριθει ολοκληρος τοπος απο ενα περιστατικο)
και βγαινει ο ιατροδικαστης που ειναι αμεμπτου ηθικης και ολοι λενε τα καλυτερα λογια και μιλαει για ζωα.......εκει καπου το θεμα το αφησα γιατι μουδιασε η ψυχη μου ειλικρινα ......
και περιμενα να ακουσω τι εχει να πει οταν καποτε μιλησει η μανα.....
η καμενη απο την πεθερα --δεν το συζηταμε την εχωσε πιο μεσα, αλλα λες, για να δουμε, μηπως, ρε παιδι μου, μηπως η κοπελα κατι, τι αραγε περιμενα?
μπορει να περιμενα κι εγω ενα δακρυ, να ακουσω μια μανα που εχασε το παιδι της και οχι μια μανα που διηγειται παραμυθι......ο γιατρος πιο συντετριμμενος ηταν στο τηλεφωνο απ τη μανα......
εγω δεν θα κρινω αν ηταν παντρεμενη η συζουσε κι ολα αυτα τα γελοια.......δεν θα κρινω αν το παιδι της ειπαν να το παει οταν σαραντησει.....αν της ειπαν να του δινει τσαι........αν της ειπαν φερτο τη δευτερα.........ΑΝ ολα αυτα !!!!!
πεμπτη γυρισε ο αντρας της και το παιδι ηταν αφαγο και παγωμενο....και νοσοκομειο πηγαν ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ......
κριμα για το παιδακι , κριμα παναγια μου, ποσο κλαψαμε και ποσο στεναχωρηθηκαμε.......στην αγκαλια της παναγιας ειναι σιγουρα πιο καλα.......
οπως ειπατε, ενα κιχ κανουν και ρωταμε 3 παιδιατρους.........
Ρε πόσο με κάλυψες..και sorry για το ΡΕ αλλα φαντάσου οτι συνοδευεται με ένα χτύπημα στην πλάτη..το μόνο που έχω εγώ να συμπληρώσω χωρίς σε καμία περίπτωση να πρέπει να αντιπροσωπεύει και σενα...Αυτοί οι άνθρωποι που κάποιος τους έκανε μάνες και πατέρες κατα καιρούς πρέπει να πεθαίνουν αργά και βασανιστικά..και όπως σκότωσε το αγγελούδι της(που μέσα μου εγώ η ξένη νιώθω ενοχές που δεν το άρπαξα απο την αγκαλιά μιας φόνισσας να το τα'ι΄σω και να το μεγαλώσω)έτσι να φύγει και αυτή,μπουκιά ψωμί και σταγόνες νερού να μην ξαναδει στην ζωή της...Σκληρή?Μπορεί..αλλα είμαι μάνα και αυτό το παιδάκι νιώθω μέσα μου πως έπρεπε να το είχα προστατέψει...εγώ...η ξένη...

????????

Επισκέπτης
δεν ξερω τι ειναι η επιλοχειος.... δεν ξερω τι παθαινεις......δεν εχω καμια γνωση πανω στο θεμα ειλικρινα.....απο τα 12 μου περιμενα ποτε θα κανω παιδια....μια ζωη αυτο ηθελα και αυτο ονειρευομουν......δε διαννοηθηκα απ τη μερα που γεννησα να μην ειμαι διπλα στα παιδια μου οση κουραση, οσα προβληματα κι αν ειχα......
μη με δειρετε αλλα να ρωτησω καποια που το κατεχει
εκτρωση δεν εκανε το παιδι το κρατησε........δεν το εδωσε, δεν το πουλησε, δεν δεν δεν
μηπως οντως επαθε αυτου του ειδους την καταθλιψη???? μπορει δλδ να παθεις κατι τοσο σοβαρο και να κανεις ετσι? ρωταω με καθε ειλικρινεια.........

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Maria x. έγραψε:toutounaki δεν ειναι ελαφρυντικο μεγάλο αν επικαλεστει επιλοχειο;;;
Μακαρι να γινουν οπως τα λες και να τιμωρηθει παραδειγματικα.
Συμφωνω μαζι σου για το τελευταιο...μακαρι να υπαρχουν παντα και παντου τέτοιοι ανθρωποι με Α κεφαλαιο!!!

Οσο για τα αξιοπεπρεπη μηνυματα...σ'ευχαριστώ πολυ αλλα το ¨εχασα" καποια στιγμη!!! Very Happy Very Happy Very Happy Εβρισα πολυ ασχημα και γι'αυτο ζητάω να σβηστουν!!!!

Οι δικηγόροι έτσι που εξελίχτηκαν τα πράγματα, μόνο ελαττωμένο καταλογισμό μπορούν να επικαλεστούν. Αλλά το δικαστήριο θα ζητήσει πραγματογνωμοσύνη από ψυχιάτρους ανεξάρτητους δε θα βασιστεί μόνο στους τεχνικούς συμβούλους της Μαρίας.
Ε, τώρα πόσο πιθανό είναι αν όντως είναι υγιής, ο ανεξάρτητος ψυχίατρος να δεχθεί ελαττωμένο καταλογισμό αν ο καταλογισμός είναι πλήρης; Δύσκολο κατ' εμέ (άσε που επιλόχειος κατάθλιψη δε σημαίνει απαραίτητα ελαττωμένο καταλογισμό, μπορεί να έχεις ψυχολογικά προβλήματα και μια χαρά να ξέρεις ότι κάνεις κακό).
Τώρα για τα ‘γαλλικά’, εγώ θυμάμαι ένα βράδυ που είχαμε μια πολύ ωραία συζήτηση. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι κάποιοι έπαιρναν πιο προσωπικά το ζήτημα, χωρίς λόγο γιατί η αλήθεια θα έβγαινε στο φως έτσι ή αλλιώς.
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι ένας καλός Χριστιανός δεν άκουγε το μωρό να κλαίει, δεν έβλεπε κανείς τίποτα, να κάνει μια καταγγελία στην εισαγγελία για κοινωνική έρευνα; Δε μπορεί όλο αυτό να έγινε σε 3 μέρες μόνο… (με κάθε επιφύλαξη γιατί γιατρός δεν είμαι αλλά βάσει κοινής λογικής)

fratzolaki

fratzolaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μακαρι toutounaki μου να εχεις δικιο και να παρει την τιμωρια που της αξιζει.Αν και πραγματικα δεν νομιζω οτι καμια τιμωρια ,τουλαχιστον απο αυτες που ισχυουν θα ειναι ισαξια αυτου που εκανε.
Οσο σκεφτομαι οτι το καημενο το ψυχουλακι μου,ελιωνε σιγα σιγα,που θα ενιωθε πεινα και πονο,παει να σπασει το κεφαλι μου.Τρελαινομαι μα το Θεο!Την συνεντευξη δεν αντεξα να την δω.Και μονο που την ειδα στην αρχη με πλατη γυρισμενη και τετοια απαθεια στον τονο της φωνης,εκλεισα την τηλεοραση γιατι αηδιασα σαν ανθρωπος και σαν μανα.Δεν μπορω να το πιστεψω ακομα.Σε αλλες συνθηκες,μαναδες δινουν το αιμα τους στην κυριολεξια για ζησουν τα παιδια τους κι αυτη το αφησε να λιωσει μεσα. στα χερια της.Τι τραγικο!

????????

Επισκέπτης
toutounaki έγραψε:
Maria x. έγραψε:toutounaki δεν ειναι ελαφρυντικο μεγάλο αν επικαλεστει επιλοχειο;;;
Συμφωνω μαζι σου για το τελευταιο...μακαρι να υπαρχουν παντα και παντου τέτοιοι ανθρωποι με Α κεφαλαιο!!!

Οσο για τα αξιοπεπρεπη μηνυματα...σ'ευχαριστώ πολυ αλλα το ¨εχασα" καποια στιγμη!!! Very Happy Very Happy Very Happy Εβρισα πολυ ασχημα και γι'αυτο ζητάω να σβηστουν!!!!

Οι δικηγόροι έτσι που εξελίχτηκαν τα πράγματα, μόνο ελαττωμένο καταλογισμό μπορούν να επικαλεστούν. Αλλά το δικαστήριο θα ζητήσει πραγματογνωμοσύνη από ψυχιάτρους ανεξάρτητους δε θα βασιστεί μόνο στους τεχνικούς συμβούλους της Μαρίας.
Ε, τώρα πόσο πιθανό είναι αν όντως είναι υγιής, ο ανεξάρτητος ψυχίατρος να δεχθεί ελαττωμένο καταλογισμό αν ο καταλογισμός είναι πλήρης; Δύσκολο κατ' εμέ (άσε που επιλόχειος κατάθλιψη δε σημαίνει απαραίτητα ελαττωμένο καταλογισμό, μπορεί να έχεις ψυχολογικά προβλήματα και μια χαρά να ξέρεις ότι κάνεις κακό).
Τώρα για τα ‘γαλλικά’, εγώ θυμάμαι ένα βράδυ που είχαμε μια πολύ ωραία συζήτηση. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι κάποιοι έπαιρναν πιο προσωπικά το ζήτημα, χωρίς λόγο γιατί η αλήθεια θα έβγαινε στο φως έτσι ή αλλιώς.
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι ένας καλός Χριστιανός δεν άκουγε το μωρό να κλαίει, δεν έβλεπε κανείς τίποτα, να κάνει μια καταγγελία στην εισαγγελία για κοινωνική έρευνα; Δε μπορεί όλο αυτό να έγινε σε 3 μέρες μόνο… (με κάθε επιφύλαξη γιατί γιατρός δεν είμαι αλλά βάσει κοινής λογικής)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Τρι Φεβ 05, 2013 11:56 am, 1 φορά

alexia-marinos

alexia-marinos
και καλα βρε κοριτσια,δεν ηξερε...δεν ειχε ιδεα απο μωρα...το μητρικο της ενστικτο δεν λειτουργησε???? Shocked Shocked Shocked

τα ζωα εχουν πιο αναπτυγμενο το μητρικο ενστικτο απο αυτη....

toutounaki

toutounaki
arco iris έγραψε:δεν ξερω τι ειναι η επιλοχειος.... δεν ξερω τι παθαινεις......δεν εχω καμια γνωση πανω στο θεμα ειλικρινα.....απο τα 12 μου περιμενα ποτε θα κανω παιδια....μια ζωη αυτο ηθελα και αυτο ονειρευομουν......δε διαννοηθηκα απ τη μερα που γεννησα να μην ειμαι διπλα στα παιδια μου οση κουραση, οσα προβληματα κι αν ειχα......
εκτρωση δεν εκανε το παιδι το κρατησε........δεν το εδωσε, δεν το πουλησε, δεν δεν δεν
μηπως οντως επαθε αυτου του ειδους την καταθλιψη???? μπορει δλδ να παθεις κατι τοσο σοβαρο και να κανεις ετσι? ρωταω με καθε ειλικρινεια.........
Αυτό κοπέλα μου μόνο ένας ψυχίατρος θα το πει. Και υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις. Θα δούμε…

toutounaki

toutounaki
alexia-marinos έγραψε:και καλα βρε κοριτσια,δεν ηξερε...δεν ειχε ιδεα απο μωρα...το μητρικο της ενστικτο δεν λειτουργησε???? Shocked Shocked Shocked

Αυτό είπε ο Μιχελοδημητάκης (ιατροδικαστής εγκυρότατος).
Εσύ που την είδες, τι εικόνα σου έδωσε (ως άνθρωπος γιατί γιατροί δεν είμαστε, εγώ τουλάχιστον δεν είμαι). Αν δε θες, μην απαντήσεις, θα το σεβαστώ απόλυτα.

POLINA27

POLINA27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
alexia-marinos έγραψε:και καλα βρε κοριτσια,δεν ηξερε...δεν ειχε ιδεα απο μωρα...το μητρικο της ενστικτο δεν λειτουργησε???? Shocked Shocked Shocked

δεν εχει δεν ήξερε καμια γυναικα δεν γεννηθηκε μάνα απλα αδιαφόρησε..
το να αλλάξεις πανα δεν είναι μεγάλο πράμα ουτε ειναι η θεωρια της σχετικοτητας να ταισεις και να κάνεις μπανιο ένα μωρό .. απλά δεν την ενοιαζε και αυτό ειναι εγκληματικη ενεργεια γιατι αφησε το μωρακι στο ελεος του θεου..
η δε κουνιαδα που την υποστηριζε κιολας στην πρωτη συνεντευξη μη χέσω αλλο ζωον και εκείνη που πραγματικά εκνευριστηκα γιατί ψευτογέλασε πόσες φορες..
που να τους παρει και να τους σηκωσει.. κριμα στο μωρακι κρίμα .. εφυγε πολύ αδικα

https://www.facebook.com/polina.papastamatiou?ref=tn_tnmn

????????

Επισκέπτης
βαση κοινης λογικης αν δε θες ενα παιδι και εισαι 24 εκτος γαμου υπαρχουν πολυ πιο ευκολες λυσεις απ το να το κρατησεις, να πας να βρεις τον ανυποψιαστο, να τον πεισεις οτι ειναι δικο του, να γεννησεις στους 5 μηνες υποτιθεται, να γινεις ρομπα σε ενα ολοκληρο σοι (πεθερες κουνιαδες και ολοι οσοι καταλαβαν οτι τον δουλεψε) και να ρισκαρεις κιολας αν αυτος μαθαινοντας την αληθεια δε μεινει μαζι σου.........
εδειχνε να προετοιμαζει οικογενεια γι αυτο το παιδι.......
τι σκατα εγινε δε μπορω να καταλαβω.......

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
toutounaki έγραψε:

Περιορισμένης ευθυνης παντως ειναι σιγουρα και ειναι οφθαλμοφανες...και μυθομανης σε πολυ επικυνδινο βαθμο...

Σε αυτο που ρωτας πιστευω οτι το παιδι απο την αρχη ειχε ελλειπη σιτιση και επεσε σε ληθαργο σιγα σιγα...ή λιγες μερες πριν την Παρασκευη...Ο ιατροδικαστης μιλησε για πληρη αφυδάτωση..αυτο δεν νομιζω να γινεται σε 3 μερες μονο.
Οι γειτονες πορφανως και ακουγαν το μωρο...αλλα και αυτο ποσο να κλάψει;;
Ποση δυναμη να εχει;;;
Ποσες αντοχες;;;
Και γώ αν ακουγα ενα νεογέννητο να κλαιει θα ελεγα για κολικους κτλ.ουτε θα πηγαινε το μυαλο μου σε τέτοιο θεμα...δηλ. παραμέληση.

????????

Επισκέπτης
εγω μ αρεσει που ακομα ψαχνω λογικη...........

marianthi_m

marianthi_m
Απο που να το πιάσει κανείς και που να το αφήσει?
Και πόλεμος να γίνει που λεει ο λόγος ή κατι τελοσπάντων που δεν μπορεις εσυ να το ελέγξεις και πάθει κάτι το παιδί σου μη κακό ΠΑΛΙ τον εαυτό σου θα κατηγορείς γιατί εισαι ΜΑΝΑ!!! Η κυρία έχει όμως ήσυχη συνείδηση ότι έπραξε σωστά!

Μια αθώα ψυχούλα ταλαιπωρήθηκε μέχρι θανάτου και ο άνθρωπος που το έφερε στον κόσμο δεν ριχνει ουτε ενα δακρυ μπροστα στον ρεπόρτερ.. μια φορα δεν λυγίζει η φωνή....

Ένα παιδάκι που η μάνα του δεν το αποκαλεί καν παιδακι ΜΟΥ!!!

http://www.creativebeez.gr

Tini13

Tini13
ΜΑΡΙΑΝΘΑΚΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΜΟΥ" ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΥΛΩΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ..

alexia-marinos

alexia-marinos
πολλα ψεμματα απο ολους εχει αυτη η ιστορια κοριτσια...εγω που την εζησα απο κοντα την τσακωσα σε πολλα πραγματα να λεει ψεμματα....αυτο που ειπε καποια κοπελα πριν (συγνωμη,δεν θυμαμαι ποια) οτι το ελεγε το μωρο ψυχουλακι μου κ κρατουσε το σκουφακι του ειναι αληθεια αλλα ηταν μονο την πρωτη μερα που πεθανε το μωρο...μετα τιποτα...εγω την ρωτουσα για το μωρακι,προσπαθουσα να μαθω λεπτομερειες για την συντομη ζωη του κ μου τα μασουσε...τα μπερδευε,μια ελεγε οτι στην αρχη το μωρο ετρωγε κανονικα γαλα κ μετα ελεγε οτι απο την αρχη εδινε μισο γαλα,μισο χαμομηλο...το βραδυ που ηρθε σπιτι μου την ακουσε η μαμα μου να λεει οτι ενα βραδυ που εκλαιγε το μωρακι γυρισε κ του ειπε "σκασε πια!!!"...ευτυχως που δεν την ακουσα την ωρα που το ελεγε γιατι δεν ξερω πως θα αντιδρουσα...πριν λιγες ωρες ειχε πεθανει το μωρακι της κ αυτη το μονο που την ενοιαε ηταν να βρει ενα καλο δικηγορο...γιατι????

Λέττα

Λέττα
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
arco iris έγραψε:δεν ξερω τι ειναι η επιλοχειος.... δεν ξερω τι παθαινεις......δεν εχω καμια γνωση πανω στο θεμα ειλικρινα.....απο τα 12 μου περιμενα ποτε θα κανω παιδια....μια ζωη αυτο ηθελα και αυτο ονειρευομουν......δε διαννοηθηκα απ τη μερα που γεννησα να μην ειμαι διπλα στα παιδια μου οση κουραση, οσα προβληματα κι αν ειχα......

η επιλόχιος είναι ύπουλη, συνήθως δε θέλει η μητέρα να έρθει σε καμία επαφή με το μωρό και ταυτόχρονα έχει και τα κλασικά συμπτώματα της κατάθλιψης... υπάρχουν πολλές γυναίκες που έχουν αυτοκτονήσει όταν άργησε η οικογένεια να ζητήσει βοήθεια από ειδικούς

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Λέττα στις Τρι Φεβ 05, 2013 12:22 pm, 1 φορά

alexia-marinos

alexia-marinos
Λέττα έγραψε:

η επιλόχιος είναι ύπουλη, συνήθως δε θέλει η μητέρα να έρθει σε καμία επαφή με το μωρό και ταυτόχρονα έχει και τα κλασικά συμπτώματα της κατάθλιψης... υπάρχουν πολλές γυναίκες που έχουν αυτοκτονήσει όταν άργησε η οικογένεια να ζητήσι βοήθεια από ειδικούς

αυτη ηταν ΑΔΙΑΦΟΡΗ!!! σιγουρα δεν επασχε απο επιλοχειο!!!!!!

μυρτω

μυρτω
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
στην εκπομπη η τατιανα σημερα ως τι την καλεσε;ως χαροκαμενη μανα;μηπως να μη δω την εκπομπη γιατι θα μου ανεβει το αιμα στο κεφαλι;
προφανως η κοπελα εχει ψυχολογικα κ πολλα αλλα..
προφανως ειπε ψεματα για το μηνα που γενναει γιατι ηθελε να το περασει στο συντροφο της για δικο του,ενω δεν ηταν..τελος παντων,αυτα ειναι δευτερευοντα.
κ εγω πιστευω πως δε θα τιμωρηθει,λογικα στην επιλοχειο θα το ριξουν.
οσο για καποια κοπελα που μιλησε για φανς..ενταξει τι να πω!!ακους εκει φαν!
υπαρχουν ανθρωποι ευκολοπιστοι,καλοπροαιρετοι κ ανθρωποι που δεν παει το μαυλο τους,δε θελουν να πιστεψουν πως μια κοπελα 24 χρονων φερθηκε ετσι στο παιδι της το ιδιο(στην τελευταια κατηγορια ανηκω κ εγω).
αδυνατεις να το πιστεψεις κ λες ισως φταιει ο γιατρος,το νοσοκομειο..κατι αλλο τελος παντων.
κ εγω οταν αρχισα να διαβαζω το θεμα της,σκεφτηκα οτι δεν εχει καν παιδι,κ αν εχει δεν ειναι αρρωστο,αλλα ειναι γνωστο τρολ.αλλα επειδη τους εχω πρηξει εδω μεσα ολο με τα τρολ,λεω ας σκασω αυτη τη φορα.
μετα οταν ειδα πως οντως εγινε αεροδιακομιδη κ το περιστατικο ειναι πραγματικο,αρχισα να σκεφτομαι οτι ισως ειναι μια κοπελα μονη,σ ενα μικρο νησι κ το συστημα μας γνωριζουμε ποσο σαθρο ειναι..
μετα αρχισαν πολλοι να βριζουν,να κοροιδευουν,να μιλουν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ,ενταξει ουτε φορτηγατζηδες ετσι..κ δε με πειραξε που δεν υποστηριζαν αυτην σαφως,αλλα το οτι κοροιδευαν,περιγελουσαν,εριχναν τη χολη τους σε οποιον τολμουσε να εχει λιιιιγο διαφορετικη γνωμη!
τελος παντων,ξεφυγα παλι.
μακαρι να ειναι το τελευταιο μωρακι που υπεφερε κ αυτη τελευταιος ανθρωπος που θα μεινει ατιμωρητος.

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το σκυλί μου μέρες τώρα δεν ειναι καλα! και δεν κλαιει ουτε μπορει να μου πει οτι δεν ειναι καλά! βρακί δεν εχω για τον κώλο μου και το ετρεξα σε 2 γιατρους γιατι ο πρωτος δεν με καλυψε! 5 βράδια τωρα δεν κοιμάμαι για να βλέπω αν ειναι καλά και καθε φορά που κάνει εμετο και με κοιταει στα ματια κλαιω γιατι καταλαβαινω οτι πονάει και υποφερει και πραγματικά σκίζεται η καρδια μου! που θέλω να καταλήξω....πως γινεται να μιλάς τοση ωρα για το μωρο σου και να μην εχει λυγισει εστω και λίγο η φωνη σου! του κόσμου τα ηρεμηστικά να πάρεις δεν γινεται! το νησι τουμπα θα εφερνα να βρω λύση να γινει το παιδί μου καλά! και δεν μπορώ να ακουω άλο για απειρία γιατι οι άπειροι γονεις ειναι αυτοι που ειναι πιο πανικοβλημένοι και πέρνουν με το παραμικρό το γιατρό ή κανουν φασαρία οταν δεν σε εξεταζουν οπως υποστηριζε! ακριβως επειδη εισαι απειρος τρέχεις παραπάνω ακόμα και στο πιο χαζό που μπορεί να συμβαινει! αλλα για να μην λέμε μονο για αυτην όλο το περιβάλλον ειναι προβληματικό , κουνιάδα δεν το συζητω αλλά ακι αυτό που ειπε η πεθερα για τον γιο..ε γυρισε το παιδι, μου είπε οτι το μωρό ειναι κρύο και δεν τρώει αλλά ηταν κουρασμένο από τη δουλειά και επεσε για υπνο!! ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ????? εχω πάρει 5 φορες τον κτηνιατρο για να του πω οτι δεν τρωει το σκυλί ! θα επεφτα για υπνο ή θα ζητούσα απο φορουμ οδηγιες αν ηταν το παιδί μου!!

και οσο σκε΄φτομαι οτι εγω προσπαθω 4 χρόνια για παιδί .......

toutounaki

toutounaki
fratzolaki έγραψε:Μακαρι toutounaki μου να εχεις δικιο και να παρει την τιμωρια που της αξιζει.Αν και πραγματικα δεν νομιζω οτι καμια τιμωρια ,τουλαχιστον απο αυτες που ισχυουν θα ειναι ισαξια αυτου που εκανε.
Οσο σκεφτομαι οτι το καημενο το ψυχουλακι μου,ελιωνε σιγα σιγα,που θα ενιωθε πεινα και πονο,παει να σπασει το κεφαλι μου.Τρελαινομαι μα το Θεο!Την συνεντευξη δεν αντεξα να την δω.Και μονο που την ειδα στην αρχη με πλατη γυρισμενη και τετοια απαθεια στον τονο της φωνης,εκλεισα την τηλεοραση γιατι αηδιασα σαν ανθρωπος και σαν μανα.Δεν μπορω να το πιστεψω ακομα.Σε αλλες συνθηκες,μαναδες δινουν το αιμα τους στην κυριολεξια για ζησουν τα παιδια τους κι αυτη το αφησε να λιωσει μεσα. στα χερια της.Τι τραγικο!
Εκείνο το βράδυ, δεν κοιμήθηκα όπως και πάρα πολλές άλλες κοπέλες δηλαδή. Όταν είπε δεν ανοίγουν τα μάτια του, ήθελα να σπάσω την οθόνη του υπολογιστή να μπουκάρω να τους πάω στο νοσοκομείο αμέσως. Τότε 2 κοπέλες μου έστειλαν π.μ (η μία ήταν η Helen M, η άλλη αν θέλει ας το πει) και μου είπαν για πήγαινε διάβασε τα μηνύματά της να δεις τι λέει… μάλλον είναι τρολ. Τότε πράγματι διάβασα όλα όσα έγραψε και ήταν όντως περίεργα. Κάπως ηρέμησα, αλλά κάτι μ’ έτρωγε και πήρα το πρωί το νοσοκομείο. Δεν είχαμε λέει εισαγωγή νεογνού. Ντροπιασμένη έκλεισα το τηλ. Λέω άντε το τρολ, μας την έφερε και γελάει τώρα.
Όταν έμαθα ότι το μωρό όντως υπάρχει και χαροπαλεύει… και όταν έμαθα το γιατί… όσο σκέφτομαι κι εγώ πως έλιωνε μέρα με την μέρα ώρα με την ώρα. Δεν άκουσα τη συνέντευξη, γιατί δεν ήθελα να την ακούσω. Και γιατί μου έκλεψαν το αυτοκίνητο και είχα άλλα ζόρια σήμερα, δεν είχα τη δύναμη. Ποτέ δε θα την έχω. Μου αρκεί που ακούω τα κορίτσια να λένε πως δεν είπε ούτε ένα συγγνώμη, ούτε ένα δάκρυ δεν έχυσε… Και Στέλλα μου άσε δε θα βρεις λογική γιατί δεν υπάρχει…
Καημένο μωράκι, αθώα ψυχούλα…

Λέττα

Λέττα
alexia-marinos έγραψε:το βραδυ που ηρθε σπιτι μου την ακουσε η μαμα μου να λεει οτι ενα βραδυ που εκλαιγε το μωρακι γυρισε κ του ειπε "σκασε πια!!!"...ευτυχως που δεν την ακουσα την ωρα που το ελεγε γιατι δεν ξερω πως θα αντιδρουσα...

αυτό πρίν πεθάνει το είπε? αλλά και πάλι έχει το βλαστάρι της στην εντατική και αυτή αυτό βρήκε να πει?

alexia-marinos

alexia-marinos
Λέττα έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:το βραδυ που ηρθε σπιτι μου την ακουσε η μαμα μου να λεει οτι ενα βραδυ που εκλαιγε το μωρακι γυρισε κ του ειπε "σκασε πια!!!"...ευτυχως που δεν την ακουσα την ωρα που το ελεγε γιατι δεν ξερω πως θα αντιδρουσα...

αυτό πρίν πεθάνει το είπε? αλλά και πάλι έχει το βλαστάρι της στην εντατική και αυτή αυτό βρήκε να πει?

μετα που ειχε πεθανει το μωρακι μου το ειπε....

alexia-marinos

alexia-marinos
ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΛΕΡΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ...ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΩ!!!!ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΩ Κ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Κ ΑΥΤΗ...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την alexia-marinos στις Τρι Φεβ 05, 2013 12:30 pm, 1 φορά

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οτι κσι λεμε σε ενα πραγμα συμφωνουμε ολοι..... οτι η κοπελα ητανε αναξια να γινει μανουλα...... την ωρα που πολες κοπελες πασχιζουν να κρατησουν στην αγκαλιτσα τους ενα μωρακι ειτε δικο τους ειτε μεσα απο ιοθεσια.....

αλεξια-μαρινος μπραβο σου για την ανθρωπια σου....

bell

bell
Εμένα με έχει προβληματίσει αυτό που είπε - Maria x.- νομίζω τη λένε... ότι θα ξαναμπεί κάποια στιγμή με άλλο προφιλ....

...και θα κάνουμε ανάλαφρη κουβεντούλα! Rolling Eyes

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 28]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις