126 Απ: ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? Τρι Φεβ 05, 2013 10:35 am
????????
Επισκέπτης
αχ δε μπορω αλλο αληθεια........
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Koutsounaki2810 έγραψε:KORITSIA ESAS KANEIS DEN SAS KATHGOREI POU TH PISTEPSATE KAI TREKSATE KATEU8EIAN NA THN VOH8HSETE!MPRAVO SAS POU TO KANATE!PAROLA AUTA AN DIAVASETE APO THN ARXH AUTA POU EGRAFE 8A KATALAVAITE KI ESEIS OTI KATI DEN KOLLAEI STHN OLH UPO8ESH!DEN EIMAI PIO EKSUPNH APO ESAS,KAI PROS 8EOU DEN 8A UPOSTHRIZA POTE KATI TETOIO,8ELETE NA TO PEITE DIAIS8HSH,DEN KSERW,PANTWS APO THN PRWTH STIGMH EIXA KATALAVEI OTI KATI DEN KOLLAEI!KI H ALH8EIA EINAI OTI TO PARAKOLOU8HSA ARKETA TO 8EMA KI OTAN THN UPOSTHRIZATE TA EPAIRNA LIGO,ALLA PAROLA AUTA KSERW OTI KANATE AUTO POU NOIW8ATE KAI KALA KANATE!KI EGW MPOREI KAPOIA STIGMH NA THN PATHSW,KANEIS DEN KSEREI!
EUXOMAI OMWS AUTO TO ON,GIATI DEN VRISKW ALLO XARAXTHRISMO,NA MHN KSANAKANEI ALLO PAIDAKI,NA MHN TALAIPWRHSEI ALLH PSUXOULA!KAI NAI 8A XARW POLU AN MA8W OTI MPHKE FULAKH,POU SIGOURA EKEI MESA 8A THN FANE KAPOIOI POU EINAI PIO AN8RWPOI APO AUTH!KAI NA NOIWSEI TOSO PONO TO KA8IKI,OPWS ENOIW8E ENA MHNA TWRA AUTH H PSUXOULA!
Koutsounaki2810 έγραψε:KORITSIA ESAS KANEIS DEN SAS KATHGOREI POU TH PISTEPSATE KAI TREKSATE KATEU8EIAN NA THN VOH8HSETE!MPRAVO SAS POU TO KANATE!PAROLA AUTA AN DIAVASETE APO THN ARXH AUTA POU EGRAFE 8A KATALAVAITE KI ESEIS OTI KATI DEN KOLLAEI STHN OLH UPO8ESH!DEN EIMAI PIO EKSUPNH APO ESAS,KAI PROS 8EOU DEN 8A UPOSTHRIZA POTE KATI TETOIO,8ELETE NA TO PEITE DIAIS8HSH,DEN KSERW,PANTWS APO THN PRWTH STIGMH EIXA KATALAVEI OTI KATI DEN KOLLAEI!KI H ALH8EIA EINAI OTI TO PARAKOLOU8HSA ARKETA TO 8EMA KI OTAN THN UPOSTHRIZATE TA EPAIRNA LIGO,ALLA PAROLA AUTA KSERW OTI KANATE AUTO POU NOIW8ATE KAI KALA KANATE!KI EGW MPOREI KAPOIA STIGMH NA THN PATHSW,KANEIS DEN KSEREI!
EUXOMAI OMWS AUTO TO ON,GIATI DEN VRISKW ALLO XARAXTHRISMO,NA MHN KSANAKANEI ALLO PAIDAKI,NA MHN TALAIPWRHSEI ALLH PSUXOULA!KAI NAI 8A XARW POLU AN MA8W OTI MPHKE FULAKH,POU SIGOURA EKEI MESA 8A THN FANE KAPOIOI POU EINAI PIO AN8RWPOI APO AUTH!KAI NA NOIWSEI TOSO PONO TO KA8IKI,OPWS ENOIW8E ENA MHNA TWRA AUTH H PSUXOULA!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΕΦΑΚΙ στις Τρι Φεβ 05, 2013 11:25 am, 1 φορά
bell έγραψε:Και μένα μου κάνει εντυπωση το γεγονός ότι έχουν δημοσιοποιήσει το όνοματεπώνυμο του συντρόφου της, της αδελφής του , της μητέρας του και όχι της ίδιας... γιατί;;
ΕΦΑΚΙ έγραψε:Aχ βρε κοριτσια ειμαι εδω με μια φιλη η οποια ειναι δικαστικοs και αυτο που μου λεει τωρα με εχει λιωσει.Ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα την γλυτωσει με ψυχολογικη παρακολουθηση.Θα επικαλεστουν επιλοχειο καταθλιψη και αυτο το υπανθρωπο ον δεν θα τιμωρηθει ποτε.
Οι ανθρωποι νιωθουν εστω τυψειs!Aυτη,ομωs ουτε αυτο δεν νιωθει.Το ειπε και μονη τηs:
"Εχω καθαρη τη συνειδηση μου",ειπε!
"Ποια συνειδηση",ρωταω εγω?
ΕΦΑΚΙ έγραψε:Aχ βρε κοριτσια ειμαι εδω με μια φιλη η οποια ειναι δικαστικοs και αυτο που μου λεει τωρα με εχει λιωσει.Ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα την γλυτωσει με ψυχολογικη παρακολουθηση.Θα επικαλεστουν επιλοχειο καταθλιψη και αυτο το υπανθρωπο ον δεν θα τιμωρηθει ποτε.
Οι ανθρωποι νιωθουν εστω τυψειs!Aυτη,ομωs ουτε αυτο δεν νιωθει.Το ειπε και μονη τηs:
"Εχω καθαρη τη συνειδηση μου",ειπε!
"Ποια συνειδηση",ρωταω εγω?
arco iris έγραψε:σε καποια κοπελα που πηγε και την ειδε απο κοντα (δε θελω να πω ονομα) ειπε πως δε μπορει να κανει αλλα παιδια.......
Εγώ Maria x όσα μηνύματά σου διάβασα, ήταν ευπρεπέστατα να μη σου πω κιόλας ότι στα περισσότερα συμφωνούσα μαζί σου, αλλά εξακολουθώ, να λέω ότι υπάρχει ένα δικαστήριο που θ’ αποφασίσει και θ’ αποτελείται από 3 τακτικούς δικαστές και 4 ενόρκους (δηλαδή πολίτες που θα δικάσουν κατόπιν κληρώσεως) και δεν έχει κανένα λόγο να ‘κατασκευάσει’ ούτε αθώους, ούτε ενόχους. Όπως ήταν παράλογο να πούμε ότι όλο το σύμπαν συνωμοτούσε εναντίον της Μαρίας, το ίδιο παράλογο είναι να δεχθούμε ότι θα γίνουν συνομωσίες υπέρ της. Οι δικηγόροι της τι θα πουν είναι άλλο θέμα, το δικαστήριο θα βασιστεί σε αποδείξεις και δε θα χαριστεί πουθενά. Ούτε κωλύεται να ζητήσει πραγματογνωμοσύνη από ανεξάρτητο πραγματογνώμονα που θα διορίσει το ίδιο, αντιθέτως επιβάλλεται να το πράξει εάν ισχυριστεί κάτι τέτοιο η πλευρά της κατηγορουμένης (καθώς έμαθα διώκεται για κακούργημα). Όσο για το πόσο έξυπνη είναι, πόσο έξυπνος μπορεί να είναι κάποιος που μέσα σε λίγες μέρες έκανε τους πιο καλοπροαίρετους ανθρώπους που τρέχουν να βοηθήσουν αγνώστους, να τον απεχθάνονται; Πόσο ισχυρό είναι ένα άλλοθι, όταν όλοι βλέπουν ότι το μισό φόρουμ ξενυχτούσε από αγωνία και κείνη πήγε για ύπνο; Πόσο ισχυρό άλλοθι είναι ότι πήγε το μωρό μισοπεθαμένο στο νοσοκομείο και δεν το έπλυνε καν για να μη φαίνεται τόσο τραγικά παραμελημένο; Εγώ θεωρώ ότι όλα αυτά θα κριθούν από τον εισαγγελέα, τους τρεις δικαστές και τους τέσσερεις ενόρκους, ώστε η δική μας άποψη δεν θα κομίσει γλαύκα ες Αθήνας. Το μόνο που θέλω να πω, είναι πως εύχομαι αν ποτέ χρειαστεί να φωνάξω βοήθεια, να βρεθούν δίπλα μου ΑΝΘΡΩΠΟΙ που δε θα χρειαστεί πρώτα να ψάξουν το ΑΦΜ μου, το βιογραφικό μου και το ποινικό μου μητρώο.Maria x. έγραψε:Καλησπέρα...
Μανουλες..εδω μιλάμε για ενα πολυ επικυνδινο ατομο...
Σκοτωσε το παιδι της...αθελα;ηθελημενα;;;Δεν με νοιάζει...το αποτέλεσμα μετράει...
Εκανε ανω κατω μια οικογενεια...(απορώ ο συγκεκριμενος ποσο καιρο ειχε να δει γυναικα;;για να δεχτει και να συνεχιζει να δέχεται ολα αυτα!!!!)
Πηγε να κάνει ανω κατω ενα νοσοκομειο ολόκληρο...
Εκανε ανω κατω και αυτο το φορουμ...(και δεν το κανανε τα καινουργια μελη....δεν ημασταν ολοι το alter ego του Αντώνη)!!!!
Και σκέφτομαι...οτι τιμωρια σιγουρα δεν θα βρει...θα επικαλεστουν επιλοχειο κατάθλιψη...
Αλλα λεω...ΑΝ...ΑΝ το συγκεκριμενο ατομο ζητησει δουλεια ως μπειμπι σιτερ;;;Ως νταντα ενος παιδιου;;Δεν πρέπει να δημοσοιοποιηθουν τα στοιχεια της;;;Η φωτογραφία της;;;;
Εγω προσωπικα την εχω δει στο φέις.Μπηκε την αλλη μερα της κηδειας του μωρου και εβγαλε την φάτσα της...το μωρο τηςς που το εχει σε κοινη θεα δεν μπορει να το βγάλει;;;
Επισης ΧΙΛΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ στις κοπέλες που την βοηθησαν...μακάρι να σας το ανταπωδώσει ο θεουλης.
Μην νιωθετε τυψεις και μην απολογειστε...εσεις ησασταν οι πιο καθαροι χαρακτηρες σε ολη αυτη την υποθεση...περαν του μωρου...
Υπηρχαν βεβαια 2-3 ατομα που εβριζαν,την υποστηριζαν με παθος και μενος προς τα ατομα που την κατηγορουσαν,καταριοταν...
Αυτο ειναι ασυγχωρητο πιστευω
ΠΡΟΣ ΒΙΒΙΑΝ
1)Θα σας παρακαλουσα να σβήσετε τα "γαλλικα' μου σε προηγουμενο ποστ ,αφου εγω δεν μπορώ να το κανω,μιας και το θεμα ειναι κλειδωμενο.
Δεν μετανιωνω ακομη που εβρισα γιατι το εκανα για συγκεκριμένο λογο...απλά στεναχωριέμαι,ακομη και πισω απο την ανωνυμια του νετ,να βλέπω τέτοια δικα μου γραφομενα...ειχα βγει εκτος εαυτου.
2)Πολλες κοπέλες βγηκαν και ειπαν καναμε λάθος...προς τιμην τους...
Ενα εκανα λαθος και απο εσάς την ιδια θα ηθελα,εγω προσωπικα σαν αναγνωστης,να το δώ γραμμένοο.
Maria x. έγραψε:arco iris έγραψε:σε καποια κοπελα που πηγε και την ειδε απο κοντα (δε θελω να πω ονομα) ειπε πως δε μπορει να κανει αλλα παιδια.......
Και την πιστεψε ε;;;Κριμα...
Να σε ρωτησω κατι ασχετο;Συγνώμη κιολας!Απο Ωραιοκαστρο εισαι;
toutounaki έγραψε: Το μόνο που θέλω να πω, είναι πως εύχομαι αν ποτέ χρειαστεί να φωνάξω βοήθεια, να βρεθούν δίπλα μου ΑΝΘΡΩΠΟΙ που δε θα χρειαστεί πρώτα να ψάξουν το ΑΦΜ μου, το βιογραφικό μου και το ποινικό μου μητρώο.
arco iris έγραψε:σε καποια κοπελα που πηγε και την ειδε απο κοντα (δε θελω να πω ονομα) ειπε πως δε μπορει να κανει αλλα παιδια.......
δεν το σχολιαζω, δεν θα ειχα τη δυναμη, απλα το παραθετω για οσες μπορει να κοιμηθειτε πιο ησυχες ...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης