Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
670 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 670 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 28  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 28]

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια η Λια εχει απολυτο δικιο,νομιζω!

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Απο οτι εχει πει το τουτουνακι και απο οτι εχω καταλαβει και εγω δεν εχει ολοκληρωθει ο φακελος της,ακομη δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα απο τις τοξικολογικες εξετασεις,μην το ξεχνατε!

Ας περιμενουμε λιγο ακομα...εχετε λιγη υπομονη...

Λέττα

Λέττα
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
bell έγραψε:
Λέττα έγραψε:καλά κορίτσια όλα αυτά με το φέις και καλά κάνουμε που κάνουμε αναφορα και ομάδα εναντίον της.... αλλά.... ΚΑΜΙΑ μας δεν ενοχλεί ότι οι διαχειριστές του φόρουμ μας δεν έχουν κατεβάσει ακόμη τη φώτο? και εδώ σε δημόσια έκθεση βρίσκεται η φώτο

τι ομάδα;;

sto fb...

mariolita

mariolita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λέττα έγραψε:
bell έγραψε:
Λέττα έγραψε:καλά κορίτσια όλα αυτά με το φέις και καλά κάνουμε που κάνουμε αναφορα και ομάδα εναντίον της.... αλλά.... ΚΑΜΙΑ μας δεν ενοχλεί ότι οι διαχειριστές του φόρουμ μας δεν έχουν κατεβάσει ακόμη τη φώτο? και εδώ σε δημόσια έκθεση βρίσκεται η φώτο

τι ομάδα;;

sto fb...

πως λεγετε η ομαδα στο fb?

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lia21 έγραψε:Κορίτσια αν δεχτεί μαζικά report στο φβ υπάρχει περίπτωση να της διαγράψουν την σελίδα απο τα κεντρικά γιαυτο μην το κάνετε γιατί ίσως χαθούν κάποια στοιχεία απο συνομιλίες η σχόλια που θα είναι κατα της στο μέλλον και εννοώ αν ποτέ φτάσει η υπόθεση δικαστικά !!!!!

επισης το να κατεβει το προφιλ δε την εμποδιζει σε τιποτα να ανοιξει αλλο κ δε θα το ξερει κ κανεις...δεν ειναι τιμωρια να πεσει το προφιλ της...ουτε μπορουμε να κανουμε τιποτα...ζουμε σε ενα πολιτισμενο (?) κρατος υπαρχουν νομοι και θα λογοδοτησει...ολα αυτα μπορει να τα εκλαβει ως απειλες και μετα να εχει κ το πανω χερι...
επειδη πιστευω οτι μας διαβαζει να πω μονο οτι θα επρεπε το λιγοτερο να ντρεπεται και για τον τροπο που φερθηκε σε ενα θαυματακι αλλα και για τον τροπο που αναστατωσε τοσες μανες για να εχει αυτη το αλλοθι της...
να την απολυσουν απο το σωμα που υπηρετει-ορκιστηκε να υπηρετει την πατριδα και σκοτωνοντας το νεο αιμα αυτης της πατριδας μονο αυτο δε κανει...να την απολυσουν και να μεινει στην ψαθα νηστικη οπως αφηνε αυτο το αγγελουδι...οχι να μη την σκοτωσουν στη φυλακη...δε της αξιζει να μην υποφερει...τοσο θεατρο πια...

mariolita

mariolita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευάκι έγραψε:
Lia21 έγραψε:Κορίτσια αν δεχτεί μαζικά report στο φβ υπάρχει περίπτωση να της διαγράψουν την σελίδα απο τα κεντρικά γιαυτο μην το κάνετε γιατί ίσως χαθούν κάποια στοιχεία απο συνομιλίες η σχόλια που θα είναι κατα της στο μέλλον και εννοώ αν ποτέ φτάσει η υπόθεση δικαστικά !!!!!

επισης το να κατεβει το προφιλ δε την εμποδιζει σε τιποτα να ανοιξει αλλο κ δε θα το ξερει κ κανεις...δεν ειναι τιμωρια να πεσει το προφιλ της...ουτε μπορουμε να κανουμε τιποτα...ζουμε σε ενα πολιτισμενο (?) κρατος υπαρχουν νομοι και θα λογοδοτησει...ολα αυτα μπορει να τα εκλαβει ως απειλες και μετα να εχει κ το πανω χερι...
επειδη πιστευω οτι μας διαβαζει να πω μονο οτι θα επρεπε το λιγοτερο να ντρεπεται και για τον τροπο που φερθηκε σε ενα θαυματακι αλλα και για τον τροπο που αναστατωσε τοσες μανες για να εχει αυτη το αλλοθι της...
να την απολυσουν απο το σωμα που υπηρετει-ορκιστηκε να υπηρετει την πατριδα και σκοτωνοντας το νεο αιμα αυτης της πατριδας μονο αυτο δε κανει...να την απολυσουν και να μεινει στην ψαθα νηστικη οπως αφηνε αυτο το αγγελουδι...οχι να μη την σκοτωσουν στη φυλακη...δε της αξιζει να μην υποφερει...τοσο θεατρο πια...

απο που να την απολυσουν?ψεματα ελεγε πως ειναι αστυνομικος και ειχε πλαστη ταυτοτητα.

Λέττα

Λέττα
mariolita έγραψε:
Λέττα έγραψε:
bell έγραψε:

τι ομάδα;;

sto fb...

πως λεγετε η ομαδα στο fb?

από ότι κατάλαβα, σκέφτονται τα κορίτσια να ανοίξουν, δεν υπάρχει ακόμη

mariolita έγραψε:απο που να την απολυσουν?ψεματα ελεγε πως ειναι αστυνομικος και ειχε πλαστη ταυτοτητα

Shocked και πλαστή ταυτότητα?

mana me tous 2 gious

arco iris έγραψε:
νατασουλα1204 έγραψε:κοριτσια μην καθεσατε και χαλατε τησ καρδιεσ σασ για μια αγνωστη,.... δεν ξερετε τι εγινε και τι μπορει να κρυβεται πισω απο τα λογια ολων δικαστων δικηγορων κτλ δεν υποστιριζω καμια μερια γιατι δεν ξερω τι πραγματικα εγινε σε οποιον αξιξει πιστευω θα ερθει η τιμωρια απο ψηλα το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να παμε να αναψουμε ενα κερακι για τηνψυχουλα που χαθηκε και τα υπολοιπα ασ τα κρινει ο θεοσ απο ψηλα κανεισ δεν μπορει να ξερει τι εγινε παρα μονο η ιδια ξαναλεω δεν υποστηριζω καμια μερια μονο λυπαμαι το μωρακι....

.....ναι, φταινε πολλοι.......ενας μαιευτηρας που ειδε δυο διαταραγμενες προσωπικοτητες και δεν φωναξε μια υπηρεσια παρα τους εδωσε το παιδι........
ενας παιδιατρος που εδωσε??? βαζω ερωτηματικο λαθος οδηγιες διατροφης.......και ειπε να το ξαναδει σε 40 μερες????? ερωτηματικο παλι
η ΔΕΗ που εκοβε το ρευμα και δεν ειχαν να του αλλαξουν πανα οπως ειπε η κουνιαδα....Shocked
οι διπλανοι του ξενοδοχειου που ακουγαν τα κλαμματα αλλα δεν εδιναν σημασια......
ο κοινωνικος παντοπωλης που δεν πηγε να τη ρωτησει αν εχει αλλο γαλα
η ξαδερφη του κιτσου του περιπτερα που δεν της εδωσε συμβουλες
ο ουδεποποτας που δεν ειπε ενα συλληπητηρια παρα βγηκε να κανει την τατιανα πριν την τατιανα να πει για γαμους και πανηγυρια
ε φ τ α ι γ α ν .........????????..........
το ενστικτο της μανας που ηταν???? πως το αφηνεις σ αυτη την κατασταση και κοιμασαι πεμπτη βραδυ - ηρθε κουρασμενος ο αντρας της ειπε η πεθερα καταπελτης
παρασκευη ολη μερα?????? βραδυ??? ΠΑΙΔΙΑ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΑΝ!!!! για μεταλλιο ευκολοπιστιας μιλαμε!!!!!!
και παρασκευη το μωρακι παγωμενο και νωθρο, κι εσυ κοιμασαι............ΚΟΙΜΑΣΑΙ!!!!!!!!! Και στις 4 πινει 20 γραμμαρια κι εσυ παλι πεφτεις και ΚΟΙΜΑΣΑΙ.......και πας νοσοκομειο 10 και βαλε το πρωι
ποια μανα το κανει αυτο????? τωρα ναι, θα πουνε για ψυχολογικα προβληματα ειμαι σιγουρη ενα σωρο θα πουνε.......24 χρονων ΜΙΚΡΗ σωπατε ρε παιδια .......
ειμαι να σκασω εχω τρελλαθει.......ηρεμη δυναμη η κυρια, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΠΕ.......ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΠΕ........
εκανε να παει νοσοκομειο τοοοοοσες ωρες και δεν εχει καν τυψεις.........ετοιμαστειτε απο αυριο να ακουτε παντου οτι η καημενη εχει ψυχολογικα προβληματα και δεν ειναι καλα.......

Respect Respect Respect

TA EIPES OLA !!!!

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Είχε πλαστή ταυτότητα κ δεν την πήραν μέσα για πλαστογραφία ;;; Τελικα μεγάλη μαφία !

????????

Επισκέπτης
[quote="mariolita"]τι εννοεις πλαστη ταυτοτητα μαριολιτα?????

νατασουλα1204

νατασουλα1204
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mana me tous 2 gious έγραψε:
arco iris έγραψε:
νατασουλα1204 έγραψε:κοριτσια μην καθεσατε και χαλατε τησ καρδιεσ σασ για μια αγνωστη,.... δεν ξερετε τι εγινε και τι μπορει να κρυβεται πισω απο τα λογια ολων δικαστων δικηγορων κτλ δεν υποστιριζω καμια μερια γιατι δεν ξερω τι πραγματικα εγινε σε οποιον αξιξει πιστευω θα ερθει η τιμωρια απο ψηλα το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να παμε να αναψουμε ενα κερακι για τηνψυχουλα που χαθηκε και τα υπολοιπα ασ τα κρινει ο θεοσ απο ψηλα κανεισ δεν μπορει να ξερει τι εγινε παρα μονο η ιδια ξαναλεω δεν υποστηριζω καμια μερια μονο λυπαμαι το μωρακι....

.....ναι, φταινε πολλοι.......ενας μαιευτηρας που ειδε δυο διαταραγμενες προσωπικοτητες και δεν φωναξε μια υπηρεσια παρα τους εδωσε το παιδι........
ενας παιδιατρος που εδωσε??? βαζω ερωτηματικο λαθος οδηγιες διατροφης.......και ειπε να το ξαναδει σε 40 μερες????? ερωτηματικο παλι
η ΔΕΗ που εκοβε το ρευμα και δεν ειχαν να του αλλαξουν πανα οπως ειπε η κουνιαδα....Shocked
οι διπλανοι του ξενοδοχειου που ακουγαν τα κλαμματα αλλα δεν εδιναν σημασια......
ο κοινωνικος παντοπωλης που δεν πηγε να τη ρωτησει αν εχει αλλο γαλα
η ξαδερφη του κιτσου του περιπτερα που δεν της εδωσε συμβουλες
ο ουδεποποτας που δεν ειπε ενα συλληπητηρια παρα βγηκε να κανει την τατιανα πριν την τατιανα να πει για γαμους και πανηγυρια
ε φ τ α ι γ α ν .........????????..........
το ενστικτο της μανας που ηταν???? πως το αφηνεις σ αυτη την κατασταση και κοιμασαι πεμπτη βραδυ - ηρθε κουρασμενος ο αντρας της ειπε η πεθερα καταπελτης
παρασκευη ολη μερα?????? βραδυ??? ΠΑΙΔΙΑ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΑΝ!!!! για μεταλλιο ευκολοπιστιας μιλαμε!!!!!!
και παρασκευη το μωρακι παγωμενο και νωθρο, κι εσυ κοιμασαι............ΚΟΙΜΑΣΑΙ!!!!!!!!! Και στις 4 πινει 20 γραμμαρια κι εσυ παλι πεφτεις και ΚΟΙΜΑΣΑΙ.......και πας νοσοκομειο 10 και βαλε το πρωι
ποια μανα το κανει αυτο????? τωρα ναι, θα πουνε για ψυχολογικα προβληματα ειμαι σιγουρη ενα σωρο θα πουνε.......24 χρονων ΜΙΚΡΗ σωπατε ρε παιδια .......
ειμαι να σκασω εχω τρελλαθει.......ηρεμη δυναμη η κυρια, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΠΕ.......ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΠΕ........
εκανε να παει νοσοκομειο τοοοοοσες ωρες και δεν εχει καν τυψεις.........ετοιμαστειτε απο αυριο να ακουτε παντου οτι η καημενη εχει ψυχολογικα προβληματα και δεν ειναι καλα.......

Respect Respect Respect

TA EIPES OLA !!!!

exw pistei oti ftaiei mono ayth alla epimenw gia tis katares kai na mhn varenoume tis kardies mas adika isws viastika na milhsw

Anna - mana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Έχω πάθει σοκ... Παρακολουθώ από χθες ό,τι γράφετε, δεν είχα χρόνο να γράψω και εγώ και με έχουν καλύψει προηγούμενα σχόλια. Ακόμα πιάνω τον εαυτό μου να προσπαθεί να βρει κάτι... ένα ελαφρυντικό... Θέλω και εγώ να παραμείνω στον κόσμο όπου οι μανάδες κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους... Είδα όλη τη συνέντευξη, περιμένοντας ένα δάκρυ, ένα λυγμό, κάτι... Τελικά εμείς έχουμε κλάψει πιο πολύ για το παιδί της.
Το μόνο που σκέφτομαι είναι ποια τιμωρία θα ήταν αρκετή... Δεν πιστέυω πως καμία ανθρώπινη δικαιοσύνη μπορεί να δώσει δίκαιη τιμωρία... Και εύχομαι σύντομα να συνειδητοποιήσει (με όλη τη σημασία και την ουσία της λέξης) τι έκανε... Και για όλη της τη ζωή να την κυνηγάνε οι Ερινύες, στον ύπνο και στον ξύπνιο της, να μην βρει ποτέ γαλήνη η ψυχή της...
Δεν θέλω να κουράσω, τις σκέψεις μου τις έχω καταγράψει σε παλαιότερο θέμα μου.
Θέλω να πω όμως ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κοπέλες που έτρεξαν να βοηθήσουν, έστω και αν αποδείχθηκε ότι η συγκεκριμένη δεν το άξιζε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί υπάρχουν. Είναι από το είδος των Ανθρώπων που με κάνουν να ελπίζω σε έναν κόσμο καλύτερο για το παιδί μου.
Και εμείς ας προχωρήσουμε αλλά ας μην ξεχάσουμε. Ας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην ξαναγίνει κάτι παρόμοιο. Χίλιες φορές να γίνει η βοήθεια μας αντικείμενο εκμετάλλευσης παρά να μην τη δώσουμε μία στιγμή σε κάποιον που έχει ανάγκη.

????????

Επισκέπτης
Anna - mana έγραψε:
Και εμείς ας προχωρήσουμε αλλά ας μην ξεχάσουμε. Ας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην ξαναγίνει κάτι παρόμοιο. Χίλιες φορές να γίνει η βοήθεια μας αντικείμενο εκμετάλλευσης παρά να μην τη δώσουμε μία στιγμή σε κάποιον που έχει ανάγκη.

οτι πιο ομορφο ακουσα σημερα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

alexia-marinos

alexia-marinos
Ακομα δεν μπορω να το χωνεψω αυτο που εχει γινει...ξαναειδα την συνεντευξη της κ δεν μπορω να πιστεψω τοοοοοοση αδιαφορια.... Mad Mad Mad

zozefina_27

zozefina_27
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
alexia-marinos έγραψε:Ακομα δεν μπορω να το χωνεψω αυτο που εχει γινει...ξαναειδα την συνεντευξη της κ δεν μπορω να πιστεψω τοοοοοοση αδιαφορια.... Mad Mad Mad
ax eida to mwraki tis fwto kai arwstisa....

alexia-marinos

alexia-marinos
zozefina_27 έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:Ακομα δεν μπορω να το χωνεψω αυτο που εχει γινει...ξαναειδα την συνεντευξη της κ δεν μπορω να πιστεψω τοοοοοοση αδιαφορια.... Mad Mad Mad

πανεμορφος ηταν ο Νικολας....

Anna - mana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυτό είναι το θέμα... η αδιαφορία... τραγικά συμβάντα δυστυχώς τυχαίνουν. Ο πιο προσεκτικός άνθρωπος μπορεί άθελά του να κάνει μεγάλο κακό... μετά όμως ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙ. Έχει τύψεις... αναρωτιέται τι θα μπορούσε να κάνει...

alexia-marinos

alexia-marinos
αυτο που με εκνευριζει ακομα πιο πολυ ειναι οτι εβγαλε κ χρηματα εις βαρος του μωρου... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

zozefina_27

zozefina_27
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
alexia-marinos έγραψε:
zozefina_27 έγραψε:

πανεμορφος ηταν ο Νικολας....
kouklaki zwgrafistw Sad

alexia-marinos

alexia-marinos
"...αν εκανα αμβλωση θα ηταν σαν να εκανα φονο,θα εκανα φονο...."

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ...??????
ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΦΟΝΙΣΣΑ...!!!!!!!

Tini13

Tini13
ΑΛΕΞΙΑ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΖΑΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ! ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤ-ΟΚΤ 12 ΕΙΜΑΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ! Η ΙΝΑ ΚΑΙ Η ΣΤΕΛΛΑ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! KAI ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΟΥ, ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ!

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
alexia-marinos έγραψε:"...αν εκανα αμβλωση θα ηταν σαν να εκανα φονο,θα εκανα φονο...."

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ...??????
ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΦΟΝΙΣΣΑ...!!!!!!!

Αυτό είπα κι εγώ μόλις το άκουσα στη συνέντευξη..

mana me tous 2 gious

[quote="avoulis"]ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΣΤΟ FB ΕΧΕΙ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 1/2(!!!!!!!!!!) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ.............?????????
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ............................ΠΕΙΝΑ.....ΠΕΙΝΑ....
ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ....ΕΧΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΩΣΗ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ.........
ΥΓ1 οι τοξικολογικες θα δειξουν γιατι δεν εκλαιγε το μωρο...................................................................................................................................................................................
ΥΓ2 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Η ΠΕΘΕΡΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΗΚΑΝ...ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ??ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Κ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΠΙΑ........
ΥΓ3 ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ...ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΙΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ......
ΥΓ4 ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΛΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΦΕΛΗ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΙΤΩΣΕΙ.....

Respect Respect Respect

alexia-marinos

alexia-marinos
Tini13 έγραψε:ΑΛΕΞΙΑ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΖΑΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ! ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤ-ΟΚΤ 12 ΕΙΜΑΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ! Η ΙΝΑ ΚΑΙ Η ΣΤΕΛΛΑ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! KAI ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΟΥ, ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ!

Η νυφη μου ηταν!Δεν σε ειδα,κριμα...ηταν ευκαιρια να γνωριστουμε κ απο κοντα...φυσικα σε θυμαμαι,εμπαινα πολυ συχνα απλα δεν πολυεγραφα πλεον...με την Στελλιτσα εχουμε κανει κ παρεα!

Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια,οτι εκανα το εκανα γιατι το ενιωθα....παρολο που απο το πρωτο βραδυ που μιλησαμε πολλες ωρες ψιλοκαταλαβα οτι κατι δεν κολλουσε στην ιστορια της,σκεφτηκα οτι μπορει να κανω λαθος κ φερθηκα ανθρωπινα σε μια γυναικα που νομιζα οτι χρειαζοταν λιγη συμπαρασταση,μια γλυκια κουβεντα κ μια αγκαλια....

markaaa

markaaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα..
και εγω ειμαι μια απο αυτες που την πιστεψαν και αν μπορουσα να βοηθεισω με οποιον τροπο θα το εκανα.. οχι γιατι πιστευω οτι μια μανα δεν μπορει να φερθει ασχημα στο παιδι της (δυστυχως καθε μερα ακουμε τοσες ιστοριες που παρακαλαμε να μην ειναι αληθηνες!!) αλλα γιατι ηθελα να πιστευω οτι αυτο το μωρουλι που τοσο υπεφερε μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο της ζωης του πηρε οσο περισσοτερη αγαπη μπορουσε!!! τουλαχιστον εκει ψηλα θα ξερει οτι πολλες μανουλες απο ΄δω μεσα το αγαπησαμε, προσευχηθηκαμε γι αυτο και παντα θα το εχουμε μεσα στην καρδια μας... θελω να πω ενα τεραστιο μπραβο στις κοπελες που τρεξανε και ενδιαφερθηκαν για αυτο το πλασματακι!!!(αλεξια μου τα παιδακια σου θα ειναι πολυ περηφανα για την υπεροχη μαμα που εχουν!!! να τα χαιρεσε και να εισαι παντα αυτο το καλο παραδειγμα στον απιστευτο κοσμο που ζουμε!!)
οσο για αυτο το "πραγμα" θελω να πονεσει και να τιμωρηθει με τον χειροτερο τροπο!!! δεν μου αρκει καθολου η φυλακη, θελω να νιωσει πραγματικο πονο αλλα δυστυχως πρεπει να ειναι τοσο αναισθητη που δεν θα υπαρχει κατι που να την αγγιξει Mad Mad Mad Mad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 28]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 28  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις