401 Απ: ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? Τετ Φεβ 06, 2013 10:44 am
black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια η Λια εχει απολυτο δικιο,νομιζω!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
bell έγραψε:Λέττα έγραψε:καλά κορίτσια όλα αυτά με το φέις και καλά κάνουμε που κάνουμε αναφορα και ομάδα εναντίον της.... αλλά.... ΚΑΜΙΑ μας δεν ενοχλεί ότι οι διαχειριστές του φόρουμ μας δεν έχουν κατεβάσει ακόμη τη φώτο? και εδώ σε δημόσια έκθεση βρίσκεται η φώτο
τι ομάδα;;
Λέττα έγραψε:bell έγραψε:Λέττα έγραψε:καλά κορίτσια όλα αυτά με το φέις και καλά κάνουμε που κάνουμε αναφορα και ομάδα εναντίον της.... αλλά.... ΚΑΜΙΑ μας δεν ενοχλεί ότι οι διαχειριστές του φόρουμ μας δεν έχουν κατεβάσει ακόμη τη φώτο? και εδώ σε δημόσια έκθεση βρίσκεται η φώτο
τι ομάδα;;
sto fb...
Lia21 έγραψε:Κορίτσια αν δεχτεί μαζικά report στο φβ υπάρχει περίπτωση να της διαγράψουν την σελίδα απο τα κεντρικά γιαυτο μην το κάνετε γιατί ίσως χαθούν κάποια στοιχεία απο συνομιλίες η σχόλια που θα είναι κατα της στο μέλλον και εννοώ αν ποτέ φτάσει η υπόθεση δικαστικά !!!!!
Ευάκι έγραψε:Lia21 έγραψε:Κορίτσια αν δεχτεί μαζικά report στο φβ υπάρχει περίπτωση να της διαγράψουν την σελίδα απο τα κεντρικά γιαυτο μην το κάνετε γιατί ίσως χαθούν κάποια στοιχεία απο συνομιλίες η σχόλια που θα είναι κατα της στο μέλλον και εννοώ αν ποτέ φτάσει η υπόθεση δικαστικά !!!!!
επισης το να κατεβει το προφιλ δε την εμποδιζει σε τιποτα να ανοιξει αλλο κ δε θα το ξερει κ κανεις...δεν ειναι τιμωρια να πεσει το προφιλ της...ουτε μπορουμε να κανουμε τιποτα...ζουμε σε ενα πολιτισμενο (?) κρατος υπαρχουν νομοι και θα λογοδοτησει...ολα αυτα μπορει να τα εκλαβει ως απειλες και μετα να εχει κ το πανω χερι...
επειδη πιστευω οτι μας διαβαζει να πω μονο οτι θα επρεπε το λιγοτερο να ντρεπεται και για τον τροπο που φερθηκε σε ενα θαυματακι αλλα και για τον τροπο που αναστατωσε τοσες μανες για να εχει αυτη το αλλοθι της...
να την απολυσουν απο το σωμα που υπηρετει-ορκιστηκε να υπηρετει την πατριδα και σκοτωνοντας το νεο αιμα αυτης της πατριδας μονο αυτο δε κανει...να την απολυσουν και να μεινει στην ψαθα νηστικη οπως αφηνε αυτο το αγγελουδι...οχι να μη την σκοτωσουν στη φυλακη...δε της αξιζει να μην υποφερει...τοσο θεατρο πια...
mariolita έγραψε:Λέττα έγραψε:bell έγραψε:Λέττα έγραψε:καλά κορίτσια όλα αυτά με το φέις και καλά κάνουμε που κάνουμε αναφορα και ομάδα εναντίον της.... αλλά.... ΚΑΜΙΑ μας δεν ενοχλεί ότι οι διαχειριστές του φόρουμ μας δεν έχουν κατεβάσει ακόμη τη φώτο? και εδώ σε δημόσια έκθεση βρίσκεται η φώτο
τι ομάδα;;
sto fb...
πως λεγετε η ομαδα στο fb?
mariolita έγραψε:απο που να την απολυσουν?ψεματα ελεγε πως ειναι αστυνομικος και ειχε πλαστη ταυτοτητα
arco iris έγραψε:νατασουλα1204 έγραψε:κοριτσια μην καθεσατε και χαλατε τησ καρδιεσ σασ για μια αγνωστη,.... δεν ξερετε τι εγινε και τι μπορει να κρυβεται πισω απο τα λογια ολων δικαστων δικηγορων κτλ δεν υποστιριζω καμια μερια γιατι δεν ξερω τι πραγματικα εγινε σε οποιον αξιξει πιστευω θα ερθει η τιμωρια απο ψηλα το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να παμε να αναψουμε ενα κερακι για τηνψυχουλα που χαθηκε και τα υπολοιπα ασ τα κρινει ο θεοσ απο ψηλα κανεισ δεν μπορει να ξερει τι εγινε παρα μονο η ιδια ξαναλεω δεν υποστηριζω καμια μερια μονο λυπαμαι το μωρακι....
.....ναι, φταινε πολλοι.......ενας μαιευτηρας που ειδε δυο διαταραγμενες προσωπικοτητες και δεν φωναξε μια υπηρεσια παρα τους εδωσε το παιδι........
ενας παιδιατρος που εδωσε??? βαζω ερωτηματικο λαθος οδηγιες διατροφης.......και ειπε να το ξαναδει σε 40 μερες????? ερωτηματικο παλι
η ΔΕΗ που εκοβε το ρευμα και δεν ειχαν να του αλλαξουν πανα οπως ειπε η κουνιαδα....
οι διπλανοι του ξενοδοχειου που ακουγαν τα κλαμματα αλλα δεν εδιναν σημασια......
ο κοινωνικος παντοπωλης που δεν πηγε να τη ρωτησει αν εχει αλλο γαλα
η ξαδερφη του κιτσου του περιπτερα που δεν της εδωσε συμβουλες
ο ουδεποποτας που δεν ειπε ενα συλληπητηρια παρα βγηκε να κανει την τατιανα πριν την τατιανα να πει για γαμους και πανηγυρια
ε φ τ α ι γ α ν .........????????..........
το ενστικτο της μανας που ηταν???? πως το αφηνεις σ αυτη την κατασταση και κοιμασαι πεμπτη βραδυ - ηρθε κουρασμενος ο αντρας της ειπε η πεθερα καταπελτης
παρασκευη ολη μερα?????? βραδυ??? ΠΑΙΔΙΑ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΑΝ!!!! για μεταλλιο ευκολοπιστιας μιλαμε!!!!!!
και παρασκευη το μωρακι παγωμενο και νωθρο, κι εσυ κοιμασαι............ΚΟΙΜΑΣΑΙ!!!!!!!!! Και στις 4 πινει 20 γραμμαρια κι εσυ παλι πεφτεις και ΚΟΙΜΑΣΑΙ.......και πας νοσοκομειο 10 και βαλε το πρωι
ποια μανα το κανει αυτο????? τωρα ναι, θα πουνε για ψυχολογικα προβληματα ειμαι σιγουρη ενα σωρο θα πουνε.......24 χρονων ΜΙΚΡΗ σωπατε ρε παιδια .......
ειμαι να σκασω εχω τρελλαθει.......ηρεμη δυναμη η κυρια, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΠΕ.......ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΠΕ........
εκανε να παει νοσοκομειο τοοοοοσες ωρες και δεν εχει καν τυψεις.........ετοιμαστειτε απο αυριο να ακουτε παντου οτι η καημενη εχει ψυχολογικα προβληματα και δεν ειναι καλα.......
mana me tous 2 gious έγραψε:arco iris έγραψε:νατασουλα1204 έγραψε:κοριτσια μην καθεσατε και χαλατε τησ καρδιεσ σασ για μια αγνωστη,.... δεν ξερετε τι εγινε και τι μπορει να κρυβεται πισω απο τα λογια ολων δικαστων δικηγορων κτλ δεν υποστιριζω καμια μερια γιατι δεν ξερω τι πραγματικα εγινε σε οποιον αξιξει πιστευω θα ερθει η τιμωρια απο ψηλα το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να παμε να αναψουμε ενα κερακι για τηνψυχουλα που χαθηκε και τα υπολοιπα ασ τα κρινει ο θεοσ απο ψηλα κανεισ δεν μπορει να ξερει τι εγινε παρα μονο η ιδια ξαναλεω δεν υποστηριζω καμια μερια μονο λυπαμαι το μωρακι....
.....ναι, φταινε πολλοι.......ενας μαιευτηρας που ειδε δυο διαταραγμενες προσωπικοτητες και δεν φωναξε μια υπηρεσια παρα τους εδωσε το παιδι........
ενας παιδιατρος που εδωσε??? βαζω ερωτηματικο λαθος οδηγιες διατροφης.......και ειπε να το ξαναδει σε 40 μερες????? ερωτηματικο παλι
η ΔΕΗ που εκοβε το ρευμα και δεν ειχαν να του αλλαξουν πανα οπως ειπε η κουνιαδα....
οι διπλανοι του ξενοδοχειου που ακουγαν τα κλαμματα αλλα δεν εδιναν σημασια......
ο κοινωνικος παντοπωλης που δεν πηγε να τη ρωτησει αν εχει αλλο γαλα
η ξαδερφη του κιτσου του περιπτερα που δεν της εδωσε συμβουλες
ο ουδεποποτας που δεν ειπε ενα συλληπητηρια παρα βγηκε να κανει την τατιανα πριν την τατιανα να πει για γαμους και πανηγυρια
ε φ τ α ι γ α ν .........????????..........
το ενστικτο της μανας που ηταν???? πως το αφηνεις σ αυτη την κατασταση και κοιμασαι πεμπτη βραδυ - ηρθε κουρασμενος ο αντρας της ειπε η πεθερα καταπελτης
παρασκευη ολη μερα?????? βραδυ??? ΠΑΙΔΙΑ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΑΝ!!!! για μεταλλιο ευκολοπιστιας μιλαμε!!!!!!
και παρασκευη το μωρακι παγωμενο και νωθρο, κι εσυ κοιμασαι............ΚΟΙΜΑΣΑΙ!!!!!!!!! Και στις 4 πινει 20 γραμμαρια κι εσυ παλι πεφτεις και ΚΟΙΜΑΣΑΙ.......και πας νοσοκομειο 10 και βαλε το πρωι
ποια μανα το κανει αυτο????? τωρα ναι, θα πουνε για ψυχολογικα προβληματα ειμαι σιγουρη ενα σωρο θα πουνε.......24 χρονων ΜΙΚΡΗ σωπατε ρε παιδια .......
ειμαι να σκασω εχω τρελλαθει.......ηρεμη δυναμη η κυρια, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΠΕ.......ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΠΕ........
εκανε να παει νοσοκομειο τοοοοοσες ωρες και δεν εχει καν τυψεις.........ετοιμαστειτε απο αυριο να ακουτε παντου οτι η καημενη εχει ψυχολογικα προβληματα και δεν ειναι καλα.......
TA EIPES OLA !!!!
Anna - mana έγραψε:
Και εμείς ας προχωρήσουμε αλλά ας μην ξεχάσουμε. Ας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην ξαναγίνει κάτι παρόμοιο. Χίλιες φορές να γίνει η βοήθεια μας αντικείμενο εκμετάλλευσης παρά να μην τη δώσουμε μία στιγμή σε κάποιον που έχει ανάγκη.
ax eida to mwraki tis fwto kai arwstisa....alexia-marinos έγραψε:Ακομα δεν μπορω να το χωνεψω αυτο που εχει γινει...ξαναειδα την συνεντευξη της κ δεν μπορω να πιστεψω τοοοοοοση αδιαφορια....
zozefina_27 έγραψε:ax eida to mwraki tis fwto kai arwstisa....alexia-marinos έγραψε:Ακομα δεν μπορω να το χωνεψω αυτο που εχει γινει...ξαναειδα την συνεντευξη της κ δεν μπορω να πιστεψω τοοοοοοση αδιαφορια....
kouklaki zwgrafistwalexia-marinos έγραψε:zozefina_27 έγραψε:ax eida to mwraki tis fwto kai arwstisa....alexia-marinos έγραψε:Ακομα δεν μπορω να το χωνεψω αυτο που εχει γινει...ξαναειδα την συνεντευξη της κ δεν μπορω να πιστεψω τοοοοοοση αδιαφορια....
πανεμορφος ηταν ο Νικολας....
alexia-marinos έγραψε:"...αν εκανα αμβλωση θα ηταν σαν να εκανα φονο,θα εκανα φονο...."
ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ...??????
ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΦΟΝΙΣΣΑ...!!!!!!!
Tini13 έγραψε:ΑΛΕΞΙΑ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΖΑΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ! ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤ-ΟΚΤ 12 ΕΙΜΑΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ! Η ΙΝΑ ΚΑΙ Η ΣΤΕΛΛΑ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! KAI ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΟΥ, ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης