426 Απ: ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? Τετ Φεβ 06, 2013 1:38 pm
Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Οκ κοριτσια..ας το αφησουμε εδω λοιπον,οπως λενε οι υπολοιπες,να δουμε τι και ποτε θα γινει κατι...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tsipita!! έγραψε:alexia-marinos έγραψε:"...αν εκανα αμβλωση θα ηταν σαν να εκανα φονο,θα εκανα φονο...."
ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ...??????
ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΦΟΝΙΣΣΑ...!!!!!!!
Αυτό είπα κι εγώ μόλις το άκουσα στη συνέντευξη..
markaaa έγραψε:καλησπερα..
και εγω ειμαι μια απο αυτες που την πιστεψαν και αν μπορουσα να βοηθεισω με οποιον τροπο θα το εκανα.. οχι γιατι πιστευω οτι μια μανα δεν μπορει να φερθει ασχημα στο παιδι της (δυστυχως καθε μερα ακουμε τοσες ιστοριες που παρακαλαμε να μην ειναι αληθηνες!!) αλλα γιατι ηθελα να πιστευω οτι αυτο το μωρουλι που τοσο υπεφερε μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο της ζωης του πηρε οσο περισσοτερη αγαπη μπορουσε!!! τουλαχιστον εκει ψηλα θα ξερει οτι πολλες μανουλες απο ΄δω μεσα το αγαπησαμε, προσευχηθηκαμε γι αυτο και παντα θα το εχουμε μεσα στην καρδια μας... θελω να πω ενα τεραστιο μπραβο στις κοπελες που τρεξανε και ενδιαφερθηκαν για αυτο το πλασματακι!!!(αλεξια μου τα παιδακια σου θα ειναι πολυ περηφανα για την υπεροχη μαμα που εχουν!!! να τα χαιρεσε και να εισαι παντα αυτο το καλο παραδειγμα στον απιστευτο κοσμο που ζουμε!!)
οσο για αυτο το "πραγμα" θελω να πονεσει και να τιμωρηθει με τον χειροτερο τροπο!!! δεν μου αρκει καθολου η φυλακη, θελω να νιωσει πραγματικο πονο αλλα δυστυχως πρεπει να ειναι τοσο αναισθητη που δεν θα υπαρχει κατι που να την αγγιξει
mana me tous 2 gious έγραψε:ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ !!!
ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΛΑΨΑΜΕ ΠΟΝΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ(Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ)!!ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΟΥ !!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Τετ Φεβ 06, 2013 3:14 pm, 2 φορές συνολικά
supermama έγραψε:καλε σορυ για το ασχετο!
ΑΛΕΞΙΑ μου τι κανεις? τα μωρακια? ο Κωνσταντινος??? χαθηκαμε!!!
mama katerina έγραψε:http://forum.eimaimama.gr/t17130p100-topic
σελιδα 6
ψευδωνυμο maria_mp
ειχε το σθενος το κουραγιο και τη δυναμη να μπει να γραψει στο φορουμ οτι ολα ειναι ψεμματα...
αυτο την ενοιαζε το "φαινεσθαι"
δεν εχω λογια να την χαρακτηρισω πια...
την επομενη μερα νομιζω εφυγε το μωρακι της που ακομη και σε αυτα τα μηνυματα το αποκαλει "το μωρακι"
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!
νατασουλα1204 έγραψε:mama katerina έγραψε:http://forum.eimaimama.gr/t17130p100-topic
σελιδα 6
ψευδωνυμο maria_mp
ειχε το σθενος το κουραγιο και τη δυναμη να μπει να γραψει στο φορουμ οτι ολα ειναι ψεμματα...
την επομενη μερα νομιζω εφυγε το μωρακι της που ακομη και σε αυτα τα μηνυματα το αποκαλει "το μωρακι"
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!
πωσ ξερεισ οτι ειναι αυτη?
νατασουλα1204 έγραψε:mama katerina έγραψε:http://forum.eimaimama.gr/t17130p100-topic
σελιδα 6
ψευδωνυμο maria_mp
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!
πωσ ξερεισ οτι ειναι αυτη?
Maria x. έγραψε:pegy68 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:διαβάσατε τα σχόλια κάτω απο την φωτό της αδελφής ;
-Καλα σου παει τρελα ενα παιδακι!!!!!! αντεεεε......
αδελφή: kala toso polu me miseis?
μα δεν ήταν κανείς τους λογικός ;
Ελα μωρε τώρα μην γινόμαστε υπερβολικοί !!!
Αυτοί ειναι μια έκφραση που την λέμε όταν είμαστε εργένηδες. Χαριτολογόντας το είπε !!
Απο την αρχη ηθελα να σε ρωτησω...ΠΟΣΟ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΙ;;;;
Ψαχνωντας τις αναρτησεις της Μ. και τα λαικ της κατάλαβα και απαντω μονη μου.....
ΠΟΛΥ.....
Crazymamy έγραψε:Το παρακάτω ...
(Ελα μωρε τώρα μην γινόμαστε υπερβολικοί !!!
Αυτοί ειναι μια έκφραση που την λέμε όταν είμαστε εργένηδες. Χαριτολογόντας το είπε !!)
ποια το έγραψε?
Maria x. έγραψε:Crazymamy έγραψε:Το παρακάτω ...
(Ελα μωρε τώρα μην γινόμαστε υπερβολικοί !!!
Αυτοί ειναι μια έκφραση που την λέμε όταν είμαστε εργένηδες. Χαριτολογόντας το είπε !!)
ποια το έγραψε?
Η peggy68.
Αν δεις και τα προηγουμε μηνυματα της με αμφισβητουσε και μου την "ελεγε" ασχημα,υποστηριζοντας την παιδοκτονο...
τωρα εγινε καπνος...γιατι άραγε;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την pegy68 στις Τετ Φεβ 06, 2013 11:54 pm, 1 φορά
τωρα με το να αλληλοσφαζομαστε δε θα κερδισει κανεις τιποτα.....ειναι πολυ λυπηρο κοριτσαρες μου... το παιδακι δε γυριζει πισω.... υπαρχει δικαστηριο που θα κρινει αν υπηρξε προμελετη η οχι.....αν ηταν φονος η αμελεια η οπως πολυ ωραια ξερουν και βαζουν οι δικαστικοι τους ορους....Crazymamy έγραψε:
"τωρα εγινε καπνος...γιατι άραγε;"
Μου κάνει εντύπωση το πόσο εύκολα βγάζεις συμπεράσματα....
Μιλησα πολύ ευγενικα και είπα την γνώμη μου, δεν έβρισα κανένα. Δεν είμαι υποστηριχτής κανενός. Αυτο που είπες σε παρακαλώ να το πάρεις πίσω: "και μου την "ελεγε" ασχημα,υποστηριζοντας την παιδοκτονο..." Που ακριβώς σου μίλησα ασχημα?? Απλά θεώρησα το σχόλιο σου (για την κουνιαδα) υπερβολικό και το είπα.
Elenathens έγραψε:Δεν υπαρχει η προταση" μια μητερα χανει το παιδι της απο βλακωδεις κινησεις". Εδω τα ζωα που δεν εχουν ουτε καν την απαιτουμενη νοημοσυνη, μια χαρα αναθρεφουν τα μικρα τους. Τουλαχιστον η λερος εχει ενα ωραιοτατο ψυχιατρειο.... Πισω απο τα καγκελα θα ατενιζει τον ουρανο....με οτι συνεπαγεται αυτο
Maria x. έγραψε:τωρα με το να αλληλοσφαζομαστε δε θα κερδισει κανεις τιποτα.....ειναι πολυ λυπηρο κοριτσαρες μου... το παιδακι δε γυριζει πισω.... υπαρχει δικαστηριο που θα κρινει αν υπηρξε προμελετη η οχι.....αν ηταν φονος η αμελεια η οπως πολυ ωραια ξερουν και βαζουν οι δικαστικοι τους ορους....Crazymamy έγραψε:
"τωρα εγινε καπνος...γιατι άραγε;"
Μου κάνει εντύπωση το πόσο εύκολα βγάζεις συμπεράσματα....
Μιλησα πολύ ευγενικα και είπα την γνώμη μου, δεν έβρισα κανένα. Δεν είμαι υποστηριχτής κανενός. Αυτο που είπες σε παρακαλώ να το πάρεις πίσω: "και μου την "ελεγε" ασχημα,υποστηριζοντας την παιδοκτονο..." Που ακριβώς σου μίλησα ασχημα?? Απλά θεώρησα το σχόλιο σου (για την κουνιαδα) υπερβολικό και το είπα.
δεν υπαρχει λογος να αλληλοσπαραζεστε ουτε το μικρακι δε θα το ηθελε αυτο......
αναρωτιεμαι ακομα, ολα γυρνανε στο κεφαλι μου, απ τη μια λεω με 3 μερες αφαγια δεν πεθαινεις, απ την αλλη λεω λαθος διατροφη 30τοσες μερες......προσπαθω, παλευω να βρω μια αιτιολογια.......
μη γεμιζουμε τις σελιδες με παρεκτροπες η μια προς την αλλη....καθε φορα μπαινω να δω αν ειχαμε καποια εξελιξη στο θεμα και μονο κατηγοριες και μπηχτες βλεπω
ολες μας χασαμε τον υπνο μας, ολες μας πονεσαμε, ποσες μανουλες σε αγαπησαν ψυχη μου ομορφη.......
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης