Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 28]

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Οκ κοριτσια..ας το αφησουμε εδω λοιπον,οπως λενε οι υπολοιπες,να δουμε τι και ποτε θα γινει κατι...

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="mana me tous 2 gious"][quote="avoulis"]ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΣΤΟ FB ΕΧΕΙ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 1/2(!!!!!!!!!!) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ.............?????????

κ εγω το ειδα αλλα εγω πηρα το θαρρος κ εστειλα μηνυμα στην κοπελα που του ευχηθηκε γιατι προφανως δεν ξερει...της εγραψα οτι το αγγελουδι αυτο σιγουρα τωρα ειναι ευτυχισμενο εκει που ειναι γιατι εδω στη γη σιγουρα δεν ηταν κ της ειπα οτι το μωρακι εχει πεθανει....

Anna - mana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tsipita!! έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:"...αν εκανα αμβλωση θα ηταν σαν να εκανα φονο,θα εκανα φονο...."

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ...??????
ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΦΟΝΙΣΣΑ...!!!!!!!

Αυτό είπα κι εγώ μόλις το άκουσα στη συνέντευξη..

Όχι ρε κορίτσια, δεν είναι φόνισσα... αυτή έκανε ό,τι μπορούσε. Αφού είπαμε φταίνε όοοοολοι οι άλλοι. Α, και ο οφθαλμίατρος που δεν της έδωσε σωστά γυαλιά για να δει ότι στο κουτί από το γάλα γράφει πως ένα μωρό 3,5 κιλά τρώει 6 φορές την ημέρα ΓΑΛΑ από 110 ml περίπου, ώστε να αναρρωτηθεί...

mana me tous 2 gious

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ !!!
ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΛΑΨΑΜΕ ΠΟΝΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ(Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ)!!ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΟΥ !!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
markaaa έγραψε:καλησπερα..
και εγω ειμαι μια απο αυτες που την πιστεψαν και αν μπορουσα να βοηθεισω με οποιον τροπο θα το εκανα.. οχι γιατι πιστευω οτι μια μανα δεν μπορει να φερθει ασχημα στο παιδι της (δυστυχως καθε μερα ακουμε τοσες ιστοριες που παρακαλαμε να μην ειναι αληθηνες!!) αλλα γιατι ηθελα να πιστευω οτι αυτο το μωρουλι που τοσο υπεφερε μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο της ζωης του πηρε οσο περισσοτερη αγαπη μπορουσε!!! τουλαχιστον εκει ψηλα θα ξερει οτι πολλες μανουλες απο ΄δω μεσα το αγαπησαμε, προσευχηθηκαμε γι αυτο και παντα θα το εχουμε μεσα στην καρδια μας... θελω να πω ενα τεραστιο μπραβο στις κοπελες που τρεξανε και ενδιαφερθηκαν για αυτο το πλασματακι!!!(αλεξια μου τα παιδακια σου θα ειναι πολυ περηφανα για την υπεροχη μαμα που εχουν!!! να τα χαιρεσε και να εισαι παντα αυτο το καλο παραδειγμα στον απιστευτο κοσμο που ζουμε!!)
οσο για αυτο το "πραγμα" θελω να πονεσει και να τιμωρηθει με τον χειροτερο τροπο!!! δεν μου αρκει καθολου η φυλακη, θελω να νιωσει πραγματικο πονο αλλα δυστυχως πρεπει να ειναι τοσο αναισθητη που δεν θα υπαρχει κατι που να την αγγιξει Mad Mad Mad Mad

οπως το λες....τιποτα δεν την αγγιζει αυτη γιατι οπως ειπα κ πριν ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ !!!! απο ασιτια πρεπει να πεθανει κ αυτη,να εχει τον ιδιο αργο κ βασανιστικο θανατο που προκαλεσε στο ιδιο της το παιδι....δεν το χωραει ανθρωπινος νους αυτο το πραγμα... No

alexia-marinos

alexia-marinos
mana me tous 2 gious έγραψε:ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ !!!
ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΛΑΨΑΜΕ ΠΟΝΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ(Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ)!!ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΟΥ !!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!

αυτο ειναι σιγουρο!!!!αυτη την πρωτη μερα που πεθανε το μωρακι μιξοεκλαιγε,δεν εκλαψε πραγματικα,μεσα απο την καρδια της...δεν εκλαψε με πονο....δεν κυλησε δακρυ βρε παιδια απο τα ματια της!!!!!ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ.....
τα ξαναζω παλι κ συγχιζομαι..τοτε νομιζα οτι ηταν ετσι απο τα ηρεμιστικα που της ειχαν δωσει...τωρα ξερω οτι ηταν απο την αναισθησια της...

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε σορυ για το ασχετο!
ΑΛΕΞΙΑ μου τι κανεις? τα μωρακια? ο Κωνσταντινος??? χαθηκαμε!!!

toutounaki

toutounaki
............

Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Τετ Φεβ 06, 2013 3:14 pm, 2 φορές συνολικά

alexia-marinos

alexia-marinos
supermama έγραψε:καλε σορυ για το ασχετο!
ΑΛΕΞΙΑ μου τι κανεις? τα μωρακια? ο Κωνσταντινος??? χαθηκαμε!!!

Αθηνα μουυυ!!!!!!προσπαθω να ειμαι καλα....τι κανουν τα ζουζουνια σου??
σου στελνω πμ

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://forum.eimaimama.gr/t17130p100-topic

σελιδα 6
ψευδωνυμο maria_mp

ειχε το σθενος το κουραγιο και τη δυναμη να μπει να γραψει στο φορουμ οτι ολα ειναι ψεμματα...

αυτο την ενοιαζε το "φαινεσθαι"

δεν εχω λογια να την χαρακτηρισω πια...

την επομενη μερα νομιζω εφυγε το μωρακι της που ακομη και σε αυτα τα μηνυματα το αποκαλει "το μωρακι"

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!! Twisted Evil

νατασουλα1204

νατασουλα1204
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mama katerina έγραψε:http://forum.eimaimama.gr/t17130p100-topic

σελιδα 6
ψευδωνυμο maria_mp

ειχε το σθενος το κουραγιο και τη δυναμη να μπει να γραψει στο φορουμ οτι ολα ειναι ψεμματα...

την επομενη μερα νομιζω εφυγε το μωρακι της που ακομη και σε αυτα τα μηνυματα το αποκαλει "το μωρακι"

πωσ ξερεισ οτι ειναι αυτη?

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νατασουλα1204 έγραψε:

σελιδα 6
ψευδωνυμο maria_mp

σελ 8 μηνυμα 144

alexia-marinos

alexia-marinos
νατασουλα1204 έγραψε:

σελιδα 6
ψευδωνυμο maria_mp

αυτη ειναι...αν διαβασεις μεχρι κ την 8 σελ θα καταλαβεις...σε καποιο σημειο γραφει η Βετα οτι ειναι αυτη με αλλο λογαριασμο γιατι στον παλιο της δεν θυμοταν τους κωδικους κ της ανοιξαν νο προφιλ....

νατασουλα1204

νατασουλα1204
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
τωρα το διαβασα ολο και παρατηρησα οτι απο τοτε μιλαει σαν να μην ειναι δικο τησ το μωρο ελεοσ δηλαδη εγω δεν θα καταλαβενα οτι ειναι αυτη ετσι που γραφει το παιδακι το μικρουλινη κοπελια δικο σου ηταν το μωρο ξυπνα απο μεσα σου βγηκε αυτη η ψυχουλα!!!!!

kostaslarissa

kostaslarissa
Αν δεν μου λέγατε ότι η maria mp ήταν η maria_90 ούτε που θα το καταλαβαινα..ούτε ενα ''μου΄΄?Για ποιο μωράκι μιλάει?του γείτονα?Ετσι όπως μιλούσε φαινόταν λες και ήταν άλλη κοπέλα...
αχ πως την πάτησα και εγώ ασχημα...πως την πίστεψα..
Ο Θεός είναι μεγάλος και βλέπει τα πάντα από ψηλά..Αργά ή γρήγορα θα πάρει αυτό που της αξίζει..
Κρίμα για την ψυχούλα μόνο που υπέφερε 34 μέρες εξαιτίας της.δεν πήρε την αγαπη που έπρεπε να πάρει,που του άξιζε να πάρει..
Εχω ένα γιο 6 μηνών και είμαι ήδη εγκυος 3 μηνών..Σήμερα πήγα στον γιατρό για υπέρηχο και είχα τόσο άγχος αν το μικράκι στην κοιλιά μου είναι καλά,αν χτυπάει η καρδούλα του κανονικά...και όλο αυτό γιατί τόσες μέρες έχω χάσει τον ύπνο μου,έχω πάθει ψύχωση με το αγγελάκι αυτό...
Πως είναι δυνατόν Θεέ μου να υπάρχουν τέτοια πλάσματα?δεν μπορώ να το χωνέψω !είμαι ψυχολογικά χάλια με το θέμα αυτό

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα... είμαι καινούριο μέλος, τόσο καιρό δεν έχω πει κάτι... δεν είμαι μανούλα αν και λαχταρώ να έρθει η στιγμή να γίνω.
Το μόνο που θέλω να αναφέρω είναι οτί αν όντως ήταν υπό την επήρρεια ηρεμηστικών δεν θα είχε τέτοια διάυγεια στην συνέντεύξη. Τα ηρεμηστικά για όσες έχουν δοκιμάσει σε ζαβλακώνουν νιώθεις βαρύς και τη γλώσσα σου την νιώθεις σαν πρησμένη και δυσκολεύεσαι να εκφραστείς καθαρά.
Επίσης στην φωτογραφία στο φεισμπουκ το παιδάκι φαίνεται πολύ πιο αφρατούλι απ ότι στην φωτό του προφίλ της... αυτό τα λέει όλα για το πόσο καιρό υπέφερε το μωράκι.
Είναι μια ψυχρή εγκληματίας και εύχομαι ολόψυχα να καίγεται στην κόλαση χωρίς σταγόνα νερό για μια αιωνιότητα!

Συγχαρητήρια για όλες που στάθηκαν δίπλα της σαν αληθινοί άνθρωποι. Άνθρωποι σαν εσάς με κάνουν να σκέφτομαι οτί υπάρχει ακόμα ελπίδα σ αυτήν την σκατοκοινωνία...

Αγγελάκι μου μικρό μακάρι εκεί που είσαι να είναι ένα καλύτερο μέρος που δε θα πεινάς και δεν θα υποφέρεις...
Ήσουν τυχερό μέσα στην ατυχία σου και έφυγες νωρίς απο τα χέρια της...

pegy68

pegy68
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Maria x. έγραψε:
pegy68 έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:διαβάσατε τα σχόλια κάτω απο την φωτό της αδελφής ;
-Καλα σου παει τρελα ενα παιδακι!!!!!! αντεεεε......

αδελφή: kala toso polu me miseis?

μα δεν ήταν κανείς τους λογικός ;

Ελα μωρε τώρα μην γινόμαστε υπερβολικοί !!!
Αυτοί ειναι μια έκφραση που την λέμε όταν είμαστε εργένηδες. Χαριτολογόντας το είπε !!

Απο την αρχη ηθελα να σε ρωτησω...ΠΟΣΟ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΙ;;;;
Ψαχνωντας τις αναρτησεις της Μ. και τα λαικ της κατάλαβα και απαντω μονη μου.....

ΠΟΛΥ.....

Δεν την ξέρω την κοπελα. Απο που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα? Ποιές αναρτήσεις και ποιά like? Αν μιλάς για facebook δεν την έχω κάν φίλη.
Αλήθεια δεν έχεις ξανακούσει να κάνουν ευχη σε εργένη "αντε και στα δικά σου" ή "αντε και με ένα μωράκι" και αυτός να λέει "γιατι με βρίζεις" ή να φτύνεται σαν να του ευχήθηκες κάτι κακό?? και μην ξεχνάς οτι αυτές οι συγκεκριμένες αναρτήσεις έχουν γίνει πριν χαθεί το μωρό.
Το οτι τα περισσότερα που γραφονται από άλλες μαμάδες είναι σωστά το έχω ξαναπεί. Η υπερβολή όμως και η ισοπέδωση και η βαρβαρότητα είναι κάτι άλλο. Μια μητέρα που σκοτώνει το παιδί της εν ψυχρώ είναι άρρωστη.
Μια μητέρα που χάνει το παιδί της απο βλακώδεις κινήσεις χρειάζεται βοήθεια. Δεν πιστεύω οτι μια μητέρα μπορει να έχει σωας τας φρένας και να βλάψει το παιδί της. Δεν γίνεται.Κατά την άποψή μου κάθε μητέρα παιδοκτόνος είναι ψυχικά άρρωστη και ώς άρρωστη πρέπει να αντιμετωπιστεί.

pegy68

pegy68
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Crazymamy έγραψε:Το παρακάτω ...

(Ελα μωρε τώρα μην γινόμαστε υπερβολικοί !!!
Αυτοί ειναι μια έκφραση που την λέμε όταν είμαστε εργένηδες. Χαριτολογόντας το είπε !!)

ποια το έγραψε?

Εγώ το έγραψα

pegy68

pegy68
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Maria x. έγραψε:
Crazymamy έγραψε:Το παρακάτω ...

(Ελα μωρε τώρα μην γινόμαστε υπερβολικοί !!!
Αυτοί ειναι μια έκφραση που την λέμε όταν είμαστε εργένηδες. Χαριτολογόντας το είπε !!)

ποια το έγραψε?

Η peggy68.
Αν δεις και τα προηγουμε μηνυματα της με αμφισβητουσε και μου την "ελεγε" ασχημα,υποστηριζοντας την παιδοκτονο...
τωρα εγινε καπνος...γιατι άραγε;

Κοπελια μάλλον τα έχεις μπερδέψει. Πότε σου την ειπα? Ποτε αναφέρθηκα σε σένα? Πάς καλά? Έγινα καπνός?? Δηλ όλη μερα πρέπει να είμαι online κατά την άποψή σου?? Έφυγα μετά τις 3:00 και πήγα σπίτι.

"τωρα εγινε καπνος...γιατι άραγε;"
Μου κάνει εντύπωση το πόσο εύκολα βγάζεις συμπεράσματα....

Μιλησα πολύ ευγενικα και είπα την γνώμη μου, δεν έβρισα κανένα. Δεν είμαι υποστηριχτής κανενός. Αυτο που είπες σε παρακαλώ να το πάρεις πίσω: "και μου την "ελεγε" ασχημα,υποστηριζοντας την παιδοκτονο..." Που ακριβώς σου μίλησα ασχημα?? Απλά θεώρησα το σχόλιο σου (για την κουνιαδα) υπερβολικό και το είπα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την pegy68 στις Τετ Φεβ 06, 2013 11:54 pm, 1 φορά

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν υπαρχει η προταση" μια μητερα χανει το παιδι της απο βλακωδεις κινησεις". Εδω τα ζωα που δεν εχουν ουτε καν την απαιτουμενη νοημοσυνη, μια χαρα αναθρεφουν τα μικρα τους. Τουλαχιστον η λερος εχει ενα ωραιοτατο ψυχιατρειο.... Πισω απο τα καγκελα θα ατενιζει τον ουρανο....με οτι συνεπαγεται αυτο

????????

Επισκέπτης
[quote="pegy68"][quote="Maria x."]
Crazymamy έγραψε:

Μιλησα πολύ ευγενικα και είπα την γνώμη μου, δεν έβρισα κανένα. Δεν είμαι υποστηριχτής κανενός. Αυτο που είπες σε παρακαλώ να το πάρεις πίσω: "και μου την "ελεγε" ασχημα,υποστηριζοντας την παιδοκτονο..." Που ακριβώς σου μίλησα ασχημα?? Απλά θεώρησα το σχόλιο σου (για την κουνιαδα) υπερβολικό και το είπα.
τωρα με το να αλληλοσφαζομαστε δε θα κερδισει κανεις τιποτα.....ειναι πολυ λυπηρο κοριτσαρες μου... το παιδακι δε γυριζει πισω.... υπαρχει δικαστηριο που θα κρινει αν υπηρξε προμελετη η οχι.....αν ηταν φονος η αμελεια η οπως πολυ ωραια ξερουν και βαζουν οι δικαστικοι τους ορους....
δεν υπαρχει λογος να αλληλοσπαραζεστε ουτε το μικρακι δε θα το ηθελε αυτο......
αναρωτιεμαι ακομα, ολα γυρνανε στο κεφαλι μου, απ τη μια λεω με 3 μερες αφαγια δεν πεθαινεις, απ την αλλη λεω λαθος διατροφη 30τοσες μερες......προσπαθω, παλευω να βρω μια αιτιολογια.......
μη γεμιζουμε τις σελιδες με παρεκτροπες η μια προς την αλλη....καθε φορα μπαινω να δω αν ειχαμε καποια εξελιξη στο θεμα και μονο κατηγοριες και μπηχτες βλεπω
ολες μας χασαμε τον υπνο μας, ολες μας πονεσαμε, ποσες μανουλες σε αγαπησαν ψυχη μου ομορφη.......

roulamammy

roulamammy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Elenathens έγραψε:Δεν υπαρχει η προταση" μια μητερα χανει το παιδι της απο βλακωδεις κινησεις". Εδω τα ζωα που δεν εχουν ουτε καν την απαιτουμενη νοημοσυνη, μια χαρα αναθρεφουν τα μικρα τους. Τουλαχιστον η λερος εχει ενα ωραιοτατο ψυχιατρειο.... Πισω απο τα καγκελα θα ατενιζει τον ουρανο....με οτι συνεπαγεται αυτο

ακριβωςςςς....

pegy68

pegy68
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="arco iris"][quote="pegy68"]
Maria x. έγραψε:
Crazymamy έγραψε:

τωρα με το να αλληλοσφαζομαστε δε θα κερδισει κανεις τιποτα.....ειναι πολυ λυπηρο κοριτσαρες μου... το παιδακι δε γυριζει πισω.... υπαρχει δικαστηριο που θα κρινει αν υπηρξε προμελετη η οχι.....αν ηταν φονος η αμελεια η οπως πολυ ωραια ξερουν και βαζουν οι δικαστικοι τους ορους....
δεν υπαρχει λογος να αλληλοσπαραζεστε ουτε το μικρακι δε θα το ηθελε αυτο......
αναρωτιεμαι ακομα, ολα γυρνανε στο κεφαλι μου, απ τη μια λεω με 3 μερες αφαγια δεν πεθαινεις, απ την αλλη λεω λαθος διατροφη 30τοσες μερες......προσπαθω, παλευω να βρω μια αιτιολογια.......
μη γεμιζουμε τις σελιδες με παρεκτροπες η μια προς την αλλη....καθε φορα μπαινω να δω αν ειχαμε καποια εξελιξη στο θεμα και μονο κατηγοριες και μπηχτες βλεπω
ολες μας χασαμε τον υπνο μας, ολες μας πονεσαμε, ποσες μανουλες σε αγαπησαν ψυχη μου ομορφη.......

Εχεις απόλυτα δίκαιο. Ας σταματήσουμε θα αποφασίσουν τα δικαστήρια. Εμεις δεν είμαστε δικαστες. Και με το να εξαπολύουμε κατηγορίες δεν βγαίνει τίποτα. Είπαμε όλες την άποψή μας. Όλες οι απόψεις μεσα σε ένα φόρουμ πρέπει να είναι σεβαστές και πρέπει ο ένας να μιλάει με ευγένεια στον άλλο όσο και αν διαφωνεί με την άποψη του. Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν κι εγω παρεκτράπηκα κάπου χωρίς να το θέλω.

Κι εγω έκανα παιδί στα 20 μου και είμουν τελείως άπειρη. Αλλά τα πήγα μια χαρά. Επειδή όμως έχω γνωρίσει μανάδες που λόγο του ότι δεν έκοβε και πολύ κάνανε τραγικά λάθη με τα παιδιά τους, που ευτυχώς όμως δεν είχαν ατυχή κατάληξη (θα μπορουσε όμως)γι αυτό λέω και υποστηρήζω την άποψη οτι δεν είναι όλες οι αμέλειες στο μεγάλωμα ενος παιδιου παιδοκτονίες. Έχω γνωρίσει μανούλα που της έπεσε το παιδί απο την αλλαξιέρα γιατι δεν της έκοψε οτι δεν πρέπει να το αφήνει εκει πάνω ουτε λεπτο χωρις να το προσέχει. Χτυπησε το παιδί στο κεφάλι. Ευτυχώς δεν κατέληξε. Επρεπε αυτην να την χαρακτηρίσουμε παιδοκτόνο αν τελικα πέθαινε το παιδι της?
Αυτό ειπα. Βέβαια δεν είναι ίδια η περίπτωση, το καταλαβαίνω αλλά και πάλι ας αφήσουμε να αποφασίσει η δικαιοσύνη που θα έχει και όλα τα στοιχεία πριν προβούμε σε βαρύς χαρακτηρισμούς.

????????

Επισκέπτης
απλα το συγκεκριμενο συμβαν δεν ηταν λαθος μιας στιγμης, αυτο ειναι που το κανει τραγικο, η εξακολουθηση.......

ΕΦΑΚΙ

ΕΦΑΚΙ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kοριτσια μου ομορφα,μηπωs να το κλειναμε το θεμα?Το να μελεταμε ενα αγγελουδακι συνεχεια πριν ακομα κλεισει 40 μερεs απο τον θανατο του,δεν ειναι και οτι καλυτερο.Αs αφησουμε την ψυχουλα του να ξεκουραστει και αs αναψουμε ενα κερακι παρακαλωνταs την Παναγιτσα να του δωσει την στοργη που του λειψε.
Οσο για ολα τ'αλλα...Ενα ξερω...Ολα εδω πληρωνονται...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 28]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις