526 Απ: ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? Πεμ Φεβ 07, 2013 7:20 am
maroulo
Η ψυχή της παρέας!
xara64 έγραψε:inakriti έγραψε:πειτε μου μια κοπελα που περιμενει το πρωτο της παιδι και χειριζεται ιντερνετ που μεχρι να γεννησει δεν εψαξε τα παντα : τι τρωει - πως το αλλαζεις - ποτε πρεπει να ανησυχησεις!!! διαβαζεις τομους στο ιντερνετ !!!
πειτε μου ποια νεα μαμα εφτασε το μωρο της 33 μερων και να εχει αλλεργια (αν ειχε)στις πανες και δεν εκανε ποτε τπτ !
πειτε μου ποια νεα μαμα πεφτει για υπνο αφου το μωρο της εφαγε (αν εφαγε) αλλα δεν ανοιγε τα ματια
πειτε μου ποια νεα μαμα που χανει το μονακριβο της καταφερνει να μην λυγιζει ουτε μια στιγμη εστω και υποκρινομενη
πειτε μου ποια νεα μαμα που εχασε το παιδι της σερφαρει ανενοχλητη αλλαζοντας φωτο στο ιντερνετ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΔΕΝ ΘΡΗΝΕΙ ! με μια εικονα δειχνεις πολλα !
πειτε μου ποια νεα μαμα την φωναζουν να δει τελευταια φορα το παιδι της και βγαινει εξω γιατι θελει μονο να το θυμαται καλα !
πειτε μου ποια νεα μαμα φιλοξενειται σε σπιτι μετα το χαμο του παιδιου της και σερφαρει 3ωρες στο ιντερνετ-ζητωντας βολτες και ρακι !και δεν εχει γεμισει ενα μπουκαλι δακρυ !
πειτε μου ποια νεα μαμα ενω ειναι εντατικη το παιδι της την ενδιαφερει τι λεει ενα φορουμ γι αυτην και μπαινει να απαντησει και να ζητησει να προσευχηθουμε αντι να αφιερωσει η ιδια να μπει στο εκκλησακι του νοσοκομειου
πειτε μου ποιος νεος πατερας καθεται και απανταει σε σαιτ που πληροφορουν τις εξελιξεις για το παιδι του που εχει διακομιστει σε νοσοκομειο και δικαιολογει τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ 'αμα δεν ξερετε μην μιλατε δεν μου δινουν αδεια' και δεν τα εχει βροντιξει ολα να φυγει και χωρις αδεια για να παει διπλα στο παιδι του κ την γυναικα του
Υ.Γ
πεστα Ινα!!!!!
Ακριβώς έτσι είναι