Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 28]

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xara64 έγραψε:
inakriti έγραψε:πειτε μου μια κοπελα που περιμενει το πρωτο της παιδι και χειριζεται ιντερνετ που μεχρι να γεννησει δεν εψαξε τα παντα : τι τρωει - πως το αλλαζεις - ποτε πρεπει να ανησυχησεις!!! διαβαζεις τομους στο ιντερνετ !!!

πειτε μου ποια νεα μαμα εφτασε το μωρο της 33 μερων και να εχει αλλεργια (αν ειχε)στις πανες και δεν εκανε ποτε τπτ !

πειτε μου ποια νεα μαμα πεφτει για υπνο αφου το μωρο της εφαγε (αν εφαγε) αλλα δεν ανοιγε τα ματια

πειτε μου ποια νεα μαμα που χανει το μονακριβο της καταφερνει να μην λυγιζει ουτε μια στιγμη εστω και υποκρινομενη

πειτε μου ποια νεα μαμα που εχασε το παιδι της σερφαρει ανενοχλητη αλλαζοντας φωτο στο ιντερνετ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΔΕΝ ΘΡΗΝΕΙ ! με μια εικονα δειχνεις πολλα !

πειτε μου ποια νεα μαμα την φωναζουν να δει τελευταια φορα το παιδι της και βγαινει εξω γιατι θελει μονο να το θυμαται καλα !

πειτε μου ποια νεα μαμα φιλοξενειται σε σπιτι μετα το χαμο του παιδιου της και σερφαρει 3ωρες στο ιντερνετ-ζητωντας βολτες και ρακι !και δεν εχει γεμισει ενα μπουκαλι δακρυ !

πειτε μου ποια νεα μαμα ενω ειναι εντατικη το παιδι της την ενδιαφερει τι λεει ενα φορουμ γι αυτην και μπαινει να απαντησει και να ζητησει να προσευχηθουμε αντι να αφιερωσει η ιδια να μπει στο εκκλησακι του νοσοκομειου

πειτε μου ποιος νεος πατερας καθεται και απανταει σε σαιτ που πληροφορουν τις εξελιξεις για το παιδι του που εχει διακομιστει σε νοσοκομειο και δικαιολογει τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ 'αμα δεν ξερετε μην μιλατε δεν μου δινουν αδεια' και δεν τα εχει βροντιξει ολα να φυγει και χωρις αδεια για να παει διπλα στο παιδι του κ την γυναικα του

Υ.Γ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 22 966307 ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 22 966307 ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 22 966307

πεστα Ινα!!!!! Respect Respect

Ακριβώς έτσι είναι

georgia78

georgia78
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
egw ena den mporw na katalavw kai apo ayto isws den ti pistepsa apo tin arxh.afou h kouniada tis einai nosokoma kai th bohthouse den tha hxere ayti estw ta vasika gia ti diatrofi toy mwrou na tis pei oti kati paei lathos me tis dithen odigies tou giatrou?APA APLOS VARIOTAN NA TO TAISI KAI NA TO ALLAXEI.
apo oti diavazw edw exoun typseis oi kopelles pou ti voithisan ekeino to vrady gia to an tha mporousan na kanoun kati parapanw.AYTH DEN EXEI STO MYALO TIS OUTE ENA AN....den to xwrai to myalo m

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia78 έγραψε:egw ena den mporw na katalavw kai apo ayto isws den ti pistepsa apo tin arxh.afou h kouniada tis einai nosokoma kai th bohthouse den tha hxere ayti estw ta vasika gia ti diatrofi toy mwrou na tis pei oti kati paei lathos me tis dithen odigies tou giatrou?APA APLOS VARIOTAN NA TO TAISI KAI NA TO ALLAXEI.
apo oti diavazw edw exoun typseis oi kopelles pou ti voithisan ekeino to vrady gia to an tha mporousan na kanoun kati parapanw.AYTH DEN EXEI STO MYALO TIS OUTE ENA AN....den to xwrai to myalo m

η κουνιαδα ειναι νοσηλευτρια; Shocked

θα αλλαξω επαγγελμα..........

georgia78

georgia78
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nai exei ka allo profil st fb den xerw na to kanw ling poy grafeioti einai nosileytria kai kanei tin praktiki ths

dimi74

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπερα σε ολες τις μανουλες και σε ολες τις μελλουσες μανουλες. Ειμαι νεο μελος και θα κανω και τις απαραιτητες συστασεις συντομα.

Αλλα τωρα επειδη κι εγω εχω παθει ας πουμε ψυχωση με το θεμα και αν μπορουσα μεχρι κι εγω η ιδια θα της εκανα μυνηση αυτης της κοπελας, αν καταφερνα τιποτα με αυτο , γραφω για να πω οτι η κουνιαδα εχει κι αλλο προφιλ στο φεις. Οποτε δεν μπορουμε να ξερουμε αν ακομα κι αυτη εχει αλλο.

Ηθελα να ξερα πως νιωθει αυτη τωρα που σας διαβαζει.... Γιατι σιγουρα διαβαζει..... Εχει ακομα ηρεμη συνειδηση;;
Εχει μιλησει καποιες απ τις κοπελες που τις μιλανε αυτες τις μερες;

Απ τη μια ελεγα νατο αφησω το θεμα να περασει ... Απ την αλλη δεν μπορω μα το ξεχασω ολο αυτο.... Απλα δεν μπορω.
Διαβαζα τα λογια της απ το πρωτο μυνημα... Ολη την αγωνια των μαμαδων και την βοηθεια που πηρε.... Μεχρι που τελικα εφυγε η ψυχουλα.... Τοσα ψεμματα τοσα .... Απ ολους!!! Μεχρι κι απ τη κουνιαδα που ελεγε για το θηλασμο!! Ολη αυτη η οικογενεια θελει τιμωρια! Ολοι το παραμελησαμ και λενε ψεμματα να καλυφθουν! Αλλα κυριως αυτη!
Εκανα το μωρο μου εγω μετα απο εξωσωματικη μετα απο σπερματεγχυσεις μετα απο αποβολες μετα απο κλαμμα που εχανα τα μωρα ..... Πραγματικα μου ειναι αδιανοητο

Συγνωμη αν δεν γραφω σωστα η δεν εκφραζομαι καλα.... Γραφω απο κινητο και οι σκεψεις μου ειναι πολλες

bell

bell
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mama katerina έγραψε:
georgia78 έγραψε:egw ena den mporw na katalavw kai apo ayto isws den ti pistepsa apo tin arxh.afou h kouniada tis einai nosokoma kai th bohthouse den tha hxere ayti estw ta vasika gia ti diatrofi toy mwrou na tis pei oti kati paei lathos me tis dithen odigies tou giatrou?APA APLOS VARIOTAN NA TO TAISI KAI NA TO ALLAXEI.

η κουνιαδα ειναι νοσηλευτρια; Shocked

θα αλλαξω επαγγελμα..........

Κομμώτρια να γίνεις Κατερίνα! Χρειάζομαι μια αλλάγή! ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 22 377361

????????

Επισκέπτης
ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ Κ ΣΕΡΦΑΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ....

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimi74 έγραψε:Καλησπερα σε ολες τις μανουλες και σε ολες τις μελλουσες μανουλες. Ειμαι νεο μελος και θα κανω και τις απαραιτητες συστασεις συντομα.

Αλλα τωρα επειδη κι εγω εχω παθει ας πουμε ψυχωση με το θεμα και αν μπορουσα μεχρι κι εγω η ιδια θα της εκανα μυνηση αυτης της κοπελας, αν καταφερνα τιποτα με αυτο , γραφω για να πω οτι η κουνιαδα εχει κι αλλο προφιλ στο φεις. Οποτε δεν μπορουμε να ξερουμε αν ακομα κι αυτη εχει αλλο.

Ηθελα να ξερα πως νιωθει αυτη τωρα που σας διαβαζει.... Γιατι σιγουρα διαβαζει..... Εχει ακομα ηρεμη συνειδηση;;
Εχει μιλησει καποιες απ τις κοπελες που τις μιλανε αυτες τις μερες;

Απ τη μια ελεγα νατο αφησω το θεμα να περασει ... Απ την αλλη δεν μπορω μα το ξεχασω ολο αυτο.... Απλα δεν μπορω.
Διαβαζα τα λογια της απ το πρωτο μυνημα... Ολη την αγωνια των μαμαδων και την βοηθεια που πηρε.... Μεχρι που τελικα εφυγε η ψυχουλα.... Τοσα ψεμματα τοσα .... Απ ολους!!! Μεχρι κι απ τη κουνιαδα που ελεγε για το θηλασμο!! Ολη αυτη η οικογενεια θελει τιμωρια! Ολοι το παραμελησαμ και λενε ψεμματα να καλυφθουν! Αλλα κυριως αυτη!
Εκανα το μωρο μου εγω μετα απο εξωσωματικη μετα απο σπερματεγχυσεις μετα απο αποβολες μετα απο κλαμμα που εχανα τα μωρα ..... Πραγματικα μου ειναι αδιανοητο

Συγνωμη αν δεν γραφω σωστα η δεν εκφραζομαι καλα.... Γραφω απο κινητο και οι σκεψεις μου ειναι πολλες

μια χαρα τα γραφεις!!!!!!!

Anna - mana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
@ toutounaki:

Κάτι γίνεται με εσένα... συμπληρώνεις αυτά που γράφω και γράφεις αυτά που σκέφτομαι... κάθε φορά που μπαίνω αποφασισμένη να γράψω τους συλλογισμούς μου, τους βλέπω αναρτημένους από εσένα...

Και με άλλες κοπέλες συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό, αλλά με εσένα είναι φοβερό..

Αφού σκέφτομαι πως αν χρειαστώ ποτέ πληρεξούσιο δικηγόρο, θα ψάξω να σε βρω ώστε να ενεργείς κατά βούληση!!!

Με έχεις καλύψει απόλυτα με ό,τι έχεις πει!

mana me tous 2 gious

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Maria x. έγραψε:Τουτουνάκι δεν αναφερομουν σε καμια περιπτωση σε σένα..
Εσυ δεν ειδα πουθενα να την δικαιολογησεις..
Αλλο αν περιμενεις την δικαιοσυνη για να αποφανθεις..οκ...σεβαστο..
Εμενα αν με ρωτουσες πριν βγει η συνεντευξη,η πεθερα της να μιλησει και η Αλεξια θα ελεγα οτι το έκανε απο αμέλεια.
Τωρα πια εχω αρχισει να έχω σοβαρες υποννοιες οτι το έκανε επιτηδες...
Γιατι ζουσε τον ερωτα της με τον γκομενο και το παιδι ηταν εμποδιο...στο απέραντο κενο κεφάλι της...

EISAI MESA STO MIKRO MYALO MOY!!!!

KAI KORITSIA EGW EIMAI SIGOYRI OTI KAI STHN (STEFANIDOY) GIA TA LEFTA BGHKE PREPEI NA PEIRE POLLA!!!!! ELEOS!!!
GIATI ETSI M EKANE NA NIWSW!!!PESTEME TRELH PESTEME YPERBOLIKH!!!

bell

bell
Αποκλείται να είναι όλοι «δασκαλεμένοι» για το τι θα πουν στις κάμερες;; Εμένα σαν ποίημα μου έκανε.... ότι τα είχε μάθει απ΄έξω... και αυτή και η αδελφή...

toutounaki

toutounaki
Maria x: Εγώ είμαι η Βιβή. toutounaki είναι ο γιος μου, που από μικρός είχε τρέλα με τα τουτουνάκια (αυτοκινητάκια). Για μένα η ιδιότητα της μαμάς έρχεται πρώτη απ’ όλες με διαφορά μεγάλη. Ειδικά εδώ μέσα αισθάνομαι μόνο μαμά, άσχετα αν λόγω επαγγελματικής διαστροφής ξεφεύγω πότε- πότε. Τώρα για το Λευτέρη που ρώτησε κάποια κοπέλα, εφόσον είναι μόνιμος αξιωματικός , θεωρώ μάλλον απίθανο να μη γίνει ΕΔΕ εφόσον εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση. Κατ’ εμέ με όσα έχουν βγει ως τώρα στο φως, η θέση του είναι δύσκολη & ακόμη πιο δύσκολη θα είναι αν υπάρξει οριστική καταδίκη.

Anna –mana: Όταν δημοσίευσες εκείνη την καταπληκτική ανάρτηση, πίστεψα πως έχεις καλύψει κάθε περίπτωση ό,τι και να μαθαίναμε εκ των υστέρων γιαυτή την τόσο τραγική υπόθεση. Ζήλεψα λίγο, ήθελα να έχω γράψει εγώ αυτό το πολύ εύγλωττο και ουσιαστικό μήνυμα. Ακόμα πιστεύω πως μετά από όσα είπες, δε χρειάζεται να πω τίποτε περισσότερο. Απλώς μου είναι δύσκολο ακόμα και τώρα να ξεπεράσω ένα τόσο τραγικό γεγονός, γεμάτο αναπάντητα ερωτήματα. Κι εγώ συμφωνώ με άλλες κοπέλες σε πολλά, αλλά εσύ με καλύπτεις απόλυτα με όσα γράφεις. Αν δω δικό σου μήνυμα, ξέρω πως δε μένει να προσθέσω τίποτα! Και θα τα έχεις πει και καλύτερα από μένα!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Πεμ Φεβ 07, 2013 12:36 pm, 1 φορά

athinaaa

athinaaa
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπέρα και από μένα τόσο καιρό παρακολουθώ το θέμα...δεν ήθελα να κατηγορήσω κανέναν μέχρι να μάθω τι ακριβώς έγινε.... μπορεί το τελικό πόρισμα να μη βγήκε ακόμα αλλά εξοργίστηκα με τι στάση της απίστευτα.. απαθέστατη σαν στυγνή δολοφόνος... τρόμαξα από τη στάση της.δεν πέρασε πολύς καιρός που βίωσε ότι πιο τραγικό μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο και συνεχίζει τη ζωή της σαν να μη έγινε τίποτα ... αυτή η τύπισσα κυκλοφορεί ανάμεσά μας!!!!

είναι σίγουρο ότι διαβάζει τα πάντα όσα γράφονται εδώ μέσα... αλλά έχει τόσο θράσος που δεν έχει ίχνος ντροπής.. αντιθέτως προκαλεί ασύστολα!!!

Τώρα πια δεν με νοιάζει καν το τελικό πόρισμα όποιο και να είναι....ο χαρακτήρας της και το αρρωστημένο μυαλό της αρκούν!

toutounaki

toutounaki
bell έγραψε:Αποκλείται να είναι όλοι «δασκαλεμένοι» για το τι θα πουν στις κάμερες;; Εμένα σαν ποίημα μου έκανε.... ότι τα είχε μάθει απ΄έξω... και αυτή και η αδελφή...
Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι με όσα ειπώθηκαν μπροστά από τις κάμερες η θέση της Μαρίας έχει επιβαρυνθεί. Ακόμα και αν ήταν ποίημα, δεν την βοήθησε καθόλου, το αντίθετο μάλιστα…

Anna - mana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toutounaki έγραψε:

Anna –mana: Όταν δημοσίευσες εκείνη την καταπληκτική ανάρτηση, πίστεψα πως έχεις καλύψει κάθε περίπτωση ό,τι και να μαθαίναμε εκ των υστέρων γιαυτή την τόσο τραγική υπόθεση. Ζήλεψα λίγο, ήθελα να έχω γράψει εγώ αυτό το πολύ εύγλωττο και ουσιαστικό μήνυμα. Ακόμα πιστεύω πως μετά από όσα είπες, δε χρειάζεται να πω τίποτε περισσότερο. Απλώς μου είναι δύσκολο ακόμα και τώρα να ξεπεράσω ένα τόσο τραγικό γεγονός, γεμάτο αναπάντητα ερωτήματα. Κι εγώ συμφωνώ με άλλες κοπέλες σε πολλά, αλλά εσύ με καλύπτεις απόλυτα με όσα γράφεις. Αν δω δικό σου μήνυμα, ξέρω πως δε μένει να προσθέσω τίποτα! Και θα τα έχεις πει και καλύτερα από μένα!

Σε ευχαριστώ για όσα γράφεις. Με το τελευταίο όμως διαφωνώ. Για την ακρίβεια έχω την εντελώς αντίθετη άποψη. Πολλές φορές έχω δει να γράφεις πράγματα που σκέφτομαι και δεν ξέρω πώς να τα βάλω σε σειρά. Και πάντα με λόγο μεστό και συγκροτημένο.

Προσωπικά, το έχω ξαναγράψει, θα μπορούσα να βρω ελαφρυντικά σχεδόν για τα πάντα στη Μαρία, με δεδομένο ότι δεν έχω ιδία γνώση των γεγονότων. Ακόμα και το ότι το μυαλό της αποστασιοποιείται από τα τραγικά γεγονότα, σαν άμυνα. Το σοκ το έπαθα με το περίφημο "έχω καθαρή συνείδηση". Αυτό για μένα τα λέει όλα. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.

Από εκεί και πέρα, όπως έχεις ήδη πει, θα αποφανθεί η δικαιοσύνη, έχοντας υπόψη τα πάντα για την υπόθεση. Και επειδή την πίστη μου σε κάποιους θεμελιώδεις θεσμούς της κοινωνίας, ό,τι έχει απομείνει και από αυτούς, δεν θέλω να την χάσω, θέλω να πιστεύω πως δικαιοσύνη θα αποδοθεί, όπου πρέπει και στο ποσοστό που αναλογεί σε κάθε πλευρά.

Σε κάθε περίπτωση πραγματικά χάρηκα για τη "γνωριμία" Βιβή. Να χαίρεσαι το τουτουνάκι σου!

alexia-marinos

alexia-marinos
εγω παλι βρε κοριτσια δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχει κινηθει κανεις,καμια υπηρεσια νομικα απεναντι της...?? γιατι ?? περιμενουν το τελικο πορισμα ?

aggeliki5579

aggeliki5579
Καλησπερα κοριτσια κι απο μενα.
Εχω πολλες μερες να μπω στο φορουμ και μολις αποψε ειδα αυτο το θεμα..διαβασα ολες τις σελιδες και δεν ξερω τι να πω..
Εγω για την συγκεκριμενη υποθεση κρατουσα μια σχετικα ουδετερη σταση που ΄΄εκλεινε΄΄ ομως περισσοτερο προς το μερος της μητερας..την συμπονουσα και την θεωρουσα θυμα των γιατρων,του νοσοκομειου,του συμπαντος..ισως αυτο με βολευε να κανω,(αν και ειχα πολλα αναπαντητα ερωτηματα)γιατι μου φαινοταν αδιανοητο να πιστεψω οτι μια μανα θα δειξει τετοια αδιαφορια προς το παιδι της και θα κανει κατι ωστε να το βλαψει..
Την συνεντευξη δεν την ειδα ουτε προκειται γιατι απ΄οτι διαβασα απο εσας θα μου ανεβει το αιμα στο κεφαλι!Ειναι αληθεια τοσο προκλητικη και απαθεστατη αυτη η γυναικα?

Δεν ξερω αν η δικαιοσυνη θα την τιμωρησει,δεν ξερω αν ο Θεος θα την τιμωρησει(δεν τον εχω σαν τιμωρο στο μυαλο μου)..το μονο σιγουρο ειναι οτι καποιες φορες ειναι αδικος..τοσο πολυ αδικος..
Αυτο το αγγελουδακι γιατι δεν το εστελνε σε μια γυναικα που προσπαθει χρονια και χρονια να αποκτησει ενα μωρο..που δινει και την ψυχη της για να κρατησει στα χερια της ενα μικρο θαυμα..που θα ζουσε,θα ανεπνεε γι΄αυτο το πλασματακι?
Τοσες γυναικες παλευουν με πονο ψυχης,λιωνουν με την λαχταρα ενος παιδιου..και τελικα γινονται μανες αλλες που ενα μωρο αποτελει εμποδιο και μονο για την ζωη τους..αν αυτο δεν ειναι αδικια.τοτε τι ειναι?

Οτι και να πω ομως ενα μωρακι αθωο χαθηκε πριν δει καλα καλα το φως της μερας..

toutounaki

toutounaki
Anna- mana: Ευχαριστώ Άννα (σωστάWink
Και συ να χαίρεσαι το/α παιδάκι(α) σου (πόσα έχεις αν επιτρέπεταιWink
Και γω χάρηκα για τη γνωριμία!

ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 22 417472
ΥΓ Αυτό το "έχω ήσυχη τη συνείδησή μου" κι εμένα με σόκαρε.

Αλεξία μου, είναι πως να το πω, η τυπική διαδικασία που προβλέπει ο νόμος για τα κακουργήματα. Θα κληθεί σε απολογία είναι σίγουρο και πιθανόν όχι μόνο εκείνη.
Από κει και πέρα μετά την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου- θα πάει στο Κακουργιοδικείο.

alexia-marinos

alexia-marinos
toutounaki έγραψε:Anna- mana: Ευχαριστώ Άννα (σωστάWink

Αλεξία μου, είναι πως να το πω, η τυπική διαδικασία που προβλέπει ο νόμος για τα κακουργήματα. Θα κληθεί σε απολογία είναι σίγουρο και πιθανόν όχι μόνο εκείνη.
Από κει και πέρα μετά την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου- θα πάει στο Κακουργιοδικείο.

αθανατο ελληνικο κρατος.... Mad Mad Mad

aggeliki5579

aggeliki5579
Βιβη εχεις πμ

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ολη μερα σκεφτομαι αυτο το μωρο..Το μωρο μου γιατι εγινε και δικο μου.Δεν μπορω να ησυχασω οταν ξερω οτι κυκλοφορει με ησυχη την συνειδηση της.Καθομαι και σκεφτομαι και αναρωτιεμαι...Αυτη που μενει,με ποιον συναναστρεφεται,ποιος της δινει ενα πιατο φαι???Το φαι που στερησε απο το ιδιο της το παιδι???Ακομα και αυτος/η/οι που την προσεχουν τους θεωρω συνενοχους!!!!Δεν θελω να πεθανει.Ο θανατος ειναι η λυτρωση της...Εδω ειναι η κολαση εδω και ο παραδεισος...

alexia-marinos

alexia-marinos
Panik11 έγραψε:ολη μερα σκεφτομαι αυτο το μωρο..Το μωρο μου γιατι εγινε και δικο μου.Δεν μπορω να ησυχασω οταν ξερω οτι κυκλοφορει με ησυχη την συνειδηση της.Καθομαι και σκεφτομαι και αναρωτιεμαι...Αυτη που μενει,με ποιον συναναστρεφεται,ποιος της δινει ενα πιατο φαι???Το φαι που στερησε απο το ιδιο της το παιδι???Ακομα και αυτος/η/οι που την προσεχουν τους θεωρω συνενοχους!!!!Δεν θελω να πεθανει.Ο θανατος ειναι η λυτρωση της...Εδω ειναι η κολαση εδω και ο παραδεισος...

θα απαντησω εγω στις ερωτησεις σου Νικη μου...στα πεθερικα της μενει μαζι με τον Λευτερακη της!!!!!!

Anna - mana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toutounaki έγραψε:Anna- mana: Ευχαριστώ Άννα (σωστάWink

Άννα, σωστά! Να χαίρεσαι και την κορούλα σου, συγνώμη, τώρα είδα πως έχεις και ένα κοριτσάκι! Το δικό μου θαυματάκι είναι ο 6,5 (περίπου) μηνών μπέμπης μου. Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alexia-marinos έγραψε:
Panik11 έγραψε:ολη μερα σκεφτομαι αυτο το μωρο..Το μωρο μου γιατι εγινε και δικο μου.Δεν μπορω να ησυχασω οταν ξερω οτι κυκλοφορει με ησυχη την συνειδηση της.Καθομαι και σκεφτομαι και αναρωτιεμαι...Αυτη που μενει,με ποιον συναναστρεφεται,ποιος της δινει ενα πιατο φαι???Το φαι που στερησε απο το ιδιο της το παιδι???Ακομα και αυτος/η/οι που την προσεχουν τους θεωρω συνενοχους!!!!Δεν θελω να πεθανει.Ο θανατος ειναι η λυτρωση της...Εδω ειναι η κολαση εδω και ο παραδεισος...

θα απαντησω εγω στις ερωτησεις σου Νικη μου...στα πεθερικα της μενει μαζι με τον Λευτερακη της!!!!!!

συγνωμη η πεθερα δεν την κατηγορησε; δεν ειπε πως τους διελυσε;;

alexia-marinos

alexia-marinos
mama katerina έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:

συγνωμη η πεθερα δεν την κατηγορησε; δεν ειπε πως τους διελυσε;;

μου ειπε οτι η πεθερα της μενει στους γονεις της,στους παππουδες του Λευτερη δηλαδη...ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ ΨΕΜΜΑΤΑ....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 28]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις