Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
648 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 648 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 24 ... 28  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 28]

????????

Επισκέπτης
toutounaki έγραψε:Μισό λεπτό κοπέλες μου …Το να περιμένει κανείς την απόφαση του δικαστηρίου, σημαίνει ότι …υποστηρίζει τη Μαρία ή όποιον άλλο ενέχεται στην υπόθεση; Αλήθεια πείτε μου εσείς που λέτε ότι δεν έχετε ερωτηματικά, έχετε ξεκαθαρίσει εάν είναι ανθρωποκτονία εκ προθέσεως ή θανατηφόρα έκθεση (παραμέληση βρέφους ως εννοια περιλαμβανει ακομα και τη ανθρωποκτονια απο αμέλεια); Εγώ όχι…δεν ξερουμε τις ονομασιες των κατηγοριων τουτουνακι, για να εχουμε ξεκαθαρισει....με την καρδια της μανας ξεκαθαρισαμε ομως και ξερω οτι και η δικη σου καρδια της μανας δεν περιμενει τι ταμπελα θα βαλει στο εγκλημα ο δικαστης.....δε με νοιαζει πως θα το ονομασουν, δεν θα αλλαξει κατι.....να βρουν ολους οσους φταιξανε και να πληρωσουν , γινεται?????
Δεν έχετε ερωτήματα για το αν πρέπει να κατηγορηθεί και για ποιο αδίκημα, ο φερόμενος ως πατέρας, η κουνιάδα ή και κάποιος άλλος;
Για το βαθμό δόλου ή αμέλειας των παραπάνω, για τις περιστάσεις, για το εάν υπάρχει πλήρης ή ελαττωμένος καταλογισμός (εσύ η ίδια Maria x μου, δεν είπες ότι σου φαίνεται άτομο περιορισμένης ευθύνης- δανείζομαι τη δική σου φράση Wink
Το ότι παραδεχόμαστε ότι κάποια πράγματα δεν τα ξέρουμε , σημαίνει ότι παριστάνουμε τις υπεράνω ή ότι υποστηρίζουμε τη Μαρία ή ότι θέλουμε να ...σας την πούμε;
Όσο για το αν η Μαρία μας διαβάζει ή όχι, πιστεύετε ότι θα ευαισθητοποιηθεί από αυτά που λέμε; Εδώ δεν ίδρωσε το αυτί της να πει δημόσια σε εκπομπή «έχω ήσυχη τη συνείδησή μου» που ακόμα και αθώα να ήταν μια μάνα ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΣΥΧΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, θα συγκινηθεί εάν εγώ της πω «ντροπή σου;»αυτο οντως......[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
inakriti έγραψε:πειτε μου μια κοπελα που περιμενει το πρωτο της παιδι και χειριζεται ιντερνετ που μεχρι να γεννησει δεν εψαξε τα παντα : τι τρωει - πως το αλλαζεις - ποτε πρεπει να ανησυχησεις!!! διαβαζεις τομους στο ιντερνετ !!!

πειτε μου ποια νεα μαμα εφτασε το μωρο της 33 μερων και να εχει αλλεργια (αν ειχε)στις πανες και δεν εκανε ποτε τπτ !

πειτε μου ποια νεα μαμα πεφτει για υπνο αφου το μωρο της εφαγε (αν εφαγε) αλλα δεν ανοιγε τα ματια

πειτε μου ποια νεα μαμα που χανει το μονακριβο της καταφερνει να μην λυγιζει ουτε μια στιγμη εστω και υποκρινομενη

πειτε μου ποια νεα μαμα που εχασε το παιδι της σερφαρει ανενοχλητη αλλαζοντας φωτο στο ιντερνετ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΔΕΝ ΘΡΗΝΕΙ ! με μια εικονα δειχνεις πολλα !

πειτε μου ποια νεα μαμα την φωναζουν να δει τελευταια φορα το παιδι της και βγαινει εξω γιατι θελει μονο να το θυμαται καλα !

πειτε μου ποια νεα μαμα φιλοξενειται σε σπιτι μετα το χαμο του παιδιου της και σερφαρει 3ωρες στο ιντερνετ-ζητωντας βολτες και ρακι !και δεν εχει γεμισει ενα μπουκαλι δακρυ !

πειτε μου ποια νεα μαμα ενω ειναι εντατικη το παιδι της την ενδιαφερει τι λεει ενα φορουμ γι αυτην και μπαινει να απαντησει και να ζητησει να προσευχηθουμε αντι να αφιερωσει η ιδια να μπει στο εκκλησακι του νοσοκομειου

πειτε μου ποιος νεος πατερας καθεται και απανταει σε σαιτ που πληροφορουν τις εξελιξεις για το παιδι του που εχει διακομιστει σε νοσοκομειο και δικαιολογει τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ 'αμα δεν ξερετε μην μιλατε δεν μου δινουν αδεια' και δεν τα εχει βροντιξει ολα να φυγει και χωρις αδεια για να παει διπλα στο παιδι του κ την γυναικα του

Υ.Γ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 21 966307 ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 21 966307 ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 21 966307

πεστα Ινα!!!!! Respect Respect

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
toutounaki έγραψε:
Maria x. έγραψε:Νικη η καθε μια μας ξερει αν καποτε βοηθησε καποιον με οποιοδηποτε τρόπο καποια στιγμη της ζωη της..
Αν με ρωτας ,παρολα αυτά που εκανε αν την έβλεπα εγκυο πχ στο δρομο και ηθελε την βοηθεια μου,ενω θα ηξερα οτι ειναι επικυνδινη,σου απαντώ με πασα ειλικρινεια..ναι θα την βοηθουσα...και ας την εχω μισησει χωρις να την ξερω.
Ξερεις τι θα ηθελα;;;
Να ειμαι γειτονισσα της...
Να μπορουσα να την βοηθησω...
Σου μιλάω με το χέρι στην καρδια..
Απο τα χέρια μου εχουν περάσει πανω απο 200 παιδια...Και 2 τα δικα μου τα αστεράκια.
Εχω ψυχωση και ιδιαιτερη ευαισθησια οταν προκειται για παιδια και δη για βρεφάκια...
Δεν ειναι τυχαιο οτι γράφω μονο σε αυτο το θεμα...

Η Πεγκυ68 θεωρω οτι ειναι γνωστη της-φιλη της...ας βγει να με διαψευσει.
Μίλησες και αλλού… Στο θέμα με τον Παιδικό Σταθμό! Και τα είπες και πολύ ωραία! :-)

Ευχαριστω!Smile
Ειπαμε,σαν ανθρωπος εχω τα "κολληματα"...και αυτά συνηθως αφορουν τα παιδια...
Τον Σπυράκο τον εχω ερωτευτει!Ειναι γλυκας!

????????

Επισκέπτης
Maria x. έγραψε:Τουτουνάκι δεν αναφερομουν σε καμια περιπτωση σε σένα..
Εσυ δεν ειδα πουθενα να την δικαιολογησεις..
Αλλο αν περιμενεις την δικαιοσυνη για να αποφανθεις..οκ...σεβαστο..
Εμενα αν με ρωτουσες πριν βγει η συνεντευξη,η πεθερα της να μιλησει και η Αλεξια θα ελεγα οτι το έκανε απο αμέλεια.
Τωρα πια εχω αρχισει να έχω σοβαρες υποννοιες οτι το έκανε επιτηδες...
Γιατι ζουσε τον ερωτα της με τον γκομενο και το παιδι ηταν εμποδιο...στο απέραντο κενο κεφάλι της...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Πεμ Φεβ 07, 2013 6:51 am, 1 φορά

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Το καλοκαιρι χτυπησε η μικρη μου σε έναν παιδοτοπο του κ@@λου γιατι δεν ειχαν προστατευτικα στα σκαλια...
Ακομη και τώρα λεω "Φταιω εγω!Τέλος"!!Να ημουν μαζι της!!!
Και ας ηταν ο συγκεκριμενος παιδοτοπος για καταγγελια στην προνοια...δεν τηρουσε τους στοιχειωδες κανονες ασφαλειας...
Φταιω μονο εγώ....

Απο την αρχη ηθελα να φωνάξω στις κοπέλες που μας εβριζαν που την κατηγορουσαμε,με την διακιολογια οτι κλαιει:"Ξυπνηστε!!Κλαιει για να μην μπει φυλακη!!"Κλαιει γιατι εχασε τον γκομενο"!!!!

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Maria x μου δεν περιμένω ν’ αποφανθώ, να λύσω τις απορίες μου περιμένω, που κοντεύω να τρελλαθώ από τα γιατί από τη μέρα που το άκουσα. Ξεπηδάνε τα ΓΙΑΤΙ σαν τις ακρίδες. Κι όλο λέω δε θα ξαναγράψω και όλο εδώ είμαι… Τόση πόρωση, απορώ και με μένα την ίδια! Πάντως αυτό το «έχω ήσυχη συνείδηση» ήταν αρκετό για να συγχυστώ τόσο που δεν μπόρεσα να δω όλη τη συνέντευξη!

Στελλίτσα μου, εγώ επειδή καταλαβαίνω τις συνέπειες της κάθε πράξης που δεν είναι ίδιες, γιαυτό το συνδέω με την ταμπέλα για κανένα άλλο λόγο.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν με καταλαβατε!

αυτο που λεω εγω πως ο καθενας εχει την αποψη του.. αλλος βγαζει συμπερασματα απο νωρις αλλος περιμενει...

ειναι ανουσιο να λεει η μια πλευρα στην αλλη οτι κρινει...

ολοι ειμαστε ενηλικοι ανθρωποι κι εχουμε τη γνωμη μας... και σε αλλα θεματα ετσι δεν γινεται;; δεν σχολιαζονται;;

ποσο μαλλον που αυτο εγινε εδω μεσα που συνυπαρχουμε 3 χρονια τωρα...

απλα αφηστε μας να εκφραστουμε τωρα.. ετσι νιωθουμε καποιες αν ειναι ναμας κρινει ο θεος επειδη
μιλαμε για μια μανα( ο θεος να την κανει) οχι δεν θα την λεω μανα...

για μια γυναικα λοιπον που βασανισε και τελος σκοτωσε το παιδι της το βρεφακι της την ανασα της την ιδια..

ας μας κρινει αυτος...
πολλα ειπωθηκανε κι εδω και στο φεις..

φτανει! αυτο ειπα...

και ναι Βιβη πιστευω πως την πειραζει να βλεπει αυτα που λεμε γιατι η πορεια εδειξε πως ειναι μονο του φαινεσθαι η μανδαμ και τιποτα αλλο...
και ναι τριβει τα χερια της οταν καποιος την υποστηριζει...
χαιρεται.. αυτο θελει!

το ειπε αλλωστε
"ΕΧΩ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΗ"

Δεν εχω νιωσει ετσι ξανα για ανθρωπο..
το πιστευετε η οχι εμενα μου εχει στοιχισει αυτη η ιστορια...
πονεσα και εκλαψα παρα πολυ...

μακαρι να ειχε και φωνη το φορουμ να μιλουσα κι ολας! τοσο θυμωμενη ειμαι!

ενα μωρακι πεθανε αργα και βασανιστικα.. πως να το προσπερασω;
ας κριθει αυτη πρωτη απο ολους και απο το θεο γιαυτο που εκανε και μετα ας με κρινει εμενα ο θεος που πιστευω πως ειναι
ΤΕΡΑΣ...!

Πφφ Sad

toutounaki

toutounaki
Maria x. έγραψε:Το καλοκαιρι χτυπησε η μικρη μου σε έναν παιδοτοπο του κ@@λου γιατι δεν ειχαν προστατευτικα στα σκαλια...
Ακομη και τώρα λεω "Φταιω εγω!Τέλος"!!Να ημουν μαζι της!!!
Και ας ηταν ο συγκεκριμενος παιδοτοπος για καταγγελια στην προνοια...δεν τηρουσε τους στοιχειωδες κανονες ασφαλειας...
Φταιω μονο εγώ....

Απο την αρχη ηθελα να φωνάξω στις κοπέλες που μας εβριζαν που την κατηγορουσαμε,με την διακιολογια οτι κλαιει:"Ξυπνηστε!!Κλαιει για να μην μπει φυλακη!!"Κλαιει γιατι εχασε τον γκομενο"!!!!
Έπρεπε όμως να την καταγγείλεις γιατί σήμερα ήταν το δικό σου παιδάκι που γλύτωσε με μικρότερες συνέπειες, αύριο θα είναι κάποιο άλλο και ίσως πάθει πολύ μεγαλύτερη ζημιά. Αλλά το ‘χουμε σα λαός αυτό να λυπόμαστε και να τα ρίχνουμε στην κακιά την ώρα. Καλά κάνουν άλλοι λαοί που δεν αφήνουν καρφίτσα να πέσει ακόμα και φίλος τους να είσαι!

????????

Επισκέπτης
toutounaki έγραψε:

Στελλίτσα μου, εγώ επειδή καταλαβαίνω τις συνέπειες της κάθε πράξης που δεν είναι ίδιες, γιαυτό το συνδέω με την ταμπέλα για κανένα άλλο λόγο.
για σενα που τα γνωριζεις ναι, για μενα δεν εχει νοημα ενας τιτλος γιατι δεν ξερω καν τι τιτλο να περιμενω

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
..........................

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama katerina στις Πεμ Φεβ 07, 2013 7:01 am, 1 φορά

????????

Επισκέπτης
............................

Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Πεμ Φεβ 07, 2013 6:52 am, 1 φορά

????????

Επισκέπτης
να σας πω κατι???
λεω να μη στερησω απ τα παιδια μου αλλο πολυτιμο χρονο
ουτε απο τον εαυτο μου αλλες στιγμες
για καμια τρελλη και αλλοπαρμενη ψυχασθενη η ηρεμη δυναμη
αντε γεια........

Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Πεμ Φεβ 07, 2013 6:35 am, 1 φορά

toutounaki

toutounaki
Κατερίνα μου τί να πω, αν είναι του φαίνεσθαι μάλλον δεν ξέρει πως να φαίνεται για να λέει κάτι τέτοιο: "έχω ήσυχη τη συνείδησή μου, έκανα ό,τι μπορούσα για το παιδάκι".

Δε θα την ξεχάσω ποτέ αυτή τη φράση! Sad

Εγώ πάλι βλέπω πως αν τα διαβάζει όλα, καρφί δεν της καίγεται, έχει την διάθεση να παίζει με τις φωτογραφίες και το προφίλ της στο fb... δεν ξέρω σηκώνω τα χέρια ψηλά! ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 21 966307

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δεν την κατειγγηλα γιατι την λυπηθηκα..αλλα της ειπα τι πρέπει να κανει..και συμφωνησε..

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

arco iris έγραψε:να σας πω κατι???
λεω να μη στερησω απ τα παιδια μου αλλο πολυτιμο χρονο
ουτε απο τον εαυτο μου αλλες στιγμες
για καμια τρελλη και αλλοπαρμενη ψυχασθενη η ηρεμη δυναμη
αντε γεια........

και πολυ καλα θα κανεις κοπελα μου!!!!!

toutounaki έγραψε:Κατερίνα μου τί να πω, αν είναι του φαίνεσθαι μάλλον δεν ξέρει πως να φαίνεται για να λέει κάτι τέτοιο: "έχω ήσυχη τη συνείδησή μου, έκανα ό,τι μπορούσα για το παιδάκι".

Δε θα την ξεχάσω ποτέ αυτή τη φράση! Sad

Εγώ πάλι βλέπω πως αν τα διαβάζει όλα, καρφί δεν της καίγεται, έχει την διάθεση να παίζει με τις φωτογραφίες και το προφίλ της στο fb... δεν ξέρω σηκώνω τα χέρια ψηλά! ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 21 966307

i rest my case...............
..........................

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama katerina στις Πεμ Φεβ 07, 2013 7:00 am, 1 φορά

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν τη νοιαζει ε;;

κατεβασε το προφιλ της απο το φεις...
και η κουνιαδα εκλεισε τα αιτηματα...

ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΕΣ ΡΕ ΤΕΡΑΤΑ

αη στα διαλα δηλαδη..

σιχαθηκα.......

christina_new

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ο σύντροφος τι ρόλο παίζει σε όλο αυτό? γιατί δεν έχει βγάλει τη φωτογραφία του παιδιού από το fb? θα έχει και αυτός νομικές συνέπειες?

????????

Επισκέπτης
μαμα κατερινα για σενα μπηκα
εχεις πμ

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Οκ...
επειδη διαβάζει το απολυτο κενο...
Ενα εχω να πω:
Θελω να ειμαι απο μια μερια να σε δω οταν θα σε "υποδεχτουν" οι συγκρατουμενες σου στην φυλακη...
Καθε μερα που θα ξημερωνεις εκει μεσα θα ειναι η τιμωρια σου φονισσα...
Εκει,ευτυχως,εχουν τους δικους τους νομους και καποιες σαν εσένα τις τιμωρουν αργα και βασανιστικα....

Αλλα πιστευω και στον θεουλη...
Και να σε αξιωσση να ξαναγεννησεις καποιο τροπο θα βρει ο καλος θεουλης να ξεπληρωσεις το φονο που εκανες...
ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤ
ΑΙ!

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Και αν διαβαζει και ο γκομενος....
Εχω και γι'αυτον ενα μηνυμα...

Ρε φιλε,ποσο καιρο ειχες να δεις γυναικα;;;
Ελεος εισαι!!!
Αλλα ηδικια σου τιμωρια ειναι να μεινεις χω ρις τη δουλεια σου...
Κατι ηξερε η μανα σου και βγηκε να σε καλυψει...
Πες συντομα αντιο στην δουλεια σου..
Αλλα δεν πειράζει...
Θα σας θρεφει η αγάπη σ
ας!

christina_new

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Maria x. έγραψε:Και αν διαβαζει και ο γκομενος....

Ελεος εισαι!!!
Αλλα δεν πειράζει...
Θα σας θρεφει η αγάπη σ
ας!

εγω αμφιβαλλω αν διαβάζει... γιατί όμως να χάσει τη δουλειά του?

fanoyla

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
koριτσια καλησπερα τοσο καιρο δεν εχω γραψει καθολου γι αυτο το θεμα (δεν ξερω γιατι)θελω να σας πω οτι η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο ο σκοπος της ζωης μου ηταν να γινω μανουλα δοξαζω το θεο που τα καταφερα μετα απο τρεις εξωσωματικες εχω ενα αγορακι.στα 21 μου παντρυτικα και στα 22 εκανα την πρωτη μου προσπαθεια αλλα παντα ηξερα τι να κανω με το παιδι μου,ηξερα παντα τι θελει τι ζηταει,επαθα καταθληψη γιατι δεν μπορεσα να θηλασω το θεωρουσα δεδομενο και οταν τελικα δεν μπορεσα ενιωσα αχρηστη και αναξια γιατι δεν μπορουσα να δωσω στο παιδι μου το αυτονοητο το γαλα που του αξιζε(τοτε θεωρουσα αχρηστο του εμποριου)γεννησα με καισαριη και δεν ειχα βοηθεια απο κανεναν,τα βραδια για να σηκωθω να τον ταισω επρεπε να κρεμαστω απο τα καγκελα του κρεβατιου για να βοηθησω το σωμα μου να σηκωθει,ειχα πολυ κακια αναρωση.πιστευω οτι μια μανα τα δινει ολα για το παιδι της ακομα και η ζωη της ειναι τπτ μπροστα σε αυτο το θαυμα.......
και για να καταλαβω τωρα το μωρακι δεν το ταιζε?δεν εκλεγε?και γιατι να το κανει αυτο??γιατι μια μανα να μην ταιζει το παιδι?ειχε να κερδισει κατι απο αυτο??

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
christina_new έγραψε:

Ελεος εισαι!!!
Αλλα δεν πειράζει...
Θα σας θρεφει η αγάπη σ
ας!

Διαβάζει κοπέλα μου.
Προχθες μιλουσαμε για το προφιλ της στο φέις και αμεσως αλλαξε ονομα.
Χθες μιλουσαμε παλι για το φεις και σημερα το εσβησε.

Ο συγκεκριμενος πιστευω οτι θα θεωρει συνένοχος...γιατι να βιαστει η μανα του να βγει να τον καλυψει;;;
Δεν ειμαι και σιγουρη βεβαια.
Το τουτουνάκι θα μας πει.
Τουτουνάκι πως ειναι το ονομα σου;
Δεν θελω καλε ολοκληρη δικηγορινα να σε λεω τουτουνάκι! Very Happy Very Happy Very Happy

inakriti

Maria x. έγραψε:
christina_new έγραψε:

Ελεος εισαι!!!
Αλλα δεν πειράζει...
Θα σας θρεφει η αγάπη σ
ας!

Διαβάζει κοπέλα μου.
Προχθες μιλουσαμε για το προφιλ της στο φέις και αμεσως αλλαξε ονομα.
Χθες μιλουσαμε παλι για το φεις και σημερα το εσβησε.

Ο συγκεκριμενος πιστευω οτι θα θεωρει συνένοχος...γιατι να βιαστει η μανα του να βγει να τον καλυψει;;;
Δεν ειμαι και σιγουρη βεβαια.
Το τουτουνάκι θα μας πει.
Τουτουνάκι πως ειναι το ονομα σου;
Δεν θελω καλε ολοκληρη δικηγορινα να σε λεω τουτουνάκι! Very Happy Very Happy Very Happy

ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΥΤΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΔΕΝ ΘΡΗΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕ !!!

ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΝΕΟ ΠΡΟΦΙΛ Ή ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΞΑΝΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ !!!

christina_new

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
η αμφιβολία μου ήταν για το αν διαβάζει ο σύντροφος/γκόμενος, όχι για το αν διαβάζει η ακατονόμαστη. ο πατέρας μου που ήταν δικηγόρος μου είχε πει στο άσχετο πως γυναίκες με επιλόχειο κατάθλιψη αθωώνονται ακόμα κι αν σκοτώσουν το παιδί τους συνειδητά όσο είναι λεχώνες. τι να πω...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 28]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 24 ... 28  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις