501 Απ: ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? Πεμ Φεβ 07, 2013 6:17 am
????????
Επισκέπτης
toutounaki έγραψε:Μισό λεπτό κοπέλες μου …Το να περιμένει κανείς την απόφαση του δικαστηρίου, σημαίνει ότι …υποστηρίζει τη Μαρία ή όποιον άλλο ενέχεται στην υπόθεση; Αλήθεια πείτε μου εσείς που λέτε ότι δεν έχετε ερωτηματικά, έχετε ξεκαθαρίσει εάν είναι ανθρωποκτονία εκ προθέσεως ή θανατηφόρα έκθεση (παραμέληση βρέφους ως εννοια περιλαμβανει ακομα και τη ανθρωποκτονια απο αμέλεια); Εγώ όχι…δεν ξερουμε τις ονομασιες των κατηγοριων τουτουνακι, για να εχουμε ξεκαθαρισει....με την καρδια της μανας ξεκαθαρισαμε ομως και ξερω οτι και η δικη σου καρδια της μανας δεν περιμενει τι ταμπελα θα βαλει στο εγκλημα ο δικαστης.....δε με νοιαζει πως θα το ονομασουν, δεν θα αλλαξει κατι.....να βρουν ολους οσους φταιξανε και να πληρωσουν , γινεται?????
Δεν έχετε ερωτήματα για το αν πρέπει να κατηγορηθεί και για ποιο αδίκημα, ο φερόμενος ως πατέρας, η κουνιάδα ή και κάποιος άλλος;
Για το βαθμό δόλου ή αμέλειας των παραπάνω, για τις περιστάσεις, για το εάν υπάρχει πλήρης ή ελαττωμένος καταλογισμός (εσύ η ίδια Maria x μου, δεν είπες ότι σου φαίνεται άτομο περιορισμένης ευθύνης- δανείζομαι τη δική σου φράση
Το ότι παραδεχόμαστε ότι κάποια πράγματα δεν τα ξέρουμε , σημαίνει ότι παριστάνουμε τις υπεράνω ή ότι υποστηρίζουμε τη Μαρία ή ότι θέλουμε να ...σας την πούμε;
Όσο για το αν η Μαρία μας διαβάζει ή όχι, πιστεύετε ότι θα ευαισθητοποιηθεί από αυτά που λέμε; Εδώ δεν ίδρωσε το αυτί της να πει δημόσια σε εκπομπή «έχω ήσυχη τη συνείδησή μου» που ακόμα και αθώα να ήταν μια μάνα ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΣΥΧΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, θα συγκινηθεί εάν εγώ της πω «ντροπή σου;»αυτο οντως......[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]