Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
642 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 642 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 28]

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το ξαναλέω... τα ηρεμιστικά ούτε "σβήνουν" τον πόνο σου ούτε σε μετατρέπουν σε τέρας ψυχραιμίας... Απλά σε ζαβλακώνουν και σε στέλνουν για ύπνο με συνοπτικές διαδικασίες. Ειδικά αν ο οργανισμός είναι καθαρός. Πριν 3 μήνες χάσαμε τον πατέρα μου. Μου έδωσαν ένα μέτριο ηρεμιστικό τίποτα τρελό(zanax). Παρόλαυτα μέχρι να τελειώσει η κηδεία κτλ έκλαιγα σαν μωρό παιδί και μόνο όταν πια τελείωσαν όλα ένιωσα την δράση του ηρεμιστικού που με έστειλε για ύπνο αλλά και πάλι κλαίγοντας. Χώρια οτί νιώθεις την γλώσσα σου να μουδιάζει(πως όταν εισαι μεθυσμένος;;Wink και δεν μιλάς και πολύ καθαρά. Οπότε όχι αυτή η κοπέλα δεν είναι υπό την επήρεια ηρεμιστικών!

pegy68

pegy68
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Maria x. έγραψε:Νικη η καθε μια μας ξερει αν καποτε βοηθησε καποιον με οποιοδηποτε τρόπο καποια στιγμη της ζωη της..
Αν με ρωτας ,παρολα αυτά που εκανε αν την έβλεπα εγκυο πχ στο δρομο και ηθελε την βοηθεια μου,ενω θα ηξερα οτι ειναι επικυνδινη,σου απαντώ με πασα ειλικρινεια..ναι θα την βοηθουσα...και ας την εχω μισησει χωρις να την ξερω.
Ξερεις τι θα ηθελα;;;
Να ειμαι γειτονισσα της...
Να μπορουσα να την βοηθησω...
Σου μιλάω με το χέρι στην καρδια..
Απο τα χέρια μου εχουν περάσει πανω απο 200 παιδια...Και 2 τα δικα μου τα αστεράκια.
Εχω ψυχωση και ιδιαιτερη ευαισθησια οταν προκειται για παιδια και δη για βρεφάκια...
Δεν ειναι τυχαιο οτι γράφω μονο σε αυτο το θεμα...

Η Πεγκυ68 θεωρω οτι ειναι γνωστη της-φιλη της...ας βγει να με διαψευσει.

Ρε κοπελιά η εμμονή σου είναι απίστευτη!!!! Σου λέω για δεύτερη φορά δεν την γνωρίζω! Τι άλλο πρέπει να κάνω! Ειπα την γνώμη μου. Αν δεν συμφωνείς , είναι δικαίωμα σου. Κι εγώ δεν συμφωνώ με όλα όσα λες. Συμφωνώ με κάποια. Οτι φταίει φταίει. Οτι αυτό που έκανε είναι πολύ κακό, είναι. Το μόνο που λέω είναι οτι δεν είμαστε εμεις που θα κρίνουμε γιατι δεν γνωρίζουμε όλα τα στοιχεία.
Σε παρακαλώ μην το συνεχίζεις άλλο. Δεν την γνωρίζω. Μην επιμένεις άλλο. Αν την γνώριζα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το πω.

Efoula Mak

Efoula Mak
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια καλημερα!!!οτι και να πουμε γι'αυτην την ιστορια ειναι πολυ λιγο γιατι πολυ απλα δεν ημασταν εκει να δουμε τι πραγματικα εγινε....Εγω απο τιν αρχη τις ιστοριας με το μηνυμα σε αυτο εδω το forum κατι δεν μου καθοταν καλα...αν εμενα ο γιος μου ειχε κατι ναι μεν θα ζητουσα μια σημβουλη αλλα δεν θα ελιωνα και ολη τιν μερα μου στο PC ψαχνοντας απαντισει, σαφως θα ετρεχα το παιδι μου σε γιατρο (οτι γιατρος και να ηταν αυτος)φτανει να σωσο το αγγελουδι μου,με λιγα λογια θα κινουσα ΓΗ και ουρανο για να γινει καλα...Τελος παντων ο Θεος να αναπαυση τιν ψυχουλα του,να δωσει φωτιση σε αυτην την μανα και ας ξερει τιν αληθεια μονο εκεινη...Καλη σας μερα!!!!

Georgianna

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη

Είχα πει πως δεν θα ξανάμπαινα στο φόρουμ αυτό, αλλά μου δόθηκε ένα λινκ, διάβασα εδώ μέσα τα απίστευτα και δεν μπορώ να μη σχολιάσω...όλοι είναι εγκληματίες σε αυτή την ιστορία, από "μάνα", γκόμενο και λοιπό συγγενολόι ως τους "γονείς" αυτηνής της κακούργας, που δεν έδωσαν σημείο ζωής...από πού να το πιάσω; Από το ότι τολμάνε τα κτήνη να έχουν φωτογραφίες του πεθαμένου μωρού στο φβ κι από κάτω να αφιερώνουν καψουροτράγουδα στο νταλκά τους και άλλα άσχετα; Και με δημόσιο προφίλ, αν έχεις Θεό...δλδ δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα! Ή από τη συνέντευξη, που αν μπορούσα θα βουτούσα μέσα στην οθόνη να την πνίξω την πατσαβούρα με τα ίδια μου τα χέρια; Το παιδάκι λέει...το παιδάκι! Κι επειδή κατάλαβα κι εγώ πως διαβάζουν, έχω να τους αφιερώσω τα εξής: Ηλίθια, καθυστερημένη, βγήκες να παίξεις ένα μονόπρακτο για να δημιουργήσεις αμφιβολίες για την ενοχή σου, τα λόγια τα πρόβαρες ( δεν είχα συμπτώματα εγκυμοσύνης και ήταν πολύ φυσικό να μην ξέρω σε ποιον μήνα ήμουν...και ο παιδίατρος φταίει, που μου είχε δώσει λάθος οδηγίες...όχι, οι συνοδοί στη διακομιδή φταίνε, γιατί από τη Λέρο το παιδί έφυγε καλύτερα, πώς γίνεται να άρχισε τις ανακοπές στο δρόμο...όχι, όχι, το βρήκα, το παιδάκι είχε κάτι παθολογικό και δεν το βρήκε ακόμα ο ιατροδικαστής, είμαι αθώα, η ιστορία θα με δικαιώσει!), το ύφος δεν έβρισκες κανα δάσκαλο υποκριτικής, να σου δείξει πώς να το κάνεις πιο πειστικό; Εσύ πανηλίθια, έβαλες τα χέρια σου κι έβγαλες τα μάτια σου...όπως και το άλλο το αστροπελέκι, η κουνιάδα σου, που σε έκαψε λέγοντας πως δεν άλλαζες το μωρό, γιατί έκανε διακοπές η ΔΕΗ στο νησί... Shocked και χαζογελούσε κιόλας...ενώ εσύ, κυρία, βράχος ψυχρός κι αλύγιστος...

Ξέρεις τι θέλω; Ένα πράγμα θέλω, να με καλέσουνε για ένορκο στο δικαστήριό σου...γιατί τα τυπικά προσόντα τα έχω και γενικα, είμαι πολύ πειστική όταν χρειάζεται...να πείσω και τους υπόλοιπους και να σε χώσουμε τόσο βαθιά, που να μην ξαναδείς το φως του ήλιου, όπως δεν θα το ξαναδεί και το "παιδάκι"...παλιοβρώμα.

Όσο για τον μαλάκα σου, που σε πίστεψε πως γκαστρώθηκες με τη μία (σιγά ρε Γκουσγκούνη, κατούρα και λίγο!) και σε έχει ακόμα σπιτωμένη, μακάρι να περάσει το συντομότερο από ΕΔΕ και να τον ξαποστείλουν. Αλίμονό μας αν η ασφάλειά μας βασίζεται σε τέτοια ανεγκέφαλα πλάσματα! Και πες χαιρετίσματα της "πεθεράς", που σκοτώθηκε να βγει να σε θάψει για να βγάλει λάδι το καμάρι της, πως έκανε μπαμ ότι βγήκε να τον καλύψει...αλλά ελπίζω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να μην πιάσουν τα μυξοκλάματά της και να του επιβληθεί η βαρύτερη ποινή! Αλήτες, ψεύτες κι εγκληματίες όλοι σας, που έπεσε στα νύχια σας το δόλιο, το αθώο το μωράκι!

mariolita

mariolita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Georgianna έγραψε:

Είχα πει πως δεν θα ξανάμπαινα στο φόρουμ αυτό, αλλά μου δόθηκε ένα λινκ, διάβασα εδώ μέσα τα απίστευτα και δεν μπορώ να μη σχολιάσω...όλοι είναι εγκληματίες σε αυτή την ιστορία, από "μάνα", γκόμενο και λοιπό συγγενολόι ως τους "γονείς" αυτηνής της κακούργας, που δεν έδωσαν σημείο ζωής...από πού να το πιάσω; Από το ότι τολμάνε τα κτήνη να έχουν φωτογραφίες του πεθαμένου μωρού στο φβ κι από κάτω να αφιερώνουν καψουροτράγουδα στο νταλκά τους και άλλα άσχετα; Και με δημόσιο προφίλ, αν έχεις Θεό...δλδ δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα! Ή από τη συνέντευξη, που αν μπορούσα θα βουτούσα μέσα στην οθόνη να την πνίξω την πατσαβούρα με τα ίδια μου τα χέρια; Το παιδάκι λέει...το παιδάκι! Κι επειδή κατάλαβα κι εγώ πως διαβάζουν, έχω να τους αφιερώσω τα εξής: Ηλίθια, καθυστερημένη, βγήκες να παίξεις ένα μονόπρακτο για να δημιουργήσεις αμφιβολίες για την ενοχή σου, τα λόγια τα πρόβαρες ( δεν είχα συμπτώματα εγκυμοσύνης και ήταν πολύ φυσικό να μην ξέρω σε ποιον μήνα ήμουν...και ο παιδίατρος φταίει, που μου είχε δώσει λάθος οδηγίες...όχι, οι συνοδοί στη διακομιδή φταίνε, γιατί από τη Λέρο το παιδί έφυγε καλύτερα, πώς γίνεται να άρχισε τις ανακοπές στο δρόμο...όχι, όχι, το βρήκα, το παιδάκι είχε κάτι παθολογικό και δεν το βρήκε ακόμα ο ιατροδικαστής, είμαι αθώα, η ιστορία θα με δικαιώσει!), το ύφος δεν έβρισκες κανα δάσκαλο υποκριτικής, να σου δείξει πώς να το κάνεις πιο πειστικό; Εσύ πανηλίθια, έβαλες τα χέρια σου κι έβγαλες τα μάτια σου...όπως και το άλλο το αστροπελέκι, η κουνιάδα σου, που σε έκαψε λέγοντας πως δεν άλλαζες το μωρό, γιατί έκανε διακοπές η ΔΕΗ στο νησί... Shocked και χαζογελούσε κιόλας...ενώ εσύ, κυρία, βράχος ψυχρός κι αλύγιστος...

Ξέρεις τι θέλω; Ένα πράγμα θέλω, να με καλέσουνε για ένορκο στο δικαστήριό σου...γιατί τα τυπικά προσόντα τα έχω και γενικα, είμαι πολύ πειστική όταν χρειάζεται...να πείσω και τους υπόλοιπους και να σε χώσουμε τόσο βαθιά, που να μην ξαναδείς το φως του ήλιου, όπως δεν θα το ξαναδεί και το "παιδάκι"...παλιοβρώμα.

Όσο για τον μαλάκα σου, που σε πίστεψε πως γκαστρώθηκες με τη μία (σιγά ρε Γκουσγκούνη, κατούρα και λίγο!) και σε έχει ακόμα σπιτωμένη, μακάρι να περάσει το συντομότερο από ΕΔΕ και να τον ξαποστείλουν. Αλίμονό μας αν η ασφάλειά μας βασίζεται σε τέτοια ανεγκέφαλα πλάσματα! Και πες χαιρετίσματα της "πεθεράς", που σκοτώθηκε να βγει να σε θάψει για να βγάλει λάδι το καμάρι της, πως έκανε μπαμ ότι βγήκε να τον καλύψει...αλλά ελπίζω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να μην πιάσουν τα μυξοκλάματά της και να του επιβληθεί η βαρύτερη ποινή! Αλήτες, ψεύτες κι εγκληματίες όλοι σας, που έπεσε στα νύχια σας το δόλιο, το αθώο το μωράκι!

Respect Respect Respect Respect Respect Respect

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Georgianna έγραψε:

Αρχικά κάτι τέτοιο μου έβγαινε να γράψω αλλά λέω άντε νέος μέλος θα με πάρουν με τις πέτρες... σε ευχαριστώ πολύ που είπες όλα όσα θέλω να πω αυτές τις μέρες... Wink

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Georgianna έγραψε:

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

Georgianna

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
esprit έγραψε:
Αρχικά κάτι τέτοιο μου έβγαινε να γράψω αλλά λέω άντε νέος μέλος θα με πάρουν με τις πέτρες... σε ευχαριστώ πολύ που είπες όλα όσα θέλω να πω αυτές τις μέρες... Wink

Παρακαλώ...είδαμε τι καταλάβαμε και με την αξιοπρέπεια! Δικαιολογίες και ελαφρυντικά για να κυκλοφορούν όλοι οι υπάνθρωποι ανάμεσά μας! Να σας θυμίσω τον βιαστή της Ξάνθης, που τον είχανε ξαναπιάσει και τον αφήσανε ελεύθερο;

Ε εγώ δεν είμαι τόσο πονόψυχη ούτε τόσο ανθρωπίστρια ρε παιδιά, τι να γίνει...δε θα κάτσω να λογαριάσω τα ψυχολογικά του κάθε εγκληματία, γιατί δεν μιλάμε για σχιζοφρενείς που έχουν το ακαταλόγιστο...24 χρονών γαϊδούρα, να π@διέται ήξερε, να κοροϊδεύει τον άλλο τον στόκο και να του φορτώνει το μωρό ήξερε, να πάει να το δώσει κάπου να το μεγαλώσουν, αφού είδε πως δεν πέρασε το παραμύθι της, δεν ήξερε; Μην τρελαθούμε τώρα...δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν υπάρχει τίποτα. Και μιλάω με τόση οργή, γιατί κάποτε τέτοιες υποθέσεις παίρνανε τέτοια έκταση και οι θύτες αντιμετώπιζαν τέτοια κοινωνική κατακραυγή, η οποία οπωσδήποτε επηρέαζε την απόδοση της δικαιοσύνης και όλοι οι εμπλεκόμενοι δεν είχαν μούτρα να κυκλοφορήσουν στην κοινωνία κι έτσι υπήρχε μια ηθική έστω δικαίωση για τα θύματα. Τώρα; Τώρα έχουμε γίνει αναίσθητοι (βάζω και τον εαυτό μου μέσα πρώτο και καλυτερο) γιατί τέτοιες ιστορίες σκάνε η μια μετά την άλλη, άσε που είμαστε χωμένοι στα δικά μας προβλήματα ως το λαιμό, τώρα λοιπόν, τι γίνεται; Η ιστορία περνάει στα ψιλά γράμματα και η παιδοκτόνος με όλους τους συνεργούς της συνεχίζει τη ζωούλα της σερφάροντας ανέμελη! Το μωρό θάφτηκε, οι εντυπώσεις αμβλύνθηκαν κι ούτε γάτα, ούτε ζημιά! Ε δε μπορώ, παθαίνω! Υπάρχουν και περιπτώσεις που δικαιολογώ απόλυτα την αυτοδικία!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πες τα ρε συ γεωργια γιατι μας λενε και κακες μετα.

.katerinasmurf.

.katerinasmurf.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
για σκοτωμα ειναι τετοιες μανες πως αντεχει να ζει μετα απτο χαμο του μωρου. αν ειναι δυνατον με επιασε πανικος οταν το ακουσα μα ποσο αναισθητη μπορει να ειναι μια μανα με το παιδιτης. κριμα πολυ κριμα μια αθωα ψυχουλα εφυγε....

Angel78

Angel78
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
η κοπελα ηταν και ειναι καμμενη απο το ιντερνετ. το μωρο δεν το αλλαζε γιατι καθοταν στο facebook. (σιγα μωρε..το αλλαζω μετα) κλασικη περιπτωση καμμενου ατομου. οτι και να λεμε αυτη τα διαβαζει και φτιαχνετε που ολοι ασχολουμαστε μαζι της. κανει συνεχως ανανεωση για νεα μηνυματα..ψαχνει στο google το ονομα της να δει τι αλλο εχουμε γραψει...και παει λεγοντας.

κλασικο παραδειγμα σχιζοφρενειας απο το καψιμο στο ιντερνετ.

το επιθετο της δεν δωθηκε. η φατσα της επισης. παραταει και τον γκομενο και παει στην Αθηνα και μην την ειδατε..νεα ζωουλα απο την αρχη.

κριμα στο μωρο που δεν γνωρισε το χαδι της μανας και το ζεστο γαλατακι.

κριμα.

Georgianna

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια, εγώ δεν είμαι τακτικό μέλος εδώ. Μπήκα αρχικά γιατί με είχα κάνει έξω φρενών η στάση και τα ψέματα των αντμιν (μπορείτε να ανατρέξετε στα παλιότερα μηνύματά μου). Είπα αυτά που ήθελα να πω, αποσυνδέθηκα και δεν ξανασχολήθηκα με το φόρουμ. Τυχαία πάλι είδα ένα λινκ και ανέβασα πίεση με αυτά που διάβασα, εξ ου και η αντίδραση. Θα τα πως ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ κι ας με μπανάρουν, ας με κακοχαρακτηρίσουν, ό,τι θέλει ας γίνει.

Τόσον καιρό δε μίλησα, δε σχολίασα δημόσια την υπόθεση, να πω την αλήθεια, ακόμα και μετά το πόρισμα του ιατροδικαστή, δεν τη χωρούσε ο νους μου τόση απανθρωπιά, τόση αναλγησία...έλεγα, μπορεί να είχε σοβαρό πρόβλημα κατάθλιψης η κοπέλα, μπορεί να την κακοποιούσε ο σύντροφος, χίλια δυο...σαν μάνα, έψαχνα κάτι να βρω να δικαιολογήσω αυτή την κατάληξη...αλλά αυτή η συνέντευξη και τα ποστ της κοπελας που τη φιλοξένησε, με γείωσαν μια και καλή.

Παρόλο που τα έχω πει, ας ξαναπώ ένα μπράβο στις κοπέλες που τη βοήθησαν, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Μόνο να τονίσω σε όσες την υποστήριζαν παθιασμένα από την πρώτη στιγμή και αντιμάχονταν λυσσαλέα τον παραμικρό λόγο αμφισβήτησης της ιστορίας, που επέλεγε εκείνη να παρουσιάσει, λες και την ξέρανε κι από χθες, πως στη ζωή υπάρχει περισσότερη κακία παρά καλοσύνη, οπότε όταν ακούμε τέτοιες περίεργες ιστορίες από έναν άγνωστο, καλύτερα να κρατάμε μια επιφύλαξη και να μη βιαζόμαστε να ταυτιστούμε...η ιδιότητα της μάνας δεν ισούται με αυτήν την αγίας, ας το θυμόμαστε καλά όλοι από δω και στο εξής.

mariolita

mariolita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Georgianna έγραψε:
esprit έγραψε:

Παρακαλώ...είδαμε τι καταλάβαμε και με την αξιοπρέπεια! Δικαιολογίες και ελαφρυντικά για να κυκλοφορούν όλοι οι υπάνθρωποι ανάμεσά μας! Να σας θυμίσω τον βιαστή της Ξάνθης, που τον είχανε ξαναπιάσει και τον αφήσανε ελεύθερο;

Ε εγώ δεν είμαι τόσο πονόψυχη ούτε τόσο ανθρωπίστρια ρε παιδιά, τι να γίνει...δε θα κάτσω να λογαριάσω τα ψυχολογικά του κάθε εγκληματία, γιατί δεν μιλάμε για σχιζοφρενείς που έχουν το ακαταλόγιστο...24 χρονών γαϊδούρα, να π@διέται ήξερε, να κοροϊδεύει τον άλλο τον στόκο και να του φορτώνει το μωρό ήξερε, να πάει να το δώσει κάπου να το μεγαλώσουν, αφού είδε πως δεν πέρασε το παραμύθι της, δεν ήξερε; Μην τρελαθούμε τώρα...δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν υπάρχει τίποτα. Και μιλάω με τόση οργή, γιατί κάποτε τέτοιες υποθέσεις παίρνανε τέτοια έκταση και οι θύτες αντιμετώπιζαν τέτοια κοινωνική κατακραυγή, η οποία οπωσδήποτε επηρέαζε την απόδοση της δικαιοσύνης και όλοι οι εμπλεκόμενοι δεν είχαν μούτρα να κυκλοφορήσουν στην κοινωνία κι έτσι υπήρχε μια ηθική έστω δικαίωση για τα θύματα. Τώρα; Τώρα έχουμε γίνει αναίσθητοι (βάζω και τον εαυτό μου μέσα πρώτο και καλυτερο) γιατί τέτοιες ιστορίες σκάνε η μια μετά την άλλη, άσε που είμαστε χωμένοι στα δικά μας προβλήματα ως το λαιμό, τώρα λοιπόν, τι γίνεται; Η ιστορία περνάει στα ψιλά γράμματα και η παιδοκτόνος με όλους τους συνεργούς της συνεχίζει τη ζωούλα της σερφάροντας ανέμελη! Το μωρό θάφτηκε, οι εντυπώσεις αμβλύνθηκαν κι ούτε γάτα, ούτε ζημιά! Ε δε μπορώ, παθαίνω! Υπάρχουν και περιπτώσεις που δικαιολογώ απόλυτα την αυτοδικία!

δεν εχω λογια τα εγραψες ολα εσυ....... Respect Respect Respect Respect Respect

Georgianna

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Angel78 έγραψε:η κοπελα ηταν και ειναι καμμενη απο το ιντερνετ. το μωρο δεν το αλλαζε γιατι καθοταν στο facebook. (σιγα μωρε..το αλλαζω μετα) κλασικη περιπτωση καμμενου ατομου. οτι και να λεμε αυτη τα διαβαζει και φτιαχνετε που ολοι ασχολουμαστε μαζι της. κανει συνεχως ανανεωση για νεα μηνυματα..ψαχνει στο google το ονομα της να δει τι αλλο εχουμε γραψει...και παει λεγοντας.

κλασικο παραδειγμα σχιζοφρενειας απο το καψιμο στο ιντερνετ.

το επιθετο της δεν δωθηκε. η φατσα της επισης. παραταει και τον γκομενο και παει στην Αθηνα και μην την ειδατε..νεα ζωουλα απο την αρχη.

κριμα στο μωρο που δεν γνωρισε το χαδι της μανας και το ζεστο γαλατακι.

κριμα.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Σαν εκείνο το ζευγάρι (Ιάπωνες ή Κινέζοι, δε θυμάμαι), που άφησαν το μωρό τους να πεθάνει από ασιτία, γιατί τάιζαν το εικονικό στο ίντερνετ. Καλώς τα δεχτήκαμε και στην Ελλάδα.

Α και τα παιδιά δεν χώρισαν...μαζί είναι, λένε οι κοπέλες που ξέρουν. Άντε βάλε και λογάριασε τώρα. Shocked

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Georgianna έγραψε:

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

alexia-marinos

alexia-marinos
απ'οσο μου εχει πει κ η ιδια ειναι ακομα μαζι.....

alexia-marinos

alexia-marinos
να ρωτησω τωρα εγω κατι χαζο...?λετε πανω στην καλοσυνη να βρω κ τον μπελα μου κ να με τρεχουν για τιποτα καταθεσεις...?? Shocked Shocked Shocked

il babino

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
"Καλησπερα κοριτσια γεννησα πριν 28 μερες με καισαρικη θελω να ρωτησω ποτε ειχατε ξανα ερωτικη επαφη μετα τον τοκετο?Δεν εχω αιμα πια εχω ορεξη κ λεω να δοκιμασω αλλα δεν ξερω αν ειναι πολυ νωρις.Επισης εχω ακουσει οτι οι πρωτες φορες πονανε πολυ αληθεύει? " ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ LINK ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ!ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ SITE SOCIETY.EL.COSMOTOPIC.ORG........
ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ!!ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ... ΜΗΠΩΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΟΧΙΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ!!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ,ΗΣΥΧΟ,ΒΟΛΙΚΟ,ΦΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ!!

alexia-marinos

alexia-marinos
il babino έγραψε:"Καλησπερα κοριτσια γεννησα πριν 28 μερες με καισαρικη θελω να ρωτησω ποτε ειχατε ξανα ερωτικη επαφη μετα τον τοκετο?Δεν εχω αιμα πια εχω ορεξη κ λεω να δοκιμασω αλλα δεν ξερω αν ειναι πολυ νωρις.Επισης εχω ακουσει οτι οι πρωτες φορες πονανε πολυ αληθεύει? " ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ LINK ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ!ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ SITE SOCIETY.EL.COSMOTOPIC.ORG........
ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ!!ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ... ΜΗΠΩΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΟΧΙΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ!!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ,ΗΣΥΧΟ,ΒΟΛΙΚΟ,ΦΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ!!

ποτε το δημοσιευσε παλι αυτο......???

il babino

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΛΕΕΙ 28 ΜΕΡΕΣ ΣΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΜΑΡΙΑ_90!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ??

il babino

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΛΕΕΙ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ!!

Anna - mana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
http://forum.eimaimama.gr/t16788-topic

Αυτή ήταν η σχετική ανάρτηση.

alexia-marinos

alexia-marinos
αυτη θα ειναι τοτε....

Anna - mana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
alexia-marinos έγραψε:αυτη θα ειναι τοτε....

Είναι θέμα που άνοιξε η ίδια. maria_90

alexia-marinos

alexia-marinos
αυτη ειναι!!!!εμ βεβαια,δεν την απασχολουσε τιποτα αλλο την κυρια,μονο το "εργαλειο" της!!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 28]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις