Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
634 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 634 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 28  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 28]

301ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 13 Empty απάντηση Τετ Φεβ 06, 2013 2:42 am

Crazymamy

Crazymamy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγώ κορίτσια ,δεν άκουσα τη συνέντευξη αυτής της ψυχικά άρρωστης γυναίκας(οχι και μάνα!).
Είχα ανοιχτή την τηλεόραση αλλά πολύ χαμηλά γιατί κοίμηζα τον μπέμπη μου και άλλαξα κανάλι .Και όυτε θα την δώ ποτέ αυτή τη συνέντευξη γιατι και μόνο απο τον τίτλο της που διάβαζα σφιγγόταν η καρδιά μου,δάκρυζα και μου ερχόταν εμμετός !
Το αποτέλεσμα ποιο θα είναι ? Δεν θα καταδικαστεί,θα περάσει έτσι στο ντούκου?
Δεν είναι δυνατό να έχει συμβεί αυτό,πως μπόρεσε?Να μην ταίζει ένα μωράκι,ενα αγγελούδι,μια ψυχούλα ?
Ειλικρινά δεν μπορώ να το χωνέψω !Πρέπει να τιμωρηθεί και όχι να θανατωθεί ,αλλα να ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ και να την φάνε τα ποντίκια!
Αναπάυσου ψυχούλα μου γλυκειά!!

????????

Επισκέπτης
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ........ΖΗΤΟΥΣΕ ΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ???? ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ.....
ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ

roulamammy

roulamammy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
arco iris έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ........ΖΗΤΟΥΣΕ ΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ???? ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ.....
ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ

αστα να πανε .. και εγω δεν μπορω να ησυχασω απο τοτε που το διαβασα...

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Διαβάζοντας όλα αυτά θυμήθηκα την εκπομπή του Σρόϊτερ την προηγούμενη εβδομάδα για τα μωράκια που μεγαλώνουν στα ιδρύματα. Πόσο πολύ είχα λυπηθεί με αυτά τα παιδάκια που μεγαλώνουν χωρίς οικογένεια. Τώρα όμως που το ξανασκέφτομαι απ' το να είσαι με γονείς-τέρατα και να κινδυνεύει η ζωή σου, καλύτερα να ζεις σε ένα τέτοιο χώρο. Τουλάχιστον, αφού δεν το ήθελε, ας το άφηνε σε ίδρυμα..τώρα θα ζούσε το μικράκι..
Σκρόφα.. Twisted Evil

skouikaki

skouikaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ειπα να πω και γω τη γνωμη μου μιας και παρακολουθησα με σφιγμενη την καρδια την εκπομπη της τατιανας....αι μιας και ειχα και τηλεφωνικη επικοινωνια με την εκπομπη...το μονο που θα ηθελα να αναφερω ειναι με τι συνειδηση κοιμαται....?εφοσον δεν εχει τυψεις και βγαζει ακυρους ολους τους γιατρους καθως επισης και τον ιατροδικαστη Κρητης ο οποιος ειναι κορυφαιος αυτη τη στιγμη....
απορησα με την αναισθησια της...εγω προσφατα απεβαλα στην 6η εβδομαδα και ακομα δεν μπορω να συνελθω...ποσο μαλλον αυτη που εβλεπε το μωρο να σβηνει μερα με τη μερα και δεν ασχοληθηκε καν...καποια στιγμη ανεφερε το γεγονος οτι οταν εμαθε οτι ηταν εγκυος δεν ηθελε να κανει αμβλωση γτ ειναι αμαρτια...συμφωνω αλλα η ατυχη ψυχουλα μου μετα απο 16 ανακοπες ποσο πολυ ταλαιπωρηθηκε...πονεσε και εσβησε...αυτο δεν ειναι αμαρτια...αν δεν το ηθελε ας το εδινε σε μια οικογενεια που πασχιζει να φερει στον κοσμο ενα μωρο και πολλες φορες δεν τα καταφερνει...ο Θεος ας αναπαυσει την ψυχουλα του και ας κρινει τη γυναικα εκεινη(δεν τολμω να πω μητερα)οπως εκεινος ξερει...ολα εδω πληρωνονται...το μονο που δεν γυριζει ειναι αυτη η ζωουλα που ειχε τη δυναμη να κρατηθει τοσες μερες....ποσο ηθελε να ζησει..αυτη τη στιγμη κλαιω και σας τα γραφω και δεν θα ηθελα καν να ξαναμπω στη διαδικασια να αναφερω τπτ γιαυτο το θεμα...

306ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 13 Empty το θέμα της Τετ Φεβ 06, 2013 3:44 am

Crazymamy

Crazymamy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κορίτσια τώρα διάβασα πολλές απο τις απαντήσεις σας και είδα οτι αυτό το γελοίο υποκείμενο είχε ανοίξει θέμα συζήτησης και ζητούσε βοήθεια?
Νομίζω το είχα διαβάσει και είχα στεναχωρεθεί ,μπορεί κάποια να μου στείλει το θέμα της?Δεν το βρίσκω!
Αυτό πρέπει να πάει σε έναν εισαγγελέα !!Σίγουρα πρέπει!!

????????

Επισκέπτης
Crazymamy έγραψε:κορίτσια τώρα διάβασα πολλές απο τις απαντήσεις σας και είδα οτι αυτό το γελοίο υποκείμενο είχε ανοίξει θέμα συζήτησης και ζητούσε βοήθεια?
Νομίζω το είχα διαβάσει και είχα στεναχωρεθεί ,μπορεί κάποια να μου στείλει το θέμα της?Δεν το βρίσκω!
Αυτό πρέπει να πάει σε έναν εισαγγελέα !!Σίγουρα πρέπει!!
http://forum.eimaimama.gr/t17081-topic

????????

Επισκέπτης
για ποιο ακριβως "παιδακι" μιλαει αυτο το σιχαμα??? για ενα στα φαναρια( που κ αυτο το λυπασαι κ κατι κανεις..) η γι αυτο που 9 μηνες κουβαλουσε κ ακουγε την καρδια του??? υπαρχουν γυναικες εκει εξω που εχουν ξετιναχτει στις ορμονες ρε γιδι κ κινδυνευουν να τσιμπησουν καρκινους μονο κ μονο για να αποκτησουν αυτο που εσυ λες "παιδακι", ξεπουλιουνται οικογενειες για να τα θεραπευσουν απο ασθενειες. Πηγαινε στο Παιδων μια ωρα. Εκει δεν εχει σουβενιρ βεβαια..Εβαλες σε διαδικασια ατομα αγνωστα να παρατησουν παιδια κ σπιτια κ να ασχολουνται μαζι σου...την ωρα που το παιδι σου αργοπεθαινε κ εσυ ειχες απλα αναγκη απο υπννο..ΘΕΑ..ΚΟΠΕΛΙΑ. Ενα ευχομαι κ εγω που ποτε δεν το κανω, ο θεος να μην σου δωσει αλλο παιδι..Εισαι γεννημενη κοπελια μονο για δοχειο..Αν δεν το καταλαβες στειλε μου pm να σου στειλω το τηλ μου να στο πω κ live... Ξεφτιλισμενη ( απλα επειδη σιγουρα διαβαζεις).

nabal

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Είδα ότι κάποια κοπέλα είναι από Λέρο εδώ.
Μπορεί να μας επιβεβαιώσει αν όντως δίνονται
τέτοιες οδηγίες; Δεν θα υπήρχαν άλλα κρούσματα;

Συγχαρητήρια στα κορίτσια που έτρεξαν, εκείνες θα
έχουν το προνόμιο να κοιμούνται με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καθαρή
συνείδηση.
Εύχομαι να βοηθήσετε κι εσείς να καταδικαστεί, να πάτε
ως μάρτυρες αν σας ζητηθεί.

Ας βγει κάτι καλό από την υπόθεση...
Να συσταθούν ομάδες από μαίες και εθελοντές
γιατρούς να επισκέπτονται τις λεχώνες, να βλέ
πουν αν όλα πάνε καλά, πώς τα φροντίζουν...

Έβλεπα μια σειρά το «Επειγόντως τη Μαμή» που
εκτυλίσσεται σε φτωχογειτονιές του Λονδίνου το 50.
Κι όμως, το επίπεδο φροντίδας και περίλαλψης ήταν
ανώτερο του ελληνικού το 2013.

Να μην ξαναγίνει ποτέ αυτό, αυτό έχει σημασία πια.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την nabal στις Τετ Φεβ 06, 2013 4:04 am, 1 φορά

????????

Επισκέπτης
ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΣΕ ΤΑΙΣΑΝ, ΣΕ ΚΟΙΜΙΣΑΝ Κ ΣΕ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΣΑΝ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???ΑΞΙΕΣ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΝΕΣ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΑ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ..

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Το μωρουλι αυτο το ομορφο,ποτε δεν θα έλεγε:
Μητέρα,θελω νερο...
Μητέρα,θελω αγκαλιτσα...
Μητέρα,θελω θελω φιλάκι...
Μητέρα,θέλω χάδι....

Το μονο που θα έλεγε,αν ζουσε,ίσως ηταν...
Μη τερας,με χτυπας...
Μη τέρας,με ματώνεις...
Μή τέρας με αφηνεις νηστικο..πεινάω...
Μη τέρα με αφηνεις χωρις νερο...διψάω....

Ναι μου εχει γινει ψυχωση το θεμα...δεν φευγει απο το μυαλο μου...

Και σκέφτομαι συνέχεια...

Εμεις,ολες εμεις που ειμαστε πολλες..
τί θα μπορουσαμε να κανουμε γι'αυτο το μωράκι;;;
Γιατι ακομη μπορουμε ισως κατι να κάνουμε ώστε να ποδοθει δικαιοσυνη πιο γρηγορα...γιατι το μωρο δεν μπορεί να αναπαυτει ακομη οσο αυτή ειναι ελευθερη...

Πειτε μου γνώμες..ιδεες...θελω κατι να κάνουμε...
Δεν μπορω αλλο να ειμαι θεατης....

Υ.Γ.Ποιός να μας το ελεγε οτι ολες θα θελαμε να ειμαστε στη θέση του Αντώνη...δηλ;;;Να μπορουσαμε να ειμαστε ολες μας μαρτυρες κατηγοριας
για το τέρα
...

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε παιδια, ο παιδιατρος μιλησε πιο συγκινητικα για το βρεφακι απο αυτην... Πιο πολυ πονεσε αυτος απο αυτην! Το θεμα ειναι οτι θα την γλιτωσει... δεν θα μπει φυλακη... και θα συνεχισει τη ζωουλα της ...Αυτο κανει και τωρα αλλωστε.. Ζει ανενοχλητη χωρις καμια ενοχη οπως δηλωσε... Τραγικο... Crying or Very sad Sad

313ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 13 Empty εχω μείνει αναυδη! Τετ Φεβ 06, 2013 4:04 am

Crazymamy

Crazymamy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Το μωράκι αργοπέθαινε και εκείνη ζητούσε βοήθεια απο ποιόν?
Απο μένα?Απο εσένα ?Απο ένα φόρουμ στο ίντερνετ???
Είμαι ανατριχιασμένη αυτή τη στιγμή ,είμαι χάλια!Αν ημουν παιδίατρος θα τσακιζόμουν μόνη μου εκεί στο νησί για αυτη την ψυχή!
Εχει και παραέχει γιατρό στην Κω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μια γνωστή μου εκεί έμενε μέχρι κ πριν 5 μήνες και η μικρή της είναι 1μιση χρονών .Ειλικρινά δεν αντέχω άλλο να το σκέφτομαι ,πάει να σπάσει το κεφάλι μου.ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!

Είσαι ένα σίχαμα ΜΑΡΙΑ_90!Βρωμιάρα!
Θα το πληρώσεις ,να είσαι σίγουρη!
Αφησες να πεθάνει αβοήθητο αυτό το πλάσμα!
Την κατάρα μου να έχεις!!

Crazymamy

Crazymamy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Maria x. έγραψε: Το μωρουλι αυτο το ομορφο,ποτε δεν θα έλεγε:
Μητέρα,θελω νερο...
Μητέρα,θελω αγκαλιτσα...
Μητέρα,θέλω χάδι....

Μη τερας,με χτυπας...
Μη τέρας,με ματώνεις...
Μη τέρα με αφηνεις χωρις νερο...διψάω....

Γιατι ακομη μπορουμε ισως κατι να κάνουμε ώστε να ποδοθει δικαιοσυνη πιο γρηγορα...γιατι το μωρο δεν μπορεί να αναπαυτει ακομη οσο αυτή ειναι ελευθερη...

Υ.Γ.Ποιός να μας το ελεγε οτι ολες θα θελαμε να ειμαστε στη θέση του Αντώνη...δηλ;;;Να μπορουσαμε να ειμαστε ολες μας μαρτυρες κατηγοριας
για το τέρα
...

Μaria X. Kάτι πρέπει να γίνει !Συνέχεια δακρύζω ,ακόμα και αυτή τη στιγμή ,δεν ξέρω αν καλά καλά θα φάω το μεσημεριανό μου φαγητό,δεν πρόκειται.
Τι να κάνουμε ,θα προσπαθήσω να σκεφτώ κάτι ,να μπει μέσα η σκρόφα !Δεν θα τη γλυτώσει ,δεν πρέπει να την γλυτώσει!!!

roulamammy

roulamammy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
της εύχομαι ολόψυχα να μην κανει αλλο παιδι........

avoulis

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
σιγουρα διαβαζει η σιχαμενη αλλαξε ονομα στο fb αυτος ειναι ο καημος της............ το σκυλο πιο πολυ τον αγαπαει για το παιδι τιποτα.......ου να μου χαθεις μουλαρα!!!

υγ Αλεξια ενα μεγαλο μπραβο και απο μενα ειλικρινα σαν τα παιδια της Κρητης δεν εχει τελικα...κοιμαμαι πιο ησυχη ξεροντας οτι αν κατι χρειαστω θα μπορω να βασιστω σε ανθρωπους σαν εσενα που πιστευα πως δεν υπηρχαν πια..ειλικρινα ηθελα νωριτερα να εκφραζω το σεβασμο μου σε ολες εσας που τρεξατε αλλα η συγχυση που ειχα με το θεμα με αποσπουσε..ειναι αλλιως να συμβουλευεις απο την ανεση του σπιτιου σου ή να εκφερεις αποψη για ολα και τελειως διαφορετικο να πραττεις.....Μπραβο σε ολες σας....

roulamammy

roulamammy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Crazymamy έγραψε:
Maria x. έγραψε: Το μωρουλι αυτο το ομορφο,ποτε δεν θα έλεγε:
Μητέρα,θελω νερο...
Μητέρα,θελω αγκαλιτσα...
Μητέρα,θέλω χάδι....

Μη τερας,με χτυπας...
Μη τέρας,με ματώνεις...
Μη τέρα με αφηνεις χωρις

νερο...διψάω..

για το τέρα
...

Μaria X. Kάτι πρέπει να γίνει !Συνέχεια δακρύζω ,ακόμα και αυτή τη στιγμή ,δεν ξέρω αν καλά καλά θα φάω το μεσημεριανό μου φαγητό,δεν πρόκειται.
Τι να κάνουμε ,θα προσπαθήσω να σκεφτώ κάτι ,να μπει μέσα η σκρόφα !Δεν θα τη γλυτώσει ,δεν πρέπει να την γλυτώσει!!!

μακαρι και πρεπει να μπει μεσα

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΟΝΡΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!

Κατι πρέπει να κανουν οι αντμινς....
Κατι εμεις...
Θελω να κινηθουν πιο γρηγορα οι ν0ομικες διαδικασιες να μπει φυλακη!!!

Τουτουνάκι καμια ιδέα;
;;;

pegy68

pegy68
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ρε κορίτσια θα συμφωνήσω με όλα όσα ειπώθηκαν παραπάνω. Έχετε όλες δίκιο. Αλλά θα σας πω το εξής. Δεν έχετε συναντήσει ποτέ άτομα χαζά ανόητα, με χαμηλό επίπεδο μόρφωσης, με γενικά χαμηλό επίπεδο? "Περιορισμένης ευθύνης" που λέμε. Που δεν κόβει? Κουτοπόνηρα. Βλαμένα. ¨Οπως θέλετε πείτε το.
Τις έδωσε ας πούμε οδηγείες ο γιατρός και δεν κατάλαβε τίποτα. Πήγε σπίτι και δεν θυμόταν τι της είπε. Δεν ήξερε τι της γινόταν. Σε άτομα που ίσως δεν έχουν την ευστροφία την απαραίτητη, δεν θα έπρεπε οι γιατροί να δίνουν γραπτές οδηγείες? Η ερώτηση μου είναι η εξής και αν ήμουν δικαστής θα προβληματιζόμουνα. Ενα τέτοιο άτομο είναι δολοφόνος? Παιδοκτόνος?
Δεν ξέρω, είδα την συνέντευξη και πραγματικά προβληματίστηκα.
Σε καμιά περίπτωση δεν την αθωώνω. Αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψιν και το νοητικό επίπεδο των ανθρώπων.

????????

Επισκέπτης
roulamammy έγραψε:της εύχομαι ολόψυχα να μην κανει αλλο παιδι........
Respect Respect Respect

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=562691687084144&set=a.154248207928496.30833.100000299542496&type=3&theater

ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ!!!!ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΟΧΙ!!!!!

ΤΕΡΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥ
ΡΗ!

roulamammy

roulamammy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
pegy68 έγραψε:Ρε κορίτσια θα συμφωνήσω με όλα όσα ειπώθηκαν παραπάνω. Έχετε όλες δίκιο. Αλλά θα σας πω το εξής. Δεν έχετε συναντήσει ποτέ άτομα χαζά ανόητα, με χαμηλό επίπεδο μόρφωσης, με γενικά χαμηλό επίπεδο? "Περιορισμένης ευθύνης" που λέμε. Που δεν κόβει? Κουτοπόνηρα. Βλαμένα. ¨Οπως θέλετε πείτε το.
Τις έδωσε ας πούμε οδηγείες ο γιατρός και δεν κατάλαβε τίποτα. Πήγε σπίτι και δεν θυμόταν τι της είπε. Δεν ήξερε τι της γινόταν. Σε άτομα που ίσως δεν έχουν την ευστροφία την απαραίτητη, δεν θα έπρεπε οι γιατροί να δίνουν γραπτές οδηγείες? Η ερώτηση μου είναι η εξής και αν ήμουν δικαστής θα προβληματιζόμουνα. Ενα τέτοιο άτομο είναι δολοφόνος? Παιδοκτόνος?
Δεν ξέρω, είδα την συνέντευξη και πραγματικά προβληματίστηκα.
Σε καμιά περίπτωση δεν την αθωώνω. Αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψιν και το νοητικό επίπεδο των ανθρώπων.

απο την στιγμη που ξερει πολυ καλα να κοροιδευει ολους... και να νομιζουν ολοι οτι το μωρο ειναι του (ακη) 400 τα εχει .... απλα ειναι μια δολοφονοσ.... ΣΚΡΟΦΑ

Crazymamy

Crazymamy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Maria x. έγραψε:ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατι εμεις...

Τουτουνάκι καμια ιδέα;
;;;

Είχε και facebook? πως ήταν και πως έχει αλλάξει τώρα το ψευδώνυμο της εκεί?Τι όνομα έχει βάλει?

roulamammy

roulamammy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Crazymamy έγραψε:
Maria x. έγραψε:ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατι εμεις...

Τουτουνάκι καμια ιδέα;
;;;

Είχε και facebook? πως ήταν και πως έχει αλλάξει τώρα το ψευδώνυμο της εκεί?Τι όνομα έχει βάλει?

ακης μαρια

pegy68

pegy68
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 28]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 28  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις