Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
562 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 562 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 28  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 28]

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
bell έγραψε:Εμένα με έχει προβληματίσει αυτό που είπε η ... Maria_x νομίζω τη λένε... ότι θα ξαναμπεί κάποια στιγμή με άλλο προφιλ....

και θα κάνουμε ανάλαφρη κουβεντούλα! Rolling Eyes

Μα το αποκλειεις;
Εδω μιλάμε για ατομο ψυχασθενη...
το σαικο ειναι το λιγοτερο που μπορει να την χαρακτηρισει...
Χαλαρά θα το κάνει...

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bell έγραψε:Εμένα με έχει προβληματίσει αυτό που είπε η ... Maria_x νομίζω τη λένε... ότι θα ξαναμπεί κάποια στιγμή με άλλο προφιλ....

με το ιδιο αποκλειετε να μπει.... η κοπελα αμα μπει θα εχει πολυ θρασος.... εξαλου το λεει και το ονομα του φορουμ " eimai mama" οχι ημουνα καποτε μαμα αλλα τωρα δεν ειμαι και αυτο ειναι απο επιλογη της..... ετσι τα καταφερε....

bell

bell
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Maria x. έγραψε:

Μα το αποκλειεις;
Εδω μιλάμε για ατομο ψυχασθενη...
το σαικο ειναι το λιγοτερο που μπορει να την χαρακτηρισει...
Χαλαρά θα το κάνει...

Όχι, δεν το αποκλείω, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν το είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο αυτό!

Λέττα

Λέττα
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
τι να πω, τα έχω χαμένα, δε μπορώ να πιστέψω ότι πιάστηκα τόσο βλάκας... η γυναίκα είναι για τα σίδερα, εύχομαι να μη τη γλυτώσει και να καταδικαστεί

μεγάλες κουβέντες δε θέλω να πω, εμένα μου αρκεί και απόδωση δικαιοσύνης αρκεί να δοθεί

marianthi_m

marianthi_m
Aδιαφορία Αλεξία σίγουρα... Όντως έχουν σημειωθεί αυτοκτονίες στην βαριας μορφής επιλόχεια κατάθλιψη αλλά δεν είναι αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί από την εγκυμοσύνη της -κρίνοντας απο τα λεγόμενα της - καταλαβαίνει κανείς ότι δεν στεκει στα καλα της.

Εγω θα πω και αδιαφορία και απο την πλευρά του συντρόφου γιατί έιναι κρίμα που δεν αντιλήφθηκε ή δεν ήθελε να αντιληφθεί ότι κάτι δε πάει καλά και να καλέσει βοήθεια πριν γίνει το μοιραίο!

Είναι επίσης δυνατόν ενα μωρό νεογέννητο να πίνει ανα 8ωρο 150 μλ?? που ακουστηκε? και καλα... να πεις οτι το πιστευουμε αυτο.. και πραγματι ετρωγε... είναι δυνατόν να ετρωγε 150 μλ??? μήπως απο την πεινα του? αχ δε θελω να τα γυρίζω στο μυαλο μου.... πρεπει να παω στο μωρακι μου... αλλα γράφω τις σκέψεις μου γιατι προσπαθω να καταλάβω....

http://www.creativebeez.gr

fratzolaki

fratzolaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toutounaki έγραψε:
fratzolaki έγραψε:Μακαρι toutounaki μου να εχεις δικιο και να παρει την τιμωρια που της αξιζει.Αν και πραγματικα δεν νομιζω οτι καμια τιμωρια ,τουλαχιστον απο αυτες που ισχυουν θα ειναι ισαξια αυτου που εκανε.
Οσο σκεφτομαι οτι το καημενο το ψυχουλακι μου,ελιωνε σιγα σιγα,που θα ενιωθε πεινα και πονο,παει να σπασει το κεφαλι μου.Τρελαινομαι μα το Θεο!Την συνεντευξη δεν αντεξα να την δω.Και μονο που την ειδα στην αρχη με πλατη γυρισμενη και τετοια απαθεια στον τονο της φωνης,εκλεισα την τηλεοραση γιατι αηδιασα σαν ανθρωπος και σαν μανα.Δεν μπορω να το πιστεψω ακομα.Σε αλλες συνθηκες,μαναδες δινουν το αιμα τους στην κυριολεξια για ζησουν τα παιδια τους κι αυτη το αφησε να λιωσει μεσα. στα χερια της.Τι τραγικο!
Εκείνο το βράδυ, δεν κοιμήθηκα όπως και πάρα πολλές άλλες κοπέλες δηλαδή. Όταν είπε δεν ανοίγουν τα μάτια του, ήθελα να σπάσω την οθόνη του υπολογιστή να μπουκάρω να τους πάω στο νοσοκομείο αμέσως. Τότε 2 κοπέλες μου έστειλαν π.μ (η μία ήταν η Helen M, η άλλη αν θέλει ας το πει) και μου είπαν για πήγαινε διάβασε τα μηνύματά της να δεις τι λέει… μάλλον είναι τρολ. Τότε πράγματι διάβασα όλα όσα έγραψε και ήταν όντως περίεργα. Κάπως ηρέμησα, αλλά κάτι μ’ έτρωγε και πήρα το πρωί το νοσοκομείο. Δεν είχαμε λέει εισαγωγή νεογνού. Ντροπιασμένη έκλεισα το τηλ. Λέω άντε το τρολ, μας την έφερε και γελάει τώρα.
Όταν έμαθα ότι το μωρό όντως υπάρχει και χαροπαλεύει… και όταν έμαθα το γιατί… όσο σκέφτομαι κι εγώ πως έλιωνε μέρα με την μέρα ώρα με την ώρα. Δεν άκουσα τη συνέντευξη, γιατί δεν ήθελα να την ακούσω. Και γιατί μου έκλεψαν το αυτοκίνητο και είχα άλλα ζόρια σήμερα, δεν είχα τη δύναμη. Ποτέ δε θα την έχω. Μου αρκεί που ακούω τα κορίτσια να λένε πως δεν είπε ούτε ένα συγγνώμη, ούτε ένα δάκρυ δεν έχυσε… Και Στέλλα μου άσε δε θα βρεις λογική γιατί δεν υπάρχει…
Καημένο μωράκι, αθώα ψυχούλα…

Ακριβως κοριτσακι μου.Κι εγω ημουνα μεσα και διαβαζα εκεινο το βραδυ και μεχρι το πρωι δςν εκλεισα ματι.μια κοιταζα την κορη μου να δω αν αναπνει στον υπνο της απο το αγχος μου και μια εμπαινα να δω αν αλλαξε κατι.τι προσευχες και τι κλαμα εχω ριξει για αυτο το παιδακι οπως και πααρα πολλα κοριτσια εδω.κι αυτη να ειναι τοσο ψυχρη;δεν μπορω να το χωνεψω.το μωρακι μου το γλυκο ποσο υπεφερε.που να βρει δυναμη να κλαψει;
πραγματικα δεν νομιζω πως θα αντεξω να δω ολη τη συνεντευξη της.

toutounaki

toutounaki
Maria x. έγραψε:
toutounaki έγραψε:
Maria x. έγραψε:toutounaki δεν ειναι ελαφρυντικο μεγάλο αν επικαλεστει επιλοχειο;;;
Μακαρι να γινουν οπως τα λες και να τιμωρηθει παραδειγματικα.
Συμφωνω μαζι σου για το τελευταιο...μακαρι να υπαρχουν παντα και παντου τέτοιοι ανθρωποι με Α κεφαλαιο!!!

Οσο για τα αξιοπεπρεπη μηνυματα...σ'ευχαριστώ πολυ αλλα το ¨εχασα" καποια στιγμη!!! Very Happy Very Happy Very Happy Εβρισα πολυ ασχημα και γι'αυτο ζητάω να σβηστουν!!!!

Οι δικηγόροι έτσι που εξελίχτηκαν τα πράγματα, μόνο ελαττωμένο καταλογισμό μπορούν να επικαλεστούν. Αλλά το δικαστήριο θα ζητήσει πραγματογνωμοσύνη από ψυχιάτρους ανεξάρτητους δε θα βασιστεί μόνο στους τεχνικούς συμβούλους της Μαρίας.
Ε, τώρα πόσο πιθανό είναι αν όντως είναι υγιής, ο ανεξάρτητος ψυχίατρος να δεχθεί ελαττωμένο καταλογισμό αν ο καταλογισμός είναι πλήρης; Δύσκολο κατ' εμέ (άσε που επιλόχειος κατάθλιψη δε σημαίνει απαραίτητα ελαττωμένο καταλογισμό, μπορεί να έχεις ψυχολογικά προβλήματα και μια χαρά να ξέρεις ότι κάνεις κακό).
Τώρα για τα ‘γαλλικά’, εγώ θυμάμαι ένα βράδυ που είχαμε μια πολύ ωραία συζήτηση. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι κάποιοι έπαιρναν πιο προσωπικά το ζήτημα, χωρίς λόγο γιατί η αλήθεια θα έβγαινε στο φως έτσι ή αλλιώς.
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι ένας καλός Χριστιανός δεν άκουγε το μωρό να κλαίει, δεν έβλεπε κανείς τίποτα, να κάνει μια καταγγελία στην εισαγγελία για κοινωνική έρευνα; Δε μπορεί όλο αυτό να έγινε σε 3 μέρες μόνο… (με κάθε επιφύλαξη γιατί γιατρός δεν είμαι αλλά βάσει κοινής λογικής)

Περιορισμένης ευθυνης παντως ειναι σιγουρα και ειναι οφθαλμοφανες...και μυθομανης σε πολυ επικυνδινο βαθμο...

Σε αυτο που ρωτας πιστευω οτι το παιδι απο την αρχη ειχε ελλειπη σιτιση και επεσε σε ληθαργο σιγα σιγα...ή λιγες μερες πριν την Παρασκευη...Ο ιατροδικαστης μιλησε για πληρη αφυδάτωση..αυτο δεν νομιζω να γινεται σε 3 μερες μονο.
Οι γειτονες πορφανως και ακουγαν το μωρο...αλλα και αυτο ποσο να κλάψει;;
Ποση δυναμη να εχει;;;
Ποσες αντοχες;;;
Και γώ αν ακουγα ενα νεογέννητο να κλαιει θα ελεγα για κολικους κτλ.ουτε θα πηγαινε το μυαλο μου σε τέτοιο θεμα...δηλ. παραμέληση.
Καλά ο γείτονας πες δεν είχε οπτική επαφή; Ο Λευτέρης που πίστευε ότι είναι και ο πατέρας (κατά τα λεγόμενα); Η κουνιάδα που ήταν εκεί και λέει ότι το τάιζε; Και ας πούμε πως η ΔΕΗ το βράδυ έκοβε το ρεύμα, το πρωί τι γινόταν; Γιατί όλοι αυτοί δεν αποστασιοποιήθηκαν; Και αυτοί είχαν κατάθλιψη;
Μάλλον κι εγώ ψάχνω λογική σε μια παράλογη ιστορία….

alexia-marinos

alexia-marinos
letitsa έγραψε:οτι κσι λεμε σε ενα πραγμα συμφωνουμε ολοι..... οτι η κοπελα ητανε αναξια να γινει μανουλα...... την ωρα που πολες κοπελες πασχιζουν να κρατησουν στην αγκαλιτσα τους ενα μωρακι ειτε δικο τους ειτε μεσα απο ιοθεσια.....

αλεξια-μαρινος μπραβο σου για την ανθρωπια σου....

ευχαριστω για τα καλα σου λογια,εκανα κατι το ανθρωπινο...εκανα οτι μπορουσα,πιστευω κ με το παραπανω...μακαρι να μπορουσα να κανω κατι για το μωρακι....

Helen M.

Helen M.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τώρα βλέπω την συνεντευξη...Η αναισθησία σε ολο της το μεγαλείο!!!!ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΗ!!!!! Twisted Evil Twisted Evil

Λέττα

Λέττα
alexia-marinos έγραψε:ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΛΕΡΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ...ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΩ!!!!ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΩ Κ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Κ ΑΥΤΗ...

και πώς το δικαιολόγησε? ή απλά το προσπέρασε?

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
alexia-marinos έγραψε:
letitsa έγραψε:οτι κσι λεμε σε ενα πραγμα συμφωνουμε ολοι..... οτι η κοπελα ητανε αναξια να γινει μανουλα...... την ωρα που πολες κοπελες πασχιζουν να κρατησουν στην αγκαλιτσα τους ενα μωρακι ειτε δικο τους ειτε μεσα απο ιοθεσια.....

αλεξια-μαρινος μπραβο σου για την ανθρωπια σου....

ευχαριστω για τα καλα σου λογια,εκανα κατι το ανθρωπινο...εκανα οτι μπορουσα,πιστευω κ με το παραπανω...μακαρι να μπορουσα να κανω κατι για το μωρακι....

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΛΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ..... ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ.......
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙΣ ... ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΛΕΩ ΚΛΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..... ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ... ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΝΔΙΝΕΨΕ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.......

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τον συντροφο της στην αρχη τον "ειδα" με συμπαθεια...λεω μπράβο το παλικάρι...
Γιατι στο προφιλ του στο φέις φαινεται οτι αγάπησε πραγματικα το μωρουλι...
Στην πορεια πιστεψα οτι ειναι πιο πολυ προβληματικος ακομη και απο αυτην την ιδια....
Γιατι;
Γιατι ακομη ειναι συντροφος της...
Παρολα τα ψέμματα που του ειπε...
Παρολο που εφυγε τοσο ασχημα το μωρουλι...τοσο αδικα...

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
toutounaki έγραψε:
Maria x. έγραψε:
toutounaki έγραψε:
Maria x. έγραψε:toutounaki δεν ειναι ελαφρυντικο μεγάλο αν επικαλεστει επιλοχειο;;;
Μακαρι να γινουν οπως τα λες και να τιμωρηθει παραδειγματικα.
Συμφωνω μαζι σου για το τελευταιο...μακαρι να υπαρχουν παντα και παντου τέτοιοι ανθρωποι με Α κεφαλαιο!!!

Οσο για τα αξιοπεπρεπη μηνυματα...σ'ευχαριστώ πολυ αλλα το ¨εχασα" καποια στιγμη!!! Very Happy Very Happy Very Happy Εβρισα πολυ ασχημα και γι'αυτο ζητάω να σβηστουν!!!!

Οι δικηγόροι έτσι που εξελίχτηκαν τα πράγματα, μόνο ελαττωμένο καταλογισμό μπορούν να επικαλεστούν. Αλλά το δικαστήριο θα ζητήσει πραγματογνωμοσύνη από ψυχιάτρους ανεξάρτητους δε θα βασιστεί μόνο στους τεχνικούς συμβούλους της Μαρίας.
Ε, τώρα πόσο πιθανό είναι αν όντως είναι υγιής, ο ανεξάρτητος ψυχίατρος να δεχθεί ελαττωμένο καταλογισμό αν ο καταλογισμός είναι πλήρης; Δύσκολο κατ' εμέ (άσε που επιλόχειος κατάθλιψη δε σημαίνει απαραίτητα ελαττωμένο καταλογισμό, μπορεί να έχεις ψυχολογικά προβλήματα και μια χαρά να ξέρεις ότι κάνεις κακό).
Τώρα για τα ‘γαλλικά’, εγώ θυμάμαι ένα βράδυ που είχαμε μια πολύ ωραία συζήτηση. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι κάποιοι έπαιρναν πιο προσωπικά το ζήτημα, χωρίς λόγο γιατί η αλήθεια θα έβγαινε στο φως έτσι ή αλλιώς.
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι ένας καλός Χριστιανός δεν άκουγε το μωρό να κλαίει, δεν έβλεπε κανείς τίποτα, να κάνει μια καταγγελία στην εισαγγελία για κοινωνική έρευνα; Δε μπορεί όλο αυτό να έγινε σε 3 μέρες μόνο… (με κάθε επιφύλαξη γιατί γιατρός δεν είμαι αλλά βάσει κοινής λογικής)

Περιορισμένης ευθυνης παντως ειναι σιγουρα και ειναι οφθαλμοφανες...και μυθομανης σε πολυ επικυνδινο βαθμο...

Σε αυτο που ρωτας πιστευω οτι το παιδι απο την αρχη ειχε ελλειπη σιτιση και επεσε σε ληθαργο σιγα σιγα...ή λιγες μερες πριν την Παρασκευη...Ο ιατροδικαστης μιλησε για πληρη αφυδάτωση..αυτο δεν νομιζω να γινεται σε 3 μερες μονο.
Οι γειτονες πορφανως και ακουγαν το μωρο...αλλα και αυτο ποσο να κλάψει;;
Ποση δυναμη να εχει;;;
Ποσες αντοχες;;;
Και γώ αν ακουγα ενα νεογέννητο να κλαιει θα ελεγα για κολικους κτλ.ουτε θα πηγαινε το μυαλο μου σε τέτοιο θεμα...δηλ. παραμέληση.
Καλά ο γείτονας πες δεν είχε οπτική επαφή; Ο Λευτέρης που πίστευε ότι είναι και ο πατέρας (κατά τα λεγόμενα); Η κουνιάδα που ήταν εκεί και λέει ότι το τάιζε; Και ας πούμε πως η ΔΕΗ το βράδυ έκοβε το ρεύμα, το πρωί τι γινόταν; Γιατί όλοι αυτοί δεν αποστασιοποιήθηκαν; Και αυτοί είχαν κατάθλιψη;
Μάλλον κι εγώ ψάχνω λογική σε μια παράλογη ιστορία….

Για μενα ο Λευτερης και λοιπη οικογένεια ειναι χειροτερης νοητικης ικανοτητας και απο την Μαρια...
Συγνώμη αλλα αυτο μου δειχνουν...
Πραγματικα αδικα ψάχνεται λογικες απαντησεις στο καθε τι...δεν προκειται ποτε να απαντηθουν με καποια λογικη..αν υπηρχε έστω και η στοιχειωδης λογικη απο καποιον απο αυτους το μωρουλι θα ζουσε ακομη...

elenisimo

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Είναι νομίζω φως φανάρι πλέον τι έγινε, έφτασαν 6 λεπτά να πει ένα σωρό ψέματα, ποιος ξέρει πόσα ακόμα θα ακουστούν όταν έρθει η ώρα να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη. Εγώ θα κολλήσω και σε ένα ακόμα θέμα, υποστήριξε ότι ως τότε το μωράκι έτρωγε 150 μλ με 7-8 γεύματα τη μέρα, 1 τσάι ,1 γάλα. Αν αυτό ισχύει αυτή η ψυχούλα δεν θα είχε πρόβλημα διατροφής… και 4 μόνο να έδινε γάλα είναι 600 μλ, πολύ παραπάνω από όσο θέλει ένα μωρό 3,5 κιλών την ημέρα (τουλάχιστον σύμφωνα με τις οδηγίες που είχα πάρει εγώ από τον δικό μου παιδίατρο ως μη θηλάζουσα, 150μλ ανα κιλό, αφού αντλούσα το γάλα μου όλο το πρώτο δίμηνο στα διδυμακια μου). Δεν υπάρχει λύτρωση σε αυτό το θέμα, για κανέναν μας, ότι κι αν της κάνουν.

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ! ΟΣΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΑΥΤΗΝ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! ΤΕΛΟΣ!

alexia-marinos

alexia-marinos
Λέττα έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΛΕΡΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ...ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΩ!!!!ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΩ Κ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Κ ΑΥΤΗ...

και πώς το δικαιολόγησε? ή απλά το προσπέρασε?

μου ειπε οτι ακουσε απο καποιον αλλο οτι ηταν στην Κω γιαυτο το ειπε....

bell

bell
Maria x. έγραψε:Τον συντροφο της στην αρχη τον "ειδα" με συμπαθεια...λεω μπράβο το παλικάρι...
Στην πορεια πιστεψα οτι ειναι πιο πολυ προβληματικος ακομη και απο αυτην την ιδια....
Γιατι;
Γιατι ακομη ειναι συντροφος της...Παρολα τα ψέμματα που του ειπε...

Πώς το ξέρουμε αυτό;

tzef

tzef
ΠΩΠΩ ΦΡΙΚΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ.ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ.ΑΦΟΥ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΔΙΝΕ;;;TΩΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΛΕΕΙ....ΕΛΕΟΣ

alexia-marinos

alexia-marinos
bell έγραψε:
Maria x. έγραψε:Τον συντροφο της στην αρχη τον "ειδα" με συμπαθεια...λεω μπράβο το παλικάρι...
Γιατι;

Πώς το ξέρουμε αυτό;

ειναι ακομα μαζι...εγω μιλαω ακομα με την Μαρια αραια κ που κ μου το εχει πει...

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
bell έγραψε:
Γιατι;

Πώς το ξέρουμε αυτό;

Σημερα,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,εδωσε συνεντευξη απο το πατρικο του..
Απο φωτογραφιες που εχουν στο φέις νομιζω οτι ειναι το ιδιο σπιτι..
Επισης η αδερφη του,την εχει ακομη καταχωρημένη στο φέις σαν "αδερφη" της.
Και αυτος εχει τις φωτογραφιες της ακομη.

mariolita

mariolita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marianthi_m έγραψε:Aδιαφορία Αλεξία σίγουρα... Όντως έχουν σημειωθεί αυτοκτονίες στην βαριας μορφής επιλόχεια κατάθλιψη αλλά δεν είναι αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί από την εγκυμοσύνη της -κρίνοντας απο τα λεγόμενα της - καταλαβαίνει κανείς ότι δεν στεκει στα καλα της.

Εγω θα πω και αδιαφορία και απο την πλευρά του συντρόφου γιατί έιναι κρίμα που δεν αντιλήφθηκε ή δεν ήθελε να αντιληφθεί ότι κάτι δε πάει καλά και να καλέσει βοήθεια πριν γίνει το μοιραίο!

Είναι επίσης δυνατόν ενα μωρό νεογέννητο να πίνει ανα 8ωρο 150 μλ?? που ακουστηκε? και καλα... να πεις οτι το πιστευουμε αυτο.. και πραγματι ετρωγε... είναι δυνατόν να ετρωγε 150 μλ??? μήπως απο την πεινα του? αχ δε θελω να τα γυρίζω στο μυαλο μου.... πρεπει να παω στο μωρακι μου... αλλα γράφω τις σκέψεις μου γιατι προσπαθω να καταλάβω....

πιστεύω πως εχει μεγαλο μερίδιο ευφινης και ο συντροφος.εγω στο πρωτο μου παιδακι περασα βαριας μορφης επιλοχιών καταθλιψη.δεν το ειχα καταλαβει αλλα ο συντοφος μου μου καταλαβε οτι κατι δεν παει καλα με"μενα και προσπάθησε να με βοηθισει.ηταν συνεχεία μαζι μου και το ξεπεράσαμε μαζι.σε καμια περπτωση δεν θα εκανα κακο στο παιδι μου οσο βαρια καταθλιψη και να περνουσα αν ηταν ετσι τοτε το 40της εκατο των γυναικών θα γινόταν φονισες.

ΕΦΑΚΙ

ΕΦΑΚΙ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="arco iris"]δεν ξερω τι ειναι η επιλοχειος.... δεν ξερω τι παθαινεις......δεν εχω καμια γνωση πανω στο θεμα ειλικρινα.....απο τα 12 μου περιμενα ποτε θα κανω παιδια....μια ζωη αυτο ηθελα και αυτο ονειρευομουν......δε διαννοηθηκα απ τη μερα που γεννησα να μην ειμαι διπλα στα παιδια μου οση κουραση, οσα προβληματα κι αν ειχα......
μη με δειρετε αλλα να ρωτησω καποια που το κατεχει
εκτρωση δεν εκανε το παιδι το κρατησε........δεν το εδωσε, δεν το πουλησε, δεν δεν δεν
μηπως οντως επαθε αυτου του ειδους την καταθλιψη???? μπορει δλδ να παθεις κατι τοσο σοβαρο και να κανεις ετσι? ρωταω με καθε ειλικρινεια.........[/quο

Περασα επιλοχειο καταθλιψη,ευτυχωs οχι για μεγαλο διαστημα(περιπου 2 μηνεs).Δεν μπορουσα βεβαια να καταλαβω οτι ολο αυτο που ενιωθα ηταν καταθλιψη αλλα αργοτερα που συνηλθα το διαπιστωσα μετα απο ερευνα που εκανα.Υπαρχουν,βεβαια διαφορεs μορφεs.Aλλεs πιο ηπιεs αλλεs πιο σοβαρεs.Aυτο που ενιωθα ηταν μια εντονη στεναχωρια χωριs λογο και ολο εκλαιγα.Νομιζα οτι δεν μπορω να ανταπεξελθω απεναντι στο παιδι μου και αυτο μου δημιουργουσε πολλεs ενοχεs.Aλλα ποτε δεν το αφησα αταιστο,βρωμικο και ποτε δεν του στερησα την αγκαλια.Μπορει να το ταιζα και τα δακρυα να τρεχαν ποταμι αλλα ημουν διπλα του!Οταν συνηλθα ο γιατροs μου ειπε οτι το περασα ολο αυτο λογω τηs αρρωστιαs που περασε η μικρη οταν γεννηθηκε.
Δεν πιστευω οτι μπορει καποια μανα οτι και να συμβαινει στον ψυχολογικο τηs κοσμο να κανει κακο στο παιδι.Οχι ποτε!

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mariolita έγραψε:
marianthi_m έγραψε:Aδιαφορία Αλεξία σίγουρα... Όντως έχουν σημειωθεί αυτοκτονίες στην βαριας μορφής επιλόχεια κατάθλιψη αλλά δεν είναι αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί από την εγκυμοσύνη της -κρίνοντας απο τα λεγόμενα της - καταλαβαίνει κανείς ότι δεν στεκει στα καλα της.

πιστεύω πως εχει μεγαλο μερίδιο ευφινης και ο συντροφος.εγω στο πρωτο μου παιδακι περασα βαριας μορφης επιλοχιών καταθλιψη.δεν το ειχα καταλαβει αλλα ο συντοφος μου μου καταλαβε οτι κατι δεν παει καλα με"μενα και προσπάθησε να με βοηθισει.ηταν συνεχεία μαζι μου και το ξεπεράσαμε μαζι.σε καμια περπτωση δεν θα εκανα κακο στο παιδι μου οσο βαρια καταθλιψη και να περνουσα αν ηταν ετσι τοτε το 40της εκατο των γυναικών θα γινόταν φονισες.

Εσενα ομως ο συντροφος σου σε ηξερε χρονια πριν κανετε μωράκι..
Αυτος ο ερμος ποτε να προλάβει να την μάθει;;;
Σε δυο μηνες;;;
Πανω που πηρε το τεστ γέννησε κιολας αυτη!

????????

Επισκέπτης
οτι και να λεμε και οσο και να μη θελουμε να το πιστεψουμε εχει φυγει μια ψυχη και δε γυριζει πισω
ευχομαι οι ενοχοι να πληρωσουν

mamageorge

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αν το τάιζε το ψυχουλάκι κάθε 4 ώρες όπως λέει πως έδινε 8 γεύματα??

Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά.......μόνο να την είχα μπροστά μου θα ήθελα.....δεν θα την έσωζε τίποτα Mad Mad Mad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 28]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 28  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις