Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
666 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 666 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 28  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 28]

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
letitsa έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:
letitsa έγραψε:οτι κσι λεμε σε ενα πραγμα συμφωνουμε ολοι..... οτι η κοπελα ητανε αναξια να γινει μανουλα...... την ωρα που πολες κοπελες πασχιζουν να κρατησουν στην αγκαλιτσα τους ενα μωρακι ειτε δικο τους ειτε μεσα απο ιοθεσια.....

αλεξια-μαρινος μπραβο σου για την ανθρωπια σου....

ευχαριστω για τα καλα σου λογια,εκανα κατι το ανθρωπινο...εκανα οτι μπορουσα,πιστευω κ με το παραπανω...μακαρι να μπορουσα να κανω κατι για το μωρακι....

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΛΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ..... ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ.......
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙΣ ... ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΛΕΩ ΚΛΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..... ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ... ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΝΔΙΝΕΨΕ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.......

οταν πηγα στο νοσοκομειο κ την βρηκα ψευτοεκλαιγε κ ελεγε συνεχεια "το ψυχουλακι μου..." κ κρατουσε το σκουφακι με τα καλτσακια του μωρου...μου ειπε πανω κατω αυτα μας ελεγε κ εδω περι διατροφης του μωρου...οτι το μωρο δεν το παραμελουσ κ οτι δεν ειχε πληγες...την επαιρνε βρε κοριτσια η ιδια της η μανα τηλεφωνο κ την κατηγορουσε οτι δεν προσεχε το μωρακι κ οτι αυτη το σκοτωσε...την πηρα σπιτι,κ ηταν περιπου 2-3 ωρες στο ιντερνετ να διαβαζει τι λεγοταν κ στο σταθερο μου μιλουσε με δικηγορο αλλα δεν ξερω τι ελεγε γιατι πηγαινε στο μεσα δωματιο για να μην ακουμε...μας ειπε οτι ηταν με τον Λευτερη μαζι περιπου 10 μηνες κ της ειπαμε "δηλαδη μολις γνωριστηκατε εμεινες εγκυος?" κ μου ειπε ναι!!!!μιλουσε πολυυυυυυυ ηρεμα....ειχα την εντυπωση οτι ηταν ετσι απο τα λεξοτανιλ που ειχε παρει,αυτο ελεγε κ αυτη....στην πορεια ομως πολλα δεν μου κολουσαν....φανταστειτε οτι τη μερα που την πηγα στο λιμανι αυτη μου γυρευε ρακι... Shocked Shocked Shocked ποια μανα μωρε θα βιωνε μια τετοια απωλεια κ θα ειχε Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil στο νου της να βρει ρακι?????

bell

bell
Κορίτσια οι γονείς της την έχουν απαρνηθεί;; Πουθενά δεν φάνηκαν στην όλη υπόθεση..

mamageorge

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
alexia-marinos έγραψε:
letitsa έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:
letitsa έγραψε:οτι κσι λεμε σε ενα πραγμα συμφωνουμε ολοι..... οτι η κοπελα ητανε αναξια να γινει μανουλα...... την ωρα που πολες κοπελες πασχιζουν να κρατησουν στην αγκαλιτσα τους ενα μωρακι ειτε δικο τους ειτε μεσα απο ιοθεσια.....

ευχαριστω για τα καλα σου λογια,εκανα κατι το ανθρωπινο...εκανα οτι μπορουσα,πιστευω κ με το παραπανω...μακαρι να μπορουσα να κανω κατι για το μωρακι....

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΛΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ..... ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ.......
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙΣ ... ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΛΕΩ ΚΛΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..... ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ... ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΝΔΙΝΕΨΕ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.......

οταν πηγα στο νοσοκομειο κ την βρηκα ψευτοεκλαιγε κ ελεγε συνεχεια "το ψυχουλακι μου..." κ κρατουσε το σκουφακι με τα καλτσακια του μωρου...μου ειπε πανω κατω αυτα μας ελεγε κ εδω περι διατροφης του μωρου...οτι το μωρο δεν το παραμελουσ κ οτι δεν ειχε πληγες...την επαιρνε βρε κοριτσια η ιδια της η μανα τηλεφωνο κ την κατηγορουσε οτι δεν προσεχε το μωρακι κ οτι αυτη το σκοτωσε...την πηρα σπιτι,κ ηταν περιπου 2-3 ωρες στο ιντερνετ να διαβαζει τι λεγοταν κ στο σταθερο μου μιλουσε με δικηγορο αλλα δεν ξερω τι ελεγε γιατι πηγαινε στο μεσα δωματιο για να μην ακουμε...μας ειπε οτι ηταν με τον Λευτερη μαζι περιπου 10 μηνες κ της ειπαμε "δηλαδη μολις γνωριστηκατε εμεινες εγκυος?" κ μου ειπε ναι!!!!μιλουσε πολυυυυυυυ ηρεμα....ειχα την εντυπωση οτι ηταν ετσι απο τα λεξοτανιλ που ειχε παρει,αυτο ελεγε κ αυτη....στην πορεια ομως πολλα δεν μου κολουσαν....φανταστειτε οτι τη μερα που την πηγα στο λιμανι αυτη μου γυρευε ρακι... Shocked Shocked Shocked ποια μανα μωρε θα βιωνε μια τετοια απωλεια κ θα ειχε Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil στο νου της να βρει ρακι?????

Shocked Shocked

toutounaki

toutounaki
Maria x. έγραψε:Τον συντροφο της στην αρχη τον "ειδα" με συμπαθεια...λεω μπράβο το παλικάρι...
Γιατι στο προφιλ του στο φέις φαινεται οτι αγάπησε πραγματικα το μωρουλι...
Στην πορεια πιστεψα οτι ειναι πιο πολυ προβληματικος ακομη και απο αυτην την ιδια....
Γιατι;
Γιατι ακομη ειναι συντροφος της...
Παρολα τα ψέμματα που του ειπε...
Παρολο που εφυγε τοσο ασχημα το μωρουλι...τοσο αδικα...

Έχει άραγε συνειδητοποιήσει πόσο δύσκολη είναι η θέση του όχι μόνο ποινικά αλλά κι επαγγελματικά;..

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
alexia-marinos έγραψε:
letitsa έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:

ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ!!!!ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΣΟΥΒΕΝΙΡ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ κοπελα μου και συ...τοσο καλοψυχο πλάσμα...μπράβο σου!!Σκεψου οτι το έκανες για το μωρουλι...δεν πειράζει...ειλικρινα...

MagdalineK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Koritsia ego logo diaforas oras olo xano tis eidiseis stin TV k eixa xasei polla episodeia. Oti ematha to ematha apo edo. Pantos den mporo na tin katalabo katholou auti ti kopela. Psixologika problimata eixe, den ithele to moro, den ixere pianou itan k ta erixe ston torino filo tis.... ti na po. Edo akous ena moraki na klaiei k gurnas na deis ti thelei, oxi na to exeis mesa sto spiti sou!!! Krima!

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
toutounaki έγραψε:
Maria x. έγραψε:Τον συντροφο της στην αρχη τον "ειδα" με συμπαθεια...λεω μπράβο το παλικάρι...
Γιατι στο προφιλ του στο φέις φαινεται οτι αγάπησε πραγματικα το μωρουλι...
Στην πορεια πιστεψα οτι ειναι πιο πολυ προβληματικος ακομη και απο αυτην την ιδια....
Γιατι;
Γιατι ακομη ειναι συντροφος της...
Παρολα τα ψέμματα που του ειπε...
Παρολο που εφυγε τοσο ασχημα το μωρουλι...τοσο αδικα...

Έχει άραγε συνειδητοποιήσει πόσο δύσκολη είναι η θέση του όχι μόνο ποινικά αλλά κι επαγγελματικά;..

Εγω πιστευω οτι το συνειδητοποιησε η μανα του..γι'αυτο και βγηκε και ειπε ολα αυτά...για να μην χάσει την δουλεια του.

MagdalineK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ki auti den upiretei? H' mono ekeinos? E to stratodikio sto tsepaki to exoun

MaNTaRiNi

MaNTaRiNi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κορίτσια αν επιτρέπεται... εσείς που την είχατε φίλη στο φεις μπορείτε να μας δώσετε το προφίλ σε λινκ;;
Αν σας φέρνω σε δύσκολη θέση το κατανοώ.

http://mantarini-pounds.blogspot.com

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
MaNTaRiNi έγραψε:κορίτσια αν επιτρέπεται... εσείς που την είχατε φίλη στο φεις μπορείτε να μας δώσετε το προφίλ σε λινκ;;
Αν σας φέρνω σε δύσκολη θέση το κατανοώ.

Παρτο απο μενα που δεν ειμαι φιλη της.
https://www.facebook.com/maria.stroumfitoula

alexia-marinos

alexia-marinos
Ενιωθα κ τυψεις γιατι την εφερα σπιτι μου κ εβλεπε τα παιδια μου κ τα χαζευε κ νομιζα οτι στενοχωριεται....ο γιος μου ειναι 15 μηνων κ τον εβαζα να της κανει τον καραγκιοζη για να ξεχαστει λιγο...κ ενιωθα χαλια οταν εβλεπε την κορη μου που ειναι 3 μηνων τωρα γιατι νομιζα οτι θα της θυμιζε το μωρακι της....τι να σκεφτοταν αραγε οταν εβλεπε τα παιδια μου...???ειχα κ τυψεις το ζωον οτι την εκανα να αισθανεται ακομα πιο ασχημα Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
alexia-marinos έγραψε:Ενιωθα κ τυψεις γιατι την εφερα σπιτι μου κ εβλεπε τα παιδια μου κ τα χαζευε κ νομιζα οτι στενοχωριεται....ο γιος μου ειναι 15 μηνων κ τον εβαζα να της κανει τον καραγκιοζη για να ξεχαστει λιγο...κ ενιωθα χαλια οταν εβλεπε την κορη μου που ειναι 3 μηνων τωρα γιατι νομιζα οτι θα της θυμιζε το μωρακι της....τι να σκεφτοταν αραγε οταν εβλεπε τα παιδια μου...???ειχα κ τυψεις το ζωον οτι την εκανα να αισθανεται ακομα πιο ασχημα Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Βρε κοπέλα μου εσυ τα σκεφτοσουν ολα αυτά γιατι εχεις λογικη..εχεις συναισθημα...
Εισαι ανθρωπος...
το συγκεκριμενο πράγμα ουτε λογικη ουτε συναισθημα εχει...
Δεν ξερω τι τραυματα κουβαλαει..τι παρελθον...ετσι ωστε να γινει αυτο το τέρας που εγινε...και δεν με νοιάζει κιολας....
Το μονο που θελω ειναι να τιμωρηθει παραδειγματικα...και απο τον θεο..και απο το νομο...

213ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 9 Empty ΑΙΣΧΟΣ! Τρι Φεβ 05, 2013 1:31 pm

ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ 2012

ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ 2012
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΟΛΕΣ! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΡΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!ΓΡΑΦΩ ΣΠΑΝΙΑ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΙΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ Κ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ! ΕΧΩ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙ Κ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ! Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ...ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΗ...ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΗ...ΚΤΗΝΟΣ! ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ! ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Κ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ...ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΕΓΩ ΕΠΑΘΑ ΕΠΙΛΟΧΕΙΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΕΝΙΩΘΑ ΒΑΡΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΩ Κ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΗ ΜΑΝΑ...ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΣΥΧΗ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ;;; ΚΑΓΧΑΖΩ...ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ! ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΩΣΤΑ Κ Η ...."ΚΥΡΙΑ" ΕΧΕΙ ΗΣΥΧΗ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΙΖΕ! ΕΛΕΟΣ...ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΠΩΣ ΚΛΑΙΕΙ Κ ΣΦΑΔΑΖΕΙ;;; ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ; Κ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ, ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ;;; Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ Κ ΑΥΤΗ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΒΡΦΟΣ;;; ΕΔΩ ΦΩΝΑΖΟΥΝ Κ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΝΟΥΛΑ! ΕΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ...ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Κ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ;;; ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΥΨΕΙΣ...ΜΑ ΟΥΤΕ Κ ΕΝΑ ΨΗΓΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΨΥΧΟΥΛΑ. Ο ΘΕΟΣ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΓΓΕΛΑΚΙ...ΟΜΟΡΦΟ Κ ΠΑΧΟΥΛΟ...Κ ΑΥΤΗ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ! ΑΙΣΧΟΣ! Sad Sad Sad Sad

alexia-marinos

alexia-marinos
Maria x. έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:Ενιωθα κ τυψεις γιατι την εφερα σπιτι μου κ εβλεπε τα παιδια μου κ τα χαζευε κ νομιζα οτι στενοχωριεται....ο γιος μου ειναι 15 μηνων κ τον εβαζα να της κανει τον καραγκιοζη για να ξεχαστει λιγο...κ ενιωθα χαλια οταν εβλεπε την κορη μου που ειναι 3 μηνων τωρα γιατι νομιζα οτι θα της θυμιζε το μωρακι της....τι να σκεφτοταν αραγε οταν εβλεπε τα παιδια μου...???ειχα κ τυψεις το ζωον οτι την εκανα να αισθανεται ακομα πιο ασχημα Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Βρε κοπέλα μου εσυ τα σκεφτοσουν ολα αυτά γιατι εχεις λογικη..εχεις συναισθημα...
Εισαι ανθρωπος...
το συγκεκριμενο πράγμα ουτε λογικη ουτε συναισθημα εχει...
Δεν ξερω τι τραυματα κουβαλαει..τι παρελθον...ετσι ωστε να γινει αυτο το τέρας που εγινε...και δεν με νοιάζει κιολας....
Το μονο που θελω ειναι να τιμωρηθει παραδειγματικα...και απο τον θεο..και απο το νομο...

μακαρι...το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να τμωρηθει....και να υποφερει οπως υπεφερε αυτο το αγγελουδι....

alexia-marinos

alexia-marinos
ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ 2012 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΟΛΕΣ! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΡΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!ΓΡΑΦΩ ΣΠΑΝΙΑ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΙΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ Κ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ! ΕΧΩ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΕΙ Κ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ! Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ...ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΗ...ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΗ...ΚΤΗΝΟΣ! ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ! ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Κ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ...ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΕΓΩ ΕΠΑΘΑ ΕΠΙΛΟΧΕΙΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΕΝΙΩΘΑ ΒΑΡΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΩ Κ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΗ ΜΑΝΑ...ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΣΥΧΗ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ;;; ΚΑΓΧΑΖΩ...ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ! ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΩΣΤΑ Κ Η ...."ΚΥΡΙΑ" ΕΧΕΙ ΗΣΥΧΗ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΙΖΕ! ΕΛΕΟΣ...ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΠΩΣ ΚΛΑΙΕΙ Κ ΣΦΑΔΑΖΕΙ;;; ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ; Κ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ, ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ;;; Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ Κ ΑΥΤΗ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΒΡΦΟΣ;;; ΕΔΩ ΦΩΝΑΖΟΥΝ Κ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΝΟΥΛΑ! ΕΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ...ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Κ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ;;; ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΥΨΕΙΣ...ΜΑ ΟΥΤΕ Κ ΕΝΑ ΨΗΓΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΨΥΧΟΥΛΑ. Ο ΘΕΟΣ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΓΓΕΛΑΚΙ...ΟΜΟΡΦΟ Κ ΠΑΧΟΥΛΟ...Κ ΑΥΤΗ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ! ΑΙΣΧΟΣ! Sad Sad Sad Sad

Respect Respect Respect Respect

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγώ δεν άνοιξα καν τηλεόραση να δω την συνεντευξη της...δεν ηθελα,δεν μπορουσα αρνιόμουν..είχα μπει τυχαία το σκ που άνοιξε το θέμα αυτη η ..δεν ξέρω κ πως να την πω..δεν ξέρω γιατί αλλα το διάβαζα απο την αρχη κ μου ειχε σηκωθει η πετσα..σαν κάτι να μου έλεγε οτι κατι δεν παει καλα με αυτη την ιστορια..είμαι μανούλα σεπτεμβριου -οκτωβριου '12 κ εγω οπως κ οι φιλες μου εδω, με τις οποιες το ειχαμε συζητησει πάαααρα πολύ το θέμα...οι πιο πολλες στην ομάδα μας ειναι πρωτομάνες..κ ως επι το πλήστον νεαρες κ χωρις βοήθεια..εμένα με αξιώσε ο θεός να γεννήσω κ το δευτερο παιδάκι μου..πρωτομάνα ήμουν πριν 8 χρόνια..κ τοτε κ τωρα που υποτιθεται οτι ξέρω κ πέντε πράγματα απο το πρωτο μου παιδι δεν σταμάταγα να ρωταω παιδίατρο κ φίλες για το παραμικρό που θα μου έκανε εντυπωση ή θα μου κινουσε την περιέργια σχετικά με το παιδι μου..εδω τρελάθηκα που συγκάηκε το μωρο μου στην μασχαλίτσα της επειδή η ραφή του εσωρουχου της ήταν άγρια κ την εγδαρε κ πήρα την παιδίατρο..απλα γιατι δεν μου ειχε ξανασυμβει..τωρα πως έχεις το μωρο σου ,που το κουβαλας στα σπλαχνα σου 9 μήνες,με ευκολη ή δυσκολη εγκυμοσυνη,με προβληματα ή χωρίς με ευκολη ή δυσκολη γέννα ..με οτιδηποτε τελος πάντων ..νηστικο,απλυτο,κ παρατημένο δεν ξέρω..ξένου να ήταν το παιδι θα το φρόντιζα..οπως κ ολες μας εδω μέσα..δεν θέλω να την βρισω γιατι κ που αναφερομαι σε αυτην αξια της δινω...ακόμα κ το σκουλήκι έχει πιο μεγάλη αξια απο αυτην...κρίμα που το μαναράκι μου έτυχε να έχει αυτην για μάνα και οχι κάποια άλλη κοπέλα που παλευει χρονια να κάνει παιδι..κρίμα που υπήρξαν "άνθρωποι" (οι συγγενεις της)να την υποστηρίξουν κ να εχουν το θράσος να βγουν κ στην τηλεοραση...κρίμα που δεν πρόλαβαν οι γιατροι να το σωσουν..κρίμα που ήταν καταδικασμένο απο την μερα που γεννήθηκε..κρίμα που αυτη μάλλον θα την γλιτώσειελαφρά..κρίμα που αυτη ακόμα ζει κ αναπνέει κ το μωράκι οχι,ενω θα έπρεπε να ειναι αυτη κάτω απο την γη..κριμα κριμα κριμα...ευχομαι μόνο το αγγελουδάκι αυτο απο εκει ψηλα που είναι να προσέχει όλα τα παιδάκια του κόσμου και να μην αφησει να ξαναγίνει κάτι τετοιο..όσο γι αυτην..δεν εχω λόγια..να καταραστώ δεν θελω...θέλω μόνο όταν έρθει η ωρα της να πονέσει όσο αυτο το γλυκο πλασματακι και ν αμην βρεθει κανενας να την βοηθησει...οπως δεν βοηθησε το παιδι της...ένα τελευταιο μόνο...μπράβο χιλια μπραβο σε όλους όσους προσπαθησαν να την βοηθησουν κ ας ήταν ψεματα ολα..μακάρι να σας το ανταπωδωσει ο θεος κ αυτο το αγγελουδάκι...

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αλεξια ,μετα απο αυτο που ειπες,οτι εμπαινε στο νετ να διαβασει τι λενε,ειμαι πια σιγουρη οτι και αυτη τη στιγμη μπορει να μας διαβαζει..

mamageorge

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

Κοπέλα μου εσύ έκανες το παραπάνω απο το σωστό....μην αισθάνεσαι άσχημα γι'αυτό....
Ξεγέλασε πολλούς......ας το βρει μπροστά της....
Εγώ χαίρομαι που υπάρχουν Άνθρωποι ανάμεσά μας όπως εσύ.
Εγώ την αλήθεια μου θα την πω:θα βοηθούσα,θα έτρεχα αλλά στο σπίτι μου δεν θα έβαζα άγνωστο άνθρωπο...

alexia-marinos

alexia-marinos
κοροιδεψε τοσο κοσμο....της εδωσα κ χρηματα ο βλακας....κ την επομενη μερα που εφτασε στην Αθηνα την πηρα τηλεφωνο κ εγω την ρωτουσα πως ειναι,αν εφτασαν καλα,ποτε θα θαψει το μωρακι κ αυτη μου ζητουσε κ αλλα χρηματα Mad Mad Mad τα πηρα κ εγω στο κρανιο κ της ειπα οτι μεχρι εκει μπορουσα να την βοηθησω κ εγω κ οι αλλες κοπελες που της εδωσαν χρηματα...γιατι την βοηθησαμε χρηματικα κ αλλες κοπελες...ποση κοροιδια βρε παιδια???απο τα παιδια μου στερησα αυτα τα χρηματα...ειμαι ανεργη κ τα μεγαλωνω κ τα δυο μονη μου,κ ομως τα στερησα απο τα παιδια μου για να της τα δωσω...γιατι νομιζα οτι την βοηθουσα...τα σκεφτομαι κ νευριαζω με τον εαυτο μου που πιαστηκα τοοοοσο πολυ κοροιδο....

alexia-marinos

alexia-marinos
mamageorge έγραψε:

Κοπέλα μου εσύ έκανες το παραπάνω απο το σωστό....μην αισθάνεσαι άσχημα γι'αυτό....
Εγώ την αλήθεια μου θα την πω:θα βοηθούσα,θα έτρεχα αλλά στο σπίτι μου δεν θα έβαζα άγνωστο άνθρωπο...

ποσο χαζη ειμαι λοιπον,εεε...?????

roulamammy

roulamammy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εμενα μου δινει την εντυπωση οτι της εφυγε ενα βαρος... sorry κοριτσια αλλα για μενα ειναι μια σκυλα ... τελος ...

alexia-marinos

alexia-marinos
Maria x. έγραψε:Αλεξια ,μετα απο αυτο που ειπες,οτι εμπαινε στο νετ να διαβασει τι λενε,ειμαι πια σιγουρη οτι και αυτη τη στιγμη μπορει να μας διαβαζει..

μακαρι να τα διαβαζει για να ξερει οτι αρκετα μας κοροιδεψε!!!!

roulamammy

roulamammy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Maria x. έγραψε:Αλεξια ,μετα απο αυτο που ειπες,οτι εμπαινε στο νετ να διαβασει τι λενε,ειμαι πια σιγουρη οτι και αυτη τη στιγμη μπορει να μας διαβαζει..

και εγω ειμαι πια σιγουρη... βρωμιαρα

mamageorge

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
alexia-marinos έγραψε:
mamageorge έγραψε:

ποσο χαζη ειμαι λοιπον,εεε...?????
Χαζή δεν νομίζω να σε πει ποτέ κανείς.
ΆΝΘΡΩΠΟ σίγουρα

alexia-marinos

alexia-marinos
ενα ενα τα θυμαμαι...την πηγα κ βολτα με το αμαξι...μου το ζητησε εκεινη κ ειπα οτι ηθελε να ξεσκασει λιγο βρε αδερφε...κ αυτη στη διαδρομη μου ελεγε οτι ηθελε να δει το Ηρακλειο σαν πολη,να δει που ηταν...ακους εκει???ηθελε κ touring η μανδαμ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 9 679259 ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 9 679259 ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 9 679259 ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 9 679259

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 28]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 28  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις