201 Απ: ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? Τρι Φεβ 05, 2013 1:11 pm
alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
letitsa έγραψε:alexia-marinos έγραψε:letitsa έγραψε:οτι κσι λεμε σε ενα πραγμα συμφωνουμε ολοι..... οτι η κοπελα ητανε αναξια να γινει μανουλα...... την ωρα που πολες κοπελες πασχιζουν να κρατησουν στην αγκαλιτσα τους ενα μωρακι ειτε δικο τους ειτε μεσα απο ιοθεσια.....
αλεξια-μαρινος μπραβο σου για την ανθρωπια σου....
ευχαριστω για τα καλα σου λογια,εκανα κατι το ανθρωπινο...εκανα οτι μπορουσα,πιστευω κ με το παραπανω...μακαρι να μπορουσα να κανω κατι για το μωρακι....
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΛΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ..... ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ.......
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙΣ ... ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΛΕΩ ΚΛΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..... ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ... ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΝΔΙΝΕΨΕ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.......
οταν πηγα στο νοσοκομειο κ την βρηκα ψευτοεκλαιγε κ ελεγε συνεχεια "το ψυχουλακι μου..." κ κρατουσε το σκουφακι με τα καλτσακια του μωρου...μου ειπε πανω κατω αυτα μας ελεγε κ εδω περι διατροφης του μωρου...οτι το μωρο δεν το παραμελουσ κ οτι δεν ειχε πληγες...την επαιρνε βρε κοριτσια η ιδια της η μανα τηλεφωνο κ την κατηγορουσε οτι δεν προσεχε το μωρακι κ οτι αυτη το σκοτωσε...την πηρα σπιτι,κ ηταν περιπου 2-3 ωρες στο ιντερνετ να διαβαζει τι λεγοταν κ στο σταθερο μου μιλουσε με δικηγορο αλλα δεν ξερω τι ελεγε γιατι πηγαινε στο μεσα δωματιο για να μην ακουμε...μας ειπε οτι ηταν με τον Λευτερη μαζι περιπου 10 μηνες κ της ειπαμε "δηλαδη μολις γνωριστηκατε εμεινες εγκυος?" κ μου ειπε ναι!!!!μιλουσε πολυυυυυυυ ηρεμα....ειχα την εντυπωση οτι ηταν ετσι απο τα λεξοτανιλ που ειχε παρει,αυτο ελεγε κ αυτη....στην πορεια ομως πολλα δεν μου κολουσαν....φανταστειτε οτι τη μερα που την πηγα στο λιμανι αυτη μου γυρευε ρακι... ποια μανα μωρε θα βιωνε μια τετοια απωλεια κ θα ειχε στο νου της να βρει ρακι?????