Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
653 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 653 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 28]

bell

bell
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
katnik75 έγραψε:
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ "ΓΙΑΤΡΟΥ", ΤΟ ΣΟΥΡΓΙΕΛΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ Ε ΜΟΝΟ????ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΩΝΗ!ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 26 215994 ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 26 215994 ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 26 215994

Respect

Πφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!!! Τίποτα δεν ξέρεις και συ!

Καλέ ΄γράφεται ΚΑΙ έτσι! όπως η λέξη "κουλούργια"
και "καινούργιο"

Κατάλαβες;; τς τς τς Mad Μα πόσο απαίδευτα άτομα υπάρχουν εκεί έξω!

katnik75 όσο ζεις μαθαίνεις! ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 26 417472 Εντυπωσιασμένη με την παρατηρητικότητά σου! Respect

Να ρωτήσω κάτι;; Ο κύριος Αντώνης ποιος είναι;;

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mamma Tomato έγραψε:Αχ βρε κορίτσια, αυτή η καχυποψία θα σας φάει.... Ο Αντώνης γράφτηκε στο άλλο μαμαδοφόρουμ, αλλά μόλις προσπάθησε να ξεκινήσει μια από τις αθώες του κουβέντες του την έπεσε κι εκεί μια από αυτές τις κακές και αμόρφωτες και του κλείδωσαν το θέμα. Η επιστήμων που γράφτηκε σήμερα και τον υπερασπίζεται είναι μια απλή σύμπτωση.

κρίμα τα κορίτσια στο άλλο μαμαδοφόρουμ!!!!άσε που έχει γεμίσει ο κόσμος αμόρφωτες!χαχαχαχα

bell έγραψε:
katnik75 έγραψε:
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ "ΓΙΑΤΡΟΥ", ΤΟ ΣΟΥΡΓΙΕΛΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ Ε ΜΟΝΟ????ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΩΝΗ!ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 26 215994 ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 26 215994 ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 26 215994

Respect

και "καινούργιο"

katnik75 όσο ζεις μαθαίνεις! ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 26 417472 Εντυπωσιασμένη με την παρατηρητικότητά σου! Respect

δεν γνωρίζεις τον Αντώνη???δεν το πιστεύω!!!!κάτι σαν τρολ αλλά υπαρκτό άτομο!!!!

Siennaki

Siennaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
LitsaM έγραψε:
Μόνο της άλλοθι ότι ήταν υιοθετημένη, ποιός ξέρει τι μπορεί να έχει ζήσει και τι της άφησε αυτό.

και αν όντως είναι... γιατί πλέον δεν ξέρεις τι είναι αλήθεια και τι ψέματα...

πέρα από αυτό όμως, τα υιοθετημένα παιδιά είναι τα παιδιά της καρδιάς.δεν έτυχαν και δεν ήξεραν τι να το κάνουν το θέλανε και το πήρανε.... είμαι και εγώ ένα από αυτά και δοξάζω το θεό που με άφησε αυτή που με γέννησε γιατί με μεγάλωσε ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Αλλά και να δεχτούμε ότι πέρασε άσχημα αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει ένα μωράκι να πεθάνει από την πείνα... και θα συνεχίσει την ζωή της,σαν να μην συμβαίνει τίποτα, και αυτή(γιατί για μένα δεν είναι μάνα) και όλοι οι λοιποί εμπλεκόμενοι και θα ανανεώνουν τα facebook τους με καινούριους φίλους.
Αλλά να μου πεις ο σκύλος της πέθανε για να κρατήσει και πένθος.... Mad

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Siennaki έγραψε:
και αν όντως είναι... γιατί πλέον δεν ξέρεις τι είναι αλήθεια και τι ψέματα...

πέρα από αυτό όμως, τα υιοθετημένα παιδιά είναι τα παιδιά της καρδιάς.δεν έτυχαν και δεν ήξεραν τι να το κάνουν το θέλανε και το πήρανε.... . Αλλά και να δεχτούμε ότι πέρασε άσχημα αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει ένα μωράκι να πεθάνει από την πείνα... και θα συνεχίσει την ζωή της,σαν να μην συμβαίνει τίποτα, και αυτή(γιατί για μένα δεν είναι μάνα) και όλοι οι λοιποί εμπλεκόμενοι και θα ανανεώνουν τα facebook τους με καινούριους φίλους.
Αλλά να μου πεις ο σκύλος της πέθανε για να κρατήσει και πένθος.... Mad

συμφωνώ!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
υπάρχει περίπτωση βρε κοριτσάρες να βρείτε άκρη με το τι μπορεί να είχε αυτή στο κεφάλι της; τι σκεφτόταν και τι ήθελε ;

υπάρχει τόσο ψέμα απο την πλευρά όλων που αμφιβάλω αν μπορέσουν να βγάλουν άκρη και οι ιδικοί.

bell

bell
athina24 έγραψε:

δεν γνωρίζεις τον Αντώνη???δεν το πιστεύω!!!!κάτι σαν τρολ αλλά υπαρκτό άτομο!!!!

Εγώ αυτόν ξέρω! Όχι προσωπικά δηλαδή, αλλά το τραγούδι μου αρέσει πολύ!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την bell στις Δευ Φεβ 11, 2013 9:08 am, 1 φορά

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bell έγραψε:
athina24 έγραψε:

Εγώ αυτόν ξέρω! Όχι προσωπικά δηλαδή, α΄λλά το τραγούδι μου αρέσει πολύ!

χαχαχαχαχααχαχ

????????

Επισκέπτης
bell έγραψε:
katnik75 έγραψε:

Respect

και "καινούργιο"

ΤΟΥ ΚΑΓΚΕΛΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..ΣΟΥΡΓΕΛΟ, ΚΟΥΛΟΥΡΓΙΑ....ΤΣ ΤΣ ΤΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ Κ ΕΓΩ ΑΠΟ ΓΚΑΤΖΟΧΩΡΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑ, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΙΞΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΟΚΟΒΙΚΟΥ??ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΦΕΥΓΩ????ΜΗ ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΜΙΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ????ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡ ΘΑΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ???ΑΣΧΕΤΟ Ε????

ΧΑΖΗ ΞΑΝΘΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?????ΣΟΥΡΓΙΕΛΟ Κ ΕΓΩ..... ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 26 654316 ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 26 654316 ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 26 654316

bell

bell
Κatnik75 έχεις pm!!!

χαρα

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
katnik75 έγραψε:
bell έγραψε:
katnik75 έγραψε:

Respect

και "καινούργιο"

ΤΟΥ ΚΑΓΚΕΛΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..ΣΟΥΡΓΕΛΟ, ΚΟΥΛΟΥΡΓΙΑ....ΤΣ ΤΣ ΤΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ Κ ΕΓΩ ΑΠΟ ΓΚΑΤΖΟΧΩΡΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑ, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΙΞΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΟΚΟΒΙΚΟΥ??ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΦΕΥΓΩ????ΜΗ ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΜΙΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ????ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡ ΘΑΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ???ΑΣΧΕΤΟ Ε????

ΧΑΖΗ ΞΑΝΘΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?????ΣΟΥΡΓΙΕΛΟ Κ ΕΓΩ..... ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 26 654316 ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 26 654316 ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 26 654316

Respect Respect Respect Respect

εισαι θεα!!

????????

Επισκέπτης
χαρα έγραψε:
katnik75 έγραψε:
bell έγραψε:
katnik75 έγραψε:

Respect

και "καινούργιο"

Respect Respect Respect Respect

εισαι θεα!!

ΚΑΛΕ ΟΧΙ...ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΕΓΩ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ Κ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ....ΕΧΩ ΘΕΜΑΤΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ..ΑΣΤΑ.. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 26 4872 ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 26 4872 ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 26 4872

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katnik75 έγραψε:
LitsaM έγραψε:
Soniamyk έγραψε:"Καλησπέρα
..................δυστυχώς. "
Αντε ρε Αντώνη, είπα κι εγώ, πού χάθηκε αυτή η ψυχή!

ελα ρε, κι εγω το σκεφτηκα αυτο..!

alexia-marinos

alexia-marinos
mama katerina έγραψε:
Georgianna έγραψε:Καλημέρα.

Δεν είχα σκοπό να κατηγορήσω κανέναν επειδή τη βοήθησε, το αντίθετο, τις έχω συγχαρεί πολλές φορές. Απλά, διαβάζοντας αυτό εδώ το νήμα, μου δημιουργήθηκε η λανθασμένη εντύπωση πως η κα Βίβιαν προέτρεψε την Αλεξία να τη φιλοξενήσει στο σπίτι της. Και λέω πως, γενικά, είναι λάθος να φιλοξενούμε τον οποιονδήποτε άγνωστο και μάλιστα σε ένα σπίτι με παιδιά. Αυτό μόνο.

Θα παρακολουθώ την εξέλιξη της υπόθεσης κι δω κάτι νεότερο, θα βάλω λινκ.

καταλαβαινω πως το ειπες και με τα περισσοτερα που εγραψες συμφωνω και καθως σε διαβασα μονολογουσα "να αγιασει το χερι σου"

Ναι η Βιβιαν ζητησε απο την Αλεξια να τη φιλοξενησει.. ειχε μιλησει μαζι της και την λυπηθηκε.. σαν μανα προς μανα..Η Αλεξια απο την αλλη ευαισθητοποιηθηκε και δεχτηκε να τη φιλοξενησει και να την αγκαλιασει.. λαθος ειναι και εγω συμφωνω μαζι σου πρεπει να ειμαστε ιδιαιτερα προσεχτικοι, αν ομως ηταν αλλιως τα πραγματα σκεψου ποσο καλο θα ειχαν κανει...(που παλι κανανε ασχετα αν τις εκμεταλλευτηκε η μηΤΕΡΑ)
Η Βιβιαν ειναι μια μανουλα 3 παιδιων και ενα ατομο τρομερα ευαισθητο.. μεχρι τελευταια στιγμη δεν ηθελε να το πιστεψει... θα τολμησω να πω και κατι προσωπικο μας.. ειμαστε πολυ καλες φιλες και μεσα απο ολο αυτο ηρθαμε σε ρηξη οι 2 μας.. τοσο πολυ ηθελε να πιστεψει πως ολα αυτα ειναι ψεμματα και πως εγω και καποιες αλλες ειμαστε λαθος...
Τωρα λεω μακαρι να εβγαινε εκεινη σωστη μακαρι να μου λεγε στα λεγα εγω... αλλα δεν εγινε ετσι.. κι ενιωσε ασχημα με την καταληξη.. για ολα, της στοιχισε πολυ ολο αυτο και για την αλεξια ενα παραπανω...

θα ηθελα και εγω να μαθω περισσοτερα για την υποθεση.. οι ιστολογικες εξετασεις πως θα μαθουμε αν βγηκαν...

Δεν μου το ζητησε η Βιβιαν!!!!!!!Το διευκρινησα κ χθες,μονη μου προθυμοποιηθηκα να την φιλοξενησω.Η Βιβιαν μου ζητησε μονο να πηγαινα απο το νοσοκομειο την ημερα που πεθανε το μωρο να συμπαρασταθω ψυχολογικα στη Μαρια,πραγμα που θα το εκανα ετσι κ αλλιως..!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LitsaM έγραψε: Μόνο της άλλοθι ότι ήταν υιοθετημένη, ποιός ξέρει τι μπορεί να έχει ζήσει και τι της άφησε αυτό.

ασχετο! αλλα αν εχει παιξει ρολο αυτο τοτε αυτο και αν ειναι ανωριμοτητα οπως λες!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
LitsaM έγραψε:
mama katerina έγραψε:απορω Λιτσα πραγματικα, μπηκες στο θεμα χωρις να πεις τη γνωμη σου (που αυτη ειναι η ουσια στα θεματα) μονο για να μας "την πεις" πως δεν εχουμε ζωη και ασχολουμαστε με το θεμα και την ιδια στιγμη κανεις το ιδιο με τον αντωνη! τι σε νοιαζει αληθεια;
και είπα, κάποια θα μου την πει, δεν μπορεί...
Είχα μπει στην σελ. 19 και βλέπω τώρα ότι φτάσατε αισίως στην 31! Λέω, ρε τις αθεόφοβες, δεν το εξάντλησαν ακόμη, και τσουπ... πέφτω επάνω στην 'γιατρό'! Ε, και να 'θες ν΄αγιάσεις...
Όσο για την γνώμη μου, να την πω κι εγώ, να μην φύγω απ' την 'ουσία'όπως λες.
Ανώριμοι άνθρωποι, παιδιά της γενιάς της τηλεόρασης και του internet, που ερωτεύονται μέσω facebook, αφήνουν το μωράκι τους να σπαρταρά από πείνα κι' αυτοί συζητάνε σε forum και, όταν αυτό πεθάνει επειδή το άφησαν νηστικό, να τρέχουν στις Τατιάνες, χωρίς να έχουν καταλάβει τι έκαναν, δεν αξίζουν ούτε τον οίκτο μας. Μόνο της άλλοθι ότι ήταν υιοθετημένη, ποιός ξέρει τι μπορεί να έχει ζήσει και τι της άφησε αυτό. Και πάλι όμως...
To μωράκι στην φωτογραφία είναι ολοίδιο με το δικό μου μωράκι και, όταν το φέρνω στο μυαλό μου, το μόνο που θέλω είναι να του ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη εκ μέρους όλης της ανθρωπότητας... Που δεν μπορέσαμε να το προστατέψουμε από την ίδια του τη 'μάνα'. Γαμώτο...

δεν σου την ειπα. απλα επειδη ειχες μπει με ζηλο και ειχες γραψει να γυρισουμε στις ζωες μας αναρωτιομουν ποια ειναι η τοποθετηση σου στο θεμα την οποια ειδα και συμφωνω εκτος απο το κομματι που λες πως μπορει να εχει αλλοθι επειδη ηταν υιοθετημενη..

ισα ισα θα επρεπε να ειναι πιο ευαισθητοποιημενη ξεκινωντας τη δικη της οικογενεια... τι να πω...

alexia-marinos έγραψε:
mama katerina έγραψε:
Georgianna έγραψε:Καλημέρα.

Δεν είχα σκοπό να κατηγορήσω κανέναν επειδή τη βοήθησε, το αντίθετο, τις έχω συγχαρεί πολλές φορές. Απλά, διαβάζοντας αυτό εδώ το νήμα, μου δημιουργήθηκε η λανθασμένη εντύπωση πως η κα Βίβιαν προέτρεψε την Αλεξία να τη φιλοξενήσει στο σπίτι της. Και λέω πως, γενικά, είναι λάθος να φιλοξενούμε τον οποιονδήποτε άγνωστο και μάλιστα σε ένα σπίτι με παιδιά. Αυτό μόνο.

Θα παρακολουθώ την εξέλιξη της υπόθεσης κι δω κάτι νεότερο, θα βάλω λινκ.

καταλαβαινω πως το ειπες και με τα περισσοτερα που εγραψες συμφωνω και καθως σε διαβασα μονολογουσα "να αγιασει το χερι σου"

Ναι η Βιβιαν ζητησε απο την Αλεξια να τη φιλοξενησει.. ειχε μιλησει μαζι της και την λυπηθηκε.. σαν μανα προς μανα..Η Αλεξια απο την αλλη ευαισθητοποιηθηκε και δεχτηκε να τη φιλοξενησει και να την αγκαλιασει.. λαθος ειναι και εγω συμφωνω μαζι σου πρεπει να ειμαστε ιδιαιτερα προσεχτικοι, αν ομως ηταν αλλιως τα πραγματα σκεψου ποσο καλο θα ειχαν κανει...(που παλι κανανε ασχετα αν τις εκμεταλλευτηκε η μηΤΕΡΑ)
Η Βιβιαν ειναι μια μανουλα 3 παιδιων και ενα ατομο τρομερα ευαισθητο.. μεχρι τελευταια στιγμη δεν ηθελε να το πιστεψει... θα τολμησω να πω και κατι προσωπικο μας.. ειμαστε πολυ καλες φιλες και μεσα απο ολο αυτο ηρθαμε σε ρηξη οι 2 μας.. τοσο πολυ ηθελε να πιστεψει πως ολα αυτα ειναι ψεμματα και πως εγω και καποιες αλλες ειμαστε λαθος...
Τωρα λεω μακαρι να εβγαινε εκεινη σωστη μακαρι να μου λεγε στα λεγα εγω... αλλα δεν εγινε ετσι.. κι ενιωσε ασχημα με την καταληξη.. για ολα, της στοιχισε πολυ ολο αυτο και για την αλεξια ενα παραπανω...

θα ηθελα και εγω να μαθω περισσοτερα για την υποθεση.. οι ιστολογικες εξετασεις πως θα μαθουμε αν βγηκαν...

Δεν μου το ζητησε η Βιβιαν!!!!!!!Το διευκρινησα κ χθες,μονη μου προθυμοποιηθηκα να την φιλοξενησω.Η Βιβιαν μου ζητησε μονο να πηγαινα απο το νοσοκομειο την ημερα που πεθανε το μωρο να συμπαρασταθω ψυχολογικα στη Μαρια,πραγμα που θα το εκανα ετσι κ αλλιως..!!!

το ειδα Αλεξια μου δεν ειχα σκοπο να σε θιξω ηθελα να δωσω εμφαση οτι και οι 2 σας την πατησατε δειχνοντας ανθρωπια.. Crying or Very sad

alexia-marinos

alexia-marinos

το ειδα Αλεξια μου δεν ειχα σκοπο να σε θιξω ηθελα να δωσω εμφαση οτι και οι 2 σας την πατησατε δειχνοντας ανθρωπια.. Crying or Very sad
[/quote]

δεν θιχτηκα...απλα το διευκρινιζω γιατι δεν θελω παλι να βρει τον μπελα της η Βιβιαν χωρις να φταιει...κ στην τελικη,δεν θα εβαζα καποιον στο σπιτι μου χωρις να το θελω....

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ρε παιδιά μην τραγικοποιουμε τα πράγματα η βίβιαν ζήτησε κάτι από την αλέξια δεν την υποχρέωσε να το κάνει κ η αλέξια με την σειρά της έκανε ότι έκρινε σωστό.

alexia-marinos

alexia-marinos
ria έγραψε:ρε παιδιά μην τραγικοποιουμε τα πράγματα η βίβιαν ζήτησε κάτι από την αλέξια δεν την υποχρέωσε να το κάνει κ η αλέξια με την σειρά της έκανε ότι έκρινε σωστό.

ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 26 417472

alexia-marinos

alexia-marinos
κανενα νεο απο την υποθεση εχουμε...? Rolling Eyes Rolling Eyes

maria1984

maria1984
Αλεξια εσένα δεν σε ξαναπηρε αυτη τηλέφωνο ;

alexia-marinos

alexia-marinos
maria1984 έγραψε:Αλεξια εσένα δεν σε ξαναπηρε αυτη τηλέφωνο ;

τις τελευταιες μερες οχι....

maria1984

maria1984
Ξεμπλεξες κ απο τα τηλεφωνήματα της ... Είδε ότι την συχαθηκες μάλλον κ ότι δεν την παίρνει πια να τηλεφωναει.

alexia-marinos

alexia-marinos
maria1984 έγραψε:Ξεμπλεξες κ απο τα τηλεφωνήματα της ... Είδε ότι την συχαθηκες μάλλον κ ότι δεν την παίρνει πια να τηλεφωναει.

καλα,αυτη ειναι τρελη....με επαιρνε κ μου μιλουσε σαν να μην εχει συμβει τιποτα....

maria1984

maria1984
Χαρα στην υπομονη σου που καθοσουν κ της μιλουσες μέτα απο τα τόσα ψέματα που είχε πει ... Έισαι άνθρωπος με Α κεφάλαιο με αυτο που έκανες ... Ετοιμη ήμουν κι εγω να πάω στο νοσοκομείο αλλα μετα έκατσε κ σκέφτηκα όλα τα ψέματα που έλεγε γιατι ήταν στην ομάδα μας κ τελευταία στιγμη κόλλησα κ δεν πήγα ... Έμαθα βέβαια απο παιδιατρο απο εκει μέσα τα πάντα κ εφριξα.

alexia-marinos

alexia-marinos
maria1984 έγραψε:Χαρα στην υπομονη σου που καθοσουν κ της μιλουσες μέτα απο τα τόσα ψέματα που είχε πει ... Έισαι άνθρωπος με Α κεφάλαιο με αυτο που έκανες ... Ετοιμη ήμουν κι εγω να πάω στο νοσοκομείο αλλα μετα έκατσε κ σκέφτηκα όλα τα ψέματα που έλεγε γιατι ήταν στην ομάδα μας κ τελευταία στιγμη κόλλησα κ δεν πήγα ... Έμαθα βέβαια απο παιδιατρο απο εκει μέσα τα πάντα κ εφριξα.

Με εχει επηρεασει πολυ αυτη η ιστορια παντως....ειμαι πολυ περιεργη για την καταληξη της....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 28]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις