Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
602 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 602 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 28]

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κι εμένα το ίδιο όλη τη μέρα το έχω στο μυαλό μου ... Ασε που οπότε κοιμάται η μπεμπα μου πάω απο πάνω της να δώ αν αναπνέει να δώ την θερμοκρασία της κ επειδη δεν τρώει εύκολα τρελαινομαι κ μετρησω συνέχεια τα γραμμάρια να δώ αν ειναι μέσα στα φυσιολογικα πλαίσια .

ioanna_druga

ioanna_druga
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
esprit έγραψε:
Georgianna έγραψε:

Είχα πει πως δεν θα ξανάμπαινα στο φόρουμ αυτό, αλλά μου δόθηκε ένα λινκ, διάβασα εδώ μέσα τα απίστευτα και δεν μπορώ να μη σχολιάσω...όλοι είναι εγκληματίες σε αυτή την ιστορία, από "μάνα", γκόμενο και λοιπό συγγενολόι ως τους "γονείς" αυτηνής της κακούργας, που δεν έδωσαν σημείο ζωής...από πού να το πιάσω; Από το ότι τολμάνε τα κτήνη να έχουν φωτογραφίες του πεθαμένου μωρού στο φβ κι από κάτω να αφιερώνουν καψουροτράγουδα στο νταλκά τους και άλλα άσχετα; Και με δημόσιο προφίλ, αν έχεις Θεό...δλδ δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα! Ή από τη συνέντευξη, που αν μπορούσα θα βουτούσα μέσα στην οθόνη να την πνίξω την πατσαβούρα με τα ίδια μου τα χέρια; Το παιδάκι λέει...το παιδάκι! Κι επειδή κατάλαβα κι εγώ πως διαβάζουν, έχω να τους αφιερώσω τα εξής: Ηλίθια, καθυστερημένη, βγήκες να παίξεις ένα μονόπρακτο για να δημιουργήσεις αμφιβολίες για την ενοχή σου, τα λόγια τα πρόβαρες ( δεν είχα συμπτώματα εγκυμοσύνης και ήταν πολύ φυσικό να μην ξέρω σε ποιον μήνα ήμουν...και ο παιδίατρος φταίει, που μου είχε δώσει λάθος οδηγίες...όχι, οι συνοδοί στη διακομιδή φταίνε, γιατί από τη Λέρο το παιδί έφυγε καλύτερα, πώς γίνεται να άρχισε τις ανακοπές στο δρόμο...όχι, όχι, το βρήκα, το παιδάκι είχε κάτι παθολογικό και δεν το βρήκε ακόμα ο ιατροδικαστής, είμαι αθώα, η ιστορία θα με δικαιώσει!), το ύφος δεν έβρισκες κανα δάσκαλο υποκριτικής, να σου δείξει πώς να το κάνεις πιο πειστικό; Εσύ πανηλίθια, έβαλες τα χέρια σου κι έβγαλες τα μάτια σου...όπως και το άλλο το αστροπελέκι, η κουνιάδα σου, που σε έκαψε λέγοντας πως δεν άλλαζες το μωρό, γιατί έκανε διακοπές η ΔΕΗ στο νησί... Shocked και χαζογελούσε κιόλας...ενώ εσύ, κυρία, βράχος ψυχρός κι αλύγιστος...

Ξέρεις τι θέλω; Ένα πράγμα θέλω, να με καλέσουνε για ένορκο στο δικαστήριό σου...γιατί τα τυπικά προσόντα τα έχω και γενικα, είμαι πολύ πειστική όταν χρειάζεται...να πείσω και τους υπόλοιπους και να σε χώσουμε τόσο βαθιά, που να μην ξαναδείς το φως του ήλιου, όπως δεν θα το ξαναδεί και το "παιδάκι"...παλιοβρώμα.

Όσο για τον μαλάκα σου, που σε πίστεψε πως γκαστρώθηκες με τη μία (σιγά ρε Γκουσγκούνη, κατούρα και λίγο!) και σε έχει ακόμα σπιτωμένη, μακάρι να περάσει το συντομότερο από ΕΔΕ και να τον ξαποστείλουν. Αλίμονό μας αν η ασφάλειά μας βασίζεται σε τέτοια ανεγκέφαλα πλάσματα! Και πες χαιρετίσματα της "πεθεράς", που σκοτώθηκε να βγει να σε θάψει για να βγάλει λάδι το καμάρι της, πως έκανε μπαμ ότι βγήκε να τον καλύψει...αλλά ελπίζω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να μην πιάσουν τα μυξοκλάματά της και να του επιβληθεί η βαρύτερη ποινή! Αλήτες, ψεύτες κι εγκληματίες όλοι σας, που έπεσε στα νύχια σας το δόλιο, το αθώο το μωράκι!

Αρχικά κάτι τέτοιο μου έβγαινε να γράψω αλλά λέω άντε νέος μέλος θα με πάρουν με τις πέτρες... σε ευχαριστώ πολύ που είπες όλα όσα θέλω να πω αυτές τις μέρες... Wink
Με καλυψες!!!!

ekv

ekv
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
vetaki..! έγραψε:
ekv εχεις πμ!!

Και εσύ Very Happy

654ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 27 Empty thoughts are coming into my mind Τρι Φεβ 12, 2013 2:31 am

agnes65ker

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
/oi pio xamila einai dyo apo tis liges sostes topothetisis gia to issue auto.
/An itan i kyria ayti stis polities -U.S. idi tha itan in jail ke tha epairne kai alla 15 toulaxiston xronakia alla akoma den kseroume stin hellas ti tha ginei me to thema ayto kai epomenos prepei na doume stis prosexis meres ti tha simvei/
/moy mirizei bipolar syndrome kai so schizophrenic but pote den xeri kaneis giati piso apo ayto poy isos aytoi oi antropoi thleoun na diksoun gia na pane sto treatment-therapy jail dep .den xero pos to lete edo, mpori na to kanoun epitides alla telika na xriazonte pola pola xronia in prison /elpizo na katalavate ti leo /eimai amerikanida apo tin politia tis Massahusetts - Boston kai padremeni me ellina kaime ena agoraki /zw sti Kerkira edo kai four xronia kai anachoroume prin to kalokairi gia ameriki giati o antras mou einai aneu douleias logo tis F.C.
stin ellada kai pame piso sti poli mou dipla sto Danvers park.Me tetoia anergia einai logico na pathainoyn merikes tetoia syndromes se ayti ti xora/elpizo min na dite kai alla idia incidents & tragedies/epatha depression me to thema ke imoun very sag /etsi leme otan peftoume geinkos apo kati asximo pou akoume/kali sinexia stis apopsis sas/

Georgianna έγραψε:

Είχα πει πως δεν θα ξανάμπαινα στο φόρουμ αυτό, αλλά μου δόθηκε ένα λινκ, διάβασα εδώ μέσα τα απίστευτα και δεν μπορώ να μη σχολιάσω...όλοι είναι εγκληματίες σε αυτή την ιστορία, από "μάνα", γκόμενο και λοιπό συγγενολόι ως τους "γονείς" αυτηνής της κακούργας, που δεν έδωσαν σημείο ζωής...από πού να το πιάσω; Από το ότι τολμάνε τα κτήνη να έχουν φωτογραφίες του πεθαμένου μωρού στο φβ κι από κάτω να αφιερώνουν καψουροτράγουδα στο νταλκά τους και άλλα άσχετα; Και με δημόσιο προφίλ, αν έχεις Θεό...δλδ δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα! Ή από τη συνέντευξη, που αν μπορούσα θα βουτούσα μέσα στην οθόνη να την πνίξω την πατσαβούρα με τα ίδια μου τα χέρια; Το παιδάκι λέει...το παιδάκι! Κι επειδή κατάλαβα κι εγώ πως διαβάζουν, έχω να τους αφιερώσω τα εξής: Ηλίθια, καθυστερημένη, βγήκες να παίξεις ένα μονόπρακτο για να δημιουργήσεις αμφιβολίες για την ενοχή σου, τα λόγια τα πρόβαρες ( δεν είχα συμπτώματα εγκυμοσύνης και ήταν πολύ φυσικό να μην ξέρω σε ποιον μήνα ήμουν...και ο παιδίατρος φταίει, που μου είχε δώσει λάθος οδηγίες...όχι, οι συνοδοί στη διακομιδή φταίνε, γιατί από τη Λέρο το παιδί έφυγε καλύτερα, πώς γίνεται να άρχισε τις ανακοπές στο δρόμο...όχι, όχι, το βρήκα, το παιδάκι είχε κάτι παθολογικό και δεν το βρήκε ακόμα ο ιατροδικαστής, είμαι αθώα, η ιστορία θα με δικαιώσει!), το ύφος δεν έβρισκες κανα δάσκαλο υποκριτικής, να σου δείξει πώς να το κάνεις πιο πειστικό; Εσύ πανηλίθια, έβαλες τα χέρια σου κι έβγαλες τα μάτια σου...όπως και το άλλο το αστροπελέκι, η κουνιάδα σου, που σε έκαψε λέγοντας πως δεν άλλαζες το μωρό, γιατί έκανε διακοπές η ΔΕΗ στο νησί... Shocked και χαζογελούσε κιόλας...ενώ εσύ, κυρία, βράχος ψυχρός κι αλύγιστος...

Ξέρεις τι θέλω; Ένα πράγμα θέλω, να με καλέσουνε για ένορκο στο δικαστήριό σου...γιατί τα τυπικά προσόντα τα έχω και γενικα, είμαι πολύ πειστική όταν χρειάζεται...να πείσω και τους υπόλοιπους και να σε χώσουμε τόσο βαθιά, που να μην ξαναδείς το φως του ήλιου, όπως δεν θα το ξαναδεί και το "παιδάκι"...παλιοβρώμα.

Όσο για τον μαλάκα σου, που σε πίστεψε πως γκαστρώθηκες με τη μία (σιγά ρε Γκουσγκούνη, κατούρα και λίγο!) και σε έχει ακόμα σπιτωμένη, μακάρι να περάσει το συντομότερο από ΕΔΕ και να τον ξαποστείλουν. Αλίμονό μας αν η ασφάλειά μας βασίζεται σε τέτοια ανεγκέφαλα πλάσματα! Και πες χαιρετίσματα της "πεθεράς", που σκοτώθηκε να βγει να σε θάψει για να βγάλει λάδι το καμάρι της, πως έκανε μπαμ ότι βγήκε να τον καλύψει...αλλά ελπίζω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να μην πιάσουν τα μυξοκλάματά της και να του επιβληθεί η βαρύτερη ποινή! Αλήτες, ψεύτες κι εγκληματίες όλοι σας, που έπεσε στα νύχια σας το δόλιο, το αθώο το μωράκι!

Soniamyk έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια / τώρα έκανα εγγραφή για έναν και μοναδικό λόγο που αν δεν σας τον πω ,θα σκάσω.Είμαι μαμά δύο παιδιών το ένα 14 και το άλλο 9 και πραγματικά έχω φρίξει από την όλη ιστορία με το μωράκι που διαβάζω εδώ και μέρες χωρίς να είμαι μέλος αλλά που δεν μπορούσα να τοποθετηθώ και εγώ για να πω την άποψη μου αυτός είναι και ο λόγος που έκανα εγγραφή σήμερα και είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που μπαίνω γιατί δεν έχω καθόλου χρόνο,είμαι γιατρός σε ιδιωτικό νοσοκομείο και τα απογεύματα κάνω ιατρείο οπότε όπως καταλαβαίνετε ..δεν μπορώ εκ των πραγμάτων να συμμετέχω ενεργά.Βλέπω με πολύ μεγάλη περιέργεια ότι πολλές μαμάδες κατά πλειοψηφία ή μη μαμάδες ή ακόμα και μπαμπάδες ότι έχουν αλλάξει πραγματικά άποψη για κάτι που στην αρχή υποστήριζαν με πάθος στα λεγόμενα της κυρίας αυτής που ήθελε να αυτοαποκαλείται και μαμά,βρίζονταν όσες άλλες κοπέλες έλεγαν το αντίθετο αν και ήταν λίγες αλλά ακόμα και κάποιον Αντώνη που επίσης δεν είχε πέσει θύμα της παραπλάνησης αυτής της σιχαμένης που αν την είχα μπροστά μου θα την είχα τουλάχιστον ξεμαλλιάσει προσωπικά με τα ίδια μου τα χέρια αν και είμαι πολύ ήρεμη σαν άτομο και σαν γιατρός.Τώρα στις περισσότερες από εσάς ξεχειλίζει το δηλητήριο γι αυτό το γελοίο υποκείμενο ανθρώπου αλλά δεν ξεχειλίζει και μια συγνώμη από την άλλη , από εσάς, για όσες βρίζατε ή μιλούσατε πολύ άσχημα για το θέμα αυτό ,δεν μιλάω για τον κύριο Αντώνη που τον είχατε περάσει γενεές δεκατέσσερις ενώ τελικά αποδείχθηκε ότι είχε απόλυτο δίκιο σε όλα όσα έγραφε εδώ μέσα και είναι πραγματικά κρίμα γιατί μια από αυτές είναι και μια φίλη μου.
Τώρα κάνετε τις καλές μαμάδες και κυρίες που παραπλάνησε και εξαπάτησε το βλαμμένο ψυχοπαθολογικό μυθομανές σούργιελο προσπαθώντας να δικαιολογήσει η μία στην άλλη γιατί τη βοήθησε ή γιατί δεν τη βοήθησε ή γιατί και πως παραπλανήθηκε.Η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία όσο και αν προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα και μάλιστα η κοπέλα Αλέξια ή Αλεξία που την έβαλε όπως διάβασα και έφριξα στο σπίτι της,ευτυχώς που δεν την δολοφόνησε και από πάνω ή δεν έπαθαν τίποτα τα μέλη της οικογενείας της διότι από τέτοιους ανθρώπους όλα πρέπει να τα περιμένει κανείς !Θαύμα ήταν που δεν σας έμπλεξε και πουθενά αλλού.Επειδή εμείς οι γιατροί βλέπουμε πολλά κάθε μέρα,σας δηλώνω ότι τέτοια μυθομανή άτομα μπορούν να σας μπλέξουν χωρίς καν να το καταλάβετε και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και χειρισμός σε τέτοια θέματα,καλόν είναι να το γνωρίζετε από εδώ και πέρα για να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο στο μέλλον και φυσικά για να γίνετε και παράδειγμα προς αποφυγή για άλλες γυναίκες που είναι αγαθές και ευκολόπιστες και το λέω με πολύ καλοπροαίρετη σκέψη και συναίσθημα προς αυτές.
Αν δεν το έλεγα θα έσκαγα πραγματικά και προσπαθώ να πείσω τη φίλη μου που είμαστε κολλητές από το δημοτικό να ξαναμπεί αλλά επί ματαίω η κάθε μου προσπάθεια.
Δεν έχω να σας πω κάτι άλλο,βγήκε ένα βάρος από μέσα μου λες και έζησα την ιστορία από κοντά ,συγνώμη για το μακροσκελές σχόλιο αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται.Δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα μπορούσε αυτή να σας έκανε και αναφέρομαι σε όσες την βοήθησαν είτε χρηματικά είτε τη σπίτωσαν για να κοιμηθεί είτε οτιδήποτε.Έπρεπε να είχατε καταλάβει ότι επρόκειτο για μια μη νορμάλ γυναίκα - μαμά που να μη πω καμιά βρισιά τώρα, σας έριξε τις περισσότερες σε βαθύ λήθαργο λες και ήταν αναισθησιολόγος στο επάγγελμα εκτός της φίλης μου,μερικών άλλων κοριτσιών μετρημένες στα δάχτυλα των τεσσάρων μελών μας(χέρια-πόδια) και φυσικά του κυρίου Αντώνη που όπως μου λέει η φίλη μου και που εγώ είδα σε κάποια γρήγορα περάσματα που έκανα σαν αναγνώστης εδώ,επιβεβαιώθηκαν με τον πιο πανηγυρικό τρόπο γι αυτά που έλεγαν σε αντίθεση με αυτά που λέτε μερικές σήμερα.Αυτό το έχω μάθει στα νέα ελληνικά από το γυμνάσιο ως ορισμό της υποκρισίας και της παραπλάνησης του οποιουδήποτε κάποιου ανθρώπου αλλά εγώ εμμένω κυρίως στο θέμα ότι είστε τυχερές γιατί δεν σας έκανε κακό αυτό το τέρας.Ο κίνδυνος αυτός να ξέρετε,δεν πέρασε ακόμα ,πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ τους εαυτούς σας και τις οικογένειες σας ειδικά εσείς που ήρθατε σε άμεση επαφή μαζί της γιατί σε τέτοια άτομα όχι μόνο η ψυχιατρική αλλά και η ίδια μας η ζωή,μας προστάζει ότι πρέπει να προσέχουμε.Εγώ θα τα είχα κάνει πάνω μου πάντως αν την είχα βάλει στο σπίτι μου αν και ποτέ δεν θα το έκανα,ποτέ,ειδικά με δύο παιδιά.Πρέπει να επικρατεί η λογική και όχι το συναίσθημα,εντάξει το καταλαβαίνω,είστε μανάδες και εσείς,οι περισσότερες τουλάχιστον όμως είναι παρήγορο που μερικές παραδέχεστε έστω ότι σας μάγεψε με τα ψέματα της,είναι κάτι και αυτό !
Προσοχή λοιπόν στο μέλλον και καλό είναι να το πείτε και σε άτομα εκτός της σελίδας εδώ για να το έχουν σαν παράδειγμα προς αποφυγήν.
Και πάλι συγνώμη για το μεγάλο σχόλιο και προσοχή από εδώ και πέρα,ζούμε σε πολύ άσχημη κοινωνία και χρονική περίοδο.Και τα δύο είναι ένα εκρηκτικό μείγμα δυστυχώς.

ProudMummy

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Από τη σελίδα της "κουνιάδας" στο fb:

αφιερωμενο στη λουιζουλα και στον νικολακη μου.μπορει να εχουν φυγει απο κοντα μας αλλα εγω θα τουσ κρατω κοντα μου με τα τραγουδια!οταν αγαπας δεν ξεχνας.μου λειπετε πολυ!!!!!σας αγαπω!!!!
ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΥΧΗ-ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ
Κάνω μια ευχή Στίχοι: Τζένη Στράλλα Μουσική: Δημήτρης Κατής Πρώτη εκτέλεση: Εξόριστοι Κάνω μιαν ευχή ξανά να 'ρθεις Αν μ' αναζητήσεις θα με βρεις

Αυτό είναι αφιέρωση στο μωράκι που έφυγε??? Τώρα τους έπιασε ο πόνος? Όσο ήταν κοντά τους γιατί δε νοιάστηκαν?

donna

donna
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="agnes65ker"]/oi pio xamila einai dyo apo tis liges sostes topothetisis gia to issue auto.
/An itan i kyria ayti stis polities -U.S. idi tha itan in jail ke tha epairne kai alla 15 toulaxiston xronakia alla akoma den kseroume stin hellas ti tha ginei me to thema ayto kai epomenos prepei na doume stis prosexis meres ti tha simvei/
/moy mirizei bipolar syndrome kai so schizophrenic but pote den xeri kaneis giati piso apo ayto poy isos aytoi oi antropoi thleoun na diksoun gia na pane sto treatment-therapy jail dep .den xero pos to lete edo, mpori na to kanoun epitides alla telika na xriazonte pola pola xronia in prison /elpizo na katalavate ti leo /eimai amerikanida apo tin politia tis Massahusetts - Boston kai padremeni me ellina kaime ena agoraki /zw sti Kerkira edo kai four xronia kai anachoroume prin to kalokairi gia ameriki giati o antras mou einai aneu douleias logo tis F.C.
stin ellada kai pame piso sti poli mou dipla sto Danvers park.Me tetoia anergia einai logico na pathainoyn merikes tetoia syndromes se ayti ti xora/elpizo min na dite kai alla idia incidents & tragedies/epatha depression me to thema ke imoun very sag /etsi leme otan peftoume geinkos apo kati asximo pou akoume/kali sinexia stis apopsis sas/

Το ολο θεμα δεν εχει να κανει με την ανεργια κι οχι!δεν πιστευω πως θα ζησουμε κι αλλες τετοιες περιπτωσεις. Η συγκεκριμενη ιστορια ειναι μια εξαιρεση στον κανονα "μια μανα κανει τα παντα για το παιδι της και το προσεχει σαν τα ματια της".

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ProudMummy έγραψε:Από τη σελίδα της "κουνιάδας" στο fb:

αφιερωμενο στη λουιζουλα και στον νικολακη μου.μπορει να εχουν φυγει απο κοντα μας αλλα εγω θα τουσ κρατω κοντα μου με τα τραγουδια!οταν αγαπας δεν ξεχνας.μου λειπετε πολυ!!!!!σας αγαπω!!!!
ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΥΧΗ-ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ
Κάνω μια ευχή Στίχοι: Τζένη Στράλλα Μουσική: Δημήτρης Κατής Πρώτη εκτέλεση: Εξόριστοι Κάνω μιαν ευχή ξανά να 'ρθεις Αν μ' αναζητήσεις θα με βρεις

Αυτό είναι αφιέρωση στο μωράκι που έφυγε??? Τώρα τους έπιασε ο πόνος? Όσο ήταν κοντά τους γιατί δε νοιάστηκαν?

η λουιζουλα ηταν το σκυλι τους?το γατι τους???οπως και να εχει απο το μωρο πιο μπροστα το εβαλαν............

Olga_A

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας, κορίτσια!!!

Εγώ μόλις τώρα κατάφερα να κάνω επανενεργοποίηση του λογαριασμού μου, γιατί από το κινητό που έμπαινα 2 εβδομάδες τώρα, δε γινόταν, έβγαζε σφάλμα...

Και τώρα που το σκέφτομαι...Καλύτερα....Καλύτερα που απλά σας παρακολουθούσα από την πρώτη στιγμή γιατί είχα πέσει τόοοοοσο έξω...Γιατί, αν και ειδικός του χώρου ψυχικής- και όχι μόνο- υγείας, ήμουν από τις μανούλες που προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν κάθε λεγόμενο με κάποιο τρόπο προκειμένου να μην πιστέψω ότι αυτό το παιδάκι δεν αγαπήθηκε και δεν είχε τη μεταχείριση που του άρμοζε. Μετά, βέβαια, από όσα διάβασα από την Αλεξία κυρίως, δεν έχω τίποτα να πω...Μόνο οτι τελικά ο πανέμορφος Άγγελός μας αγαπήθηκε και τον έκλαψαν ΠΟΛΥ και ΠΟΛΛΟΙ!!!Όχι, όμως, αυτοί που περίμενε..Δε θα πω άλλα με έχετε καλύψει, δεν υπάρχει λόγος εξάλλου...
Οι ''γονείς'' μας παρακολουθούν σίγουρα. Εκτός του ότι η Μαρία έκλεισε το προφίλ της, και ο Άκης έχει εδώ και 5 μέρες σφραγίσει την εικόνα προφίλ του και κατέβασε και τη φωτογραφία της Μαρίας. Δε ξέρω αν το έκανε επειδή χώρισαν ή για να μη φαίνεται το πρόσωπό της, αλλά γιατί να έχει ακόμα σαν προφίλ τη φωτογραφία του μωρού???Και όσο σκέφτομαι πως του είχα στείλει και μνμ συμπαράστασης, θέλω να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο. Είχα πειστεί τόοοοοοσο από τα comments της φώτο ότι το λάτρευαν που από τη μία έκλαιγα για το μωράκι και από την άλλη για αυτό τον άνθρωπο που βίωσε τέτοια απώλεια. Πού να περίμενα πως η άλλη ήταν μέσα στην τρελή χαρά και ήθελε και βόλτες??? Μόνο εμείς αποκτήσαμε εμμονές και ψύχωση με το μωρό??Να μου πείτε η άλλη ήδη κουβαλούσε την ψυχοπαθολογία της….Κρίμα για το μωράκι μας που έφυγε και μία μεγάλη μούντζα στο μαιευτήρα που θυμήθηκε εκ των υστέρων να ''καυχηθεί΄΄ ότι είχε από την αρχή καταλάβει ότι επρόκειτο για ανθρώπους ιδιόρρυθμους!!!Εύγε….

Olga_A

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Λουιζούλα???

Τι???Έχουν σκοτώσει κι άλλο???? Shocked Shocked

my_beba

my_beba
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ποιο είναι το προφίλ της κουνιάδας? δεν το είχε σβήσει?

maria17

my_beba έγραψε:Ποιο είναι το προφίλ της κουνιάδας? δεν το είχε σβήσει?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! ΞΑΝΘΟΜΑΛΛΟΥΣΑ ΚΟΡΗ ψάξε...είναι ανοιχτός ο τοίχος της!!!όσο για τον "υποτιθέμενο μπαμπά" συνεχίζει να έχει εικόνα προφίλ αυτον με το ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΑΣ!

my_beba

my_beba
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
maria17 έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! ΞΑΝΘΟΜΑΛΛΟΥΣΑ ΚΟΡΗ ψάξε...είναι ανοιχτός ο τοίχος της!!!όσο για τον "υποτιθέμενο μπαμπά" συνεχίζει να έχει εικόνα προφίλ αυτον με το ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΑΣ!

σ'ευχαριστώ....
βλέπω τη φωτογραφία που κρατάει το μικράκι αγκαλιά και δείχνει να το κοιτάζει με αγάπη....... κρίμα, κρίμα, πολύ κρίμα pale

agnes65ker

my_beba έγραψε:
maria17 έγραψε:

σ'ευχαριστώ....
βλέπω τη φωτογραφία που κρατάει το μικράκι αγκαλιά και δείχνει να το κοιτάζει με αγάπη....... κρίμα, κρίμα, πολύ κρίμα pale

//mipos exete ti link gia na do ke ego ti foto me to babyangel pou to exoun akoma se proto plano opos lete? / de epiasa kati i kano lathi?/
itan ke alo moro pou died me to idio tropo kai to deixnoun se picture ?????? //

LitsaM

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

//mipos exete ti link gia na do ke ego ti foto me to babyangel pou to exoun akoma se proto plano opos lete? / de epiasa kati i kano lathi?/
itan ke alo moro pou died me to idio tropo kai to deixnoun se picture ?????? //[/quote]

Καλά,είσαι μεγάλο ΣΟΥΡΓΙΕΛΟ (το ι με γιώτα όπως έγραψε μια άλλη φίλη όταν είχες άλλο όνομα). U know what I mean...

Ρε κορίτσια, οι υπόλοιπες, φτάνει το σκύλευμα, καταντάει εμμονή...

agnes65ker

LitsaM έγραψε:

itan ke alo moro pou died me to idio tropo kai to deixnoun se picture ?????? //

Καλά,είσαι μεγάλο ΣΟΥΡΓΙΕΛΟ (το ι με γιώτα όπως έγραψε μια άλλη φίλη όταν είχες άλλο όνομα). U know what I mean...

Ρε κορίτσια, οι υπόλοιπες, φτάνει το σκύλευμα, καταντάει εμμονή... [/quote]

//semena to eipes oti ime sourgelo kai gia pio allo name milas dear//?
grapse lathos sto tefteri giati me pernas gia alli ,mallon kali mou//eugeniki kopela eisai vlepo alla lost in space//sorry//U got a problem//

pegy68

pegy68
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
maria17 έγραψε:

Και το Ξανθομαλούσα με ω ε? Ξανθωμαλούσα να τα λέμε αυτά ! Shocked

LitsaM

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

grapse lathos sto tefteri giati me pernas gia alli ,mallon kali mou//eugeniki kopela eisai vlepo alla lost in space//sorry//U got a problem//[/quote]

Οοοο, exete kai sto ameriki tefteria;

agnes65ker

LitsaM έγραψε:
grapse lathos sto tefteri giati me pernas gia alli ,mallon kali mou//eugeniki kopela eisai vlepo alla lost in space//sorry//U got a problem//

Οοοο, exete kai sto ameriki tefteria;[/quote]

//tefteria einai charge book kai to lene sti Kerkyra kai exi ke o peteros mou sto shop ke edo kai sti Kassiopi pou exi kai allo branch shop there //etsi de legete i kano lathos // ??

????????

Επισκέπτης
LitsaM έγραψε:
/

Οοοο, exete kai sto ameriki tefteria;

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ όταν το διάβασα!
Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

LitsaM

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πάντως, οφείλω να ομολογήσω ότι αυτή τη φορά το δούλεψες περισσότερο το προφίλ σου ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 27 587529

agnes65ker

//sure, exoume ke ekei// pantou exoyne charges books se oles ta states//
den eprpei na mpori o kosmos na agorazei pantou me short term charge // ?
Kopela me pernas gia alli sto ipa/you may keep this style for another case//epeidi xereis agglika,it is obvious,I am sure // !kalimera!//

????????

Επισκέπτης
συγνωμη για την παρεμβαση.....
τωρα πια που ειπαμε οοοολοι τη γνωμη μας, τωρα πια που οι αμορφωτες πλην τιμιες παραδεχτηκαμε εκατο φορες οτι μας ξεγελασε η μαρια, τωρα πια που οσες την ειχαν ψυλλιαστει το ειπαν και το φωναξαν, εχουμε κρατησει ενα θεμα μονο και μονο για να παρακολουθειται απο την κλειδαροτρυπα του φεις τι κανουν οι διαπλεκομενοι και να το αναπαραγουμε και να τους δινουμε και νοημα στη ζωη τους........
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ??? ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ......
γιατι εχει αρχισει και γινεται αρρωστημενο.....και μη μου πειτε να μη μπαινω....μπαινω να δω αν εχουμε κανενα νεο απο τα αποτελεσματα η την δικαστικη πλευρα, και οχι για να βλεπω καθε μερα τι εκανε η κουνιαδα και ποσα λαικς εβαλε στο γκομενο της!

bell

bell
arco iris έγραψε:συγνωμη για την παρεμβαση.....
τωρα πια που ειπαμε οοοολοι τη γνωμη μας, τωρα πια που οι αμορφωτες πλην τιμιες παραδεχτηκαμε εκατο φορες οτι μας ξεγελασε η μαρια, τωρα πια που οσες την ειχαν ψυλλιαστει το ειπαν και το φωναξαν, εχουμε κρατησει ενα θεμα μονο και μονο για να παρακολουθειται απο την κλειδαροτρυπα του φεις τι κανουν οι διαπλεκομενοι και να το αναπαραγουμε και να τους δινουμε και νοημα στη ζωη τους........
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ??? ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ......
γιατι εχει αρχισει και γινεται αρρωστημενο.....και μη μου πειτε να μη μπαινω....μπαινω να δω αν εχουμε κανενα νεο απο τα αποτελεσματα η την δικαστικη πλευρα, και οχι για να βλεπω καθε μερα τι εκανε η κουνιαδα και ποσα λαικς εβαλε στο γκομενο της!
Respect Respect Respect Respect

Συμφωνώ απόλυτα! διότι ,με αυτά που γράφονται, νιώθω ...βέρυ βέρυ ...πώς το λέτε εσείς εδώ;; ΧΟΛΟΣΚΑΣΜΕΝΗ!

agnes65ker

LitsaM έγραψε:Πάντως, οφείλω να ομολογήσω ότι αυτή τη φορά το δούλεψες περισσότερο το προφίλ σου ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ????? - Σελίδα 27 587529

//sorry about this but ...//

# cerebral palsy or dysfunction #

## you must see your practice ,dear you need medical treatment ##

LitsaM

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπράβο ρε arco iris, και πάλι η φωνή της λογικής...

bell, ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 28]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις