Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
648 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 648 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21 ... 28  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 28]

Crazymamy

Crazymamy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
LitsaM έγραψε:ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ; ΟΛΕΣ, ΑΪΝΤΕ!!!

Γελοία είσαι εσύ κοπελιά !
Εγώ ήδη έχω επικοινωνήσει και με τηλέφωνο και με e-mail με "κάποιους ειδικούς "που γνωρίζω στο θέμα αυτό και θα συνεχίσω μέχρι να μπει μέσα!

χαιρετώ!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alexia-marinos έγραψε:
Λέττα έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:]μου εδωσε κ τα παμπερς που της περισεψαν να τα χρησιμοποιησω για την κορη μου...ακομα στο αμαξι τα εχω....δεν εχω ξαναδει πιο αταραχο ατομο.....

Shocked Shocked Shocked Shocked πλάκα κάνεις?

καθολου!!!!!!!κ μονο που εχω στο μυαλο μου οτι ηταν του μωρου,δν τα ακουμπησα καν....οταν την πηγα στο λιμανι μου τα εδωσε κ τα εχω ακομα στο αυτοκινητο...

Vivian έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:νιωθω τοσο ηλιθια που την πιστεψα,που την εβαλα μεσα στο σπιτι μου,που την βοηθησα.....τουλαχιστον εχω την συνειδηση μου καθαρη οτι εκανα οτι μπορουσα για εναν ανθρωπο που ΝΟΜΙΖΑ οτι αξιζε λιγη υποστηριξη,λιγη βοηθεια....εγω εκλαψα πιο πολυ απ'οτι εκεινη...βλεπω τα μωρα μου κ σκεφτομαι πως μπορει μια μανα να βλαψει το παιδι της????ποσο υπεφερε αυτη η ψυχουλα Χριστε μου......ποσο χαζη ημουν τελικα.....

Τι φταις εσυ;; Sad εγω στο ζητησα!! Αλεξακι μου γλυκο!

Βιβιανακι μου,αν θυμασαι καλα σου πρωτοζητησα το τηλεφωνο της πριν καν πεθανει το μωρακι για να της παω ενα πιατο φαγητο,να της πω να ερθει σπιτι μου να κανει ενα ζεστο μπανιο...κ τα εκανα ολα αυτα...οχι μονο επειδη μου το ζητησες αλλα επειδη το ηθελα κιολας...ολο αυτο τον καιρο δεν μιλησα καθολου κ εγω την εζησα εδω στην Κρητη πιο πολυ απο ολους...γιαυτο νιωθω τοσο πικραμενη,γιατι ηταν τοσο αταραχη,σαν να μην ειχε συμβει τιποτα....ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ....

εσυ που την εζησες ρε κοπελα μου τι αποψη εχεις για το ατομο αυτο;εγω στην αρχη ειπα προφανως περνουσε επιλογχια καταθλιψη και δεν καταλαβαινε τι εκανε.δε περιμενα βεβαια οτι το παιδακι θα πεθαινε.αλλα τωρα να αφηγειται σαν να μιλαει για καποιο αλλο παιδακι;χαπακωμενη την εχουν;πραγματικα δε ξερω τι να σκεφτω πια

reg reg

reg reg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τωρα γύρισα απο την παιδιατρο μου γιατι ο μικρός μου ειναι άρρωστος και μου ειπε επειδη ξερει το περιστατικο οτι τέτοια χαλια σε μωρο κανεις τους δεν ειχε δει...και μιλαμε για συναδέλφους της που εχουν και 30 χρονια πειρα στο πε.πα.γνη... Εχει και αυτη σοκαριστει!
Και σιγουρα κατα τη δικια μου γνωμη δεν ειναι κατάθλιψη γεννας... Και εγω ειχα περασει απλα εμενα ηταν στο οτι δεν ηθελα να ακουμπήσει κανεις το μωρο... Μονο εγω... Ολοι οι υπολοιποι είχαν μικρόβια , δεν κοιμομουν τα βραδια γιατι φοβόμουν οτι θα σταματήσει η αναπνοή του... Του εβαζα θερμομετρο χωρις λογω και του μετρούσε συνεχεια τους σφιγμους του... Εκλαιγα συνεχεια χωρις λογω, και ετρεμα μην μου πάθει τιποτα το μωρο μου... Να υπογραμμίσω οτι ημουν 23 χρόνων και εντελως μα εντελως μονη μου χωρις Μαμα και πεθερά... Και ο άντρας μου έφευγε 7 το πρωι και ερχοταν αργα το βραδυ.ευτυχως δεν κράτησε πολυ και το ξεπερασα μονη μου...εχω ακούσει (μια Γειτονισσα μου) που το έβγαζε εξω στη βροχή στο μπαλκόνι της και οταν συνειδητοποιουσε τι έκανε εκλαιγε απαρηγορητα!
Γι'αυτο πιστεύω οτι δεν ειναι κατάθλιψη γιατι μετα καταλαβαίνουν τι κανουν ... Η δεν εχουν ορεξη να μιλάνε σε ενα φόρουμ (για σεξ, γαμουσ και οτιδήποτε αλλο)το μονο που κανουν ειναι να κλαίνε συνεχεια... Απο τη συνέντευξη που ειδα μονο αυτο δεν μου εβγαλε... Ηταν πολυ ψυχρή και έπαιρνε το μυαλο της τοσες στροφές για να βρει σε ολα δικαιολογία.. Ηταν πολυ καλα διαβασμενη!
Δεν ξερω τι αλλο να πω και απο τα λόγια της παιδιατρου μου καταλαβαινω πολλα... Και εσεις τωρα θα μου πειτε "καλα τοσα γίνονται τοσες μερες και εσυ τωρα το κατάλαβες;" και ομως δεν ηθελα να το πιστέψω... Αλλα η γιατρός μου ηταν καταπέλτης... Το μωρο ηταν σε άθλια κατασταση που και εξω στο δρομο να ζούσε πιο προστατευμένο θα ηταν και πιο καθαρό...

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Crazymamy έγραψε:
LitsaM έγραψε:ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ; ΟΛΕΣ, ΑΪΝΤΕ!!!

Γελοία είσαι εσύ κοπελιά !
Εγώ ήδη έχω επικοινωνήσει και με τηλέφωνο και με e-mail με "κάποιους ειδικούς "που γνωρίζω στο θέμα αυτό και θα συνεχίσω μέχρι να μπει μέσα!

χαιρετώ!

ΜΑΖΙ ΣΟΥ! Respect

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

Κοιτα εσυ την δικη σου την ζωή και ασε μας εμάς να ασχολουμαστε με ο,τι και οποια φονισσα θελουμε....οκ;;;

Και μην αρχισετε τα "γαλλικα" γιατι και γώ την κατέχω καλα την "γλώσσα"! Cool

ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ 2012

ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ 2012
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη

ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΘΙΓΟΥΜΕ. ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ;;; Η' ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Κ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΧΗ;;; ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ...ΑΝ ΔΕ Σ' ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Shocked ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ!

LitsaM

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Θα καθήσετε τώρα σαν σωστές μαμάδες να αθροίσετε τις ώρες που φάγατε μπροστά στην οθόνη για το θέμα.
Το έχετε ΣΚΥΛΕΥΣΕΙ!
Όταν στην σελίδα του fb που παραπέμπετε βγαίνει η φωτογραφία του μωρού και δεν ξεσηκώνεστε να βγει η ανάρτηση, λυπάμαι για λογαριασμό σας....ή, όταν ρωτάτε αν κηδεύτηκε το μωρό...
Τα γαλλικά είναι εύκολα, άλλα είναι τα δύσκολα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την LitsaM στις Τετ Φεβ 06, 2013 6:20 am, 1 φορά

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Crazymamy έγραψε:Το παρακάτω ...

(Ελα μωρε τώρα μην γινόμαστε υπερβολικοί !!!
Αυτοί ειναι μια έκφραση που την λέμε όταν είμαστε εργένηδες. Χαριτολογόντας το είπε !!)

ποια το έγραψε?

Η peggy68.
Αν δεις και τα προηγουμε μηνυματα της με αμφισβητουσε και μου την "ελεγε" ασχημα,υποστηριζοντας την παιδοκτονο...
τωρα εγινε καπνος...γιατι άραγε;

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για να εγγράψεις εδώ άρα διάβασες άρα ασχολείσαι, τώρα μπήκες και εσύ σε αυτή την κατηγορία που αναφέρεις ; Επέστρεψε στην ζωή σου λοιπών.

Κορίτσια αφήστε τα γαλλικά εκεί που είναι, μην χαλάσετε το θέμα.

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
LitsaM έγραψε:Θα καθήσετε τώρα σαν σωστές μαμάδες να αθροίσετε τις ώρες που φάγατε μπροστά στην οθόνη για το θέμα.
Το έχετε ΣΚΥΛΕΥΣΕΙ!
Όταν στην σελίδα του fb που παραπέμπετε βγαίνει η φωτογραφία του μωρού και δεν ξεσηκώνεστε να βγει η ανάρτηση, λυπάμαι για λογαριασμό σας.
Τα γαλλικά είναι εύκολα, άλλα είναι τα δύσκολα.

Εγω ειπα...θελω κατι να γινει...δεν θελω να μεινει στο γραφειο της αστυνομιας...Κατι πρέπει να κανουμε...
Οσον αφορα αυτο που λες για το φεις,ναι εχεις δικιο αλλα δεν το αφηνουμε εμεις εκει το μωρουλι...
Η φονισσα το αφηνει....
Αρα να ξεκινησουμε απο αυτο και σέυχαριστω για την ιδεα...
Εσυ αν δεν θελεις μην συμμετέχεις..
Και αφου ενοχλεισαι μην διαβάζεις...

Οι υπολοιπες πειτε καποια ιδεα..
δεν γινεται το μωρο να ειναι πεθαμενο και αυτή να ζει την ζωουλα της εις βαρος αλλων...
Δεν γινεται να αφηνουν ενα νεκρο μωράκι εκτεθιμενο σε δημοσια θεα...
Δεν γινεται αυτη να αναπνέει και να μιλάει...
Ειναι άδι
κο.

βιολετα3

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βρηκα κ εγω σημερα κ ειδα την συνεντευξη της...εμεινα αφωνει εβλεπα μια μητερα που μαλλον δεν εχει καταλαβει οτι πεθανε τ μωρακι της αμφιβαλλω αμα πονεσε εστω κ μια φορα..πεθανε λεει επειδη ο παιδιατρος τ εδωσε λαθος συμβουλες για το φαγητο του αν ειναι δυνατον ενα παιδακι δεν πεθαινει αμα πινει ανα 3 ωρες γαλα κ αναλαξ τσαι εφταιγε λεει το τσαι επειδη δεν επερνε τα απαραιτητα..ειναι δυνατον Shocked

roulamammy

roulamammy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="LitsaM"]ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ; ΟΛΕΣ, ΑΪΝΤΕ!!!
[/quote

για να διαβαζεισ και εσυ .. μαλλον πρεπει να επιστρεψεις και εσυ στην ζωη σου,, ΑΙΝΤΕ

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΝΕΣ:

ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ.
ΟΠΟΙΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ,ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ.
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝ
ΕΙ.

βιολετα3

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
το εχω ξανακανει αλλα δεν ειμαι μελο εκει πως θα τ βρω στο φεις

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας σε συγχωρέσει ο Θεός.
Γιατί το μωρό σου δε θα σε συγχωρέσει ποτέ.
Δεν αξίζεις καν τις βρισιές που σου έχω ρίξει τόσες μέρες, γι'αυτό σιωπώ και περιμένω το τέλος σου. Άντε γεια!

νατασουλα1204

νατασουλα1204
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
απο μενα εγινε η αναφορα κοριτσια κ στουσ 3

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για βαλτε τα λινκ με τα ονοματα

zozefina_27

zozefina_27
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
arco iris έγραψε:
pegy68 έγραψε:Ρε κορίτσια θα συμφωνήσω με όλα όσα ειπώθηκαν παραπάνω. Έχετε όλες δίκιο. Αλλά θα σας πω το εξής. Δεν έχετε συναντήσει ποτέ άτομα χαζά ανόητα, με χαμηλό επίπεδο μόρφωσης, με γενικά χαμηλό επίπεδο? "Περιορισμένης ευθύνης" που λέμε. Που δεν κόβει? Κουτοπόνηρα. Βλαμένα. ¨Οπως θέλετε πείτε το.
Τις έδωσε ας πούμε οδηγείες ο γιατρός και δεν κατάλαβε τίποτα. Πήγε σπίτι και δεν θυμόταν τι της είπε. Δεν ήξερε τι της γινόταν. Σε άτομα που ίσως δεν έχουν την ευστροφία την απαραίτητη, δεν θα έπρεπε οι γιατροί να δίνουν γραπτές οδηγείες? Η ερώτηση μου είναι η εξής και αν ήμουν δικαστής θα προβληματιζόμουνα. Ενα τέτοιο άτομο είναι δολοφόνος? Παιδοκτόνος?
Δεν ξέρω, είδα την συνέντευξη και πραγματικά προβληματίστηκα.
Σε καμιά περίπτωση δεν την αθωώνω. Αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψιν και το νοητικό επίπεδο των ανθρώπων.
H ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΆ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΩΡΕΣ.....ΜΑΛΙΣΤΑ........ΣΕΡΦΑΡΕΙ Η ΚΥΡΙΑ....
ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ....
ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ....
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ: ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΨΥΧΟΡΡΑΓΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΙ ΕΣΥ ΠΗΓΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ!!!
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ,
ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ..........
Respect Respect Respect Respect Respect Respect

νατασουλα1204

νατασουλα1204
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εκανα κι εγω αναφορα και στους 3

Λιτσα αν θελεις να υπερασπιστεις τη μανα-τερας να σου δωσω το τηλ της .. το τι κανουμε και τι λεμε εδω δεν σε αφορα.. μη μας διαβαζεις.!

αντε ο καθενας με το πνευμα αντιλογιας του εδω μεσα...

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ!!!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=118208638345821&set=pb.100004700556961.-2207520000.1360161670&type=3&theater

κατω δεξια στην δωτο λεει επιλογες,πατας κ σου βγαζει 2 επιλογες,εσυ πατας αναφορα/αφαιρεση ετικετας...σου βγαζει ενα πινακακι με καποιες επιλογες..εγω πατησα Έχει ανεπιθύμητο περιεχόμενο κ συνεχεια...

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ.

νατασουλα1204

νατασουλα1204
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εγω εκανα στα προφιλ γενικα θα κανω κ στισ φοτο

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΩΡΟΥΛΙ....

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Από μένα και κάποιους φίλους μου οι αναφορές έγιναν. Όχι μόνο στις εικόνες αλλά και στα προφίλ.

νατασουλα1204

νατασουλα1204
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εχει φοτο και στο προφιλ του ακη καντε κ εκει

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200248030626251&set=pb.1317443068.-2207520000.1360162443&type=3&theater

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 28]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21 ... 28  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις