1001 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 Τετ Φεβ 13, 2013 11:39 pm
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
KORITSIA ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΝΕΟ ΘΕΜΑ!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 22 ... 39, 40, 41
Athens27 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια! Είμαι καινούρια στο forum! Προσπαθούμε κι εμείς να κάνουμε παιδάκι τον τελευταίο χρόνο αλλά δυστυχώς... μέσα σε ένα 6μηνο είχα δυο παλινδρομες.
Αυτή τη φορά πήρα χάπια κλομιφαινης κι έκανα και μια ένεση pregnyl και αυριο θα παω για βχοριακή. Δεν το έχω πει σε κανέναν γιατί δε θέλω να στενοχωρούνται και αυτοί όταν το αποτέλεσμα βγαίνει αρνητικό.
Πείτε μου κι εσείς τις εμπειρίες σας....
poppaki έγραψε:Athens27 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια! Είμαι καινούρια στο forum! Προσπαθούμε κι εμείς να κάνουμε παιδάκι τον τελευταίο χρόνο αλλά δυστυχώς... μέσα σε ένα 6μηνο είχα δυο παλινδρομες.
Αυτή τη φορά πήρα χάπια κλομιφαινης κι έκανα και μια ένεση pregnyl και αυριο θα παω για βχοριακή. Δεν το έχω πει σε κανέναν γιατί δε θέλω να στενοχωρούνται και αυτοί όταν το αποτέλεσμα βγαίνει αρνητικό.
Καλημερα athens27 σου ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα στην αυριανη βχοριακη. Ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα, θα δεις!!!!
Athens27 έγραψε:poppaki έγραψε:Athens27 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια! Είμαι καινούρια στο forum! Προσπαθούμε κι εμείς να κάνουμε παιδάκι τον τελευταίο χρόνο αλλά δυστυχώς... μέσα σε ένα 6μηνο είχα δυο παλινδρομες.
Καλημερα athens27 σου ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα στην αυριανη βχοριακη. Ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα, θα δεις!!!!
Μακάρι Poppaki τα πράγματα να πάνε super για ολες μας! Εσείς πόσο καιρο προσπαθείτε?
poppaki έγραψε:Athens27 έγραψε:poppaki έγραψε:Athens27 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια! Είμαι καινούρια στο forum! Προσπαθούμε κι εμείς να κάνουμε παιδάκι τον τελευταίο χρόνο αλλά δυστυχώς... μέσα σε ένα 6μηνο είχα δυο παλινδρομες.
Μακάρι Poppaki τα πράγματα να πάνε super για ολες μας! Εσείς πόσο καιρο προσπαθείτε?
Ενα χρονο περιπου, αλλα εχω το ενστικτο οτι αυτος ο μηνας θα ειναι ο τυχερος μας. Μακαρι να βγω αληθινη!!!!
Athens27 έγραψε:poppaki έγραψε:Athens27 έγραψε:poppaki έγραψε:Athens27 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια! Είμαι καινούρια στο forum! Προσπαθούμε κι εμείς να κάνουμε παιδάκι τον τελευταίο χρόνο αλλά δυστυχώς... μέσα σε ένα 6μηνο είχα δυο παλινδρομες.
Ενα χρονο περιπου, αλλα εχω το ενστικτο οτι αυτος ο μηνας θα ειναι ο τυχερος μας. Μακαρι να βγω αληθινη!!!!
ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!
Το ενστικτο μας δεν κάνει να το υποτιμάμε ποτέ!
Πότε πας για χοριακή????
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 22 ... 39, 40, 41
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης