Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
633 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 633 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

nebula

nebula
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλώς σας βρήκα! Η αλήθεια είναι ότι ψιλοπαρακολουθώ το φόρουμ από πριν μείνω έγκυος αλλά είμαι και λιγάκι ντροπαλή Embarassed Embarassed Ε και μέχρι να μπούμε και σε μία σειρά με το μπέμπη..

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΣΙΓΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ? ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΜΑΣ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παντως πρωτη φορα γραφτηκα σε forum:κ μαρεσει πολυ εδω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 654316

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:ναι σας παρακολουθουσα και δεν ντρεπομαι χουχουχου Laughing Laughing Laughing ναι το ξερω οτι εβγαλες ονομα ηδη απλα ηθελα να σου δειξω κ αλλα μηπως σου αρεσει κανενα πιο πολυ Laughing Laughing Laughing

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΙΟΒΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΙΑΝΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!! Wink

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:εγω παντως πρωτη φορα γραφτηκα σε forum:κ μαρεσει πολυ εδω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 654316

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΑΚΟΥ ΘΡΑΣΟΣ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε ναι το θεμα ειναι να αρεσει κ στους δυο το ονοματακι Very Happy Very Happy παντως πολυ σπανιο κ πρωτοτυπο το ονοματακι σας Very Happy Very Happy δεν εχετε θεμα με πεθερικα?ας πουμε αν ηταν αγορι δεν θα επαιρνε του πεθερου?εμενα αν ειναι αγορι κωνσταντινος απο τον πεθερο κ αν ειναι κοριτσακι αποστολια απο την πεθερα.το κανουμε κ απο μερους εθιμων αλλα το κανουμε επειδη το θελουμε κιολας Very Happy

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:εγω παντως πρωτη φορα γραφτηκα σε forum:κ μαρεσει πολυ εδω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 654316

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΑΚΟΥ ΘΡΑΣΟΣ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

χαχαχαχα ουκ αισχυνομαι αφρουλα μου οπως το λες ειμαι αναιδεστατη Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

FOTINI28

FOTINI28
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΑΝΟΙΞΤΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοιτα αφρουλα κοιτα εχω κ για τσουτσουνι
Για αγόρι

Αγησίλαος
Αδείμαντος
Αίγισθος
Αίολος
Αινείας
Αισχίνης
Αισχύλος
Αλκιβιάδης
Αμεινίας
Αναξανδρίδης
Αναξαγόρας
Αναξιμένης
Ανδοκίδης
Άρατος
Αρριανός
Δαίδαλος
Δηίφοβος
Δίαιος
Διόδοτος
Διογένης
Δευκαλίων
Ευρυσθένης
Ζεύξιππος
Ηγησικλής
Ηράκλειτος - ήταν γιος του Βλόσωνος
Θαλής
Θουκυδίδης
Ιφικλής
Ιάσων
Ίων
Ίκαρος
Ιώσηπος
Κίμων
Κλεάνθης
Κλεομένης
Κρίτων
Καλλίστρατος
Λέανδρος
Λέων
Λεωνίδας
Λίνος
Λυκούργος
Λύσανδρος
Μαίωνας
Μενέλαος
Μέναιχμος
Μιλτιάδης
Νεοκλής
Νηρέας
Νικαίνετος
Ξενοφών
Ξεναγόρας
Οδυσσέας
Όνειρος
Ορέστης
Πάρις
Πάτροκλος
Πυθαγόρας
Πρωταγόρας
Περικλής
Πολυδεύκης
Πύρρος
Πολύδωρος
Σόλων
Σοφοκλής
Σωκράτης
Τηλέμαχος
Τιμολέων
Υάκινθος
Φαίδων
Φιλοκτήτης
Φιλούμενος
Φιλύλλιος
Φίλων
Φοίβος
Φιλαγόρας
Φρίξος
Φρόντις
Ώτος

nebula

nebula
Laughing Laughing Εντάξει εγώ το είχα από μικρή το ντροπαλό, να φανταστείς οι φίλοι και οι φίλες μου μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού! Εμείς στο μπέμπη θα δώσουμε το όνομα του παππού,Ιωάννης δηλαδή, παρόλο που είχα σκεφτεί ωραία ονόματα όπως Ορφέας και Αντίνοος(είναι λίγο σπάνια) Very Happy

Α συγνώμη τώρα είδα το αποπάνω, έ με κάλυψε η προλαλήσασα Very Happy

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ! Wink ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 4872 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 4872 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 4872 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 4872 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 4872 ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ (ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ!) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ...ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ! ΕΛΕΟΣ... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα μου εγω ειμαι της αποψης το ζευγαρι να κανει αυτο που νιωθει!!!εμεις επειδη το νιωθουμε το κανουμε!ειμαστε της παραδοσης Very Happy Very Happy το αποστολια σας αρεσει σαν ονομα κοριτσια?το κωνσταντινος μαρεσει πολυ αλλα το αποστολια ετσι κ ετσι!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ 2: ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΙΩΝ!!! ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΒΑΡΒΑΤΗΛΑ!!! ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΕΣΥ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑ!!! Wink Wink Wink ΓΙΑ ΓΟΥΡΙ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 215994

nebula

nebula
Και εμείς δεν έχουμε θέμα με τους γονείς μου..αλλά τα πεθερικά Mad Τελοσπάντων, γερά να είναι τα μωράκια μας..Λέω να πάω για αγκαλίτσες και Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 401147 με το λουκουμάκι μου, μάλλον θα σας βρω σε καινούριο θέμα αύριο..Καλό βράδυ!!

FOTINI28

FOTINI28
ΩΧ ΔΝ ΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ!! ΑΛΛΑ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ... Razz Razz Razz

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΗΧΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΓΕΝΟΣ ΘΗΛΥΚΟ!!! Crying or Very sad

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nebula έγραψε:Και εμείς δεν έχουμε θέμα με τους γονείς μου..αλλά τα πεθερικά Mad Τελοσπάντων, γερά να είναι τα μωράκια μας..Λέω να πάω για αγκαλίτσες και Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 401147 με το λουκουμάκι μου, μάλλον θα σας βρω σε καινούριο θέμα αύριο..Καλό βράδυ!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ NEBULA ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 35468 ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΣΟΥ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 417472

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλο σου βραδυ nebula!!τα ξανα λεμε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 417472
αφρουλα κ εμενα μαρεσει που το αρης!!!αντε κοριτσακια ας ανοιξει μια το θεματακι το καινουριο να γραψω κ εκει τις ευχες μου κ μετα να βγω να κανω μπανακι θελω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 604962

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ... Razz Razz Razz

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΗΧΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΓΕΝΟΣ ΘΗΛΥΚΟ!!! Crying or Very sad

ναι η αληθεια ειναι οτι το αποστολια ειναι περιεργο ονομα.το αποστολος πιο καλα ακουγεται.αλλα απο την μια αρχιζει να μαρεσει αυτο το περιεργο που εχει αυτο το ονομα Very Happy

FOTINI28

FOTINI28
ΑΝΟΙΞΑ!

katerina7890

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
einai kamia edw?

Athens27

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κορίτσια! Είμαι καινούρια στο forum! Προσπαθούμε κι εμείς να κάνουμε παιδάκι τον τελευταίο χρόνο αλλά δυστυχώς... μέσα σε ένα 6μηνο είχα δυο παλινδρομες.
Αυτή τη φορά πήρα χάπια κλομιφαινης κι έκανα και μια ένεση pregnyl και αυριο θα παω για βχοριακή. Δεν το έχω πει σε κανέναν γιατί δε θέλω να στενοχωρούνται και αυτοί όταν το αποτέλεσμα βγαίνει αρνητικό.
Πείτε μου κι εσείς τις εμπειρίες σας....

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tinkerbellini έγραψε:
kardoulini έγραψε:koritsia kalimera!! eimai k egw neo melos.. kanoume prospathies kai emeis kai edw kai liges meres exw ponokefalo kai tromeri suxnoouria.. milame gurizw apo to mpanio kathome 5 lepta kai pali pisw pragmatika den paleuete.. einai polu noris omos gia na mporesw na kanw test. perimenw periodo stis 18/02.. pote ksekinane ta prwta sumptomata?? confused confused

καλως ηρθες καρδουλινι! κ εγω κοντα σε σενα περιμενω περιοδο (20/2) νομιζω πως μπορεις να κανεις μια χοριακη,δεν ειναι νωρις. αν κανεις τεστ απο τωρα δεν θα δειξει αλλα η χοριακη δειχνει σιγουρα. λεω να παω κ εγω μεσα στην εβδομαδα.

tinkerbellini πολλα καλημερουδια,
και εγω 18-20 δεν περιμενω περιοδο, αν εχει προκυψει το μοιραιο θα βαδιζουμε ακριβως μαζι στην εγκυμοσυνη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 328109

Athens27

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
poppaki έγραψε:
tinkerbellini έγραψε:
kardoulini έγραψε:koritsia kalimera!! eimai k egw neo melos.. kanoume prospathies kai emeis kai edw kai liges meres exw ponokefalo kai tromeri suxnoouria.. milame gurizw apo to mpanio kathome 5 lepta kai pali pisw pragmatika den paleuete.. einai polu noris omos gia na mporesw na kanw test. perimenw periodo stis 18/02.. pote ksekinane ta prwta sumptomata?? confused confused

καλως ηρθες καρδουλινι! κ εγω κοντα σε σενα περιμενω περιοδο (20/2) νομιζω πως μπορεις να κανεις μια χοριακη,δεν ειναι νωρις. αν κανεις τεστ απο τωρα δεν θα δειξει αλλα η χοριακη δειχνει σιγουρα. λεω να παω κ εγω μεσα στην εβδομαδα.

tinkerbellini πολλα καλημερουδια,
και εγω 18-20 δεν περιμενω περιοδο, αν εχει προκυψει το μοιραιο θα βαδιζουμε ακριβως μαζι στην εγκυμοσυνη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #103 - Σελίδα 40 328109

Σιγουρα μπορείς να κάνει χοριακή kardoulini!!! Μην περιμένεις άλλο! Περιμένουμε νέα σου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις