Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
454 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 454 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

aniakouk79

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΑΠΠΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΧΥΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΑ ΑΠΛΩΝΑΝ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ... ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΠΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΧΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΟΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΣΕ.... ΜΑΓΙΑ ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΛΩΝΑΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ!!!!!! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ. ΓΙΑ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

natalaki

natalaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 40 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ??????ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ...
ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΖΑΛΙΣΑΝ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ,ΑΣΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΗΝ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΛΑ.
ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΧΑΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ....ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ!!!!
ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ???????

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:

Όσο για τα μαλλάκια έχω ακούσει ότι δεν κάνει να τα κόψεις μέχρι να βαφτιστεί (την πρώτη τούφα την κόβει ο παππάς).
Ισχύει?

ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ...ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ...
ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΥΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ...( ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ..)

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΥΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ...( ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ..)

Ναι ΟΚ. Αυτό λέω κι εγώ. Τι μαλλάκια θα έχει το παιδάκι μέχρι να βαφτιστεί?!
Τώρα για τα νυχάκια, έχω την αίσθηση ότι έτσι κι αλλιώς δε μπορείς να τα κόψεις μέχρι να σαραντήσει μιας και είναι πολύ απαλά. Γι'αυτό φοράνε τα γαντάκια.
Εγώ από πρακτικής άποψης δηλαδή, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το κάνω. Τα χεράκια τους είναι μικροσκοπικά!!

katsaridoula

katsaridoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ αυτα δεν τα μπορω.οταν γεννηθηκε το βαφτιστιρη μου ειχα περιοδο αλλα χαπακωθηκα και πηγα να το δω στο μαιευτηριο,σιγα μη δεν πηγενα να δω τι κανουν και μολις το ακουσε η πεθερα μου οτι θα παμε μου λεει οχι οχι αστο μη πηγαινεις γιατι εχεις περιοδο και θα βγαλει σπυρια το παιδι και της λεει ο αντρας μου δηλαδη οι νοσοκομες περνουν αδεια οταν εχουν περιοδο;
μετα μολις βγηκαν απο το μαιευτηριο μας φωναζαν σπιτι οι κουμπαροι μας να τους κανουμε παρεα και πιο πολυ στην κουμπαρα μου και ξεκιναγαν ολοι οχι μην πατε δεν σαραντησαν,κοιταχτε να πατε πριν νυχτωσει και ρωταω για πιο λογο;κανεις δεν ηξερε να απαντησει.και λεω αν ο μπαμπας του βγει για δουλεια και γυρησει νυχτα να κατσει εξω απο το σπιτι;α εκεινος δεν πειραζει μωρακια και τοπικες παραδοσεις ... ελεος? - Σελίδα 3 679259
δε τα πιστευω αυτα.

http://neamageirisa.blogspot.com

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α εδώ στην Μυροβόλο Χίο να δείτε τι εχω ακούσει άσε που κάνω μακροβούτι κ ακούς όλο το σόι απέξω να τσιρίζει τι κανείς θα σκάσει το παιδί κ αλλά τέτοια κούλα μέχρι κ ότι δεν πρέπει να πηγαίνω στα μπαρ κ να ξενυχτάω γμτ από την μύτη θα μου τις βγάλουν τις διακοπές

http://www.gatospito.com

katsaridoula

katsaridoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλε μην ακους κανενα,κανε τις διακουλες σου οπως θελεις με προσοχη και ολα μια χαρα θα πανε Smile

http://neamageirisa.blogspot.com

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω πισευω οτι ολα αυτα τα εβγαλαν καποτε καποιες γυναικες που ζωη τους δνε ειχε καμια σχεση με τη δικη μας , μην ξεχνατε οτι η περιοδος για πολλες γυναικες ηταν αγνωστο θεμα μεχρι να ερθει και οταν ερχονταν οι μητερες το μονο που ελεγαν ηταν να προσεχεις τωτα μπορει να μεινεις εγκυος απο εκει και περα τι και πως συμβουλη και ενημερωση καμια .Δεν ειναι λιγες αλλωστε οι γυναικες πουπηγαιναν και αυτοκοτονουσαν επειδη νομιζαν οτι εχαν αρρωστησει βαρια ,Και μην ξεχναμε τοτε τη μια γενναγανε καικαπακι στο χωραφι οποτε σο λεει ας βγαλουμε ολα αυτα να ηρεμησουμε και εμεις οσο λιγοτερες δουλειες κανομε τοσο καλυτερα αρα ρουχα τη νυχτα δνεν απλωνουμε απο την αλλη κσομος στο σπιτι; απαπα ποσες απο τις γιαγιαδες μας ειχαν φιλιες να πηγαινοερχονται στα σπιτια; Ημου λεχωνα γυρω στις 20 ημερες ρειαζομουν καποια πραγματα απο το μαναβη επειδη με ειχαν αρχισει ολοι οτι πολλοι δνε θελουν λεχωνες στο σπιτιτους επειδη το θεωρουν μαγγαρισμα ημαρτον ΘΕΕ ΜΟΥ !πηγα εξω απο το μαναβη στη πορτα τυ μαγαζιου και του λεω σε παρακαλω βαλτε μου μερικες πατατες και μου λεει ελα μεσα κοπελα μου ξερετε τι εκανε :μου εδωσε εφτα για το μωρο και μου γεμισ τις τσαντες με πραγματα δνε μου πηρε χρηματα εκεινος το θεωρει μεγαλη ευλογια να μπει μεσα μια γυναικα που εχεο φερει στο κσομο παιδι !!Αμα θελετε να πατε στο μαναβι στο αιγαλεω ειναι ! : μωρακια και τοπικες παραδοσεις ... ελεος? - Σελίδα 3 587529 Οποτε θεωρω οτι ολα τα αλλα ειναι περιττα .Ατα ρουχα λεει δνε κανει γιατι θα ερθουν οι μοιρες και τοτε απαντω εγω χειροτερες οι μοιρες αποολα οσα λενε αυτες οι γυναικουλες (μαμαδες γιαγιαδες πεθερες )δεν υπαρχει

mama marilenas

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ οτι αν δεν τα ακουσεις αρχιζουν και μουρμουρανε ή κανουν μορφασμουσ και αλλα τετοια!!!!!!!!!!!!
Δεν ειναι απιστευτοι!???????????!!!!!!!!!![/quote]
Μονο απιστευτοι?Απελπιστικοι ειναι!Βανια αυτο οτι δεν κανει να μπει λεχωνα σε σπιτι το ειχαν πει και σε μενα και οταν γυρισα σπιτι μου λεει η διπλανη μου ελα να πιουμε καφε και της λεω οτι μου ειπαν αυτο και αυτο.Το αιμα στο κεφαλι της ανεβηκε και μ εβαλε μεσα με το ζορι γιατι λεει εγω το αντιστρεφω και λεω οτι η λεχωνα ειναι καλη τυχη.Μετα απο 1 μηνα η κορη της που ειχε μια αποβολη εμεινε εγκυος σε διδυμα και μου λεει"να το διαδωσουμε ρε Λια,αμα μπει λεχωνα στο σπιτι στο γεμιζει και σενα μωρα"!!!!

sofia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
k egw apo ola auta mono ton sarantismo kratisa giati to ithela....h pethera mou ithele prin sarantish to mwro na to tilhksei gia 3 wres sthn pana mesa me alati....gia na mhn mirizei leei otan idrwnei....auto to exete akousei;k fusika ths to apagoreuse o antras mou na to kanei k auth den tou milouse meta gia mia ebdomada.............

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofia έγραψε: k egw apo ola auta mono ton sarantismo kratisa giati to ithela....h pethera mou ithele prin sarantish to mwro na to tilhksei gia 3 wres sthn pana mesa me alati....gia na mhn mirizei leei otan idrwnei....auto to exete akousei;k fusika ths to apagoreuse o antras mou na to kanei k auth den tou milouse meta gia mia ebdomada.............

Ναι και μετά το αλευρώνουμε και το βάζουμε στο τηγάνι! Νοστιμότατο!
Συγνώμη Σοφία μου, αλλά ενώ από τη μία είναι για γέλια, απ'την άλλη θες να ουρλιάξεις!
Για σκέψου να πρέπει για τον χ λόγο να πρέπει να αφήσεις το μωράκι σου στην πεθερά κι αυτή να το κάνει κι εσύ να μην έχεις ιδέα!!!
Αυτά διαβάζω και τρελαίνομαι, καθότι και η δική μου πεθερά όλο τέτοιες βλακείες λέει. Όχι με αλάτι βέβαια, με άλλα πράγματα...

ΒΟΟΜ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
sofia έγραψε: k egw apo ola auta mono ton sarantismo kratisa giati to ithela....h pethera mou ithele prin sarantish to mwro na to tilhksei gia 3 wres sthn pana mesa me alati....gia na mhn mirizei leei otan idrwnei....auto to exete akousei;k fusika ths to apagoreuse o antras mou na to kanei k auth den tou milouse meta gia mia ebdomada.............

Τι να κανει λεει????????????????
8α το τιληξει και 8α το βαλει στο φουρνο???? ο Very Happy

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
λοιπον κατι τετοια διαβαζω και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι..κι εγω το σαραντισμο κρατησα,οχι για κανενα αλλο λογο,απλα επειδη ηταν ευαλωτο το παιδι κι εγω αλλωστε δεν ειχα συνελθει ακομη..ναι,ναι..εκανα 40 μερες να συνελθω και να καταφερω να κατσω σε καρεκλα πανω απο 20΄...εχω ακουσει κι εγω ενα καρο αηδιες αλλα οταν βλεπουν οτι παει να μου γυρισει το ματι αναποδα σταματανε εκει το θεμα,γιατι αλλιως πρεπει να υπογραψουν υπευθυνη δηλωση οτι εγω ουδεμια ευθυνη φερω για την τυχη τους... Laughing Laughing
μεταξυ αλλων εχω ακουσει...να μην πλενω τα ρουχα του μωρου κυριακη..να μην κοβω τα νυχια της βραδυ/τεταρτη/παρασκευη/κυριακη...να τη ξεματιαζω τουλαχιστον πρωι/μεσημερι/βραδυ/να μην πεφτει για υπνο ματιασμενη(σας εχει τυχει να εχει πλανταξει το παιδι στο κλαμα απο τη νυστα και να σας λενε μηηηη το αφησεις να κοιμηθει πριν την ξεματιασουμεεεεε??? ) scratch ..να μην την ξεματιαζω..σταματαω εδω γιατι συγχιστηκα παλι η γυναικα.. μωρακια και τοπικες παραδοσεις ... ελεος? - Σελίδα 3 850933

ΒΟΟΜ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
marizakismom έγραψε:λοιπον κατι τετοια διαβαζω και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι..κι εγω το σαραντισμο κρατησα,οχι για κανενα αλλο λογο,απλα επειδη ηταν ευαλωτο το παιδι κι εγω αλλωστε δεν ειχα συνελθει ακομη..ναι,ναι..εκανα 40 μερες να συνελθω και να καταφερω να κατσω σε καρεκλα πανω απο 20΄...εχω ακουσει κι εγω ενα καρο αηδιες αλλα οταν βλεπουν οτι παει να μου γυρισει το ματι αναποδα σταματανε εκει το θεμα,γιατι αλλιως πρεπει να υπογραψουν υπευθυνη δηλωση οτι εγω ουδεμια ευθυνη φερω για την τυχη τους... Laughing Laughing
μεταξυ αλλων εχω ακουσει...να μην πλενω τα ρουχα του μωρου κυριακη..να μην κοβω τα νυχια της βραδυ/τεταρτη/παρασκευη/κυριακη...να τη ξεματιαζω τουλαχιστον πρωι/μεσημερι/βραδυ/να μην πεφτει για υπνο ματιασμενη(σας εχει τυχει να εχει πλανταξει το παιδι στο κλαμα απο τη νυστα και να σας λενε μηηηη το αφησεις να κοιμηθει πριν την ξεματιασουμεεεεε??? ) scratch ..να μην την ξεματιαζω..σταματαω εδω γιατι συγχιστηκα παλι η γυναικα.. μωρακια και τοπικες παραδοσεις ... ελεος? - Σελίδα 3 850933

xaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Να σαι καλα καλημερα με εκανες να γελασω και το εχω μεγαλη αναγκη σημερα!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κι εγω το σαρανταρισμα κρατησα αλλα μπερδεψα τις 40 μερες και πηγα 3 μερες μετα. Very Happy κι αυτο γιατι λατρευω εναν παπα που ειναι πρωτα απ΄ολα ανθρωπος εχει σημασια!!!!!!!!!!!! Και τελικα ειχε το γουστο του κι αυτο!!!!!!!

mama marilenas

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

Καλα χαζη ειναι?(sorry κιολας)παστο θα το κανει το παιδι?Αχ δεν παμε καλα,λιγο την κοινη λογικη δν μπορουν να βαλουν για να δουν οτι δεν στεκουν αυτα που λενε?

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σοφια και αφου το βαλουε στο αλατι το τοποθετουμε σε σκοτεινο μερος για να παστωσει καλε της ειπε κανεις οτι ειναι παιδι και οχι σαρδελλα ....Πεσ της να της το κανεις αυτηνης ακου 3 μερες με αλατι και φασκιωμενο αυτη θα αντεξει ε ρε κατι ανισσορπα πργματα που μαθαινουμε

ΒΟΟΜ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="βανια"]σοφια και αφου το βαλουε στο αλατι το τοποθετουμε σε σκοτεινο μερος για να παστωσει καλε της ειπε κανεις οτι ειναι παιδι και οχι σαρδελλα ....Πεσ της να της το κανεις αυτηνης ακου 3 μερες με αλατι και φασκιωμενο αυτη θα αντεξει ε ρε κατι ανισσορπα πργματα που μαθαινουμε [/quo

ρε κοριτσια 3 μερες ή 3 ωρες?????

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυτό με το φασκιώμα μου έχει πει μια γιαγια μαία το έκαναν για να είναι ίσια τα πόδια του μωρου αλλά για καμιά ώρα την ημέρα η μάνα μου λέει ότι το έκαναν για να νιώθει το μωρό όπως μέσα στην κοιλιά της μάνας του

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
3 ώρες

Αλλά και τόσο να είναι, για σκέψου το απαλό, μωρουδιακό, πουδρένιο, κατάλευκο σχεδόν διάφανο δερματάκι του μωρού σου για τρεις ώρες στο αλάτι!!
Λέπια θα βγάλει το παιδί!!

ladycat

ladycat
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tziz έγραψε:3 ώρες

Αλλά και τόσο να είναι, για σκέψου το απαλό, μωρουδιακό, πουδρένιο, κατάλευκο σχεδόν διάφανο δερματάκι του μωρού σου για τρεις ώρες στο αλάτι!!
Λέπια θα βγάλει το παιδί!!

Miaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ έχω ακούσει και το άλλο, ότι για κάμποσο καιρό μετά τη βάφτιση πρέπει να αφήνεις το παιδί άλουστο!!!
Μέσα στη μπίχλα το παιδί με το λάδι στα μαλλιά για να μην του μπει ο σατανάς; Πάτε καλά;

astroneraidoula

astroneraidoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Το μωρό μέσα στην πάνα τυλιγμένο με αλάτι! Να και κάτι που δεν είχα ξανακούσει!!!! Κρίμα, δηλαδή αν το ήξερα, να το πάστωνα το μωρό για να μην βρωμάει ιδρωτίλα όταν μεγαλώσει! Laughing Laughing Laughing.
Κι εμένα η μάνα μου μου έλεγε να μην μπαίνω σε μαγαζιά μέσα και γελούσα! Άκου να θεωρούν γρουσουζιά τη λεχώνα!!!! Γκρρρρρρρρρρρρ........

nikos-danah

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ.ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ??ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΛΗΨΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΓΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΠΕΘΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΝΥΦΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ.ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΝΥΦΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΡΩΤΟΥΣΑΜΕ ΕΣΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΒΡΙΣΚΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις