26 Απ: Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #17 Παρ Φεβ 08, 2013 9:27 am
nina86
Είναι σε καλό δρόμο!
καλο ειναι αυτο!θα εχεις φουλ γαλατακι!μια χαρα!Sofki έγραψε:Εγω εχω συνεχεια λεκεδες στο σουτιεν μου....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
καλο ειναι αυτο!θα εχεις φουλ γαλατακι!μια χαρα!Sofki έγραψε:Εγω εχω συνεχεια λεκεδες στο σουτιεν μου....
doritaki έγραψε:ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΤΟΎΣΑ ΤΑ ΖΥΖΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΟΎΤΕ Κ ΤΏΡΑ ΤΑ ΠΑΤΆΩ.ΤΟ ΈΝΑ ΤΡΈΧΕΙ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΤΟ ΆΛΛΟ ΌΧΙ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΏΡΕΣ ΏΡΕΣ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΆΤΙ ΝΑ ΦΆΕΙ Η ΜΙΚΡΉ.
ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΤΠΤ ΑΚΌΜΑ Ε?ΤΙ ΏΡΑ ΜΠΉΚΕ ΞΈΡΟΥΜΕ?
Sofki έγραψε:Λεω στον παυλο τις προαλλες λες να ειναι καλο το μεγεθος απο τις θηλες για τις πιανει η νεφελη?και μου λεει με εκπληξη καλε αυτες φτανουν για να πιουν 5 παιδια...χαχαχχχα
Mirantzela! έγραψε:Ηρθα κι εγω κοριτσακια μου!
Τι κανετε; Δεν ειχα ιντερνετ 2 μερες γτ εγινε κατι με τς βροχες κ τετοια, κ απο το κιν για καποιο λογο δεν ειχε τους κωδικους μ κ δν τους θυμομουν για να μπω.
Τι κανετε; Εμεις τα ιδια, κολικοι, κολικοι, και στα διαλειματα σκαμε και κατι χαμογελακια σημερα, αλλο πραγμα
Με γεια το θεματακι μας και να γεμισει μονο με υπεροχα νεα απο ομορφα και υγιεστατα μωρακια που θα ερθουν στον κοσμο και τρισευτυχισμενα τα μωρακια που ηδη εχουν ερθει, και εμεις μαζι τους
Τι κανετε αγαπες; Την Φιλιτσα δεν ειδα καθολου, που ειναι;;
nina86 έγραψε:Λουκια μου το +8 πως το βλεπει +12?σημασια εχει ποσο ξεκινας!!!μια χαρα εισαι!!!κουκλα!!μπορεις να φας ενα σωρο κι εσυ!αχχχχ ας αφησουμε τα φαγητα για την ωρα!ρε κοριτσια μου ποια γεννησε ξαφνικα απο δω???τι ενιωθε πριν ερθει η ωρα?(εχω μπει απο το κιν. συχγωρεστε με για τα λαθη μου)
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης