101 Απ: Αλήθεια η Ψέμα Παρ Φεβ 22, 2013 1:57 pm
νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Αληθεια αλλα ημουν εγκυος κ μ χαν σπασει τα νευρα μ αυτα π μ ελεγε!!!Ειναι αληθεια οτι η γειτονισσα σε κουτσομπολευει?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
dimitra al έγραψε:alh8eia alla htan 6 to apogeyma!grrrrr...
einai alh8eia oti se pianei ypnhlia kapoies fores kata th diarkeia ths hmeras akoma ki an exeis koih8ei to brady??
ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!ΧΡΩΣΤΑΩ 2700!!!!!!!ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΘΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΕΣ?dimitra al έγραψε:eytyxws einai psema...frontizw na to kanw to prwi...
einai alh8eia oti twra me thn aykshsh ths deh 8eleis enan oloklhro mis8o gia na thn plhrwseis? (egw pantws nai )
dimitrarodos έγραψε:ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!ΧΡΩΣΤΑΩ 2700!!!!!!!
ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΚΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟΦΥΓΕΣ ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣEleniAd έγραψε:dimitrarodos έγραψε:ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!ΧΡΩΣΤΑΩ 2700!!!!!!!
Πλακα κανεις.....!!! εεε??
Ψεμα, ψεμα, δεν θα μεταναστευα!
Αληθεια η ψεμα οτι εχεις προσποιηθει ασθενεια για να μην πας σε καποια κοινωνικη υποχρεωση, επειδη απλα βαριοσουν?
psema dioti exw mono ena!!EleniAd έγραψε:Τα λεφτα δεν θα τα κραταγα, θα προσπαθουσα να βρω τον κατοχο. αλλα δεν θα τα παρεδιδα σε ασχετους, αστυνομια κλπ..
Οχι δεν εχω αποφυγει εξοδο επειδη δεν ειχα τι να βαλω.. εχω βγει ομως, φορωντας ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ
Αληθεια η ψεμα οτι εχεις περισσοτερη αδυναμια σε ενα απο τα παιδια σου?
ΑΛΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΙΑΙΤΑdimitra al έγραψε:psema dioti exw mono ena!!EleniAd έγραψε:Τα λεφτα δεν θα τα κραταγα, θα προσπαθουσα να βρω τον κατοχο. αλλα δεν θα τα παρεδιδα σε ασχετους, αστυνομια κλπ..
Οχι δεν εχω αποφυγει εξοδο επειδη δεν ειχα τι να βαλω.. εχω βγει ομως, φορωντας ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ
alh8eia oti perimeneis na adynatiseis mpas kai nty8eis san an8rwpos epitelous??
8elw na pisteyw alh8eia...ayrio eipa ksekinaw...dimitrarodos έγραψε:ΑΛΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΙΑΙΤΑdimitra al έγραψε:psema dioti exw mono ena!!EleniAd έγραψε:Τα λεφτα δεν θα τα κραταγα, θα προσπαθουσα να βρω τον κατοχο. αλλα δεν θα τα παρεδιδα σε ασχετους, αστυνομια κλπ..
alh8eia oti perimeneis na adynatiseis mpas kai nty8eis san an8rwpos epitelous??
bebaiws alla mono toy neroy giati sta alla ginete xamos...!dimitrarodos έγραψε:ΧΑΧΑΧΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ!!!!ΨΕΜΑ,ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ!!!!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης