51 Απ: Ακομα προσπαθώ!!! Δευ Απρ 15, 2013 12:22 am
poppaki
Πρωταγωνιστής!!
ματινακι μου πραγματικα σου ευχομαι τα καλυτερα γλυκια μου. μακαρι να εχεις ηδη ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου. θα περιμενουμε νεα στο τελος του μηνα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
tsiritri έγραψε:Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!
Κ σε σένα εύχομαι ολόψυχα μια εγκυμοσύνη σύντομα!!!
Αν και είμαι σίγουρη!
Το καλοκαίρι είναι ιδανικό!!!
Ζεστούλα, μπανάκια, ποτάκια και ατελείωτο sex!!!! Kαι να δεις που θα σκάσει μύτη και το σποράκι!!!!
Ευχαριστηθείτε τις επαφές σας με τον άντρα σου, μην αφήνεις το άγχος να μπαίνει μπροστά!
Σκέψου ότι κάνεις ότι κάνεις μόνο για ευχαρίστηση, όχι για μωράκι!
Κ θα βοηθήσει πολύ σε αυτό να μην έχετε επαφές μόνο τις κρίσιμες μέρες.
Όσο δύσκολα και περίεργα κ αν είναι τα ωράρια σας!!!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ να μην αγχωνεσαι καθολου. Εισαι μικρη και εχεις πολλα χρονικα περιθωρια. Να απολαμβανεις την καθε επαφη και προσπαθησε οσο μπορεις να αποβαλλεις το αγχος! Μονο κακο σου κανει. Καλη επιτυχια!ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΕΙΜΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 30 ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΙΕΖΑΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ,ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΠΛΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΛΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ 28 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΑ 16 ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒ Η ΑΠΟΓΕΗΤΕΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ Η ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Η ΑΙΤΙΑ.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης