201 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 18, 2013 11:21 pm
Lemonaki1
Πανταχού παρούσα!
Καλημέραααααα
Μου φαίνεται θα ψάχνουμε όλες σήμερα να βρούμε παγωτόοοοοοο
Μου φαίνεται θα ψάχνουμε όλες σήμερα να βρούμε παγωτόοοοοοο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xrisili έγραψε:Καλημέρα κορίτσια...
πήγα χτες στο γιατρούλη...η μπέμπα είναι 980 γραμμ..
ηταν όλα καλά εκτος οτι πρεπει να μετράω την πίεση μου κάθε εβδομάδα...
με ζύγισε κιόλας και δεν μου είπε τίποτα είμαι στα +7 κιλά..
μου έγραψε να πάρω και κάτι φακελάκια για την δυσκοιλιότητα και είπια χτες το πρωτο και ήταν χάλια σαν ζάχαρη με νερό..
Κάτι άλλο τώρα μου είεπ ότι μάλλον το επίδομα του οαεδ έπεσε στα 280 ευρω ξέρει καμία κάτι αν όντως ισχύει?
stefy έγραψε:xrisili έγραψε:Καλημέρα κορίτσια...
μου έγραψε να πάρω και κάτι φακελάκια για την δυσκοιλιότητα και είπια χτες το πρωτο και ήταν χάλια σαν ζάχαρη με νερό..
Κάτι άλλο τώρα μου είεπ ότι μάλλον το επίδομα του οαεδ έπεσε στα 280 ευρω ξέρει καμία κάτι αν όντως ισχύει?
Καλημεραααααα! Τελεια η μπεμπουλα σου! Αλλα κι εσυ ! μονο 7 κιλα? Μπραβο σου!
Μηπως ακουσες για αυτες που δουλευαν part time? Δεν παιζει να επεσε τοοοοοοοοοοσο πολυ ...
voula1980 έγραψε:Γραμματικη μου, μην μου αγχωνεσαι κοριτσι μου, οποτε βρεις χρονο για το στρωμα, η μικρη μου καλα ειναι, μονο που μου εβγακε κατι κοκκινα σπυρακια στο κορμακι της, πηρα την πιδιατρο κι μου ειπε οτι ξεσπαει ο οργανισμος απο την ιωση,να την παροκολουθω ομως..
Δεσποινουλα, εγω στη μικρη μου, της φταχνω κουλουρακια με φρουτα, του χρονου τετοια εποχη , θα σου σρειλω τη συνταγη να την φτιαχνεις στον γιοκα σου...
xrisili έγραψε:μια χαρά ρε συ...μακάρι να είναιέστω συμπαθητικο οπως λες μα μετα το φτιάχνεις εσυ όπως θές...
Mar1987 έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!! Μπραβο τελεια η μοεμπουλα σου!!!! Κ απο κιλα εισαι μια χαρα!!!!
Στεφυ μου μακαρι να σας αρεσει κ να σας ριξει τη τιμη!!!! Think possitive!!!!!!
Απο θερμανση τι εχει; Αυτονομη, κεντρικη, τζακι;;
xrisili έγραψε:stefy έγραψε:xrisili έγραψε:Καλημέρα κορίτσια...
Καλημεραααααα! Τελεια η μπεμπουλα σου! Αλλα κι εσυ ! μονο 7 κιλα? Μπραβο σου!
Μηπως ακουσες για αυτες που δουλευαν part time? Δεν παιζει να επεσε τοοοοοοοοοοσο πολυ ...
Thanks Στεφάκι μου!!!
πώς θα μάθουμε??να πάρω στον οαεδ θα μου πουν άραγε?
Ωραιααα η αυτονομη ειναι ο,τι πρεπει οταν εχεις μικρα παιδια!!!! Περιμενουμε νεα!!!!! Το απογευμα θα πατε ε;; Μακαρι!!! Προς τα που ειναι περιπου;stefy έγραψε:Mar1987 έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!! Μπραβο τελεια η μοεμπουλα σου!!!! Κ απο κιλα εισαι μια χαρα!!!!
Στεφυ μου μακαρι να σας αρεσει κ να σας ριξει τη τιμη!!!! Think possitive!!!!!!
Απο θερμανση τι εχει; Αυτονομη, κεντρικη, τζακι;;
Αυτονομη!!! Και εχει και συναγερμο!!! (ασχετο αλλα το λεω κι αυτο)
voula1980 έγραψε:Καλημερα κοριτσακια μου, Γραμματικη μου, αυτο μου ειπε κι η παιδιατρος μου κι σημερα βλεπω οτι εχουν εξασθενησει πολυ..
Κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τα περαστικα σας..
Χρυσα μια χαρα κι το δικο σου μπεμπε, εχεις υψηλη πιεση, γι αυτο σου ειπε να την μετρας???
Στεφυ μου, ακουγεται σουπερ το σπιτι, κανε παζαρια για 350..
Δεσποινουλα ζ ηλεψα απο χτες κι σημερα φτιαχνω γιουβετσι κοτοπουλον κι εγω, ειχα πολυ καιρο να φτιαξω..
Μαρακι , γυρισες απο το Πηλιο, πως περασατε???
Καλημεεα σε ολες....
stefy έγραψε:Μολις παρελαβα τα της ΜΑΜ ειναι τελεια! Σημερα εχω φαει τα απιστευτα μπαλακια στην δουλεια και θα αρχισει να τους παιρνει ο διαολος ολους μαζι... Ο προεδρος της εταιρειας μου εχει αλλαξει το εισιτηριο του (τα κλεινω εγω) καμια 10 αρια φορες μεσα σε 2 ωρες.... μου ζητανε κατι εγγραφα για μεταφραση απο Κινα... (στο ασχετο) ... εχει χαλασει ο σαρωτης και δεν μπορω να κανω scann απο το γαρφειο και τρεχω απο εδω και απο κει... Θα αρχισω να βριζω οπου να ναι κι οποιον παρει η μπαλα... κι εχω κι εναν ηλιθιο συναδελφο που μου εχει ζητησει 2 μαλακιες και μου λεει ακομη δεν τα εχεις κανει? Λες και καθομαι... Μου φαινεται αυτος ειναι ευκολος στοχος... αυτον θα παρει ο διαολος πρωτα απο ολους...
grammatiki έγραψε:stefy έγραψε:Μολις παρελαβα τα της ΜΑΜ ειναι τελεια! Σημερα εχω φαει τα απιστευτα μπαλακια στην δουλεια και θα αρχισει να τους παιρνει ο διαολος ολους μαζι... Ο προεδρος της εταιρειας μου εχει αλλαξει το εισιτηριο του (τα κλεινω εγω) καμια 10 αρια φορες μεσα σε 2 ωρες.... μου ζητανε κατι εγγραφα για μεταφραση απο Κινα... (στο ασχετο) ... εχει χαλασει ο σαρωτης και δεν μπορω να κανω scann απο το γαρφειο και τρεχω απο εδω και απο κει... Θα αρχισω να βριζω οπου να ναι κι οποιον παρει η μπαλα... κι εχω κι εναν ηλιθιο συναδελφο που μου εχει ζητησει 2 μαλακιες και μου λεει ακομη δεν τα εχεις κανει? Λες και καθομαι... Μου φαινεται αυτος ειναι ευκολος στοχος... αυτον θα παρει ο διαολος πρωτα απο ολους...
ποτε σταματας στεφυ μου;αυτο να σκεφτεσαι.οσο για το ποιον να παρει ο διαολος ψηφιζω και εγω τον συναδελφο.
εμενα σηεμρα μου εστειλαν απο τη μουστελα οτι θα μου στειλουν και αυτοι δειγματα.για να δουμε.
stefy έγραψε:grammatiki έγραψε:stefy έγραψε:Μολις παρελαβα τα της ΜΑΜ ειναι τελεια! Σημερα εχω φαει τα απιστευτα μπαλακια στην δουλεια και θα αρχισει να τους παιρνει ο διαολος ολους μαζι... Ο προεδρος της εταιρειας μου εχει αλλαξει το εισιτηριο του (τα κλεινω εγω) καμια 10 αρια φορες μεσα σε 2 ωρες.... μου ζητανε κατι εγγραφα για μεταφραση απο Κινα... (στο ασχετο) ... εχει χαλασει ο σαρωτης και δεν μπορω να κανω scann απο το γαρφειο και τρεχω απο εδω και απο κει... Θα αρχισω να βριζω οπου να ναι κι οποιον παρει η μπαλα... κι εχω κι εναν ηλιθιο συναδελφο που μου εχει ζητησει 2 μαλακιες και μου λεει ακομη δεν τα εχεις κανει? Λες και καθομαι... Μου φαινεται αυτος ειναι ευκολος στοχος... αυτον θα παρει ο διαολος πρωτα απο ολους...
ποτε σταματας στεφυ μου;αυτο να σκεφτεσαι.οσο για το ποιον να παρει ο διαολος ψηφιζω και εγω τον συναδελφο.
εμενα σηεμρα μου εστειλαν απο τη μουστελα οτι θα μου στειλουν και αυτοι δειγματα.για να δουμε.
ναι κι εγω περιμενω κι απο αυτους... !! Τελη Μαρτιου!!! Αυτον θα παρει ο διαολος γιατι ειναι ο μονος που δεν θα εχω επιπτωσεις μετα Εχω βαρεσει 10 απανωτα εγκεφαλικα σημερα ειλικρινα! Τρωω μπαλακια απο το πουθενα ολη μερα...
Μαρακι ναι κι εμενα μου αρεσει πολυ το Πηλιο,Mar1987 έγραψε:Ναι βουλα μου γυρισαμε την Κυριακη!!! Πολυ ωραια!!!! Φανταστικο μερος το πηλιο κ ο βολος!!!!ξαναπαω ανετα!!!!
Πολυ φαι κ οπου κ αν πηγαιναμε ολο μας κερναγανε!!!
Δε μου λες βρε βουλα μου.. Ο ανδρας σου εχει κ στρωματακια για καλαθουνα κ λικνο; Γιατι θα μου τα δωσουν κ θελω να παρω καινουργια στρωματακια!!!
grammatiki έγραψε:stefy έγραψε:grammatiki έγραψε:stefy έγραψε:Μολις παρελαβα τα της ΜΑΜ ειναι τελεια! Σημερα εχω φαει τα απιστευτα μπαλακια στην δουλεια και θα αρχισει να τους παιρνει ο διαολος ολους μαζι... Ο προεδρος της εταιρειας μου εχει αλλαξει το εισιτηριο του (τα κλεινω εγω) καμια 10 αρια φορες μεσα σε 2 ωρες.... μου ζητανε κατι εγγραφα για μεταφραση απο Κινα... (στο ασχετο) ... εχει χαλασει ο σαρωτης και δεν μπορω να κανω scann απο το γαρφειο και τρεχω απο εδω και απο κει... Θα αρχισω να βριζω οπου να ναι κι οποιον παρει η μπαλα... κι εχω κι εναν ηλιθιο συναδελφο που μου εχει ζητησει 2 μαλακιες και μου λεει ακομη δεν τα εχεις κανει?
Λες και καθομαι... Μου φαινεται αυτος ειναι
ευκολος στοχος... αυτον θα παρει ο διαολος
πρωτα απο ολους...
Στεφυ μου, υπομονη..Δυσκολη μερα..
Σε λιγο καιρο θα εισαι σπιτακι σου...Εγκυουλες μου, προσπαθηστε να μην αγχωνεστε κι πιεζεσρε οοκυ στη δουλεία, απο τη μια να μπαινει κι απο την αλλη να βγαινει...
ναι κι εγω περιμενω κι απο αυτους... !! Τελη Μαρτιου!!! Αυτον θα παρει ο διαολος γιατι ειναι ο μονος που δεν θα εχω επιπτωσεις μετα Εχω βαρεσει 10 απανωτα εγκεφαλικα σημερα ειλικρινα! Τρωω μπαλακια απο το πουθενα ολη μερα...
τσιπα δεν εχουν επανω τους ρε πουστη μου.και εμενα μερικες μερες ετσι μου κανουν εγκυο γυναικα.δε πανε να γαμηθουν εγω πλεον δουλευω με τον ρυθμο μου οπως μπορω δε θα πεθανω κιολας
voula1980 έγραψε:Μαρακι ναι κι εμενα μου αρεσει πολυ το Πηλιο,Mar1987 έγραψε:Ναι βουλα μου γυρισαμε την Κυριακη!!! Πολυ ωραια!!!! Φανταστικο μερος το πηλιο κ ο βολος!!!!ξαναπαω ανετα!!!!
Πολυ φαι κ οπου κ αν πηγαιναμε ολο μας κερναγανε!!!
Δε μου λες βρε βουλα μου.. Ο ανδρας σου εχει κ στρωματακια για καλαθουνα κ λικνο; Γιατι θα μου τα δωσουν κ θελω να παρω καινουργια στρωματακια!!!
ναι φτιαχνει οτι στρωμα θες αρκει να του δωσεις τις σωστες διαστασεις..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης