26 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Σαβ Φεβ 16, 2013 6:58 am
xrisili
Η ψυχή της παρέας!
Nancy82 έγραψε:Συνεγκυούλες μου καλημέρα! Γεμίζουμε ένα ένα τα θεματάκια! Με το καλό να γεμίσουμε μόνο χαρούμενα και το #6.
Βούλα μου περαστικά στη μικρούλα σου! Ελπίζω να είναι καλύτερα!
Γραμματική μου πολύ ωραία τα νέα σου από το γιατρό! Μεγαλώνει ο μπέμπης! Φτου φτου!
Πωλίνα μου με γεια τα πραγματάκια και καλορίζικα! Με το καλό να έρθει και η "ιδιοκτήτρια"! Ωραίος ο παππούς σας! Γέλασα! Σκέφτεται πως θα περνάει η εγγονή του τις ώρες της! Χα,χα,χα!
Ματίνα και μένα τα ίδια μου είπανε από τη libero! 20 μέρες πριν! Τώρα αν τα στείλουν νωρίτερα, καλοδεχούμενα! Αλλιώς θα επανέλθω κι εγώ με mail να τους το θυμίσω!
Ιωάννα μου κι εγώ πονάω στις κλειδώσεις στα πόδια από κάτω, κυρίως όταν τα ανοίγω ή κάνω καμιά παρόμοια κίνηση! Μάλλον ανοίγει η λεκάνη μας!
svfcm καλώς όρισες στην παρέα μας! Με το καλό να υποδεχτείς το νέο μέλος!
Εμείς εχθές βγήκαμε στα μαγαζιά και ξεσαλώσαμε κυριολεκτικά!
Πρώτο και κυριότερο καταλήξαμε σε κρεβάτι - συρταριέρα! Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Και με τη δεύτερη και με την τρίτη μη σας πω! Χα,χα,χα! Το είχα δεί μέσω ίντερνετ αλλά από κοντά ήταν καλύτερο! Αυτό είναι: http://www.bebemaison.gr/product_detail.jsp?prdId=MAISON-1&extLang=
Σας αρέσει; Θα πάρουμε και την ίδια προίκα! Εγώ το αγάπησα! Θα μας το φέρουν και εμάς τον Απρίλιο! Αλλά μόνο που καταλήξαμε, μου έφυγε μεγάλο βάρος!
Πήραμε όμως και άλλα πραγματάκια! Εσωρουχάκια, φορμάκια, πετσετούλες, μπουρνούζι, πάνες, σελτεδάκια, σεντονάκια, πικέ κουβερτούλες, σκούφο, γαντάκια! Λίγα πραγματάκια μας μείνανε! Και είναι έτοιμα όλα για τη μπέμπα!
Εσείς τι κάνετε άλλο; Βρε κορίτσια έχει καμιά άλλη θέμα με αυπνίες; Δεν παλεύονται! Εχθές κομμάτια από την κούραση, κουτούλαγα στον καναπέ από τη νύστα και μόλις πήγα στο κρεβάτι, φτερά ο ύπνος! Και μέχρι πριν 20 μέρες έβαζα το κεφάλι μου στο μαξιλάρι και κοιμόμουν στο δευτερόλεπτο! Τώρα αν δεν πάει 4, ο διακόπτης δεν κλείνει!
Νάνσυ μου μεγειά είναι τέλειο..μου αρέσει πολύ..
εγω πήρα μεταχειρισμένο κρεβατάκι με κούνια σε άριστη κατάσταση μοιάζει πολύ με το δικό σου...λευκό με δυο κουνελάκια πάνω..
και εγω απο ρούχα πετσέτες σεντόνια και τέτοια είμαι κομπλέ..
νομίζω οτι λίγα έμειναν..αύριο θα φτιάξω το δωμάτιο και μένουν λίγα η προίκα μόνο που είναι ακριβή θα περιμένω λίγο ακόμα..
άντε να έχουμε κάτι να ασχοληθούμε γιατι δεν περνάει ο καιρός και ανυπομονούμε!!!!