Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

501ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 25, 2013 2:02 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:
grammatiki έγραψε:
stefy έγραψε:Πιστευω οτι ειναι απο τα δοντια... Απο που να κολλησε παλι... Δεν ερχεται σε επαφη με αλλα παιδακια..... Και τα δειχνει συνεχεια.. την πονανε... Ουτε εμενα ειχε ξανακανει πυρετο απο δοντια αλλα τα εβγαζε μικρη που ηταν μαλακα τα ουλακια της και ουτε το καταλαβαιναμε... Τωρα ομως την πονανε πολυ την καημενουλα. Να δουμε τι θα μας πει και η παιδιατρος το απογευμα. Εγω παντως ξερω οτι τα δοντια μπορει να κανουν πολυ πυρετο.

ποια βγαζει τωρα αληθεια;ειναι θεμα παιδιατρου στεφυ μου οπως σε ολα τα πραγματα ετσι και στα δοντια οι παιδιατροι διαφωνουν.αλλοι λενε οτι κανει υψηλο πυρετο ενα δοντι αλλοι λενε οχι.εμενα παντως η δικια μου μου απεδειξε οτι ναι κανουν υψηλο πυρετο τα δοντια και μαλιστα αποτομο .εμενα ανεβασε με ριγη και τις 2 φορες πυρετο λογω δοντιου

Βγαζει τα πισω...τραπεζιτες... και βλεπεις την καημενη της εχουν τρυπησει τα ουλα σε ποσες μεριες! Οι παιδιατροι ο καθενας τα δικα του λεει... ειναι σιγουρο..

οι τραπεζιτες για εμας ηταν τα χειροτερα δοντια.γιατι εχει 4 κορυφες ο καθε τραπειζτης οποτε σε καθε κορυφη που σκαει γινεται και γλεντι για το παιδακι.υπομονη και πολυ αγκαλιτσα στην κορουλα σου μωρε

502ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 25, 2013 2:06 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
stefy έγραψε:
grammatiki έγραψε:
stefy έγραψε:Πιστευω οτι ειναι απο τα δοντια... Απο που να κολλησε παλι... Δεν ερχεται σε επαφη με αλλα παιδακια..... Και τα δειχνει συνεχεια.. την πονανε... Ουτε εμενα ειχε ξανακανει πυρετο απο δοντια αλλα τα εβγαζε μικρη που ηταν μαλακα τα ουλακια της και ουτε το καταλαβαιναμε... Τωρα ομως την πονανε πολυ την καημενουλα. Να δουμε τι θα μας πει και η παιδιατρος το απογευμα. Εγω παντως ξερω οτι τα δοντια μπορει να κανουν πολυ πυρετο.

ποια βγαζει τωρα αληθεια;ειναι θεμα παιδιατρου στεφυ μου οπως σε ολα τα πραγματα ετσι και στα δοντια οι παιδιατροι διαφωνουν.αλλοι λενε οτι κανει υψηλο πυρετο ενα δοντι αλλοι λενε οχι.εμενα παντως η δικια μου μου απεδειξε οτι ναι κανουν υψηλο πυρετο τα δοντια και μαλιστα αποτομο .εμενα ανεβασε με ριγη και τις 2 φορες πυρετο λογω δοντιου

Βγαζει τα πισω...τραπεζιτες... και βλεπεις την καημενη της εχουν τρυπησει τα ουλα σε ποσες μεριες! Οι παιδιατροι ο καθενας τα δικα του λεει... ειναι σιγουρο..

οι τραπεζιτες για εμας ηταν τα χειροτερα δοντια.γιατι εχει 4 κορυφες ο καθε τραπειζτης οποτε σε καθε κορυφη που σκαει γινεται και γλεντι για το παιδακι.υπομονη και πολυ αγκαλιτσα στην κορουλα σου μωρε

Ετσι ακριβως...! Καθε τραπεζιτης που σκαει εχει 4 κορυφες!!!! Και βγαζει 2 ταυτοχρονα σιγουρα! Νομιζω οτι ειδα και 3ο δοντι ομως... δεν ειμαι και σιγουρη.. δεν με πολυ αφηνει.. αλλα ειχα τα ολακια της γεματα ασπρες μυτουλες... Θελει συνεχεια αγκαλια και η ιδια!

503ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 25, 2013 2:09 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:
grammatiki έγραψε:
stefy έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Ετσι ακριβως...! Καθε τραπεζιτης που σκαει εχει 4 κορυφες!!!! Και βγαζει 2 ταυτοχρονα σιγουρα! Νομιζω οτι ειδα και 3ο δοντι ομως... δεν ειμαι και σιγουρη.. δεν με πολυ αφηνει.. αλλα ειχα τα ολακια της γεματα ασπρες μυτουλες... Θελει συνεχεια αγκαλια και η ιδια!

εμενα στους πρωτους τραπεζιτες ενω ηταν μια χαρα ξαφνικα εκλαιγε με αναφιλητα.τωρα στους δευτερους μου εκανε αυτο με τη ριγη που ηταν ακομη χειροτερο για εμενα και σοκαριστικο να το βλεπεις το παιδι ξαφνινα να τρεμει και να μη μπορεις να του κανεις ιτποτα

504ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 25, 2013 2:32 am

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
η μικρη μου δεν τα εβγαλε ολα τα δοντια οποτε καταλαβα τι με περιμενει.
ενω η μεγαλη μεχρι τα 2 τα ειχε ολα.

καλα αυτος ο μικρος κουνιεται καιο με κουναει ολοκληρη.λες και σεισμος γινεται.

505ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 25, 2013 2:33 am

τουρτιτσα

τουρτιτσα
βρε κοριτσια οι αλλες που ειστε?δουλιτσες?βολτιτσες?ψωνια?

506ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 25, 2013 3:01 am

xrisili

xrisili
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σας κορίτσια..
τι μου κάνετε?
εγω μια χαρά..
πήρα εξετάσεις σήμερα για καμπύλη ζαχάρου με βαθμό 71,92,95 το δεν πολυ-κατάλαβα τι σημαίνει αλλα μου είπε οτι ειναι πολύ καλό..
η εξέταση αίματος βγήκε 35,2 μου είπε να τρω περισσότερα λαχανικά,αυγά και κρέας.
το τοξόπλασμα αρνητικό οποτε βαζίσουμε μια χαρά..

507ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 25, 2013 3:08 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrisili έγραψε:Γειά σας κορίτσια..
τι μου κάνετε?
εγω μια χαρά..
πήρα εξετάσεις σήμερα για καμπύλη ζαχάρου με βαθμό 71,92,95 το δεν πολυ-κατάλαβα τι σημαίνει αλλα μου είπε οτι ειναι πολύ καλό..
η εξέταση αίματος βγήκε 35,2 μου είπε να τρω περισσότερα λαχανικά,αυγά και κρέας.

μια χαρα εισαι κορτισακι μου τι δεν καταλαβες;ο αιματοκριτης σου εννοειται οτι ειναι 35.2;στην εγκυμοσυνη παντα πεφτει ο αιματοκριτης παντως

οσο για την καμυπλη το 71 ειναι χωρις να εχεις πιει γλυκοζη και τα αλλα δυο νουμρα στα 60 λεπτα και στα 120 αρα εισαι κομπλε μια χαρα

508ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 25, 2013 3:22 am

τουρτιτσα

τουρτιτσα
μπραβο χρυσα μια χαρα οι εξετασεις σου.και η καπμυλη τελεια.ο αιματοκριτης επισης καλος για εγκυμοσυνη.

509ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 25, 2013 3:26 am

xrisili

xrisili
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
grammatiki έγραψε:
τι μου κάνετε?
εγω μια χαρά..

μια χαρα εισαι κορτισακι μου τι δεν καταλαβες;ο αιματοκριτης σου εννοειται οτι ειναι 35.2;στην εγκυμοσυνη παντα πεφτει ο αιματοκριτης παντως

οσο για την καμυπλη το 71 ειναι χωρις να εχεις πιει γλυκοζη και τα αλλα δυο νουμρα στα 60 λεπτα και στα 120 αρα εισαι κομπλε μια χαρα

ε αυτο δεν κατάλαβα κοριτσάκι μου.. το 71,92,95 δηλαδή πόσο πρέπει να είναι πχ το όριο.
αλλα μια χαρά...
εσένα το μπεμπάκι σου τι κάνει? χτυπάει χτυπάει?

510ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 25, 2013 3:26 am

xrisili

xrisili
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τουρτιτσα έγραψε:μπραβο χρυσα μια χαρα οι εξετασεις σου.και η καπμυλη τελεια.ο αιματοκριτης επισης καλος για εγκυμοσυνη.

ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 417472

511ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 25, 2013 4:19 am

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kαλησπέρα κοριτσάκια!

Αχ μωρε περιγράφετε τα μωρα σας να πονανε με τα δοντακια και με πιανει η καρδια μου, θελω κι εγώ να τα παρω αγκαλίτσα, πο πο θα κοβεται η καρδια μου κομματια οταν βλεπω και τον δικο μου να ποναει, αχ, ταμωρά σας γρήγορα περαστικά να είναι να τα βγαλουν τα δοντάκια και να ειναι όλο ενεργεια και γελάκια!!! Δώστε τους φιλάκια κι αγκαλίτσες κι απο μένα!

Στεφυ μου απ το αγχος τα επαθες το βραδυ αυτα μου φαίνεται, ήρεμα βρε κορίτσι, σκέψου και τον μπεμπη που αγχωνεται κι αυτος, είστε ένα τώρα! Θα περάσουν όλα! Συγχαρητηρια και για το σπιτάκι σας το καινούριο, μπράβο, αντε με το καλο να βολευτείτε, ακουγεται τελειο σπίτι!!!!

Τουρτίτσα περαστικά και στο δικο σου το κοριτσάκι, βρε τι τραβανε κι αυτά κι εσεις...

Χρύσα άψογη, μπράβο σου!!! Καλή συνεχεια να χεις, μπηκαμε στην τελική ευθεια τώρα!!!

Κορίτσια μου εγώ είχα πάει τριημερο στη γιαγιά, έπεσε φαγακι και γλυκο και από σήμερα αρχισα να μαζεύομαι γιατι δε με βλέπω καλα...η ζυγαριά 75,400 παρακαλώ, συν 9 κιλά πλέον κι έχουμε αλλους 2,5 μήνες! Αμα δεν κανω κράτει θα γίνω σαν κομοδίνο, ασε που τα πολλά κιλά δε βοηθούν και στον τοκετο κλπ διαβάζω, οπότε κράτει μπας και φτάσουμε το Μάιο με κανα 3-4κιλο ακόμη και να κάνω τον μπέμπη μου και να είναι καλά πανω απ ολα το νινι μου. Ρε κορίτσια, εγώ μεθαύριο 28 εβδομάδα ακριβώς και για καμπυλη ζαχαρου ούτε κουβεντα η δικά μου η γιατρός. Τι σκατα, μηπως το χει ξεχάσει η αχλάδω? Και ασβέστιο επίσης δε μου χει δωσει. Σκεφτομαι μηπως επειδη παλια στις αρχες 6ου μηνα την ειχε ρωτησει ο άντρας "να παρει ασβεστιο?" και λεει "ε, ας παρει αν θέλει" και μου εγραψε ενα.. εγώ ομως δεν το πήρα τοτε, ετσι που το έθεσε αυτη "ας παρει αν θελει" λεω ασε μη χαπακωνομαι αν ακομα δεν ειναι αναγκαιο. Αυτη μηπως νομιζει πως το παιρνω απο τοτε? Πφφφ, πρεπει να την παρω τηλ... ειναι γιούπι μου φαίνεται!

512ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 25, 2013 4:47 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nantiaf έγραψε:Kαλησπέρα κοριτσάκια!

Αχ μωρε περιγράφετε τα μωρα σας να πονανε με τα δοντακια και με πιανει η καρδια μου, θελω κι εγώ να τα παρω αγκαλίτσα, πο πο θα κοβεται η καρδια μου κομματια οταν βλεπω και τον δικο μου να ποναει, αχ, ταμωρά σας γρήγορα περαστικά να είναι να τα βγαλουν τα δοντάκια και να ειναι όλο ενεργεια και γελάκια!!! Δώστε τους φιλάκια κι αγκαλίτσες κι απο μένα!

Στεφυ μου απ το αγχος τα επαθες το βραδυ αυτα μου φαίνεται, ήρεμα βρε κορίτσι, σκέψου και τον μπεμπη που αγχωνεται κι αυτος, είστε ένα τώρα! Θα περάσουν όλα! Συγχαρητηρια και για το σπιτάκι σας το καινούριο, μπράβο, αντε με το καλο να βολευτείτε, ακουγεται τελειο σπίτι!!!!

Τουρτίτσα περαστικά και στο δικο σου το κοριτσάκι, βρε τι τραβανε κι αυτά κι εσεις...

Χρύσα άψογη, μπράβο σου!!! Καλή συνεχεια να χεις, μπηκαμε στην τελική ευθεια τώρα!!!

Κορίτσια μου εγώ είχα πάει τριημερο στη γιαγιά, έπεσε φαγακι και γλυκο και από σήμερα αρχισα να μαζεύομαι γιατι δε με βλέπω καλα...η ζυγαριά 75,400 παρακαλώ, συν 9 κιλά πλέον κι έχουμε αλλους 2,5 μήνες! Αμα δεν κανω κράτει θα γίνω σαν κομοδίνο, ασε που τα πολλά κιλά δε βοηθούν και στον τοκετο κλπ διαβάζω, οπότε κράτει μπας και φτάσουμε το Μάιο με κανα 3-4κιλο ακόμη και να κάνω τον μπέμπη μου και να είναι καλά πανω απ ολα το νινι μου. Ρε κορίτσια, εγώ μεθαύριο 28 εβδομάδα ακριβώς και για καμπυλη ζαχαρου ούτε κουβεντα η δικά μου η γιατρός. Τι σκατα, μηπως το χει ξεχάσει η αχλάδω? Και ασβέστιο επίσης δε μου χει δωσει. Σκεφτομαι μηπως επειδη παλια στις αρχες 6ου μηνα την ειχε ρωτησει ο άντρας "να παρει ασβεστιο?" και λεει "ε, ας παρει αν θέλει" και μου εγραψε ενα.. εγώ ομως δεν το πήρα τοτε, ετσι που το έθεσε αυτη "ας παρει αν θελει" λεω ασε μη χαπακωνομαι αν ακομα δεν ειναι αναγκαιο. Αυτη μηπως νομιζει πως το παιρνω απο τοτε? Πφφφ, πρεπει να την παρω τηλ... ειναι γιούπι μου φαίνεται!

Ναντιακι σ ευχαριστουμε πολυ! Να την παρεις την γυναικολογο σου γιατι η αληθεια ειναι οτι μεχρι την 28 εβδομαδα πρεπει να εχει γινει η καμπυλη. Αυτο για το ασβεστιο ο καθε γιατρος κανει τα δικα του αλλα σιγουρα επρεπε να ειχες αρχισει να παιρνεις...

513ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 25, 2013 4:50 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια μου! Από που ν αρχίσω πάλι???
Ματίνα περαστικα σου πολλές γαστρεντεριτιδες ακούω τελευταία!

Στεφυ τέτοιο βράδυ να φύγει και να μην ξανάρθει!

Γεωργία βλέπω στο τικερακι σου 31 εβδ και κάνουν αστερακια τα μάτια μου! Καλέ εσυ κοντευεις!!!! Θα κόψεις πρώτη την κορδέλα του τερματισμού!

Γραμματική και Στεφυ κι εγώ 20 μαρτίου σταματαω απ την δουλεια κι εννοείται ανυπομονω....

Κατά τ αλλά μες το σκ είχαμε πει με τον άντρα μου να δούμε το ντοκιμαντερ του εξαντα για τα βλαστοκυτταρα μπας και πάρουμε καμία απόφαση αλλά είχαμε παρέα και δεν το καναμε!!! Σε αναμονή...
Αύριο εχω και γιατρό,να δούμε πόσο έφτασε το καμάρι μου!!!

514ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 25, 2013 4:52 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναντιακι ρώτα την καλύτερα και για καμπύλη και για ασβεστιο να σαι ήσυχη!!

515ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 25, 2013 4:54 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despinaki_86 έγραψε:Καλησπερα κοριτσια μου! Από που ν αρχίσω πάλι???
Ματίνα περαστικα σου πολλές γαστρεντεριτιδες ακούω τελευταία!

Στεφυ τέτοιο βράδυ να φύγει και να μην ξανάρθει!

Γεωργία βλέπω στο τικερακι σου 31 εβδ και κάνουν αστερακια τα μάτια μου! Καλέ εσυ κοντευεις!!!! Θα κόψεις πρώτη την κορδέλα του τερματισμού!

Γραμματική και Στεφυ κι εγώ 20 μαρτίου σταματαω απ την δουλεια κι εννοείται ανυπομονω....

Κατά τ αλλά μες το σκ είχαμε πει με τον άντρα μου να δούμε το ντοκιμαντερ του εξαντα για τα βλαστοκυτταρα μπας και πάρουμε καμία απόφαση αλλά είχαμε παρέα και δεν το καναμε!!! Σε αναμονή...
Αύριο εχω και γιατρό,να δούμε πόσο έφτασε το καμάρι μου!!!

Να φυγει και να μην ξαναρθει οντως....

Αντε με το καλο Δεσποινακι μου! Εγω εχω ραντεβου την Πέμπτη!

Σημερα θα παω να παρω και τα αποτελεσματα της καμπυλης... αν καταφερω να φυγω ζωντανη απο τη δουλεια... γιατι αυτη τη στιγμη ειμαι ετοιμη να πεσω κατω.... τα εχω παθει ολα... ζαλιζομαι... ποναει η κοιλια μου.. ανακατευομαι.................φφφφφφφφφφφφ

516ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 25, 2013 4:59 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στεφακο είναι απ την αϋπνία την κούραση και το άγχος! Ζητά βοήθεια από κάποιον εκεί κοντά μην μας πάθεις τίποτα!
Καλά αποτελεσματα!!!

517ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 25, 2013 5:24 am

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κκοριτσάκια μου, απο που να αρχισω..
Ματινα περαστικα..
Βαρβαρα, Γεωργια, Στεφυ, περαστικα για τα ζουζουνια σας, σας καταλαβαινω απόλυτα, τα εζησα το προηγουμενο σουκου..
Στεφυ μου, τα ιδια περασαμε χτες, μονο που εμας ηταν πραγμστικο γεγονός, ενω περασαμε ενα τελειο Σαββατοβραδο, βγηκαμε με τον αντρουλη μου για φαγητακι με ζωντανη μουσικουλα..
Την Κυριακη το πρωι μεεχρι το απογευμα σε παιδικο παρτυ, κι μετα περναμε απο τους γονεις μου, κι εκει μαθαινω οτι εκλεψαν το αυτοκινητο του πατερα μου, μερα μεσημερι, δεν πηρε κανενας χαμπαρι υιποτα...
Σρεναχωρηθηκε ποκυ ο πατερουλης μου κι εμρις φυσικα..

518ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 25, 2013 5:26 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
voula1980 έγραψε:Καλησπερα κκοριτσάκια μου, απο που να αρχισω..
Ματινα περαστικα..
Βαρβαρα, Γεωργια, Στεφυ, περαστικα για τα ζουζουνια σας, σας καταλαβαινω απόλυτα, τα εζησα το προηγουμενο σουκου..
Στεφυ μου, τα ιδια περασαμε χτες, μονο που εμας ηταν πραγμστικο γεγονός, ενω περασαμε ενα τελειο Σαββατοβραδο, βγηκαμε με τον αντρουλη μου για φαγητακι με ζωντανη μουσικουλα..
Την Κυριακη το πρωι μεεχρι το απογευμα σε παιδικο παρτυ, κι μετα περναμε απο τους γονεις μου, κι εκει μαθαινω οτι εκλεψαν το αυτοκινητο του πατερα μου, μερα μεσημερι, δεν πηρε κανενας χαμπαρι υιποτα...
Σρεναχωρηθηκε ποκυ ο πατερουλης μου κι εμρις φυσικα..

Αν ειναι δυνατον !!!!! Τι να πω ρε γμτ... Να μην στεναχωρηθει ο ανθρωπος? Λογικο ειναι...Απο αστυνομια τι σας ειπαν?

519ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 25, 2013 5:35 am

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι να πει η αστυνομία, το μονο που του ειπε το πιο πιθανο να ειναι αυτη τη στιγμη Αλβανια για να πουληθει, δυσκολο να το ξαναβρει, ειχε κι ολα τα εγγραφα του, ταυτοτητα, διπλωμα,, αστα βραστα..

Απο την συγχυση μου , ξεχασα να σου πω συγχαρητηρια για το σπίτι..

520ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 25, 2013 5:37 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
voula1980 έγραψε:Τι να πει η αστυνομία, το μονο που του ειπε το πιο πιθανο να ειναι αυτη τη στιγμη Αλβανια για να πουληθει, δυσκολο να το ξαναβρει, ειχε κι ολα τα εγγραφα του, ταυτοτητα, διπλωμα,, αστα βραστα..

Απο την συγχυση μου , ξεχασα να σου πω συγχαρητηρια για το σπίτι..
Να σαι καλα κοριτσακι μου... Τι να πω... Ειναι να μην σου τυχει! Πως να μην εισαι συγχισμενη δεν ειναι και λιγο πραγμα!

521ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 25, 2013 6:43 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βούλα μου τι παθατε κι εσείς! Τώρα τελευταία πολλά γίνονται με αμαξια! Και του θείου μου στην αθήνα κλεψανε πριν λίγο καιρό. Το βρήκε όμως καπου παρατημενο,τα χαν σπάσει και τα χαν πάρει όλα!

522ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 25, 2013 8:07 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrisili έγραψε:
grammatiki έγραψε:
τι μου κάνετε?
εγω μια χαρά..

ε αυτο δεν κατάλαβα κοριτσάκι μου.. το 71,92,95 δηλαδή πόσο πρέπει να είναι πχ το όριο.
αλλα μια χαρά...
εσένα το μπεμπάκι σου τι κάνει? χτυπάει χτυπάει?

μια χαρουλα ειναι φορες που με ποναει κιολας γιατι κανει μαλλον

523ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 25, 2013 8:44 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εχω να σας πω ότι απ τις 8 το πρωί δεν εχω γυρίσει ακόμα σπίτι,την τύχη μου μέσα!!! Έχει αρχίσει η ψιχαλα κι ως κλασικοί θεσσαλονικείς γίνεται χαμός από κίνηση.. Και μουντιλα και κίνηση και λεωφορεία και πονακια!! Πόσο ν αντέξω?? :-(

524ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 25, 2013 10:24 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despinaki_86 έγραψε:Εχω να σας πω ότι απ τις 8 το πρωί δεν εχω γυρίσει ακόμα σπίτι,την τύχη μου μέσα!!! Έχει αρχίσει η ψιχαλα κι ως κλασικοί θεσσαλονικείς γίνεται χαμός από κίνηση.. Και μουντιλα και κίνηση και λεωφορεία και πονακια!! Πόσο ν αντέξω?? :-(

και στην αθηνα ετσι ειναι δεσποινακι.με τη πρωτη σταγονα σταματανε τα παντα.

πριν απο λιγο μου ηρθαν και εμενα τα δειγματα απο την frezyderm.5 δειγματακια πρεπει να ηταν αν ειδα καλα.

525ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 - Σελίδα 21 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #6 Δευ Φεβ 25, 2013 10:35 am

Nancy82

Nancy82
Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Σήμερα όλη μέρα με κάτι χαζοδουλειές από δω κι από εκεί δεν κατάφερα να γράψω! Πως είστε;
Περαστικά στα παιδάκια σας και γρήγορα να γίνουν καλά να ηρεμήσουν πρώτα από όλα εκείνα και μετά κι εσείς! Τόσο μικρά και ταλαιπωρούνται με πυρετό τα καημενούλικα!
Χρύσα μια χαρά είναι τα αποτελέσματά σου! Η καμπύλη τέλεια!
Βούλα τι ήταν αυτό που έπαθε ο πατέρας σου; Πωπω...έχει παραγίνει το κακό σε αυτή την πόλη! Τι να πω; Και μέρα μεσημέρι ε; Έχουν αποθρασυνθεί εντελώς!
Σήμερα παραλάβαμε το καρότσι μας! Κορίτσια είναι τέλειο! Το ανοίξαμε, το στήσαμε και το χαζεύαμε με τις ώρες με τον άντρα μου! Σιγά σιγά τα πράγματα της μπέμπας μαζεύονται!
Και τώρα το απόγευμα είχαμε γιατρό! Είμαι 29w+6d, η μπεμπούλα έφτασε το 1,5 κιλό, είναι πάρα πολύ καλά, ο γιατρός ήταν ευχαριστημένος και εγώ είμαι στα συν 9 κιλά! Ο ντόκτορ δεν φώναξε καθόλου και δεν είπε τίποτα! Μόνο να προσέχω τους επόμενους δύο μήνες γιατί πρέπει να πάρω τοπ άλλα 6 κιλά! Δύο η μπέμπα, γιατί την υπολογίζει να γεννηθεί γύρω στα 3,5 κιλά και 4 εγώ! Τι ωραία που ξεκίνησε η βδομάδα! Ξανά ραντεβού σε ένα μήνα και μου είπε ότι θα κάνουμε και πρόβα τοκετού!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις