676 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #105 Πεμ Φεβ 21, 2013 2:42 am
asteraki1989
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γιαννα τι εγινε με την ελλη?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
χαχαχαχα απο τωρα????δεν ξερω να σου πω ας μιλησουν οι μαμαδεςαφρουλα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ? ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΠΟΝΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΠΙΕΣΑ ΛΙΓΟ ΤΗ ΘΗΛΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΑΝΟ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΠΡΟ-ΚΙΤΡΙΝΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ ΜΑΛΛΟΝ! Ε?
αφρουλα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ? ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΠΟΝΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΠΙΕΣΑ ΛΙΓΟ ΤΗ ΘΗΛΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΑΝΟ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΠΡΟ-ΚΙΤΡΙΝΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ ΜΑΛΛΟΝ! Ε?
χαχαχαχα λογικα για να ειδες μπορει να ειναι το πρωτογαλααφρουλα έγραψε:ΚΑΛΕ ΝΑΙ!!! ΤΩΡΑ ΔΙΒΑΖΩ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 20Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ...
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΕ ΝΑΙ!!! ΤΩΡΑ ΔΙΒΑΖΩ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 20Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ...
Αληθεια?αμαν ρε γαμωτο,ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΑΡΗ ΑΦΡΟΥΛΑ !!!!
ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!!ΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΣΟΥ!!
ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ Κ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΑΡΗ ΑΦΡΟΥΛΑ !!!!
ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!!ΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΣΟΥ!!
ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ Κ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ
αφρουλα έγραψε:ΣΟΡΡΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΕΛ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗ 16Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
asteraki1989 έγραψε:κοριτσαρες μου σας αφηνω θα τα πουμε το απογευμα φιλια
asteraki1989 έγραψε:κοριτσαρες μου σας αφηνω θα τα πουμε το απογευμα φιλια
poppaki έγραψε:Ξαναρθα!!!
poppaki έγραψε:asteraki1989 έγραψε:κοριτσαρες μου σας αφηνω θα τα πουμε το απογευμα φιλια
Γεια σου Βασιλικουλα, καλο απογευμα!!!
asteraki1989 έγραψε:δεν υποσχομαι ν θα κρατηθω
Σοφία83 έγραψε:asteraki1989 έγραψε:δεν υποσχομαι ν θα κρατηθω
Θα σε κυνηγήσωωωωωω!!!!!Κι είπα σήμερα δε θα σε μαλώσω!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #105
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης