901 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #105 Παρ Φεβ 22, 2013 1:51 am
xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!ΒΑΣΙΛΙΚΗ :congrat s: ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ! !!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΥΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙxrysaki! έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!ΒΑΣΙΛΙΚΗ :congrat s: ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ! !!!!!
Σοφία83 έγραψε:Καλημέρα Χρυσάκι !!
Αναστασία μου γλυκιά !!!Είμαστε η ομάδα του Σεπτεμβρίου όντως, πάμε γερά κορίτσιααααα !!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ ΑΦΡΟΥΛΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ?αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!
poppaki έγραψε:Καλε τωρα κοιταω την λιστα μας. Με την Ελλη τι εγινε γιατι εχω χασει επεισοδια;;;;;
karamelitsa22 έγραψε:αντε τα κοριτσια του σεπτεμβριου να φευγουν σιγα, σιγα!!!Πελαργε πολυ το καθυστερεις!!χαχαχαχ
σοφακι εγω δεν περιμενω στις 26.01.!
AnastasiaMM έγραψε:poppaki έγραψε:Καλε τωρα κοιταω την λιστα μας. Με την Ελλη τι εγινε γιατι εχω χασει επεισοδια;;;;;
Έκανε τεστάκι και δυστυχώς ήταν αρνητικό απο ότι μας είπε η Γιάννα!
karamelitsa22 έγραψε:ναι κοντευω, αλλα δεν εχω συμπτωματα!μονο τα κλασσικα της αλεκας!!!
Η ελλη εκανε τεστ, αλλα βγηκε αρνητικο γιατι ηταν πολυ νωρις!!Αργησε να κανει ωορηξια οποτε περιμενουμε να μαθουμε τα ευχαριστα τις επομενες μερες οταν ξανακανει τεστακι!
asteraki1989 έγραψε:καλημεραααααααααααα στην τρελοπαρεα μου λοιπον αλεξανδρα και αναστασια μου εχθες που εξαφανιστηκα αλλα ηρθε ο πεθερος μου και με επνιξε στη κουβεντα και μετα ηρθε η κουμπαρα μου και φυγαμε...Alexandra23 έγραψε:καληνυχτα αναστασια μου!!!πολλα φιλακια
τωρα με τα δικα μου εκανα το τεστ σημερα και ναιιιιιιιιιιιιιιιι ειναι θετικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
πηγα για χοριακη 11 ωρα θα ξερω ελπιζω να παθω καμια νιλα
karamelitsa22 έγραψε:ναι κοντευω, αλλα δεν εχω συμπτωματα!μονο τα κλασσικα της αλεκας!!!
Η ελλη εκανε τεστ, αλλα βγηκε αρνητικο γιατι ηταν πολυ νωρις!!Αργησε να κανει ωορηξια οποτε περιμενουμε να μαθουμε τα ευχαριστα τις επομενες μερες οταν ξανακανει τεστακι!
Σοφία83 έγραψε:karamelitsa22 έγραψε:ναι κοντευω, αλλα δεν εχω συμπτωματα!μονο τα κλασσικα της αλεκας!!!
Δηλαδή δεν της έχει έρθει ακόμα η παλιοαλέκα;;;!Τέλεια, μακάρι να χουμε κι άλλα ευχάριστα!!!!!!!!
xrysaki! έγραψε:ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΒΡΕ!!!!ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΗ ΦΑΚΟΥΛΑ ΤΟΥ!!Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΣΟΥ;
karamelitsa22 έγραψε:Σοφία83 έγραψε:karamelitsa22 έγραψε:ναι κοντευω, αλλα δεν εχω συμπτωματα!μονο τα κλασσικα της αλεκας!!!
Δηλαδή δεν της έχει έρθει ακόμα η παλιοαλέκα;;;!Τέλεια, μακάρι να χουμε κι άλλα ευχάριστα!!!!!!!!
Ναι, ναι δεν της εχει ερθει!!Μακαρι να ειναι εγκυος!Το αξιζει η ελλουκο μας!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #105
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης