Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
642 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 642 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26Απογοήτευση... - Σελίδα 2 Empty Απ: Απογοήτευση... Τρι Φεβ 19, 2013 4:42 am

Anastazia2801

Anastazia2801
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vetaki..! έγραψε:εγω παλι δεν σκεφτηκα ποτε να φυγω!!!!απλα οταν θελω να γελσαω σπαω την πλακα μου!!καπως ετσι το εδα κ χθες!!!!!!!

Εξαλου λενε οτι δεν μπορεις να αποφυγεις απολαυσε το Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Anastazia2801 στις Τρι Φεβ 19, 2013 4:42 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : λαθος γραμμα)

27Απογοήτευση... - Σελίδα 2 Empty Απ: Απογοήτευση... Τρι Φεβ 19, 2013 4:44 am

vetaki..!

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
α,γεια σου!!!!!! Laughing Laughing Laughing

σιγουρα με πειραξε το γεγονος οτι μπηκε στο θεμα της στελλας κ το εκανε μπαχαλο απο κει κ περα αν ανοιξει ενα θεμα κ τον κραζω δεν με ενοχλει!!!!

28Απογοήτευση... - Σελίδα 2 Empty Απ: Απογοήτευση... Τρι Φεβ 19, 2013 4:50 am

Anastazia2801

Anastazia2801
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ε!ναι!τι να πεις......

αγνωσται αι βουλαι του ηλιθιου!!

29Απογοήτευση... - Σελίδα 2 Empty Απ: Απογοήτευση... Τρι Φεβ 19, 2013 4:52 am

????????

Επισκέπτης
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ηδη λειπουν ατομα που πριν λιγο καιρο ηταν πολυ σημαντικα εδω μεσα..... και οτι εκτος δημοσιευσεων ολες οι κοπελες που μιλαμε ειναι απογοητευμενες.....αν δε θελουν να το πουν δημοσιως δεν ειναι δικη μου δουλεια.....εγω αυτο το φορουμ το ποναω, ειναι το παρεακι μου και εχω κανει και πολυ καλες φιλες.......

30Απογοήτευση... - Σελίδα 2 Empty Απ: Απογοήτευση... Τρι Φεβ 19, 2013 5:21 am

ΕΦΑΚΙ

ΕΦΑΚΙ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι εγινε βρε κοριτσια?Δεν μπορεσα να μπω απο χθεs γιατι εχω αυτο το προβλημα στο facebook που γραφω σε αλλο post και δεν ξερω τι εγινε?Απ'οτι καταλαβα μαs εκανε μπαχαλο το trollaki?

31Απογοήτευση... - Σελίδα 2 Empty Απ: Απογοήτευση... Τρι Φεβ 19, 2013 5:23 am

dimitrarodos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΟΜΑΙ!ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ!ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ"ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ".ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑ,ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΗ ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΜΕ ΞΕΡΑΤΕ Απογοήτευση... - Σελίδα 2 417472 Απογοήτευση... - Σελίδα 2 417472 Απογοήτευση... - Σελίδα 2 417472 Απογοήτευση... - Σελίδα 2 417472 Απογοήτευση... - Σελίδα 2 417472 Απογοήτευση... - Σελίδα 2 417472 Απογοήτευση... - Σελίδα 2 417472

32Απογοήτευση... - Σελίδα 2 Empty Απ: Απογοήτευση... Τρι Φεβ 19, 2013 5:33 am

????????

Επισκέπτης
Ρε κορίτσια ας μην το παίρνουμε τόσο σοβαρά, αν θέλι να γελάσει μαζί μας μία, εμείς θα γελάσουμε δέκα.
θέλει να ανοίγει θέματα, και να μας δουλεύει, ας τον δουλέψουμε και εμείς. Αν και είχα καιρό να μπω, απο χθες όμως γέλασα απίστευτα με αυτά που έγραφε και απαντούσατε, μέχρι να κλείσει βέβαια.
Και καλά έκανε η Βίβιαν και το έκλεισε, απλά πιστεύω ότι θα ξανα ανοίξει άλλο θέμα, ίσως με το ίδιο όνομα, ίσως με άλλο... κάνει μπαμ όμως,με όποιο όνομα και να είναι.
Very Happy Very Happy Very Happy

33Απογοήτευση... - Σελίδα 2 Empty Απ: Απογοήτευση... Τρι Φεβ 19, 2013 5:41 am

MamaTheodora

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Vivian έγραψε:Κατέβηκε το θέμα καλές μου αλλα δεν μπαίνουμε όλοι την ιδια ώρα! Μην λέμε πάλι τα ίδια και τα ίδια! Όσες έφυγαν καλός έφυγαν όσες ετοιμάζονται να φύγουν καλός να φύγουν τόσο καιρο που ολα δουλεύουν ρολόι και έχουν διαγραφεί θέματα και τρολ πριν κάν τα πάρετε χαμπάρι δεν βλέπω να μίλησε καμμια!

Απλως θελουμε να βοηθησουμε γιατι μας ενδιαφερει και αγαπαμε το φορουμ!!
Πειτε μας εσεις πως μπορουμε να βοηθησουμε!!

Αφου διαγραφετε τα θεματα και τα τρολ πριν το παρουμε χαμπαρι, πως να σας πουμε Μπραβο;;;
Δεν ειναι αυτο το ζητουμενο νομιζω.....

34Απογοήτευση... - Σελίδα 2 Empty Απ: Απογοήτευση... Τρι Φεβ 19, 2013 6:21 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν απανταμε εστω και χιουμοριστικα αυτο δεν θα σταματησει ποτε...

αν γουσταρετε τη φαση συνεχιστε αν οχι απλα μην απαντατε! θα το λεω μεχρι να μαλλιασει το χερι μου Razz

οσο για το φευγει η μενει κοσμος, αυτοι που γουσταρουν πραγματικα θα μεινουν!

οι διαχειριστες δεν ειναι θεοι το φορουμ εχει χιλιαδες μελη και οι διαχειριστες εχουν και οικογενεια...

35Απογοήτευση... - Σελίδα 2 Empty Απ: Απογοήτευση... Τρι Φεβ 19, 2013 6:35 am

skouikaki

skouikaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αν και νομιζω για ποιο θεμα μιλατε...ομολογω πως ενω το διαβασα δεν εδωσα καμια σημασια...εχω επιλεκτικη μνημη και οραση.......μενω σε χωριο και αυτο το φορουμ ειναι για μενα παρεα...μοιραζομαι σκεψεις...αποψεις και γτ οχι να κανω και νεες φιλιες...οποτε δεν με ενδιαφερει τι γραφει ο καθενας αν και η αληθεια ειναι οτι απο καποια σχολια γελαω περισσοτερο παρα απο το ιδιο το θεμα...θεωρω οτι εδω μεσα υπαρχουν ατομα πολυ πιο εξυπνα απο μενα και απο αυτα τα ατομα αντλω ιδεες....οι υπολοιποι μου ειναι αδιαφοροι..δε σκεφτηκα να φυγω και ουτε προκειται οταν ο ελευθερος μου χρονος ειναι τοσο δημιουργικος και τοσο χαλαρωτικος....σας ευχαριστω πολυ!!!!!!

36Απογοήτευση... - Σελίδα 2 Empty Απ: Απογοήτευση... Τρι Φεβ 19, 2013 6:46 am

????????

Επισκέπτης
skouikaki έγραψε:αν και νομιζω για ποιο θεμα μιλατε...ομολογω πως ενω το διαβασα δεν εδωσα καμια σημασια...εχω επιλεκτικη μνημη και οραση.......μενω σε χωριο και αυτο το φορουμ ειναι για μενα παρεα...μοιραζομαι σκεψεις...αποψεις και γτ οχι να κανω και νεες φιλιες...οποτε δεν με ενδιαφερει τι γραφει ο καθενας αν και η αληθεια ειναι οτι απο καποια σχολια γελαω περισσοτερο παρα απο το ιδιο το θεμα...θεωρω οτι εδω μεσα υπαρχουν ατομα πολυ πιο εξυπνα απο μενα και απο αυτα τα ατομα αντλω ιδεες....οι υπολοιποι μου ειναι αδιαφοροι..δε σκεφτηκα να φυγω και ουτε προκειται οταν ο ελευθερος μου χρονος ειναι τοσο δημιουργικος και τοσο χαλαρωτικος....σας ευχαριστω πολυ!!!!!!

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΑΣ... Very Happy Very Happy Very Happy ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ Κ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΙΣΧΥΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Κ Η ΜΑΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ!! Embarassed Embarassed

37Απογοήτευση... - Σελίδα 2 Empty Απ: Απογοήτευση... Τρι Φεβ 19, 2013 6:55 am

skouikaki

skouikaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
katnik75 έγραψε:
skouikaki έγραψε:αν και νομιζω για ποιο θεμα μιλατε...ομολογω πως ενω το διαβασα δεν εδωσα καμια σημασια...εχω επιλεκτικη μνημη και οραση.......μενω σε χωριο και αυτο το φορουμ ειναι για μενα παρεα...μοιραζομαι σκεψεις...αποψεις και γτ οχι να κανω και νεες φιλιες...οποτε δεν με ενδιαφερει τι γραφει ο καθενας αν και η αληθεια ειναι οτι απο καποια σχολια γελαω περισσοτερο παρα απο το ιδιο το θεμα...θεωρω οτι εδω μεσα υπαρχουν ατομα πολυ πιο εξυπνα απο μενα και απο αυτα τα ατομα αντλω ιδεες....οι υπολοιποι μου ειναι αδιαφοροι..δε σκεφτηκα να φυγω και ουτε προκειται οταν ο ελευθερος μου χρονος ειναι τοσο δημιουργικος και τοσο χαλαρωτικος....σας ευχαριστω πολυ!!!!!!

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΑΣ... Very Happy Very Happy Very Happy ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ Κ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΙΣΧΥΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Κ Η ΜΑΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ!! Embarassed Embarassed

ευχαριστω...ειναι η κορακλα μου.... και συ να χαιρεσαι το μικρο σου η τα μικρα σου...συμφωνω και γω παντως γιαυτο παρολο που διαβασα δεν ασχοληθηκα απλα και μονο για να μη το συνεχισω εγω...

38Απογοήτευση... - Σελίδα 2 Empty Απ: Απογοήτευση... Τρι Φεβ 19, 2013 7:26 am

mama_tou_Thanasi

mama_tou_Thanasi
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ας μου επιτραπεί κι εμένα να πάρω θέση μιας και είμαι μέλος του φόρουμ, έστω και αθόρυβα. Εχω διαβάσει πολλά θέματα τα οποία έγιναν μπάχαλο εξαιτίας κάποιου/ων (ξέρω γω... μπορεί να μην είναι πάντα το ίδιο άτομο...) και αυτό που βλέπω είναι οτί όσο ασχολούμαστε άλλο τόσο "καμαρώνει" το τρολάκι μας, με αποκορύφωμα το χθεσινό. Διερωτώμαι, μήπως φταίμε κι εμείς που απαντάμε; Αν κάποιος μας πετάξει το μπαλάκι δεν είναι απαραίτητο οτι πρέπει να το πιάσουμε κιόλας. Αλλά μήπως κατά βάθος μας αρέσει αυτό που γίνεται; Δεν υπάρχουν άτομα που περιμένουν πώς και πώς να μπουν στο φορουμ και να μάθουν "τις τελευταίες εξελίξεις" όσο αφορά το "φιλαράκι μας"; Μεταξύ αυτών κι εγώ, ας μη γελιόμαστε. Απλά προτιμώ να διαβάζω σιωπηλά και να συμμετέχω ενεργά μόνο σε θέματα που με αφορούν. Ας μη ξεχνάμε για ποιό λόγο δημιουργήθηκε το φόρουμ. Τέτοιου είδους άτομα, δυστυχώς υπάρχουν παντού. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τα αγνοήσουμε. Μόνο τότε θα εξαφανιστούν καθώς δε θα έχουν λόγο ύπαρξης. Η τροφή τους είναι η σημασία που τους δίνουμε. Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα αλλά από καιρό θέλω να τα γράψω όλα αυτά. Και μιας και δε γράφω συχνά ας μου το συγχωρέσετε.
Σας φιλώ μανουλίτσες.

39Απογοήτευση... - Σελίδα 2 Empty Απ: Απογοήτευση... Τρι Φεβ 19, 2013 7:29 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama_tou_Thanasi έγραψε:Ας μου επιτραπεί κι εμένα να πάρω θέση μιας και είμαι μέλος του φόρουμ, έστω και αθόρυβα. Εχω διαβάσει πολλά θέματα τα οποία έγιναν μπάχαλο εξαιτίας κάποιου/ων (ξέρω γω... μπορεί να μην είναι πάντα το ίδιο άτομο...) και αυτό που βλέπω είναι οτί όσο ασχολούμαστε άλλο τόσο "καμαρώνει" το τρολάκι μας, με αποκορύφωμα το χθεσινό. Διερωτώμαι, μήπως φταίμε κι εμείς που απαντάμε; Αν κάποιος μας πετάξει το μπαλάκι δεν είναι απαραίτητο οτι πρέπει να το πιάσουμε κιόλας. Αλλά μήπως κατά βάθος μας αρέσει αυτό που γίνεται; Δεν υπάρχουν άτομα που περιμένουν πώς και πώς να μπουν στο φορουμ και να μάθουν "τις τελευταίες εξελίξεις" όσο αφορά το "φιλαράκι μας"; Μεταξύ αυτών κι εγώ, ας μη γελιόμαστε. Απλά προτιμώ να διαβάζω σιωπηλά και να συμμετέχω ενεργά μόνο σε θέματα που με αφορούν. Ας μη ξεχνάμε για ποιό λόγο δημιουργήθηκε το φόρουμ. Τέτοιου είδους άτομα, δυστυχώς υπάρχουν παντού. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τα αγνοήσουμε. Μόνο τότε θα εξαφανιστούν καθώς δε θα έχουν λόγο ύπαρξης. Η τροφή τους είναι η σημασία που τους δίνουμε. Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα αλλά από καιρό θέλω να τα γράψω όλα αυτά. Και μιας και δε γράφω συχνά ας μου το συγχωρέσετε.
Σας φιλώ μανουλίτσες.

Respect

40Απογοήτευση... - Σελίδα 2 Empty Απ: Απογοήτευση... Τρι Φεβ 19, 2013 7:46 am

MagdalineK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mama katerina έγραψε:
mama_tou_Thanasi έγραψε:Ας μου επιτραπεί κι εμένα να πάρω θέση μιας και είμαι μέλος του φόρουμ, έστω και αθόρυβα. Εχω διαβάσει πολλά θέματα τα οποία έγιναν μπάχαλο εξαιτίας κάποιου/ων (ξέρω γω... μπορεί να μην είναι πάντα το ίδιο άτομο...) και αυτό που βλέπω είναι οτί όσο ασχολούμαστε άλλο τόσο "καμαρώνει" το τρολάκι μας, με αποκορύφωμα το χθεσινό. Διερωτώμαι, μήπως φταίμε κι εμείς που απαντάμε; Αν κάποιος μας πετάξει το μπαλάκι δεν είναι απαραίτητο οτι πρέπει να το πιάσουμε κιόλας. Αλλά μήπως κατά βάθος μας αρέσει αυτό που γίνεται; Δεν υπάρχουν άτομα που περιμένουν πώς και πώς να μπουν στο φορουμ και να μάθουν "τις τελευταίες εξελίξεις" όσο αφορά το "φιλαράκι μας"; Μεταξύ αυτών κι εγώ, ας μη γελιόμαστε. Απλά προτιμώ να διαβάζω σιωπηλά και να συμμετέχω ενεργά μόνο σε θέματα που με αφορούν. Ας μη ξεχνάμε για ποιό λόγο δημιουργήθηκε το φόρουμ. Τέτοιου είδους άτομα, δυστυχώς υπάρχουν παντού. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τα αγνοήσουμε. Μόνο τότε θα εξαφανιστούν καθώς δε θα έχουν λόγο ύπαρξης. Η τροφή τους είναι η σημασία που τους δίνουμε. Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα αλλά από καιρό θέλω να τα γράψω όλα αυτά. Και μιας και δε γράφω συχνά ας μου το συγχωρέσετε.
Σας φιλώ μανουλίτσες.

Respect

Sumfono tipota allo

41Απογοήτευση... - Σελίδα 2 Empty Απ: Απογοήτευση... Τρι Φεβ 19, 2013 8:03 am

????????

Επισκέπτης
Σας φιλώ μανουλίτσες.

εχεις δικιο κ επειδη ημουν κ εγω μερος του μπαχαλου χθες, υποσχομαι οτι δεν θα ασχοληθω αλλη φορα. Οσο ασχολουμαστε τοσο θα γραφει.Τουλαχιστον απο μεριας μας ψιλοκρατηθηκε ενα επιπεδο με την εννοια οτι δεν αρχισαμε τα βρισιδια Crying or Very sad Crying or Very sad

42Απογοήτευση... - Σελίδα 2 Empty Απ: Απογοήτευση... Τρι Φεβ 19, 2013 10:33 am

Anna - mana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
katnik75 έγραψε:
Σας φιλώ μανουλίτσες.

Πολύ πολύ σωστή...

Respect

εχεις δικιο κ επειδη ημουν κ εγω μερος του μπαχαλου χθες, υποσχομαι οτι δεν θα ασχοληθω αλλη φορα. Οσο ασχολουμαστε τοσο θα γραφει.Τουλαχιστον απο μεριας μας ψιλοκρατηθηκε ενα επιπεδο με την εννοια οτι δεν αρχισαμε τα βρισιδια Crying or Very sad Crying or Very sad

Και εσύ σωστή... και επειδή και εγώ δεν άντεξα χθες και έκανα τα σχολιάκια μου...

Απογοήτευση... - Σελίδα 2 667478

Θα προσπαθήσω να μην το "τροφοδοτήσω" ξανά.

43Απογοήτευση... - Σελίδα 2 Empty Απ: Απογοήτευση... Τρι Φεβ 19, 2013 10:40 am

Angiela

Angiela
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Angiela στις Τετ Απρ 10, 2013 1:42 pm, 1 φορά

44Απογοήτευση... - Σελίδα 2 Empty Απ: Απογοήτευση... Τρι Φεβ 19, 2013 10:53 am

μαμά Βασιλικής

μαμά Βασιλικής
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δεν έχω ιδέα για ποιό θέμα μιλάτε και δεν σας διάβασα όλες μπας και καταλάβω...κατάλαβα όμως για ποιο μέλος μιλάτε το οποιο δε βλέπω κανένα λόγο να ασχοληθώ εδώ και καιρό...νομίζω λοιπόν πως είναι στο χέρι μας το αν θα συνεχιστεί όλο αυτο και να με συγχωρείτε αλλα όταν κάποια απο εμάς που ξέρουμε για ποιο λόγο ήμαστε εδώ δίνει κάθε φορά συνέχεια σε αυτό....φταίει η ίδια και όχι ο κάθε πικραμένος.Το έχω ξαναπεί..η επαφή αυτη μας δίνει την δυνατότητα να πάρουμε μια ανάσα και ύστερα να γράψουμε αυτό που σκεφτόμαστε..δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατι να μην δε βρίσκει κάποιος την ψυχραιμία να προσπεράσει τέτοια περιστατικά!!!!!Φιλιά... Smile

45Απογοήτευση... - Σελίδα 2 Empty Απ: Απογοήτευση... Τρι Φεβ 19, 2013 10:56 am

Angiela

Angiela
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Angiela στις Τετ Απρ 10, 2013 1:42 pm, 1 φορά

46Απογοήτευση... - Σελίδα 2 Empty Απ: Απογοήτευση... Τρι Φεβ 19, 2013 1:41 pm

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Κατέβηκε το θέμα καλές μου αλλα δεν μπαίνουμε όλοι την ιδια ώρα! Μην λέμε πάλι τα ίδια και τα ίδια! Όσες έφυγαν καλός έφυγαν όσες ετοιμάζονται να φύγουν καλός να φύγουν τόσο καιρο που ολα δουλεύουν ρολόι και έχουν διαγραφεί θέματα και τρολ πριν κάν τα πάρετε χαμπάρι δεν βλέπω να μίλησε καμμια!

Καλώς φύγαμε;;;
ευχαριστούμε πολύ το ακούσαμε κι αυτό σε αυτό το φόρουμ..αυτό δεν έπρεπε να ειπωθεί από ΄διαχειρίστρια΄.Ειλικρινά λυπάμαι...

Θα ήθελα μόνο να σχολιάσω ότι ακόμα και η διαγραφή θεμάτων είναι επιλεκτική.

47Απογοήτευση... - Σελίδα 2 Empty Απ: Απογοήτευση... Τετ Φεβ 20, 2013 12:49 am

skouikaki

skouikaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια ειδικα σημερα γινεται χαμος...ηδη εχω δει σε καποια θεματα ατομα με εγγραφη σημερα και αμεση απαντηση και καπως ειρωνικη...ειδικα για ενα θεμα θα το διασταυρωσω και οταν γινει αυτο θα τα παρω ομως.....δεν μιλαω γενικα.,....δεν παιρνω θεση σε τετοια θεματα αλλα..........[b]να ενημερωσω τον τυπο η την τυπισσα που γραφει μ........ς και μειωνει και τα θεματα και εμας τις ιδιες οτι εχω ακρες να τον η την βρω γιαυτο ας προσεξει καλα....[/b]γτ δεν φημιζομαι πολυ για την υπομονη μου!!!!!!
αυτα ειχα να πω...

48Απογοήτευση... - Σελίδα 2 Empty Απ: Απογοήτευση... Τετ Φεβ 20, 2013 1:14 pm

elenisimo

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Αυτό που σκέφτομαι εγώ (και συγγνώμη για την "παρέμβαση", διαβάζω το φόρουμ αρκετά χρόνια αλλά μόλις πριν λίγο καιρό άρχισα να συμμετέχω) και δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί είναι το εξής: το φόρουμ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ με πάρα πολλά μέλη και ακόμα περισσότερες ενότητες. Για ποιο λόγο κάποιες από τις παλιές κοπέλες εδώ μέσα (που στη διάρκεια του χρόνου έχουν αποδείξει ότι στέκουν καλά βρε αδελφέ στα μυαλά τους) δεν μπαίνουν σε επιμέρους ενότητες ως moderetor? Σίγουρα άνα άτομο δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθει ακομα και αν δεν είχε άλλο τίποτα να κάνει, ακόμα και αν η δική του μέρα είχε 34 ώρες! Δεν ξέρω αν το είχατε δοκιμάσει και δεν δούλεψε, απλά επειδη βλέπω (ή τουλάχιστον νομίζω)ότι υπάρχουν άτομα που έχουν διάθεση να ασχοληθούν και λίγο παραπάνω αναρωτιέμαι γιατί κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ήδη. Rolling Eyes
ΥΣ δεν θεωρώ ότι ανακάλυψα την Αμερική, Very Happy είμαι απλά περίεργη να μάθω γιατί δεν γίνεται αυτό.

49Απογοήτευση... - Σελίδα 2 Empty Απ: Απογοήτευση... Τετ Φεβ 20, 2013 1:40 pm

dimitrarodos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
skouikaki έγραψε:κοριτσια ειδικα σημερα γινεται χαμος...ηδη εχω δει σε καποια θεματα ατομα με εγγραφη σημερα και αμεση απαντηση και καπως ειρωνικη...ειδικα για ενα θεμα θα το διασταυρωσω και οταν γινει αυτο θα τα παρω ομως.....δεν μιλαω γενικα.,....δεν παιρνω θεση σε τετοια θεματα αλλα..........[b]να ενημερωσω τον τυπο η την τυπισσα που γραφει μ........ς και μειωνει και τα θεματα και εμας τις ιδιες οτι εχω ακρες να τον η την βρω γιαυτο ας προσεξει καλα....[/b]γτ δεν φημιζομαι πολυ για την υπομονη μου!!!!!!
αυτα ειχα να πω...
ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΚΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ...ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝΕ ΠΑΛΙ"ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΑ"

50Απογοήτευση... - Σελίδα 2 Empty Απ: Απογοήτευση... Τετ Φεβ 20, 2013 2:06 pm

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βρε κοριτσάκια μου γιατί παμε πάλι να σφαχτουμε μεταξύ μας. εγώ είμαι μέλος από το 2010 αρκετά παλιά δηλ κ όμως τόσα χρόνια απαντάω όπου το θεωρώ απαραίτητο είμαστε μεγάλες γυναίκες κ έχουμε κρίση πιστεύω.
η διαχείριση έχει ξεκαθαρίσει την θέση της για αυτ το θέμα προσπαθεί να βάλει τάξη αλλά χρειάζεται κ την δίκη μας βοήθεια που είναι να τον αγνοούμε.
τώρα όσο για την κοπέλα που τσαντιστηκε με την βίβιαν δεν έπρεπε πριν από 10 μέρες κατηγορούσαμε την βίβιαν κ την ολίβια ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην χάσουν μελοι τώρα τις κατηγορούμε που της αφήνουν να φύγουν τις έχουμε τρελάνει λίγο κ αυτές αν είναι να καταλήξουν στο ψυχολόγο για ένα φόρουμ που το έφτιαξαν με τόση αγάπη τι να πω δεν ξέρω αν αξίζει.
συγνώμη για το σεντόνι κ πραγματικά ελπίζω να μην έθιξα καμία ότι είχα να πω το είπα με πολύ καλή διάθεση.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις