26 Απ: περιεργη εμπειρια το βραδυ.σας εχει τυχει? Πεμ Φεβ 21, 2013 2:24 pm
dimitrarodos
Πανταχού παρούσα!
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΕΜ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩΩΩΩ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Lemonaki1 έγραψε:Εμένα η ξαδέρφη μου σηκωνόταν τα βράδυα στον ύπνο της έκανε μια γύρα στη γειτονιά και ξαναπήγαινε σπίτι κ την έπεφτε πάλι στο κρεβάτι κ την άλλη μέρα δε θυμόταν τίποτα..άλλη ιστορία βέβαια
Mamma Tomato έγραψε:Το άγχος και η αϋπνία δε βοηθάνε, θυμάμαι ένα βράδυ πετάχτηκα και νόμιζα ότι μου είχε φυγει το μωό από την αγκαλιά κα είχε γλυστρίσει προς τα πόδια του κρεβατιού, σηκώθηκα κι έψαχνα κάτω από τα σκεπάσματα, ξύπνησα και τον Ντομάτο, ο οποίος μου έδειξε το ντοματίνι που κοιμόταν ήσυχο στην κούνια του δίπλα μας, όπως κάθε βράδυ.
LindakiS έγραψε:Δαιμονια! Κανε ενα ΑΓΙΑΣΜΟ!! Σορυ που το λεω ετσι ωμα...και καποιες μπορει να γελασουν αλλα ετσι ειναι!! Επειδη δε τα νιωθουμε παντα διπλα μας νομιζετε οτι δεν υπαρχουν;;; Οποιος πιστευει στο Θεο πιστευει και στο Διαβολο (οτι υπαρχει!) . Λοιπον, κανε αγιασμο αν εχεις καιρο να κανεις πες και τη προσευχη σου και θα φυγουν! Ακομα και στο wikipedia που σου ανεβασε η κοπελα,....δεν ειναι τυχαιες οι εικονες που δειχνουν! Κι αυτο ειναι παγκοσμιο σαιτ! !! Συμβαινει αυτο ακριβως που δειχνει η εικονα! Δεν ξερω ποσες το παθαινουν και με τι συχνοτητα, δεν το εχω παθει ΠΟΤΕ, αλλα ειναι αυτο ακιρβως που σου ειπα.. Ουτε Μώρα...ουτε σκατωρα..αυτα τα λενα για να σκεδασουν το φαινομενο...δες τα λεω για να τρομαξεις αλλα για να παρεις σοβαρα την προστασια σου, τη δικη σου και της οικογενειας σου!
Mamma Tomato έγραψε:Τι της λέτε ρε παιδιά της κοπέλας νυχτιάτικα, είστε καλά; Ε ναι, και η επιστήμη δεν χρειάζεται να πιστέψει σε τίποτα, η επιστήμη κάνει έρευνα και θέλει αποδείξεις. Αυτό είναι το νόημά της. Να υποθέσω ότι κατά τη γνώμη σας και την επιληψία, την υπνοβασία και τις κρίσεις πανικού τις προκαλούν δαιμόνια; Ό,τι δεν καταλαβαίνουμε δηλαδή είναι μάγια ή του όξαποδώ;
Κορίτσι μου, αν πιστεύεις, κάνε έναν αγιασμό, δεν αμφιβάλλω ότι θα σε βοηθησει ψυχολογικά.
Loukia M. έγραψε:Mamma Tomato έγραψε:Τι της λέτε ρε παιδιά της κοπέλας νυχτιάτικα, είστε καλά; Ε ναι, και η επιστήμη δεν χρειάζεται να πιστέψει σε τίποτα, η επιστήμη κάνει έρευνα και θέλει αποδείξεις. Αυτό είναι το νόημά της. Να υποθέσω ότι κατά τη γνώμη σας και την επιληψία, την υπνοβασία και τις κρίσεις πανικού τις προκαλούν δαιμόνια; Ό,τι δεν καταλαβαίνουμε δηλαδή είναι μάγια ή του όξαποδώ;
Κορίτσι μου, αν πιστεύεις, κάνε έναν αγιασμό, δεν αμφιβάλλω ότι θα σε βοηθησει ψυχολογικά.
Μα εγω δεν ειπα οτι εχει αλλο νοημα η επιστημη! η επιστημη δεν πιστευει στους δαιμονες πιστευει στην διαταραχη υπνου οπως ψιλοδιαβασα ! Ενω η εκκλησια εχει αλλη γνωμη και για αυτο της ειπαμε για τον αγιασμο! Δεν ειπα προσωπικα ναι σιγουρα αυτο ειναι ... Τελος παντων ! Δεν μου εχει τυχει ποτε για να το ψαξω , την γνωμη μ ειπα !
Loukia M. έγραψε:Mamma Tomato έγραψε:Τι της λέτε ρε παιδιά της κοπέλας νυχτιάτικα, είστε καλά; Ε ναι, και η επιστήμη δεν χρειάζεται να πιστέψει σε τίποτα, η επιστήμη κάνει έρευνα και θέλει αποδείξεις. Αυτό είναι το νόημά της. Να υποθέσω ότι κατά τη γνώμη σας και την επιληψία, την υπνοβασία και τις κρίσεις πανικού τις προκαλούν δαιμόνια; Ό,τι δεν καταλαβαίνουμε δηλαδή είναι μάγια ή του όξαποδώ;
Μα εγω δεν ειπα οτι εχει αλλο νοημα η επιστημη! η επιστημη δεν πιστευει στους δαιμονες πιστευει στην διαταραχη υπνου οπως ψιλοδιαβασα ! Ενω η εκκλησια εχει αλλη γνωμη και για αυτο της ειπαμε για τον αγιασμο! Δεν ειπα προσωπικα ναι σιγουρα αυτο ειναι ... Τελος παντων ! Δεν μου εχει τυχει ποτε για να το ψαξω , την γνωμη μ ειπα !
Mamma Tomato έγραψε:Loukia M. έγραψε:Mamma Tomato έγραψε:Τι της λέτε ρε παιδιά της κοπέλας νυχτιάτικα, είστε καλά; Ε ναι, και η επιστήμη δεν χρειάζεται να πιστέψει σε τίποτα, η επιστήμη κάνει έρευνα και θέλει αποδείξεις. Αυτό είναι το νόημά της. Να υποθέσω ότι κατά τη γνώμη σας και την επιληψία, την υπνοβασία και τις κρίσεις πανικού τις προκαλούν δαιμόνια; Ό,τι δεν καταλαβαίνουμε δηλαδή είναι μάγια ή του όξαποδώ;
Σόρρυ, απλά το θέμα διαταραχές ύπνου / επιληπτικές κρίσεις με πονάει ιδιαίτερα καθώς έχω στενό μου συγγενικό πρόσωπο που τις παθαίνει. Το να κάθεστε να λέτε ότι τα προκαλούν δαιμόνια είναι ανεύθυνο και διαιωνίζει την προκατάληψη απέναντι στους πάσχοντες!
Πάλι σε κλωτσάει η μπέμπα; Κι ο δικός μου έτσι ήταν, μετά τα μεσάνυχτα
Τι ν πω συγνωμη κιολας ... Δεν ηθελα να θιξω καποιον η να νιωσει καποια κοπελα ασχημα ...
Ναι ναι , στο πα παρτυ εχουμε καθε βραδυ...
Loukia M. έγραψε:Mamma Tomato έγραψε:Loukia M. έγραψε:Mamma Tomato έγραψε:Τι της λέτε ρε παιδιά της κοπέλας νυχτιάτικα, είστε καλά; Ε ναι, και η επιστήμη δεν χρειάζεται να πιστέψει σε τίποτα, η επιστήμη κάνει έρευνα και θέλει αποδείξεις. Αυτό είναι το νόημά της. Να υποθέσω ότι κατά τη γνώμη σας και την επιληψία, την υπνοβασία και τις κρίσεις πανικού τις προκαλούν δαιμόνια; Ό,τι δεν καταλαβαίνουμε δηλαδή είναι μάγια ή του όξαποδώ;
Σόρρυ, απλά το θέμα διαταραχές ύπνου / επιληπτικές κρίσεις με πονάει ιδιαίτερα καθώς έχω στενό μου συγγενικό πρόσωπο που τις παθαίνει. Το να κάθεστε να λέτε ότι τα προκαλούν δαιμόνια είναι ανεύθυνο και διαιωνίζει την προκατάληψη απέναντι στους πάσχοντες!
Πάλι σε κλωτσάει η μπέμπα; Κι ο δικός μου έτσι ήταν, μετά τα μεσάνυχτα
Τι ν πω συγνωμη κιολας ... Δεν ηθελα να θιξω καποιον η να νιωσει καποια κοπελα ασχημα ...
Ναι ναι , στο πα παρτυ εχουμε καθε βραδυ...
Χαίρομαι που καταλαβαίνεις, κι εγώ δεν ήθελα να στεναχωρήσω μια εγγυούλα, συγνώμη.
Εγώ αγχωνόμουν με τα μεταμεσονύκτια πάρτυ του μικρού, νόμιζα ότι θα βγει και θα μας ξενυχτάει αλλά τελικά το έκοψε νωρις νωρίς. Πλάκα πλάκα, απόλαυσέ το τώρα, μετά θα σου λείψει.
Mamma Tomato έγραψε:http://www.mpes.uoa.gr/faq/64
Από το σάιτ του πανεπιστημίου Αθηνών:
Κάποιες φορές νιώθω να παραλύω στο στάδιο μεταξύ ύπνου-ξύπνιου.
Πράγματι υπάρχει μια κατάσταση που ονομάζεται παράλυση ύπνου και η οποία χαρακτηρίζεται από την αδυναμία του ατόμου να κινηθεί στο μεταβατικό στάδιο ύπνου-ξύπνιου. Περίπου 40-50% των ατόμων χωρίς προβλήματα ύπνου αναφέρουν ότι κάποια στιγμή στη ζωή τους είχαν τουλάχιστον ένα τέτοιο επεισόδιο. Υπάρχει περίπτωση το φαινόμενο αυτό να συνοδεύεται και από σχετικές με τον ύπνο παραισθήσεις και έτσι να δημιουργείται μια αρκετά τρομακτική εμπειρία του να βλέπει ή να ακούει κανείς ασυνήθιστα πράγματα και να μην μπορεί να κινηθεί. Συνήθως, η εμπειρία αυτή διαρκεί από λίγα δευτερόλεπτα έως λίγα λεπτά και τερματίζεται από μόνη της. Και τα δύο αυτά φαινόμενα (η έντονη νοερή φαντασίωση και η μυική ατονία ) θεωρείται ότι είναι αποτέλεσμα της 'εισβολής' αποσπασματικών στοιχείων του REM σταδίου του ύπνου (κατά το οποίο βλέπουμε τα όνειρα) στο μεταβατικό αυτό στάδιο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mamma Tomato στις Παρ Φεβ 22, 2013 2:03 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Ξέρω τη διαφορά αναμεσα στο "τι" και το "τη". Αλήθεια.)
toutounaki έγραψε:MagdalineK έγραψε:Συγνώμη αλλά μαλλον δεν επρεπε να το διαβάσω το μήνυμά σου - ειμαι κ μόνη με την μικρή σπιτι. Δεν με βλεπω να κοιμαμαι!!!!!
Ελπιζω πάντως να μην σου ξανασυμβει ποτε.
Εύχομαι να μη σου ξανασυμβει tsihi! Κι εγώ μόνη με τα μωρά σπίτι είμαι και φοβάμαι να κοιμηθώ κι είσαι και μακριά MagdalineK
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » περιεργη εμπειρια το βραδυ.σας εχει τυχει?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης