Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
537 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 537 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

maria17

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Rinoula έγραψε:Αλλο μια φορα να δωσεις χαμομηλι, που δε χριεαζεται πραγματκα γιατι και η δυσκοιλιοτητα στον αποκλειστικο θηλασμο υφισταται μετα τις 7 μερες χωρις κακα, και αλλο θηλασμος καθε 3 ωρες και ενδιαμεσα χαμομηλι σε 2 μηνων μωρο. Εν πασει περιπτωσει, καθεμια λεει τη δικη της αποψη χωρις καμια μας να ειναι γιατρος ή ειδικη στο θηλασμο. Οποτε η μαμα θα κρινει τι θα ακολουθησει. Αλλα αν οι παιδιατροι ξερανε για το θηλασμο, θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα.
αχ ποσο συμφωνώ μαζί σου!!!!!κ το μωράκι είναι μόνο 1 μήνως.αρα δεν έχει καν σαραντήσει κ δεν έχει εδραιωθεί κ ο θηλασμός.θα σαμποτάρει την παραγωγή της από λάθος συμβουλές παιδιάτρου Sad!!!

louloudaki mou

louloudaki mou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσια σας ευχαριστω ολες παρα πολυ οφειλω ομως να ξεκαθαρισω κατι γιατι μαλλον σας μπερδεψα λιγο.
Καταρχην εμπιστευομαι τη γιατρο μου, ηταν η μονη που μου ειπε να συνεχισω το θηλασμο οσο μπορω.Δεν μου ειπε μ]να μη ταιζω το παιδι αλλα να του δινω χαμομηλι ενδιαμεσα για να χαλαρωνει.εννοειται οτι δεν κοβω το θηλασμο για κανενα λογο.ειναι πολυ σημαντικος και για μενα.
απλως ηθελα εμπειριες απο εσας για να δω τροπους αντιμετωπισης και να μη νιωθω οτι μονο εγω τα παθαινω.
Απο οτι ειδα ολες εχετε τα δικια σας.μπορω να πω οτι ξεθολωσα λιγο.
και παλι συγνωμη αν σας μπερδεψα απλα ειμαι καινουρια μαμα κι ολα ειναι πρωτογνωρα. καμμια παρομοια εμπειρια; - Σελίδα 2 417472

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σου γράφω και γω γιατί έχω παρόμια εμπειρία.Με αποκλειστικό θηλασμό ο γίος μου απο 2 μηνών μέχρι και 5 έκανε κακάκια κάθε 10 μέρες!έιχα αγχοθεί πολύ αλλα ο παιδίατρος με καθησήχασε και μου είπε οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και οτι το μητρικό γάλα είναι πολύ ελαφρύ γι αυτό γίνεται αυτό.Δεν του είχα δώσει ποτέ χαμομήλι απλά περίμενα και κάθε 10 μέρες έκανα πάρτι!!!

29καμμια παρομοια εμπειρια; - Σελίδα 2 Empty καμμια παρομοια εμπειρια; Παρ Φεβ 22, 2013 1:46 am

katiag26

katiag26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν εισαι η μόνη καμμια παρομοια εμπειρια; - Σελίδα 2 654316 Αυτο που εχω καταλάβει εγω απο μόνη μου αλλα μου το είπε και η παιδίατρος μας περίεργο δεν είναι στα παιδακια που θυλάζουν η δυσκοιλιότητα το θέμα είναι να μην ταλαιπωρούνται. Εμένα δυστυχως επειδη ταλαιπωρηται πρεπει να τον βοηθάμε και με άλλα γάλατα. Όταν όμως στην αρχή ρωτησα την παιδίατρο να τον σταματήσω απο τον θυλασμό μου ( και αυτό επειδή είχα πανικοβληθεί πάρα πολύ ) μου έβαλε τις φωνές. Δεν ήταν θετική με τίποτα σε αυτό. Και εμένα το βλαστάρι μου έκανε την δυσκοιλιότητα μαζι με τους κολικούς. Οπότε ο πόνος του ήταν μεγαλύτερος. Crying or Very sad Έτρωγα και εγω περισσότερο τροφές που βοηθανε αλλά δεν αλλαζε κάτι.

louloudaki mou

louloudaki mou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ρε κοριτσια οταν τη βλεπω να ζοριζεται και να κοκκινιζει μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα.γιατι τα παιδακια μας να ταλαιπωρουνται απο τοσο μικρα;

Anna - mana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα! Με έχουν καλύψει οι υπόλοιπες κοπέλες, να μην επαναλάβω τα οφέλη του θηλασμού κλπ. Εγώ ήθελα να σου πω μήπως θα πρέπει να προσέξεις λίγο τη δική σου διατροφή, ίσως να το κάνεις ήδη. Δλδ. όχι όσπρια, όχι όξινα φρούτα, περιορισμός στα γαλακτοκομικά και να δεις σιγά σιγά τι επηρεάζει το παιδάκι σου. Α, για το βάρος έχω να σου πω πως ο δικός μου από τη στιγμή που φύγαμε από το μαιευτήριο μέχρι που έγινε 1 μήνα πήρε 1.700 γρμ. Κανένα πρόβλημα. Αν δε το μωράκι σου γεννήθηκε λίγο νωρίτερα (έστω λίγες μέρες) μπορεί να οφείλεται και σε αυτό.

basoptol

basoptol
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι και στο παιδί οι κολικοί. Άλλα κάνουν και άλλα όχι. Δεν είναι αποκλειστικά θέμα διατροφής πάντα. Απλά αν το παιδί έχει ζόρι καλό είναι λίγο να προσπαθήσεις να το βοηθήσεις με χαμομήλι μάραθο ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Δεν σαμποτάρεται ο θηλασμός και η παραγωγή αν ανάμεσα στα γεύματα πιει και και φορά αφέψημα μην τρελαθούμε κιόλας. Κι εγώ θήλαζα κι έδινα και λίγο μάραθο και μετά κίντερτε ανάμεσα. και μια χαρά υπερπαραγωγή είχα και μια χαρά θήλαζε το μωρό μου. Εντάξει ο καθένας έχει δική του εμπειρία σεβαστό. Και οι παιδίατροι γνωρίζουν πολύ καλύτερα από εμάς δεκτό κι αυτό. Αλλά όταν το μωρό σου υποφέρει εγώ προσωπικά μέχρι να στρώσουμε με τα κακάκια μας αρρώστησα κορίτσια ειλικρινά. 4 μέρες χωρίς να ενεργηθεί το μωρό και να αερίζεται συγγνώμη κιόλας σαν γέρος; και να πονάει και να κλαίει; τι λέμε τώρα; κάθε μάνα προσπαθεί να μην υποφέρει το μωρό της ειδικά τόσο μικρούλι που ακόμα προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον του να πονάει κιόλας;! Κρίμα είναι!!! Wink

louloudaki mou

louloudaki mou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αυτο που με παρηγορει λιγο ειναι οτι εχει αερια και μαλιστα αρκετα και ΄΄ευωδιαστα΄΄ Laughing
πριν λιγο την εκανα μπανακι και χαλαρωσε τελειως τωρα κοιμαται η ψυχη μου.μακαρι και το βραδυ να ειναι καλυτερα.

Nata

Nata
louloudaki mou έγραψε:ρε κοριτσια οταν τη βλεπω να ζοριζεται και να κοκκινιζει μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα.γιατι τα παιδακια μας να ταλαιπωρουνται απο τοσο μικρα;
louloudaki μήπως παίρνεις σίδηρο?Μερικές φορές αυτό μπορεί να προκαλέσει δυσκοιλιότητα στα μωράκια..

louloudaki mou

louloudaki mou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Οχι, nata δεν παιρνω τιποτα λογω διαρροιας οταν επεστρεψα στο σπιτι.πρεπει ομως να παρω ξανα γιατι εχω χαμηλο αιματοκριτη.το ποτε θα μου το πει ο γυναικολογος μου.

mama_maria krhth

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
louloudaki mou έγραψε:Κοριτσια καλημερα!εχω μια κορουλα 1 μηνα.πριν 2 ημερες ηρθε η παιδιατρος να την εξετασει.ολα καλα απλα ειχε παρει πιο πολυ βαρος απο αυτο που επρεπε, ετσι μου ειπε να την βαζω καθε τρεις ωρες στο στηθος και στο ενδιαμεσο να της δινω χαμομηλι καθως ειχε και να ενεργηθει 4 μερες.
Τωρα δεν ξερω.να της δινω χαμομηλι;παντως στο στηθος δεν εχω σταματησει να τη βαζω γιατι με αυτο ηρεμει την ωρα των κολικων.
οσον αφορα τη δυσκοιλιοτητα μας ειπε αν αργει να της βαζουμε θερμομετρο στο πωπουδακι της για να ξαλαφρωνει.εγω ομως φοβαμαι μην ερεθιστει πιο πολυ.

αν καποια μανουλα ειχε παρομοια εμπειρια θα το εκτιμουσα αν ηθελε να την μοιραστει μαζι μου για να ηρεμησω κι εγω λιγο.
ευχαριστω εκ των προτερων. Very Happy

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ???ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ,ΟΥΤΕ ΚΛΙΣΜΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.......... Shocked Shocked
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΙΘΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ....
ΚΑΝΤΟ ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΥΣΗ...

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΙΛΙΑ..
ΕΓΩ ΔΕ ΤΗ ΘΥΛΑΖΑ,ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΕΒΑΖΑ ΠΧ.150ml ΝΕΡΟ ΜΙΑΜΙΣΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙ(ΤΟΣΟ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΕΙ ΣΤΑ 150ml)ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΟΝΗ(ΓΑΛΑ)ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΔΙΝΑ...

ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΕΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ..ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ!

mama_maria krhth

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΘΕΙ..ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΗΡΟΥΤΣΙΚΑ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΘΕΙ,ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις