26 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #106 Παρ Φεβ 22, 2013 5:24 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:Κοριτσαρες την κανω!!Καλο μεσημερι και καλο σ-κ σε ολες!!!!
φιλακια πολλα κοριτσακι μου καλο σ.κ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
poppaki έγραψε:Κοριτσαρες την κανω!!Καλο μεσημερι και καλο σ-κ σε ολες!!!!
Σοφία83 έγραψε:Πραγματικά αυτό που περιγράφετε όλες οι εγκυούλες είναι τόσο απίστευτο και σίγουρα δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε εμείς μέχρι να το ζήσουμε πρώτα ο Θεός!!
Αχ μωρέ Αλεξάνδρα μου από εδώ και πέρα θα το νιώθεις όλο και πιο συχνά όλο και πιο έντονα !!!!!!
Σοφία83 έγραψε:Εγώ Αλεξάνδρα μου εδώ στη δουλίτσα μου την αγαπημένη !!!Το πρωί γινόταν της τρελής από βροχή και έγινα παπίιιιιι!Υπέροχα υπέροχα, πού να στα λέω! !!!
Alexandra23 έγραψε:το καλοκαιρι που μας περασε ειχε παρα πολυ ζεστη στην ελλαδα ε?ο κοσμος δεν αντεχε να ειναι εξω...αυτο ειναι δυσκολο η αληθεια ειναι δεν αντεχεται..αχ διακοπες ε?αχχχχ...θελω τοσο πολυ διακοπες....σε ενα νησι στην ελλαδα μονο με τον αντρα μου μακρια απο ολους αχ...
Σοφία83 έγραψε:Αλεξάνδρα μου ήρθε η ώρα να την κάνω!!
Καλό σαβ/κο σε όλα τα κοριτσάκια και φιλάκια πολλά !!!
Βασιλικούλα ανυπομονώ να μάθω την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στον αντρούλη σου !!!
Αναστασία μου δε σε πρόλαβα ξανά μέσα, καλό σαβ/κο και φιλάκια πολλά και στο ζουζουνάκι σου !!!!
Θα τα πούμε τη Δευτέρα κοριτσάκια μου !!!
Alexandra23 έγραψε:καλησπερα μαχη μου καλα εισαι?εμεις ολο χαρες ειμαστε εδω μεσα σημερα!!!η βασιλικουλα μας ειναι εγκυουλα εγω ενιωσα για πρωτη φορα το μωρακι μου ολο τετοιες χαρες να εχουμε!!!εσυ πως πας με την εγκυμοσυνη σου?
αχ αλεξανδρα μου τι τελειο νεο!!!αρχισε το νινακι τους χορους εεε??? φανταζομαι θα ειναι τελειο συναισθημα!!!αχχχ τι ωραια!!!!!!!Alexandra23 έγραψε:αχ ωραια μαχουλα μου!!!φτανει κ η ωρα της αυχενικης!!!ποσο γρηγορα περναει ο καιρος ε?ναι ειναι τελειο συναισθημα μαχουλα μου!!!!
καλλια μου καλα ειμαι κ εγω!το νινακι μου αρχισε να επικοινωνει μαζι μας
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε λυπηθειτεεεεεεεε με απο το πρωι κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωω και τωρα ξανακλαιωωωωωωωωωωω μετα αυτα που γραφεις, εφερα γουρι ετσι???????????????μπραβοοοοοοοοοοοοοο στο νινακι σου ,απο το μεσημερι με εχει πεθανει η κοιλια μου απο την πιεση λετε να ειναι ολη μερα?:Alexandra23 έγραψε:κοριτσιααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μολις ενιωσα το μωρο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ειναι απιστευτο θα τρελαθω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ναι το μωρο μου ηταν μια πρωτογνωρη αισθηση!!!!!!!!!!ενα τρεμουλο απο μεσα μου!!!!κ δεν κρατησε αστραπιαια κρατησε καποια αρκετα δευτερολεπτα!!!!ειναι απιστευτο σημερα ειναι τελεια αυτη η μερα ξυπνησα ειδα τα ευχαριστα απο την φιλη μας κ τωρα ενιωσα κ το μωρο μου!!!!!τι ευτυχια θεε μου
κατα τις 7-8,περιμενω σε λιγο θα με παρει ο γιατρος ελπιζω μην μου ερθει κεραμιδα,την φκουλα την εκανα δωρακι μαζι με ενα χαρτι που γραφω διαφορα και το τεστ,θα τον βαλω να ψαξει να το βρει,φοβαμαι ρε γαμωτοAlexandra23 έγραψε:αστερακι μου ζουζουνα μου τι κανεις??ναι ειδες ειναι η μερα μας σημερα πραγματικα!!!!ειμαι τρελαμενη απο χαρα!!!! ποναει η κοιλιτσα σου?κοιτα να εισαι ηρεμη απο εδω κ περα μην κανεις αποτομες κινησεις να προσεχεις πολυ ναι?τι ωρα θα δεις το αντρουλη σου?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #106
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης