251 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #106 Κυρ Φεβ 24, 2013 4:22 am
Alexandra23
Πρωταγωνιστής!!
καλο μεσημερι αναστασια μου!!!ωραια μερα εχετε ε?τι καλα σας ζηλευω!!!εμεις συννεφια κ κρυο κλασικα...λογιστικη σπουδασε εσυ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Alexandra23 έγραψε:καλο μεσημερι αναστασια μου!!!ωραια μερα εχετε ε?τι καλα σας ζηλευω!!!εμεις συννεφια κ κρυο κλασικα...λογιστικη σπουδασε εσυ?
kallia24 έγραψε:κοριτσακια μου εγω πρεπει να βγω ειναι ωρα για μεσημεριανο και φωναζουν απο μεσα!!αλεξανδρα μου ετσι ειναι συμφωνω,ισως εμενα να μου αφησε ασχημη γνωμη διοτι δεν ειχα κανενα ουτε παρεες ουτε συγγενεις ουτε τπτ και δυο χρονια ημουν μονη μου!!λοιπον κοριτσακια μου καλο μεσημερι να χετε θα τα πουμε το βραδακι φιλακια πολλα!!!!!
kallia24 έγραψε:κοριτσακια μου εγω πρεπει να βγω ειναι ωρα για μεσημεριανο και φωναζουν απο μεσα!!αλεξανδρα μου ετσι ειναι συμφωνω,ισως εμενα να μου αφησε ασχημη γνωμη διοτι δεν ειχα κανενα ουτε παρεες ουτε συγγενεις ουτε τπτ και δυο χρονια ημουν μονη μου!!λοιπον κοριτσακια μου καλο μεσημερι να χετε θα τα πουμε το βραδακι φιλακια πολλα!!!!!
AnastasiaMM έγραψε:Alexandra23 έγραψε:καλο μεσημερι αναστασια μου!!!ωραια μερα εχετε ε?τι καλα σας ζηλευω!!!εμεις συννεφια κ κρυο κλασικα...λογιστικη σπουδασε εσυ?
Καλά δεν το πιστεύω!!!!
Κι εγώ!
αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΧΛΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΕΘΙΣΩ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΗΠΩΣ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #106
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης