26 . Παρ Φεβ 22, 2013 9:43 am
KRISTI 1
Πρωταγωνιστής!!
ισμηνη και γω το εχω σκεφτει αυτο για την απαγωγη.δεν εισαι καθολου υπερβολικη τοσα ακουμε..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
bettoulina έγραψε:οχι οχι οχι ..σε κανεναν.....ουτε στον αντρα μου.....θα λαμβανε μονο τις καρτες μου απτον γυρο του κοσμου που θα κανα!! χθες επαιξα..αλλα που!!!
Η ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΗΨΑΚΙΑ Η ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ....ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΘΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΕΩ ΘΕΙΑ???????DimiKgianni έγραψε:Αχ τι ωραίο θεματάκι, όνειρο ζω λεμέέέέ΄!!
Οχι δεν θα το έλεγα σε πολλούς. Αυτά που θα έκανα όμως είναι...(αν κέρδιζα π.χ. 10,000000,00 ευρώ)
1ον)Θα αγόραζα ένα διαμέρισμα για την αδερφή μου, είναι στα ενοίκια.
2ον)Θα άνοιγα λογαριασμό σε κάθε ανιψάκι (4 είναι) και θα έβαζα απο 5000000,00 ευρώ στον καθένα.
3ον)Θα αγόραζα ένα σπίτι για την κολλητή μου, γιατί και αυτή στα ενοίκια είναι με δύο παιδιά, δεν δουλεύει, και έχει κ πρόβλημα υγείας.
4ον) Στην άλλη αδερφή μου, θα αγόραζα ένα σπίτι στην Πράγα, που το θέλει τόσο πολύ.
5ον)Θα άνοιγα ένα κέντρο,περίλθαψεις για τα αδέσποτα ζώα.
6ον)Θα έκανα μία δωρεά στα χωριά sos.
7ο) Τον άντρα μου, και το παιδί μου, μετά, ταξίδια σε όλον τον κόσμο, 3 χρονάκια.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
didumomama έγραψε:bettoulina έγραψε:οχι οχι οχι ..σε κανεναν.....ουτε στον αντρα μου.....θα λαμβανε μονο τις καρτες μου απτον γυρο του κοσμου που θα κανα!! χθες επαιξα..αλλα που!!!
Καλημέρα!!@
Αυτό μου θυμίζει ένα ανέκδοτο..."Γυναίκα, αν κερδίζαμε στο τζόκερ τι θα έκανες;
Θα σου έπαιρνα τα μισα λεφτα και θα σε χώριζα άντρα μου;
Ε, πάρε τα 7,5 από τα 15 που κέρδισα και τρέχα στη μάνα σου"
Χωρίς πλάκα πάντως και εγώ το έχω σκεφτεί και ας μην παίζω συχνά..Μια φορά το χρόνο και αν...
Θα βοηθούσα τους γονείς μας και τα αδέρφια μας και 2 ή 3 καλούς φίλους.Αν ήξερα και κάποιες οικογένειες με σοβαρό πρόβλημα θα τους έκανα κάποια δωρεά με δικηγόρο για να μην ξέρουν ποιος τους τα έδωσε και τα υπόλοιπα σε επενδύσεις...χμ κάπως έτσι...
Μάλλον πρέπει να αρχίσω να παίζω..
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » αν κερδιζατε το τζοκερ θα το λεγατε σε φιλους?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης