201 Απ: Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! Τετ Φεβ 27, 2013 5:37 am
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
Ακουγεται πολυ ωραιος πουρες!Κι εγω λατρευω και το καρροτο κιολας...το βαζω παντου!χαχαχα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
annoyla έγραψε:Κοριτσάκια μου μόλις γύρισα από το γιατρό!!Αύριο γεννάμε!!Φοβάται να το ρισκάρει με το μειωμένο αμνυακό και θα κάνουμε καισαρική!!Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι πολύ!!!!Τα χω κάνει πάνω μου!!!Το μόνο καλό είναι πως αύριο τέτοια ώρα θα χουμε τον ζουζούνο αγκαλίτσα!!!!
oh mummy έγραψε:annoyla έγραψε:Κοριτσάκια μου μόλις γύρισα από το γιατρό!!Αύριο γεννάμε!!Φοβάται να το ρισκάρει με το μειωμένο αμνυακό και θα κάνουμε καισαρική!!Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι πολύ!!!!Τα χω κάνει πάνω μου!!!Το μόνο καλό είναι πως αύριο τέτοια ώρα θα χουμε τον ζουζούνο αγκαλίτσα!!!!
Με το καλό!!! Τα παιδάκια μας θα έχουν την ίδια μέρα γενέθλια! Αύριο το πρωί νωρίς νωρίς μπαίνω για καισαρική, ας στείλουμε η μία στην άλλη πολλή θετική ενέργεια!!!
ioanna85 έγραψε:Αντωνια εγω πηρα για μεγαλη ροη!Μεχρι τωρα ελαβα μονο babylino και libero!
Eυχαρις θετικη ενεργεια κι απο εμας!
Αννουλα μη φοβασαι κοριτσακι μου!Ολα καλα θα πανε!
oh mummy έγραψε:ioanna85 έγραψε:Αντωνια εγω πηρα για μεγαλη ροη!Μεχρι τωρα ελαβα μονο babylino και libero!
Eυχαρις θετικη ενεργεια κι απο εμας!
Αννουλα μη φοβασαι κοριτσακι μου!Ολα καλα θα πανε!
Ευχαριστούμε πολύ!!!
annoyla έγραψε:Κοριτσάκια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τη συμπαράστασή σας!!!!Εύχομαι να πάνε όλα καλά....μου ήρθε εντελώς ξαφνικά και δεν πρόλαβα να προετοιμαστώ!!Δεν θα κάνω με επισκληρίδιο....μου είπε ο αναισθησιολόγος ότι προτιμάει την ολική νάρκωση!!Και αυτο με φοβίζει ακόμα περισσότερο!Συν ότι φοβάμαι και όλα τα άλλα...ορό,καθετήρα και τα σχετικά!!Ουυυυυυυφφφφφ!!!!
antoniaeua έγραψε:ευχαρις εισαι ε?λαθος εκανα κ σε ειπα βανα...
ευχομαι να πανε ολα καλα...
Rinoula έγραψε:Γεια σας!
Αννα ηρθε η ώρα τελικά;; Με το καλο, όλα θα ειναι τελεια!! Αυριο θα εχεις το μωρακι σου αγκαλιτσα!
Ευχαρις κι εσυ με το καλο! Εισαι εμπειρη εσυ, ξέρεις τα κολπα! Όλα θα πανε καλα!
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης