301 Απ: Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! Παρ Μαρ 01, 2013 1:03 am
Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Καλό μήνα Ραμόνα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΕΔΩ Κ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΙΚΛΙΝΑ Κ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣriakibeboulis έγραψε:Καλημερα ρινουλα!
καλημερα κλεωπατρα!
καλημερα αντωνια!
καλημερα ραμονα!
Μαρινακι , αυτα τα υγρα που περιεγραψεσ τα εχω εγω λογω κολπιτιδασ ,παλι...!!! παλι αρχισα κολπικη θεραπεια.... μπλιαξ! αμαν πια! ταχεισ και εσυ??
Τονια μου δεν τοχω σκεφτει ακομα αλλα μαλλον η τρικλινο η τετρακλινο.. εσυ?? βασικα , τη δευτερα που θα παω θα ρωτησω για τα δωματια τιμεσ , για τη γεννα αν αλλαξε κατι ! εσυ??
Marina P. έγραψε:Τόνια, έχω 8 βαθμούς μυωπία και σχεδόν 1 αστιγματισμό. Επιπλέον, μια οπή στο ένα μάτι που ήθελε περιορισμό με λέιζερ κανονικά λόγω κινδύνου αποκόλλησης (αναβλήθηκε λόγω εγκυμοσύνης). Οπότε νομίζω θα ήταν ρίσκο να γεννήσω φυσιολογικά και δύσκολα οφθαλμίατρος θα με ενθάρρυνε...
Ριάκι, τα είχα και παλαιότερα τα υγρά αυτά και στις τελευταίες εξετάσεις δεν έδειξε κάτι αλλά λες να μη βρέθηκε; Έχω αγχωθεί λίγο!
Ραμόνα, ακριβώς αυτές τις σταγόνες φοβάμαι αν σπάσει ψηλά! Πώς θα το καταλάβουμε; Αν είναι πολύ, εύκολα ,αν είναι λίγο - λίγο;
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης