Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
440 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 440 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλό μήνα Ραμόνα!!!

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα ρινουλα! Smile
καλημερα κλεωπατρα! Smile
καλημερα αντωνια! Smile
καλημερα ραμονα! Smile

Μαρινακι , αυτα τα υγρα που περιεγραψεσ τα εχω εγω λογω κολπιτιδασ ,παλι...!!! παλι αρχισα κολπικη θεραπεια.... μπλιαξ! αμαν πια! ταχεισ και εσυ??

Τονια μου δεν τοχω σκεφτει ακομα αλλα μαλλον η τρικλινο η τετρακλινο.. εσυ?? βασικα , τη δευτερα που θα παω θα ρωτησω για τα δωματια τιμεσ , για τη γεννα αν αλλαξε κατι ! εσυ??

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
riakibeboulis έγραψε:Καλημερα ρινουλα! Smile
καλημερα κλεωπατρα! Smile
καλημερα αντωνια! Smile
καλημερα ραμονα! Smile

Μαρινακι , αυτα τα υγρα που περιεγραψεσ τα εχω εγω λογω κολπιτιδασ ,παλι...!!! παλι αρχισα κολπικη θεραπεια.... μπλιαξ! αμαν πια! ταχεισ και εσυ??

Τονια μου δεν τοχω σκεφτει ακομα αλλα μαλλον η τρικλινο η τετρακλινο.. εσυ?? βασικα , τη δευτερα που θα παω θα ρωτησω για τα δωματια τιμεσ , για τη γεννα αν αλλαξε κατι ! εσυ??
ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΕΔΩ Κ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΙΚΛΙΝΑ Κ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τόνια, έχω 8 βαθμούς μυωπία και σχεδόν 1 αστιγματισμό. Επιπλέον, μια οπή στο ένα μάτι που ήθελε περιορισμό με λέιζερ κανονικά λόγω κινδύνου αποκόλλησης (αναβλήθηκε λόγω εγκυμοσύνης). Οπότε νομίζω θα ήταν ρίσκο να γεννήσω φυσιολογικά και δύσκολα οφθαλμίατρος θα με ενθάρρυνε...
Ριάκι, τα είχα και παλαιότερα τα υγρά αυτά και στις τελευταίες εξετάσεις δεν έδειξε κάτι αλλά λες να μη βρέθηκε; Έχω αγχωθεί λίγο!
Ραμόνα, ακριβώς αυτές τις σταγόνες φοβάμαι αν σπάσει ψηλά! Πώς θα το καταλάβουμε; Αν είναι πολύ, εύκολα ,αν είναι λίγο - λίγο;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ Κ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΡΙΣΚΟ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ..ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΟΚ ΒΓΗΚΑΝ...

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινα κι εγω τα εχω αυτα τα υγρα καθως και λευκες βλεννες καπου καπου αλλα ειναι φυσιολογικα, ρωτησα και το γιατρο και τα ειχα και στην πρωτη εγκυμοσυνη. Εχω και καποια υδαη βεβαια αλλα και αυτα φυσιολογικα ειναι.

Ραμονα δεν το ηξερα αυτο με το ψηλα και χαμηλα στο σακο.

Μαρινα κανονια βυθοσκοπηση θελει για να δεις αν μπορεις φυσιολογικα αλλα αμα λες για οπη... ε ναι πιστευω (χωρις βεβαια να ξερω κιολας) ότι δε θα σου δινανε το ok.

mama_t_mpempi

mama_t_mpempi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Marina P. έγραψε:Τόνια, έχω 8 βαθμούς μυωπία και σχεδόν 1 αστιγματισμό. Επιπλέον, μια οπή στο ένα μάτι που ήθελε περιορισμό με λέιζερ κανονικά λόγω κινδύνου αποκόλλησης (αναβλήθηκε λόγω εγκυμοσύνης). Οπότε νομίζω θα ήταν ρίσκο να γεννήσω φυσιολογικά και δύσκολα οφθαλμίατρος θα με ενθάρρυνε...
Ριάκι, τα είχα και παλαιότερα τα υγρά αυτά και στις τελευταίες εξετάσεις δεν έδειξε κάτι αλλά λες να μη βρέθηκε; Έχω αγχωθεί λίγο!
Ραμόνα, ακριβώς αυτές τις σταγόνες φοβάμαι αν σπάσει ψηλά! Πώς θα το καταλάβουμε; Αν είναι πολύ, εύκολα ,αν είναι λίγο - λίγο;

Μαρινάκι αν δεις σταγόνες στο εσώρουχο...άδειασε τον σάκο σου απο τσισάκια και βάλε χαρτοπετσέτα...εκείνη την ώρα δες την ώρα χεχε και αν δεις οτι συνεχίζεις να έχεις υγρά στη χαρτοπετσέτα τότε πάρε τον γιατρό τηλ!!!

Ναι παίζει ρόλο το απο που θα σπάσει γιαυτό πολλές γυναίκες δεν καταλαβαίνουν ότι έσπασαν...μπερδεύονται με την ακράτεια.
Δεν είναι τραγικό πάντως κορίτσια το κομμάτι αυτό... μπορεί να μην σπάσουν τα νερά και να ξεκινήσουν μόνο οι πόνοι οπότε χρονομετράμε

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εντάξει, αμα τρέχει λιγο λίγο το υγρό δε στεγνωνει το μωρο μην ανησυχειτε. Εδω εμένα με την πλημμυρα κι εκανα 24 ώρες να γεννησω και όλα καλά! Λογικά και να μην το καταλάβεις, θα αρχίσουνε πόνοι μετά από λίγο.

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τόνια, ο φυσιολογικός θα ήταν το ιδανικό αλλά το είχα δεχτεί ότι δε γίνεται εξ αρχής! Αυτό που μετράει είναι το υγιές μωράκι να έρθει στην αγκαλιά μου!
Ρηνούλα, είχα κάνει βυθοσκόπηση λίγο πριν μείνω έγκυος. Τότε ανακάλυψα την ύπαρξη της οπής και είχα προγραμματίσει επέμβαση για Σεπτέμβρη. Ο γυναικολόγος είπε να την κάνω μετά την εγκυμοσύνη...Από τότε δεν ξαναπήγα σε οφθαλμίατρο ούτε ξαναρώτησα, ο γιατρός είπε ότι δε θα μου εγγυηθεί κανείς για την ασφάλειά μου! / Ραμόνα, ευχαριστώ!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε ναι αμα μιλας για επεμβαση και οπή... βεβαια! Δεν πειραζει, δε χριεαζεται το ρισκο! Είναι απο τις περιπτώσεις που η καισαρικη ειναι σωτηρια και θα σε γλιτωσει απο άλλα προβληματα. Πρεπει να εισαι γερη γιατι το μωρο σου σε χρειαζεται!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΑΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ!!!
ΣΑΣ ΦΙΛΩ

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλη ξεκουραση!

mama_t_mpempi

mama_t_mpempi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τπτ κοριτσάκι μου καλό!ότι απορία έχεις αν μπορώ να σε βοηθήσω θα χαρώ πολύ!

όντως αν τρέχει σταγόνες δεν στεγνώνει γρήγορα αρκεί να καταλάβουμε τον λόγο χαχαχα
και πάντα μα πάντα αν το χρώμα δεν είναι καλό...παίρνουμε τηλ αμέσως! αν είναι κίτρινο ενημερώνουμε τον γιατρό γιατί σημαίνει ότι κάποιος εκεί μέσα έχει κάνει κακά του ή είναι πανικόβλητος...
αν είναι κόκκινο το χρώμα...τρέχουμε .. είναι η μόνη περίπτωση που πρέπει να μας πιάσει πανικός!

άντε με το καλό ρε κορίτσια να φύγει η λέξη εκγυούλες χεχεχε

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τόνια, καλή ξεκούραση!
Ρηνούλα και Ραμόνα με χαλαρώσατε! Very Happy Ενώ τόσες μέρες ήμουν ήρεμη , από χθες είχα ανησυχήσει με το βάρος και μου ήρθαν όλες οι σκέψεις μαζεμένες!
Σταμάτησα και από τη δουλειά τώρα. Μόνο διορθώσεις γραπτών μέχρι Τρίτη- Τετάρτη και ξεκούραση μετά!
Ρηνούλα, για το ληξιαρχείο στο Ρέα ,εκτός από ληξιαρχική πράξη γάμου και ταυτότητες ,ποιο άλλο έγγραφο χρειαζόμαστε;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!Καλο μηνα κοριτσια!

Μαρινα χαιρομαι που εισαι παλι μαζι μας! Very Happy Καλα τα νεα απο τον γιατρο σας!Οσο για το βαρος εμενα μου προτεινε διατροφη πλουσια σε πρωτεϊνες κι οντως σε 5μερες εβαλε 300γρ. η μικρη μας!Κι εσυ καισαρικη ε; Κι εγω!Την αλλη Δευτερα ε; Αντε με το καλο κουκλα μου!  Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! - Σελίδα 13 654316

Κατερινα χαιρομαι που δεν εχεις συσπασουλες!

Βανα μου καλυτερα σημερα, ευχαριστω που ρωτας!Εσυ;

Τονια κι εγω ειχα δυσκολη βραδια!Αστα!Κι εκει τις ιδιες τιμες ε;!Μην μου αγχωνεσαι!Ολα καλα θα πανε!Καλη ξεκουραση!

Ρια πως εισαι τωρα; ελπιζω καλυτερα!

Ρινουλα πως εισαι σημερα;

Κλεοπατρα λιγο νωριτερα να γεννουσα θα ειχα τα ενσημα γιατι κανουν μειωση στον ηδη μειωμενο μισθο του αντρα μου, του κοβουν και το επιδομα γαμου....

Ραμονα εμενα μου ειπε ουτε σερβιετα ουτε χαρτι για να δουμε την ποσοτητα, την οσμη κλπ

Κοριτσια χθες εκανα εξετασεις αιματος και γλυκοζη 2ωρη, με επιασε ψιλος ιδρωτας και παραλιγο να λιποθυμησω!Μετα δουλειες στο σπιτι με την αδερφη και τη μαμα μου!Το βραδυ η μικρη πολυ ζωηρη κι ειχα εντονο πονο χαμηλα!Τρομαξα να κοιμηθω!Αφηστε την τρομερη καουρα!Μεχρι τα ξημερωματα!Και σημερα ζωηρη ειναι αλλα θα παω στο γιατρο αργοτερα... Rolling Eyes

mama_t_mpempi

mama_t_mpempi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
θέλει χαρτάκι αγαπούλα μου για να βλέπεις την ποσότητα και το χρώμα... αλλά εσύ κάνε ότι σου είπε ο γιατρός σου εννοείται!
Καλά είσαι?τι νέα?

Αχ καλά που μου θύμησες την ληξιαρχική γάμου...πρέπει να βγάλω πρόσφατη γιατί έχει περάσει το εξάμηνο

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σου Ιωαννάκι! Ελπίζω να ξεκουραστείς λιγάκι σήμερα και να χαλαρώσεις! Ευχαριστώ για τις ευχές σου! Το θυμάμαι ότι έτρωγες πρωτε'ί'νες. Τι προτίμησες; Γάλα,αβγά , κρέας;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ραμονα καθε γιατρος εχει τα δικα του!Εμενα μου ειπε πως πρεπει να ειναι στο εσωρουχο, τι να πως;!Παντως το αμνιακο εχει οσμη σαν σπερμα ή χλωρινη μου εχει πει! Embarassed
Καλυτερα σημερα, εσυ;

Μαρινα κυριως μοσχαρι, κοτοπουλο και οσπρια!Αυγα γενικοτερα ετρωγα μιας κι εχω της μαμας!Το γαλα δε μου πολυαρεσει τον τελευταιο καιρο....

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Ιωαννακι! Κουραστικο να τρεχεις όλη την ωρα στο γιατρο αλλα τουλαχιστον εισαι ησυχη!

Ραμονα κι εμεις γιαυτα τρεχουμε. Εντωμταξυ θελει και πιστοποιητικα οικογενειακης καταστασης εμας απο το δημο αλλα δεν εχω δηλωσει τη μικρη στη μεριδα μου (δεν ξερω γιατι) και φοβαμαι ότι πρεπει να το κανω και αυτο.

mama_t_mpempi

mama_t_mpempi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχαχα ναι όντως τέτοια οσμή έχει!!
Καλά είμαι και εγώ...τις δυο τελευταίες μέρες δεν έχω καούρες οπότε είμαι σούπερ χαχαχαχαχαχα
Σήμερα θα πάω και στο γιατρό..και ανυπομονώ!!!

Μισό λεπτό επειδή δε θυμάμαι... ληξιαρχική πράξη γάμου μπορούμε να πάρουμε και απτο δήμο μας (παρόλο που παντρευτήκαμε αλλού) απτη στιγμή που έχουμε δηλώσει το γάμο μας και στο δήμο μας ε?
Πλιζ πείτε μου ότι δεν θα πρέπει να τρέχω Κορωπί!χαχαχαχαχα

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όχι δεν μπορεις απο το δημο σου μπορεις απο το ΚΕΠ όμως! Απο το δημο (ή απο το ΚΕΠ) παιρνουμε το πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης.

mama_t_mpempi

mama_t_mpempi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ξέρεις αν στο δίνουν κατευθείαν?
με βολεύει το κεπ...θα χώσω τον άντρα μου χαχαχαχαχα
Στο δήμο θα πρέπει να πάω εγώ!
πωπω ταλαιπωρία λες και υπάρχει πιθαότητα να τα γεννήσουμε και να μην είναι δικά μας χαχαχα

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όλα απο το ΚΕΠ μπορεις να τα παρεις. Κανεις αιτηση και πας και τα παιρνεις μετα απο 2-3 μερες.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συγνμη που αργησα αλλα μιλουσα στο τηλεφωνο...

Ρινουλα οντως κουραστικο γιατι ειναι λιγο μακρια κι εχει συνηθως κι αναμονη αλλα τι να κανουμε;!Εισαι καλυτερα σημερα; Εμεις απο βδομαδα θα παμε για τα πιστοποιητικα γιατι τελειωνουνε τα ψεματα...

Ραμονα με το καλο να δειτε το μωρακι σας σημερα!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωαννα μου μια χαρα ειμαι επιτελους!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις