501 Απ: Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!! Κυρ Μαρ 03, 2013 11:54 pm
riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
antoniaeua έγραψε:καλημερα χρυσα..αντε κοντευεις σιγα σιγα!!!εγω νιωθω σαν να μη ενησω ποτε..σταματησαν κ τα πονακι..βαρος δεν παιρνω αλλο, μονο ο υπνος ειναι βασανο!!αλλα το μπεμπι ριχνει τρελους χορους...εγω πεμπτη εχω ραντεβου...
τωρα ετοιμαζομαι για βολτα..με αυτη την ομορφη μερα...εσυ περπατας καθολου?
riakibeboulis έγραψε:εμενα οχι τα πλευρα γιατι τα ποδαρακια του ειναι στη κοιλια χαμηλα γτ δεν εχει γυρισει .. σπρωχνει με το κεφαλακι του το στομαχι μου και με τα ποδαρακια του την κοιλια χαμηλα.. εχθεσ κλωτσαγε τοσο πολυ που νομιζα οτι θα βγουν τα πατουσακια του ΄΄απο κατω μου΄΄...!!! με πονουσε παρα πολυυυ...!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Ιουλ 20, 2014 10:58 am, 1 φορά
ioanna85 έγραψε:Καλησπερα!
Μαρινα πλησιαζουν οι μερες!!!
Λια πως εισαι σημερα;Ανεβηκες;;;
Αντωνια λενε πως αν δε θηλαζεις μεχρι τον 6ο με αποστειρωσεις και τετοια θα δυσκολευτεις για διακοπες!Μερικοι υποστηριζουν πως αν δε βαφτιστει κιολας το μωρο δεν το βαζεις στη θαλασσα!Τι να πω;!Κι εγω ονειρα πολλα αλλα θα περασουν που θα παει;!Η πατατα η το γαλα που εβαλες;
Ρια χαιρομαι που εισαι καλυτερα σημερα! Σημερα μοσχαρακι...πρωτεινουλες!Ρυζακι μπαρμπασταθη στην καταψυξη των σουπερ μαρκετ σε διαφορες γευσεις!
Χρυσα κι εγω τεταρτη εχω γιατρο!Αντε με το καλο!Μην αγχωνεσαι!Παρε τον γιατρο σου για αγωγη αν θεωρει πως η ποσοτητα του ειναι σε επικινδυνο βαθμο, πρεπει να το καταπολεμησεις πριν γεννησεις για να μην εχει θεμα το βρεφακι στον φυσιολογικο!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Ιουλ 20, 2014 10:45 am, 1 φορά
ioanna85 έγραψε:εσυ τονιζω δε θα εχεις θεμα αφου ειναι σε μικρη εκταση το προβλημα αλλα γενικα πρεπει να καταπολεμαμε αυτες τις μολυνσεις του κολπου γιατι στον φυσιολογικο τοκετο μπορει το μωρακι να κολλησει το μικροβιο απο τη μαμα και να νοσησει απο πολυ ελαφρα οπως δερματικες παθησεις μεχρι και καποια λοιμωξη!Μην ανησυχεις, παρε τον γιατρο σου να σου δωσει αγωγη αν θεωρει οτι οντως υπαρχει προβλημα κι ολα καλα!Εχεις αλλωστε αρκετο καιρο μεχρι τον τοκετο που ολα λυνονται!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Κυρ Ιουλ 20, 2014 10:45 am, 1 φορά
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » Εγκυούλες - Μανούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο8 !!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης