26 Απ: ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕ Τετ Φεβ 27, 2013 1:57 am
????????
Επισκέπτης
.................
Έχει επεξεργασθεί από τον/την katnik75 στις Κυρ Μαρ 17, 2013 2:22 pm, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Έχει επεξεργασθεί από τον/την katnik75 στις Κυρ Μαρ 17, 2013 2:22 pm, 1 φορά
να σαι καλά κορίτσι!!!katnik75 έγραψε:καλα λες..ετσι ειναι..σιγουρα παντως δεν θα πιασω το κουμπαρο μου. απο τη στιγμη που κ εκεινη δεν θελει δεν εχω λογο να μιλησω. μακαρι ολο αυτο να αποτελεσει κινητρο κ για εκεινη να κοιταξει παραπανω τον εαυτο της. Σας ευχαριστω κοριτσια πολυ για τις απαντησεις σας.
Ναι ρε γαμώτο... πολύ κόπος ενώ θα έπρεπε να κυλάνε όλα σαν νεράκι, κάτι που προφανώς δε γίνεται... Και, νομίζω, ότι για άλλη μια φορά σε εμάς πέφτει το μπαλάκι της σταθερότητας σε μια σχέση. Εμείς κρατάμε τις ισορροπίες, εμείς άμα θέλουμε τα τινάζουμε όλα στον αέρα, εμείς εμείς...katnik75 έγραψε:ποσο δυσκολο ειναι τελικα να χτισεις μια σχεση κ ποσο ευκολο να ξεκινησει παλι απο το μηδεν...θελει αγωνα παντως οχι να βρεις καποιον να ταιριαξεις αλλα να καταφερεις να τον κρατησεις κ να σε κρατησει. μακαρι ρε κοριτσια να εχουμε ολες το μυαλο που χρειαζεται να κρατησουμε τους αντρες μας κ εκεινοι να μπορουν να αναγνωριζουν ακομα κ τις πιο μικρες μας θυσιες
katnik75 έγραψε:εγω κοριτσια θεωρω οτι στα 40 σου δεν τη βρισκεις με μυνηματακια κ τετοια κ οτι φυσικα ο κουμπαρος μου την εχει κανει τη μαλακια. το γεγονος οτι μεσα σε ενα μηνα εχει χασει 10 κιλα ενω για το γαμο του δεν ασχοληθηκε να το κανει σαφως κ μου λεει οτι ανανεωθηκε με κατι....αν τον πιασω κ με μαρτυρησει στη κουμπαρα μου η οποια μου ζητησε να μην του μιλησω, θα στοιχισει τη σχεση μου μαζι της. ΠΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Κ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ "ΤΡΑΝΤΑΖΟΥΝ" ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥΣ.ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΜΟΣ ΠΟΥ ΡΕ ΣΤΕΛΛΑΚΙ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης