76 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #107 Παρ Μαρ 01, 2013 1:31 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!
ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ "ΒΑΖΕΙΣ" ΣΤΗ ΜΠΕΜΠΑ!
ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΗΝ COLESLAW ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑ! ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗ ΛΙΓΟΥΡΕΥΟΜΟΥΝ...ΧΙΧΙΧΙ! ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ
Σοφία83 έγραψε:Κάλια μου να περάσεις τέλεια με τον καλο σου!!!!!!!!!!!
Ααααχ κορίτσια μου και σήμερα με νεύρα ξεκινήσαμε εδώ πέρα και δε θα τα πάμε καλά !!!Βοήθειαααααααααα !!!!!!!
toniach29 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ..ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟΜΑΧΟΠΟΝΟΣ Κ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΜΠΑΣ Κ ΚΟΙΜΗΘΩ ΛΙΓΑΚΙ...
ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ!!!!
δωστουυυυυ καμια μπουνια μωρε να συνελθειιιιιιιιι μου την δινουν πολυ αυτα τα κωλοαφεντικαΣοφία83 έγραψε:Καλό μαγείρεμα σε όλα τα κοριτσάκια !!!
Αχ Αλεξάνδρα μου έλα να τους δείρεις όλους,τα νεύρα μουουουουου!!Με παιδεύει το αφεντικό, ως συνήθως όταν δεν έχει ξυπνήσει καλά ξεσπάει πάνω μας κλασσικά !
Βασιλικούλααααααααααααααααα κι εγώ θέλω βόλτα!!!!!Πάααααρα πολύ όμως!!!!!!!!!
ναι εχει ηλιο και σχετικα ζεστη μερα θα δω και τον αντρουλη μου σημερα και ελπιζω να βγουμε καμια βολτα το βραδυ γιατι εχω φρικαρει τοσο καιρο δεν εχω βγει καθολουAlexandra23 έγραψε:καλημερα αστερακι μου αχ εχετε ωραια μερα εκει ε?εμεις μουνταμαρα.....Deutschland Deutschland.....αυτα που κανουν τα αφεντικα πολυ μου την δινουν κανονικα πρεπει να σεβονται τον εργαζομενο αντε!!!!!!!!!!!!!!!!
πως να μαι εχω τρελαθει θελω να δω το μωροοοοοοοο μου θελω να δω αν πανε ολα καλα και με σκοτωνει αυτη η αναμονη θελω να περασει ο καιρος γρηγορα και να ειμαι σιγουρη για το αν πανε ολα καλα,το θελω τοσο πολυ και ελπιζω αυτη τη φορα να μεινει το νινακι μουΣοφία83 έγραψε:Βασιλικούλα μου θα δεις τον αντρούλη σου , θα πάτε και βολτίτσα τέλεια !!!
Πώς είσαι σήμερα τρελοεγκυούλα μας;;;;;;
Alexandra23 έγραψε:σοφακι μου τι δουλεια κανεις?ναι ετσι ειναι δυστυχως....εκμεταλλευονται την κριση....
Alexandra23 έγραψε:ναι οντως σοφακι χωρις πλακα με την εγκυμοσυνη ξεχναω μερικες φορες κ γενικα ειναι στιγμες που ''χανομαι''!!!!αστερακι μου θα μεινει το νινακι σου αυτη τη φορα!!!ηρθε γρηγορα κ θα μεινει!!!!
ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙΣοφία83 έγραψε:Alexandra23 έγραψε:ναι οντως σοφακι χωρις πλακα με την εγκυμοσυνη ξεχναω μερικες φορες κ γενικα ειναι στιγμες που ''χανομαι''!!!!αστερακι μου θα μεινει το νινακι σου αυτη τη φορα!!!ηρθε γρηγορα κ θα μεινει!!!!
Αλεξανδρούκο έτσι είναι αυτά, το νινάκι σου παίρνει τα μυαλά και πρέπει να είναι πολύ ωραίο αυτό ε;;!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #107
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης