Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
634 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 634 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Σαβ Αυγ 14, 2010 1:43 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ifigeneia έγραψε:οι άπειρες κορδέλες που της είχα πάρει Very Happy Μια σταλιά μωρό και τις τραβούσε και τις έβγαζε!
Προλάβαινα ίσα ίσα να τη βγάλω καμιά φωτογραφία!

Αχ το ίδιο κι εγώ...όσο μου αρέσουν οι κορδέλες τόσο δεν τις θέλει,όπως τα καπέλα και τα παπούτσια...όλα τα βγάζει...τώρα τελευταία και τις πάνες της...τι θα κάνω μ'αυτό το παιδί....γυμνό θα μου κυκλοφορεί...

27ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Σαβ Αυγ 14, 2010 2:14 am

Olivia

Olivia
Admin
Admin
Με διαφορά το πιο άχρηστο είναι το.........

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

http://www.eimaimama.gr

28ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Σαβ Αυγ 14, 2010 3:25 am

Bachiemama

Bachiemama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Η κουνουπιέρα που με εκνεύριζε απίστευτα να την σηκώνω κάθε φορά και δεν την χρησιμοποίησα παρά τις πρώτες 2 μέρες, την μπανιέρα aquarium της fisher-price με εσωτερικό στρωματάκι. Η μικρή χτυπιόταν και ούρλιαζε... μας πήρε λίγο καιρό μέχρι να καταλάβουμε πως την ενοχλούσε το στρωματάκι οπότε το καταργήσαμε... 3 μηνών δεν μπορούσαμε πλέον να την κάνουμε μπάνιο εκεί μέσα γιατί είχε μεγαλώσει. Τέλος ένας φορητός αποστειρωτής πιπιλών που μου πήρε η μαμά μου... δεν τον χρησιμοποίησα ούτε μια φορά!

29ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Σαβ Αυγ 14, 2010 7:33 am

fotini+2

fotini+2
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Gia emena h "Koύνια - ρηλάξ Polly swing" this Chicco. Thn phra epidi h adelfh moy xrhsimopiouse mia analogh kounia gia ton anypsio moy pou thn latreye aytos- kai mporoyse ayth na kanei kamia douleia sto spiti. Alla oi dikes moy oute h mia ouyte h allh ka8otan sthn kounia panw apo ena lepto!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

30ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Σαβ Αυγ 14, 2010 8:49 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Olivia έγραψε:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

συμφωνω και προσθετω και τη δικη μου αχρηστη αγορα του αιωνα: το ψαλιδακι για τα νυχια της κικο που ειναι τοσο χοντροκομμενο που δεν κοβει τα νυχακια αλλα τα τσακιζει αναμεσα στις λαμες του αφου ειναι τοσο μαλακα τα νυχακια!!!κι αν καταφερει και το κοψει αφηνει και εναν ποντο νυχι,δηλαδη θελουν παλι κοψιμο!!!!!!!!!!
Laughing Laughing Laughing

31ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Σαβ Αυγ 14, 2010 1:47 pm

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το πόρτ-μπεμπέ (το χρησιμοποίησα μια-δυο φορές)!
Το θερμόμετρο μπάνιου.
Η ζυγαριά (την οποία χαρίσαμε)!
Τα μασητικά (δεν ήθελαν ούτε να τα δουν)!!

32ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Κυρ Αυγ 15, 2010 11:16 am

Katerinawow!

Katerinawow!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
TOP 10:
Kata tin gnwmh mou entelws ahristes agores einai :
1)relax
2)kounoupiera
3)gantakia
4)papoutsia agalias
5)mono gia to moro mou:kaltsakia mexri 6 minwn (sfigan poly kai meinan simadia,enw megala noumera (12 minwn)den sfigan,alla peftan..)
6)endoepikoinonia
7)polles pipiles (eytixws den tis agapaei kai genika den kanei na tis doulevoume poly)
8)strata-perpatoura
9)klassiko parko (oxi ksilino me kangela)
10)Brainy baby DVD -den kanei na vlepoyn TV prin ginoyn 3)

33ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Κυρ Αυγ 15, 2010 11:32 am

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ "ΕΜΠΕΙΡΙΑ" ΜΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ:
-Η ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ,ΜΑΚΡΑΝ...Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΘΟΟΟΛΟΥ ΜΕΣΑ,ΣΚΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΗ
-ΤΑ ΓΑΝΤΑΚΙΑ,ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ
-ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΜΠΑΝΙΟΥ,ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΗ ΜΟΥΦΑ
-Ο ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
-ΤΟ RELAX,ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΟΥ...

34ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Κυρ Αυγ 15, 2010 4:47 pm

marielli

marielli
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
egw tha sumfwnisw me oses eipan tin top axristi agora!! to thermometro mpaniou!! pragmatika den uparxei!

oso gia to relax k tin kounoupiera egw tha diafwnisw giati me exoun eksipiretisei para poli! Very Happy

35ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Κυρ Αυγ 15, 2010 11:40 pm

Katsarida

Katsarida
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Olivia έγραψε:

Συμφωνώ... το έχω ακόμη στη συσκευασία του....

36ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Κυρ Αυγ 15, 2010 11:50 pm

athi

athi
o.. σύζυγος!
μονο που δεν δεχονται επιστροφές και θα τον κρατήσω... Razz

(αστειάκι!) ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 215994

http://lovinghorses.pblogs.gr/

37ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Δευ Αυγ 16, 2010 12:03 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
Olivia έγραψε:

συμφωνω και προσθετω και τη δικη μου αχρηστη αγορα του αιωνα: το ψαλιδακι για τα νυχια της κικο που ειναι τοσο χοντροκομμενο που δεν κοβει τα νυχακια αλλα τα τσακιζει αναμεσα στις λαμες του αφου ειναι τοσο μαλακα τα νυχακια!!!κι αν καταφερει και το κοψει αφηνει και εναν ποντο νυχι,δηλαδη θελουν παλι κοψιμο!!!!!!!!!!
Laughing Laughing Laughing

Ρε κορίτσια αυτά τουλάχιστον κάνουν 5ευρώ το καθένα!
Τι θα πεις? Πέταξα 5ευρώ? Τα πρώτα θα είναι ή τα τελευταία?
Επειδή σύντομα θα επισκεφτούμε κάποιο κατάστημα -ήταν να πάμε το Σάββατο αλλά τελικά δεν έκατσε- για τις αγορές μας (τα επιπλάκια και το καροτσάκι τα έχουμε ήδη παραγγείλει) διαβάζω το θέμα μανιωδώς...
Πώς μπορώ να κερδίσω, πραγματικά όμως να κερδίσω χρήματα? Η πεθερά μου για παράδειγμα μου είπε, μην πάρεις ρηλάξ, μπορεί κάποιος να σου φέρει ή αν δώσουν λεφτά να το πάρεις τότε...
Είναι σωστό αυτό το σκεπτικό, ή είναι καλύτερα "να έχω απ' όλα" και στην τελική, χρησιμοποιώ ότι χρειαστώ?
Σημειωτέον: έχω και την αδερφούλα μου έγκυο -με τρεις μήνες διαφορά, που θα μπορούσα να "ξεφορτωθώ" αργότερα κάποια πράγματα.

38ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Δευ Αυγ 16, 2010 12:06 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athi έγραψε:o.. σύζυγος!

Έλα μωρέ, αν δεν ήταν πολύ ακριβός, καλά έκανες και τον πήρες!
Laughing Laughing

Τουλάχιστον να πεις ότι έκανες απόσβεση!!!

39ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Δευ Αυγ 16, 2010 12:09 am

Katsarida

Katsarida
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
athi έγραψε:o.. σύζυγος!

ΣΩΣΤΗ!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing

40ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Δευ Αυγ 16, 2010 12:31 am

γιωργια

γιωργια
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
Το θερμομετρο του μπανιου
τα γαντακια
το ψαλιδακι (μονο το νερο κοβει)
παπλωματακι προικας (μεχρι ενος ετους δεν επιτρεπεται και μετα το παιδι κοιμαται στο κρεβατι οποτε θελει μεγαλο παπλωμα)

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
Ρηλαξ κικο με δονηση (δεν μπορω να φανταστω την ζωη μου χωρις αυτο)
ενδοεπικοινωνια (χαλαλι τα 100 ευρω)
κουνουπιερα
στρωματακι αλλαξιερας ΗΡΑ (την οποια εχω μεσα στο μπανιο διπλα στο νιπτηρα και με εχει σωσει εννοειται δεν αγορασα αλλαξιερα)

41ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Δευ Αυγ 16, 2010 12:35 am

Katsarida

Katsarida
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ρε κορίτσια γιατί το ψαλιδάκι;;; Εγώ απο την αρχή το χρησιμοποίησα και ακόμη... Αυτό που βρήκα άχρηστο ήταν ο νυχοκόπτης.. αλλά το ψαλιδάκι;;; Με τι κόβατε τα νυχάκια;;;;

Το παπλωματάκι επίσης το χρησιμοποίησα το χειμώνα που μας πέρασε... Εγώ τη μικρή μου δεν την έβαλα ακόμη σε κανονικό μονό κρεβάτι αλλά και να την έβαζα πάλι θα τη σκέπαζα με αυτό... είναι αρκετά μεγάλο...

42ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Δευ Αυγ 16, 2010 12:47 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχω κι εγώ μια απορία:

Γιατί ρε παιδιά η κουνουπιέρα άχρηστη?

Το Σαββάτο (αργά το βράδυ, σχεδόν ξημέρωμα) ανακάλυψα μία ωραία κατσαριδούλα στο μπάνιο ακριβώς την ώρα που είχα τελειώσει αυτό που έκανα, με συγχωρείτε κιόλας, αλλά είχα κάνα 20λεπτο εκεί μέσα προσπαθώντας να λύσω ένα sudoku, να με κοιτάζει από ψηλά και να μου χαμογελάει πονηρά, νομίζοντας ότι δε θα την πάρω πρέφα αφού είχε τρυπώσει στο γύψινο!

Ξυπνάω τον προστάτη άντρα μου ζητώντας του να εκτελέσει χρέη κατσαριδοδολοφόνου, αφού και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να πέσει πάνω μου τρομοκρατήθηκα! Φοβήθηκα μην από την τρομάρα χτυπήσω πουθενά την κοιλίτσα μου. Αλλιώς δεν έχω πρόβλημα μπορούσα να τη δολοφονήσω και μόνη μου...

Στη σκέψη λοιπόν της "μη χρήσης κουνουπιέρας" μου έρχεται να ουρλιάξω!! Εγώ βέβαια θα γεννήσω χειμώνα, αλλά το καλοκαίρι που θα είναι ακόμα μικρό νινί???

43ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Δευ Αυγ 16, 2010 1:26 am

elina

elina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τα άχρηστα δικά μας ήταν: η καλαθούνα (200 ευρώ πεταμένα πραγματικά, γιατί μετά από 1 μήνα το μωρό, αν και μικρόσωμο δεν βολευόταν και πήραμε ειδικό κρεβατάκι για το δωμάτιό μας που ήταν τέλειο!), το ψαλιδάκι για τα νύχια επίσης, αφού μόλις ανακάλυψα το νυχοκοπτάκι για μωρά λύσαμε το πρόβλημα! Η μικρή τρελαίνεται με το τσικ τσικ και τα κόβουμε τα νυχάκια στο λεπτό! Κατά τα άλλα όλες οι υπόλοιπες αγορές πετυχημένες ήταν! Ευτυχώς!

44ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Δευ Αυγ 16, 2010 4:13 pm

mamastodromo

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
H τσάντα-αλλαξιέρα. Χοντρή, βαριά, δύσχρηστη. Τελικά κατέληξα να χρησιμοποιώ ένα σακκίδιο που είχα φοιτήτρια. Χωράει πολύ περισσότερα και είναι σαφώς ελαφρύτερο.

Το θερμόμετρο-πιπίλα. Κανείς από τους δύο δε δέχτηκε πιπίλα στο στόμα, οπότε πήγε άχρηστο.

45ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Τρι Αυγ 17, 2010 12:20 am

katerinaki84

katerinaki84
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Egw den ekana eutyxws axristes agores oti exw parei mou exei xrisimeusei poly alla to paplwmataki gia mena einai apla gia omorfia afou i mikri Lydia koimatai mono me ypnosako pou einai kai asfaleis!

46ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Τρι Αυγ 17, 2010 1:57 am

Maya

Maya
ΚΙ ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΦΗΚΕΣ, ΣΚΝΙΠΕΣ, ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ, ΑΠ ΟΛΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΖΙ, ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ, ΣΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ, ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ. ΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Κ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΗ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΖΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΛΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΝΙΑΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ, ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΖΖΖΖ ΖΖΖΖΖ, ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ!

47ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Τρι Αυγ 17, 2010 5:27 am

Scarlet

Scarlet
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Tο μαξιλάρι θηλασμού μου ήταν πολύ άχρηστο στο θηλασμό αλλά πολύ χρήσιμο στο 3ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης στον ύπνο!!!!!!!!!!Είχε πάρει ο άντρας μου το μεγάλο τζάμπα 60 euro!!!

48ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Τρι Αυγ 17, 2010 6:08 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Scarlet έγραψε:Tο μαξιλάρι θηλασμού μου ήταν πολύ άχρηστο στο θηλασμό αλλά πολύ χρήσιμο στο 3ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης στον ύπνο!!!!!!!!!!Είχε πάρει ο άντρας μου το μεγάλο τζάμπα 60 euro!!!

καλα δεν ειναι τελειο?κι εγω 9 μηνες θηλασα αλλα το μαξιλαρι το ειχα και το εχω ακομη για τον υπνο!!!!!!και δεν το αλλαζω με τιποτα!!!τον αντρα μου τον διωχνω που λεει ο λογος απο το κρεβατι αλλα το μαξιλαρι ΠΟΤΕ!!!!εγω 80 ευρω το πηρα!!!αλλα με τις κηλες που εχω στην σπονδυλικη στηλη και 180 να εκανε θα το επαιρνα!!! ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 215994

49ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Τρι Αυγ 17, 2010 6:17 am

despoinag

despoinag
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γενικά θα το έχετε καταλάβει ότι για κάθε μανούλα το τί είναι χρήσιμο και το τί είναι άχρηστο είναι υποκειμενικό. Κάτι που εξυπηρετεί την μία βγήκε άχρηστο στην άλλη.

Οπότε στην πράξη ξέρει κάθε μία τί την βολεύει και τί βολεύει και το μωρό.

Καλό είναι να μην φορτώνεστε λοιπόν, απλώς να ενημερώνεστε για το τί υπάρχει και αν στην πράξη σας φανεί χρήσιμο να πάτε να το πάρετε ή να στείλετε να σας το πάρουν.

50ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Πεμ Αυγ 19, 2010 1:18 am

Kalliopi

Kalliopi
ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΙΟ "ΧΡΗΣΙΜΗ" ΑΧΡΗΣΤΗ ΑΓΟΡΑ...ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΠΑΝΑΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ MOTHERCARE!ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΠΑΝΑ ΜΕΣΑ ΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΣΜΕΣ!ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΕΕΕΕΕΣ ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις