Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
551 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 551 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

51ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Πεμ Αυγ 19, 2010 2:21 am

prova

prova
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Βρε κορίτσια... πως ακριβώς χρησιμοποιείτε το μαξιλάρι θηλασμού στον ύπνο?

Σαν κανονικό μαξιλάρι για τον αυχένα?ανάμεσα στα πόδια? για τη μέση?

http://provagamou.gr

52ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Πεμ Αυγ 19, 2010 9:28 am

marianna

marianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
athi έγραψε:o.. σύζυγος!
μονο που δεν δεχονται επιστροφές και θα τον κρατήσω... Razz

(αστειάκι!) ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 215994

XAXAXAXAXAXAXA ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!! ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 654316 ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 654316 ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 654316

53ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Πεμ Αυγ 19, 2010 11:25 am

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια τι να πω. Το καθε παιδι εχει τα δικα του.
Εγω το πορτ-μπεμπε του καροτσιου το δουλευα αντι για καλαθούνα μεχρι τον 4ο. Το ριλαξ μεχρι τον 5ο.Μετα μεγαλωσε και κουνιοταν πολυ με κινδυνο να πεσει στο πλαι.
Το παρκοκρεβατο δε, το εχουμε στημενο μονιμα στο πατρικο μου, πηραμε και ορθοπεδικο στρώμα που διπλώνει στη μεση και οπου παμε διακοπουλες το παιρνουμε μαζι. Ισως αν τα δικα σας δεν μπαινουν σε αυτο να φταιει το σκληρο στρώμα. Να πω οτι ο μικρος ειναι 13 μηνων.
Για μενα το μονο αχρηστο ηταν απο το σετ για το δωματιο (παπλωμα, κουνουπιερα, παντα, φωτιστικο και καλαθι για παιχνιδια), η κουνουπιέρα γιατι απο 3 μηνων τραβούσε το τούλι και το ετρωγε και η παντα εκρυβε το μισο κρεβατι, οποτε πηρα μια χαμηλη που πιανει γυρω γυρω το κρεββατι απο τα ΙΚΕΑ και το παιδι βλεπει τα παντα χωρις να βγαινουν εξω χερια ποδια...

54ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Πεμ Αυγ 19, 2010 12:51 pm

Maya

Maya
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΑΛΛΗ ΑΧΡΗΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΔΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ Η' 0-3. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΔΕ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ???!!!?? ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΞΩ ΟΠΩΣ ΕΓΩ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΥΣΩΝΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΑΚΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ.. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΠΕΡΣ..

55ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Πεμ Αυγ 19, 2010 1:33 pm

Kalliopi

Kalliopi
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΣ MAYΑ ΜΟΥ...ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 24 ΜΗΝΩΝ΄;;;;;;;;;;;;;;ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΝΕΦΟ!ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΡΟΥΧΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 18 ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΜΕΝE ΜΕ ΤΑ PAMPERS!!!! ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 911307

56ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Πεμ Αυγ 19, 2010 2:56 pm

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα σχετικα ολα εμ εξυπερετησαν και δνεχει σημασια ο χρονος που τα χρησιμοποιησαμε .Η αληθεια ειναι οτι στη καλαθουν εκατσε εως 52 ηερων δυστυχως η κρεβατοκμαρα μας μικρη και δνε χωρουσε κουνια αφηστε που δνε ηθελα να βαλω τη κουνια εκει επειδη ηξερα οτι θα κολαγα καιμετα θα εφευγε φανταρος Laughing
Ο αποστεριωτης ολυ χρησιμος οπως και τα 8 μπιμπερο που ειχα και τα 5 μικρα δνε ξεμινα ποτε οσο ειχα την αποστειρωσ .
Το παρκο το απλο εκατσε εως 8 μηνων αλλα στο παρκοκρεβατο εως και4 ετων εκανε κατι υπνους αλλοπραγμα
η αλλαξιερα με το μπανακι μια χαρα μιακια δνε ηθελα να μεταφερω το μωροστο κρυο μπανιο καναναμε εκει μεχρι 4 μηνων καιμετα το μπανακι τοτοποθετησα μεσα στη μανερα και ετσι μονο αβολο δνε ηταν .
Αυτο που ηταν αβολοκαι πεταμενα λεφτα ηταν το σφηνακι ξερεε ενα αφρολεξ σε σχημα σφηνας το τοποθετεις στην ακρη τησ κουνιας η της καλαθουνας να μην γυιζει το μωρο τελικα το εβαλα αποθηκη και ειμασταν μια χαρα .
Αλλη μια αγορα χαμενη ηταν τοθερμομετρο απο τοιασω ξερετε το ηλεκτρονικο που μετραγανε τη θερμοκρασια το ειχαμ ετοτε αγορασει 120 ευω και τελιακ η θερμοκρασια που μετραγε ηταν αστα να πανε .

57ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Τρι Αυγ 31, 2010 5:30 am

tolazarakimou!

tolazarakimou!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Άχρηστη αγορά το χειροκίνητο θήλαστρο της Avent. Δεν έβγαζε ούτε σταγόνα για δείγμα! Για να φανταστείτε,τώρα χρησιμοποιώ νοσοκομειακό θήλαστρο!
Επίσης super άχρηστη αγορά είναι τα pads για το στήθος (και αγόρασα και πολλά μη τυχόν και μου λείψουν!)
Επίσης οι πιπίλες αποτελούν άχρηστη αγορά για μας, μια και δεν θέλει να τις δοκιμάσει ούτε για πλάκα

58ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Τρι Αυγ 31, 2010 9:09 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ..ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ..ΜΕΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ..ΕΜΕΝΑ Ο ΣΑΚΟΣ Ο ΟΛΟΣΩΜΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1ο ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΕΙ..ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΣΙΠΠΟ...ΟΥΤΕ ΗΘΕΛΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ...ΕΤΣΙ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΗΥΑΝ ΑΧΡΗΣΤΑ...
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΟΛΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΚΟ Κ ΤΟ ΜΑΡΣΙΠΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..ΟΠΟΤΕ? ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ??

59ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Κυρ Σεπ 05, 2010 8:14 am

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ κορίτσια δεν μπορώ να πω ότι έκανα άχρηστες αγορές...το port bebe το χρησιμοποιούσαμε στο αυτοκίνητο για τις βόλτες τους 2 πρώτους μήνες μέχρι να στηρίξει το κεφάλι του για να μπει στο κάθισμα

την αλλαξιερα την λατρευω και δεν την αλλαζω με τιποτα...βασικα ειναι συρταριερα-ραφιερα απο κατω και απο πανω ειναι αλλαξιερα (μας την εφτιαξε ο μπαντζανακης μου)

το ρελαξ το εχω στον καναπε-γωνια μονιμως και εχει κατι κρεμαστα που τα χτυπαει και παιζει μουσικη και του αρεσει

καλαθουνα δεν πηρα αλλα πηρα λικνο μεσω ιντερνετ σε εξευτελιστικη τιμη (κομπλε με στρωμα-παπλωμα- σεντονια) και μας βολεψε πολυ γιατι χωρουσε στο δωματιο μας τις 40 μερες και κυνηγουσαμε τον ηλιο για τον ικτερο μεσα στο σπιτι

την κουνουπιερα τη βαζω στο καροτσι τα βραδια που βγαινουμε

στην κουνια του κοιμαται στο δωματιο του απο 40 ημερων..

το μονο που δεν χρησιμοποιησα καθολου ηταν ενα μπιμπερο της Nuk που πηρε ο αντρας μου γιατι δεν μπορουσε να καταπιει ο μικρος και πνιγοταν...

α και πιπιλα που ειχα παρει μια μηπως και..αλλα τζάμπα ευτυχώς!!

60ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Τρι Σεπ 07, 2010 11:22 am

tolazarakimou!

tolazarakimou!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Επίσης ιδιαίτερα άχρηστες ήταν οι μπλούζες θηλασμού. Με βολεύουν πολύ περισσότερο οι κανονικές φαρδιές μπλούζες.

61ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Παρ Σεπ 10, 2010 12:11 am

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ξέχασα να προσθέσω εκείνο το πράγμα που είναι σαν φούσκα και βγάζεις τον αέρα και το βάζεις στην μύτη του παιδιού για τις μυξούλες..
Δεν τα κατάφερα ποτέ!!

ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 417472

http://www.eri-captaincook.blogspot.com

62ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Παρ Σεπ 10, 2010 12:50 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eley8eria έγραψε:Ξέχασα να προσθέσω εκείνο το πράγμα που είναι σαν φούσκα και βγάζεις τον αέρα και το βάζεις στην μύτη του παιδιού για τις μυξούλες..
Δεν τα κατάφερα ποτέ!!

χαχαχα σε αντιθεση με εσενα για εμενα αυτο ηταν απο τις πιο χρησιμες αγορες που ειχα κανει . χιχιχι Razz Razz

63ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Παρ Σεπ 10, 2010 12:52 am

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
faye έγραψε:
Eley8eria έγραψε:Ξέχασα να προσθέσω εκείνο το πράγμα που είναι σαν φούσκα και βγάζεις τον αέρα και το βάζεις στην μύτη του παιδιού για τις μυξούλες..
Δεν τα κατάφερα ποτέ!!

χαχαχα σε αντιθεση με εσενα για εμενα αυτο ηταν απο τις πιο χρησιμες αγορες που ειχα κανει . χιχιχι Razz Razz

Άντε!!! Μα και εγώ το πήρα επειδή μου είπε η κολλητή μου ότι κ εκείνη το χρησιμοποιούσε πολύ!
Μπορεί το δικό μου να μην ήταν και πολύ καλό. .. άσε που ο μικρός δεν καθόταν με τίποτα!

http://www.eri-captaincook.blogspot.com

64ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Παρ Σεπ 10, 2010 12:58 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eley8eria έγραψε:
faye έγραψε:
Δεν τα κατάφερα ποτέ!!

Άντε!!! Μα και εγώ το πήρα επειδή μου είπε η κολλητή μου ότι κ εκείνη το χρησιμοποιούσε πολύ!
Μπορεί το δικό μου να μην ήταν και πολύ καλό. .. άσε που ο μικρός δεν καθόταν με τίποτα!
καλα μην φανταστεις οτι και οι δικες μου ηταν μεσα στην τρελη χαρα οταν το εβλεπαν . Ουρλιαζαν και χτυπιοντουσαν αλλα τουλαχιστον τις βοηθουσε να καθαρισει η μυτουλα και να κοιμουνται σχετικα ηρεμα.

65ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Παρ Σεπ 10, 2010 1:13 am

asteria

asteria
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
EDWSA ARKETA LEFTA GIA KOUNIA KAI SYRTARIERA...BLEPEIS PRWTO MWRO THELAME AGORA APO LAPIN...TWRA EINAI 3 XRONWN...EVGALA KAGKELA OPWS MOY EIPAN...ALLA VRE KORITSIA POLY STENO SE FARDOS...DEN VOLEVETAI..
TWRA ETOIMAZOMASTE GIA AGORA KAINOYRGIOY KREVATIOY...

66ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Παρ Οκτ 01, 2010 12:09 pm

Όλγα

Όλγα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πήρα το πολυδιαφημισμένο κουκλάκι Cuski που χρησιμοποιείται υποτίθεται ως μεταβατικό αντικείμενο.Δεν το έδωσα ποτέ στη μικρή μου γιατί με το που άνοιξα το κουτί και το είδα, έπαθα σοκ! Δεν είναι απλά αδιάφορο (δεν έχει μάτια, μύτη, χρώματα, τίποτα!), είναι και τρομακτικό, μοιάζει με κούκλα βουντού! Τσάμπα τα 30 ευρώ που έδωσα!

67ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Παρ Οκτ 01, 2010 12:16 pm

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χμμ δν πηρα κατι τρομερα αχρηστο γτ προσπαθησα να κανω σχετικα εξυπνες αγορες και ειχα την μανα μου να με βοηθαει τι χρειαζεται και τι οχι.
απο αυτα που χρησιμοποιησε λιγοτερο σχετικα ηταν το παρκο και το ριλαξ,το οποιο δν της πολυαρεσε και συντομα πηγαν στο παταρι.
μπανακι μου εδωσαν και με βολεψε αλλα κ παλι για λιγο γτ μολις μεγαλωσε της πηρα αυτο το σαν καθισμα που ειναι βοηθητικο κ ετσι συντομα το γυρισα πισω,και αλλαξιερα δν χρειαστεικα γτ ειχα το παρκο που ειχε αλλαξιερα πανω αλλα και με ενα σελτεδακι στον καναπε βολευτηκαμε.και η καλαθουνα πηγε συντομα στο παταρι γτ την επιανε κριση εκει μεσα χτυπιοταν στα τοιχωματα και εκλαιγε.αυτα.

68ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Σαβ Οκτ 02, 2010 1:03 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άχρηστα δεν έχω πάρει, με είχαν προειδοποιήσει φίλες μου που γέννησαν πριν από μένα τι θα χρειαστώ και τι όχι, όπως και για το ότι θα μου φέρνουν τα δώρα με το τσουβάλι. Πολλά τα δανείστηκα (πορτ-μπεμπε, φορμάκια κτλ).
Μετανιώνω όμως για τα υπέρογκα ποσά που δώσαμε για το κρεβάτι (750 ευρώ, δώρο από τη μια γιαγιά, αλλά εγώ το διάλεξα Rolling Eyes ) και για το καρότσι-με καθισματάκι αυτοκινήτου-με τσάντα-και με σάκο που έκανε 500 ευρώ (δώρο από την άλλη γιαγιά, επίσης δικής μου επιλογής tongue ) και το οποίο είναι μια κουμούτσα τεράστια, που για να μετακινηθεί πρέπει να έχεις φάει καλά πρώτα (πώς νομίζετε ότι έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης??? προσπαθώντας να ανεβάσω το καρότσι στα πεζοδρόμια...).
Το ρηλάξ με βόλεψε πολύ και στα δύο παιδιά, η αλλαξιέρα-μπανιο επίσης (αν και το μπανάκι ήταν μικρό μετά τον δεύτερο μήνα), το παρκοκρέβατο ήταν Η ΑΓΟΡΑ (ειδικά για κάποια διήμερα ή όταν τα άφηνα στις γιαγιάδες, κοιμόντουσαν άνετα εκεί μέσα και μάλιστα είχε και δόνηση!)
Επίσης, τα δώρα που μου έφερναν από μαγαζιά όπως Ζαρα, Benetton, premaman, marks&spencer και τέτοια τα άλλαζα κι έπαιρνα ρούχα για μένα. Ναι, το ξέρω, τι μάνα είμαι εγώ που δίνω τα ρούχα των παιδιών μου για να πάρω για μένα, αλλά αν μου φέρουν άλλο ένα τζιν-παντελονάκι-με-μπλουζάκι-για-του-χρόνου θα φρικάρω...

69ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Πεμ Οκτ 21, 2010 2:18 am

lenaki1982

για μένα άχρηστες αγορες ήταν αυτό το εργαλείο που ανοιγουμε τρύπες στις θηλές των μπιμπερό, τα μικρά μπιμπερό γιατί η μικρή μου άρχισε από νωρίς να τρώει μεγάλες ποσότητες γάλα, τα μικρά ρουχαλάκια που μας έφεραν γιατί δεν προλαβαίνει να τα φορέσει και είναι σχεδόν όλα ροζ, το πορτ μπεμπε που νομίζαμε ότι θα το κοιμίζουμε για κανενα 3μηνο στην αρχή αλλά το βάλαμε μόνο 2 μέρες γιατί έκανε ζέστη, όλα αυτά που πήρα για το θηλασμό γιατί τελικά δε θήλασα.
πολύ χρήσιμο μου φάνηκε το ρηλάξ, το στρωματάκι-αλλαξιέρα,οι πετσέτες μπάνιου που μπαίνει το κεφαλάκι σε ειδική θήκη και τα πολλά πετσετάκια που πήραμε για την ώρα του φαγητού.

70ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.. Πεμ Οκτ 21, 2010 3:33 am

Gwgw81

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εμενα αυτα που πηγαν τελειως τζαμπα ηταν τα ρουχαλακια που εφεραν στον μπεμπη μου οταν γεννηθηκε.500 φορμακια καλοκαιρινα νουμερων απο 0-3 μεχρι 2-4. το καλοκαιρι δεν τα φορεσε γιατι τον ειχα μονο με ενα φανελακι και οταν αρχισε να δροσιζει δεν χωραγε μεσα....
τα περισσοτερα απο αυτα που ειπατε εγω τα χρησιμοποιησα.και το ριλαξ,και την καλαθουνα για 40 μερες,και το αγαπημενο μου: την αλλαξιερα-που ηταν ο,τι πιο χρησιμο μεχρι και σημερα.και την κορη μου που ειναι 18 μηνων εκει την αλλαζω ακομα.παντως δεν στεναχωριεμαι για τιποτα,γιατι εχω αδερφια,κουνιαδα,φιλους που δεν εχουν κανει μωρακια ακομα,και θα τους τα δωσω ολα...
μην πετατε τιποτα κοριτσια,χαριστε τα σε αλλα μωρακια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις