Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
562 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 562 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 22 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 42]

26ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 5:43 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και ηρθε η απαντηση μετα το "βρισιδι" .....

"

Μπορείτε παρακαλώ να μου δώσετε ένα λογαριασμό τραπέζης να καταθέσουμε τα χρήματα

Ευχαριστώ ,

"

Τελικα μονο ετσι καταλαβαινουν μερικοι μερικοι.... θελουν το κραξιμο τους για να παρουν μπρος! Αν δεν εκανα αυτο το σκηνικο μπορει να μην τα παιρναμε κιολας τα λεφτα μας πισω...

27ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 5:47 am

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εγω ετσι πιστευω Στεφυ, ποκυ καλα το χειριστηκες το θεμα...

28ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 5:51 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
voula1980 έγραψε:Κι εγω ετσι πιστευω Στεφυ, ποκυ καλα το χειριστηκες το θεμα...

Να μαθουν να τα βαζουν με την εγκυο και τις ορμονες της!!! ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

29ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 5:51 am

ioannakom

ioannakom
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
geia sas koritsia,kai kaloriziko to neo themataki!
ta nea m dystyxws dn einai k toso kala.phga st nosokomeio g na parw yperhxo gia to IKA k aytos pou me exetase eipe oti h mikrh tylixthke me ton lwro st laimo k epishs oti to amniako mou einai meiwmeno,katw apt fysiologika!
phra tn giatro m k eipe na paw t apogeyma na me dei k oti aytoi oi eidikeyomenoi dn einai aksiopistoi!poly mperdemena mou ta eipe aytos pantws.oti symvainei syxna leei alla an niwsw ponous to mwro dn zei.gia to amniako leei dn xerei giati meiwthhke dn einai kalo ayto alla mporei na kanei leei tsisa h mikrh k n aykshthei.oti nanai!mexri na paw st giatro m exw xasei 10 xronia apt zwh m,exw panikovlhthei!

30ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 5:55 am

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioannakom έγραψε:geia sas koritsia,kai kaloriziko to neo themataki!
ta nea m dystyxws dn einai k toso kala.phga st nosokomeio g na parw yperhxo gia to IKA k aytos pou me exetase eipe oti h mikrh tylixthke me ton lwro st laimo k epishs oti to amniako mou einai meiwmeno,katw apt fysiologika!
phra tn giatro m k eipe na paw t apogeyma na me dei k oti aytoi oi eidikeyomenoi dn einai aksiopistoi!poly mperdemena mou ta eipe aytos pantws.oti symvainei syxna leei alla an niwsw ponous to mwro dn zei.gia to amniako leei dn xerei giati meiwthhke dn einai kalo ayto alla mporei na kanei leei tsisa h mikrh k n aykshthei.oti nanai!mexri na paw st giatro m exw xasei 10
xronia apt zwh m,exw panikovlhthei!
Κοριτσακι μου γλυκο μην πανικοβαλεσαι, υπομονη μεχρι να πας στο γιατρο σου...Ξερω οτι ειναι δυσκολο, αλλα να εισαι αισιοδοξη κι να εχεις πιστη στο νινι σου, ολα θα ειναι καλα , θα δεις...

31ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 5:56 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
phra tn giatro m k eipe na paw t apogeyma na me dei k oti aytoi oi eidikeyomenoi dn einai aksiopistoi!poly mperdemena mou ta eipe aytos pantws.oti symvainei syxna leei alla an niwsw ponous to mwro dn zei.gia to amniako leei dn xerei giati meiwthhke dn einai kalo ayto alla mporei na kanei leei tsisa h mikrh k n aykshthei.oti nanai!mexri na paw st giatro m exw xasei 10 xronia apt zwh m,exw panikovlhthei!

Κοριτσακι μου ευχομαι ολα να πανε καλα! Περιμενουμε να μας πεις νεα απο τον γιατρο σου το συντομοτερο δυνατο.... Το ενδεχομενο να το παρουν νωριτερα το μωρακι δεν παιζει? 7 μηντικα γεννιουντε πολλα μωρακια ουτως η αλλως! ΑΝ ειναι ετσι οπως σου τα ειπε αυτος... που το απευχομαι... πιστευω οτι εγω στη θεση σου θα συζητουσα γι αυτο το ενδεχομενο... Γεννα με καισαρικη εδω και τωρα. Εχεις μπει στον 7ο ετσι δεν ειναι? Εδω μωρακια γεννιουντε απο μονα τους τοσο νωρις.

32ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 5:57 am

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ιωάννα μου, για το λώρο μην ανησυχεις, συμβαινει συχνα όπως λεγαμε και πριν λιγες μερες, σε ποια κοπέλα ειπαν για το λωρο? Τωρα για το αμνιακό, να το κοιτάξεις, μπορει να χρειαστεί απλώς πολύ προσοχή, μεχρι να θελησει να βγει η μπεμπα, μπορει απλώς να βγει λιγο νωρίτερα, σε κανα μηνα ισως γι αυτο να μειωθηκε! Ο γιατρος θα σου πει βεβαια, που ξέρει, αλλά να του πεις να σου εξηγησει ακριβως τι και πώς, κι αν δεις πως δεν εισαι ευχαριστημενη πηγαινε και σε 2ο γιατρο κοριτσι μου, μαζι με τις εξετασεις σου, να δεις τι θα πει! Συμφωνω με Στεφυ, να συζητησετε την πιθανοτητα να το παρουν απο τωρα αν ειναι δυνατο! Αλλα να μην πανικοβαλλομαστε, κατσε να δεις τι θα σου πει, ηρεμα και ψυχραιμα!

33ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 6:08 am

Nancy82

Nancy82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ιωάννα κοπέλα μου ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά! Μην αγχώνεσαι και μην πανικοβάλλεσαι και έτσι δεν βοηθάς καθόλου τον εαυτό σου! Να πας στο γιατρό σου να σε δει και να ακολουθήσεις κατά βήμα τις οδηγίες του! Είναι συχνό το να τυλίγονται με το λώρο! Άσε που όπως τυλίχτηκαν μπορούν να ξετυλιχτούν! Όσο για το θέμα με το αμνιακό υγρό, θα σου δώσει συμβουλές ο γιατρός και όλα θα πάνε καλά! Να μπεις να μας πεις τα νέα σου! Και όπως είπε η Στέφη συζήτησε όλες τις πιθανότητες με το γιατρό σου! Εύχομαι το καλύτερο και έχε πίστη ότι όλα θα πάνε καλά!
Στέφη με το καλό η μετακόμιση! Φαντάζομαι δεν θα σε χωράει ο τόπος τώρα από την ανυπομονησία σου να πάτε στο καινούργιο σπίτι! Και όσο για το πρακτορείο μια χαρά του ξηγήθηκες! Επαγγελματίες σου λέει μετά!
Αναστασία και Βαρβάρα περαστικά σας και σύντομα κιόλας!
Βαρβάρα θα μπω μετά το φαγητό στη σελίδα σου για να απολαύσω τα έργα σου με την ησυχία μου!
Δέσποινα μια χαρά η χθεσινή μέρα ε; Καλύτερα που δεν έπαιξες μποουλινγκ γιατί την κατρακύλα την έχουμε στο τσεπάκι!
Νάντια κι εγώ όποτε έχει ήλιο βγαίνω στο μπαλκόνι και λιάζομαι και δεν ασχολούμαι με κανέναν. Μόνο όμως όταν έχει ήλιο γιατί αλλιώς κρυώνω! Που μένεις Πειραιά και έχετε ανηφόρες- κατηφόρες! Εγώ Καλλίπολη και το σκέφτομαι να κατέβω στη θάλασσα γιατί σκέφτομαι το ανέβασμα μετά μόνη μου!
Γραμματική πλησιάζει ο καιρός ε; Άντε σιγά σιγά να μαζευόμαστε και να το ρίξουμε στο καθισιό όλες μαζί!
Εγώ σήμερα πήγα σε ένα κέντρο για μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής- τοκετού- θηλασμού κτλ. Ωραία ήταν. Κάθε Δευτέρα ένα διωράκι! Είχε ενδιαφέρον αν και ξεκινήσαμε από τα πολύ προκαταρκτικά! Διατροφή, συμπληρώματα, διαβήτης, ΠΗΤ, πρόωρο και τελειόμηνο έμβρυο. Ανυπομονώ για την επόμενη Δευτέρα! Κατά τα άλλα όλα καλά. Περιμένω τον άντρα μου να έρθει να φάμε γιατί σε λίγο με βλέπω να δαγκώνω το τραπέζι!

34ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 6:09 am

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλοριζικο το θεματακι ..περαστικα στις εγκυουλες αρρωστουλες Smile Smile Smile

ιωαννα μου υπομονη να δεις τι θα σου πει ο δικος σου γιατρος και μην εμπιστευεσαι και πολυ τα λογια του ειδικευομενου οχι οτι ειναι ειδικευομενος αλλα απλα για μενα σ μιλησε αποτομα ακου αν πονεσεις δεν ζει το μωρο Mad Mad

35ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 6:16 am

ioannakom

ioannakom
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ayth th stigmh dn mporw na skeftw 1 thetiko stoixeio k na hremhswtha rwthsw omws sigoura gia na to paroume.eimai 7,5.kserw oti geniountai polla prowra mwra alla ayto exei k tis sinepeies tou!pantws sthn idea k mono na xasw to mwro m trelainomai,eidika twra pou konteyw!
logika mexri tis 7 tha exw nea na sas pw k elpizw na valei h Panagitsa to xeraki ths!

36ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 6:23 am

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ολα καλα θα πανε κορίτσι μου, σου στελνουμε κι οοοοολη τη θετικη μας ενεργεια, μη σκεφτεσαι τετοια πραγματα ασχημα!!! Ολα καλα θα πανε!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 417472

37ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 6:24 am

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioannakom έγραψε:ayth th stigmh dn mporw na skeftw 1 thetiko stoixeio k na hremhswtha rwthsw omws sigoura gia na to paroume.eimai 7,5.kserw oti geniountai polla prowra mwra alla ayto exei k tis sinepeies tou!pantws sthn idea k mono na xasw to mwro m trelainomai,eidika twra pou konteyw!
logika mexri tis 7 tha exw nea na sas pw k elpizw na valei h Panagitsa to xeraki ths!

Ασε ο γιατρος σου να κρινει αν πρεπει να βγει τοσο νωρις, θεωρω οτι τσαμπα πανικοβαλλεσαι, ξερω γυναικες που γεννησαν στην 38 εβδομαδα με μειωμένο αμνιακο υγρο κι διπλη περιελιξη του λωρου σε σημειο να μην ακουει το παιδι, με στενη παρακολουθηση απο το γιατρο σου, ολα θα πανε καλα...Μην αγχωνεσαι, προσπαθησε να εισαι ηρεμη κι κανε ερωτησεις στο γιατρο σου για να μη φυγεις μ καμια αμφιβολία, καλυτερα γραψτες απο τωρα, οταν θα φυγεις δεν πρεπει να εχεις αποριες..

38ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 6:28 am

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ολα καλα θα ειναι ιωαννα μου .υπομονη μεχρι να πας στον γιατρο Smile

η παναγιτσα θα ειναι κοντα σου

39ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 6:30 am

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ρε κοριτσια ασχετο αλλα μου ηρθε το βαλιτσακι της care direct για δευτερη φορα μου ειχε ερθει και πριν κανα μηνα ..δεν με χαλασε και επιτελους ειχε αγοριστικη πιπιλα !!!δεν με χαλασε καθολουυυυ.

40ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 6:40 am

Nancy82

Nancy82
Ιωάννα ψυχραιμία κοπέλα μου και όλα θα πάνε καλά! Θα βοηθήσει και η Παναγίτσα και το μωράκι θα είναι μια χαρά!
Ματίνα μη μιλάς καθόλου! Εμένα ούτε πρώτη φορά μου ήρθε! Το περιμένω στα μέσα του μήνα!

41ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 6:41 am

barbara

barbara
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ιωαννα μου πηγαινε με το καλο στην γιατρο σου να δεις τι θα σας πει!Θα περιμενουμε με αγωνια νεα σου.Ολα θα πανε καλα!!!!

42ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 6:43 am

barbara

barbara
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αν και να ρωτησω κατι σχετικα με το υγρο που σου ειπε αυτος Ιωαννα?Καταλαβαινες εσυ υγρα?

43ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 6:43 am

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
νανσυ λες να πηρα το δικο σου??χιχιχιχιχιχιχιχιχι Twisted Evil

44ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 6:54 am

Nancy82

Nancy82
Ματίνα θα σου πω σε δύο βδομάδες! Razz Αλλά κι εσύ να το πήρες, χαλάλι σου! Έτσι θα λες ότι έχεις κάτι από μένα, κι ας μη με ξέρεις! Χα,χα,χα!

45ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 7:00 am

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακιααααα καλησπερα! επιτελους σπιτι! βεβαια δεν τελειωσαν ολες οι δουλειες αλλα ξεκουραση κανενα δεκαημερο κ μετα παλι! πως εισαστε; ειναι αδυνατον να διαβασω ολα αυτά μιας και ημουν απούσα σχεδον σε ολοκληρο το #6 ! καλοριζικο το νεο θεματακι με το καλο!

46ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 7:00 am

ioannakom

ioannakom
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="barbara"]αν και να ρωτησω κατι σχετικα με το υγρο που σου ειπε αυτος Ιωαννα?Καταλαβαινες εσυ υγρα?[/
quote]
ennoeis an exw egw ygra?exw apt 4mhna ayxhmena,dn parathrhsa kati diaforetiko barbara mou!

47ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 7:05 am

barbara

barbara
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ναι ναι αν εχεις εσυ.Απ'οτι γνωριζω ολες οι εγκυμονουσες εχουν υγρα αλλα θελω να πω αν παρατηρησες καποια αυξηση.Τελος παντων οτι και να λεμε τωρα η γιατρος σου θα σε ηρεμησει και θα σου εξηγησει αυτα που πρεπει.Οτι και να σου πουμε εμεις δεν θα ηρεμησεις και ειναι κατανοητο!Δεν ξερω που πιστευεις και αν πιστευεις βαλε λιγο αγιασμο και λαδακι στην κοιλιτσα σου!Αλλη μπορει να μην τα πιστευουν εγω στολεω με ολη μου την καλη θεληση.

48ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 7:13 am

Nancy82

Nancy82
Πωλίνα καλώς όρισες! Άντε με το καλό να τελειώσουν οι δουλειές σας!
Βαρβάρα πολύ ωραία η δουλειά σου! Επάξια πήρες το like και όχι μόνον για να το πάρεις! Και οι στολισμοί, και οι μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια πανέμορφα! Γεια στα χέρια σου!

49ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 7:15 am

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω Βαρβάρα μου δυστυχως δεν εχω ουτε φεισμπουκ ουτε τιποτα για να δω!! αμα ερθει η κουμπαρα μου το απογευμα θα της πω να μπει αυτη ομως χεχε!

50ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 2 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 7:28 am

Anastazia2801

Anastazia2801
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

κουκλιτσα μου ηρεμησε και εμενα ττυλιγμενος ειναι στο λαιμο και εμενα
συμβαινει πολυ συχνα απλα να εχεις το νου σου αν το νιωθεις αυτο μου ειπαν και εμενα τωρα για το μειωμενο αμνιακο δεν ξερω αλλα μη πανικοβαλεσαι αγαπη μου θα πας στον γιατρο και θα δεις ολα θα πανε καλα μη φοβασαι!απλα τα παιδακια μας ανακαλυψαν το πρωτο τους παιχνιδακι!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 22 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις