Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
580 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 580 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 42]

51ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 7:34 am

barbara

barbara
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ευχαριστω πολυ!!Σας περιμενω ολες με το καλο!!Εχω κι αλλες δουλειες που δεν εχω καταφερει ακομα να παρω στα χερια φωτογραφιες!Εχω κανει και λαμπαδες για τους κουμπαρους,δισκους ποτηρια..Τα παντα ολα.Οτι θελετε εσεις ή σοι ή φιλοι και γνωστοι εδω ειμαι εγω!!! cheers

52ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 8:01 am

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="ioannakom"]
barbara έγραψε:αν και να ρωτησω κατι σχετικα με το υγρο που σου ειπε αυτος Ιωαννα?Καταλαβαινες εσυ υγρα?[/
quote]
ennoeis an exw egw ygra?exw apt 4mhna ayxhmena,dn parathrhsa kati diaforetiko barbara mou!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ??

53ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 8:10 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωαννα μου ολη μας η θετικη ενεργεια και οι προσευχες μας ειναι μαζι σου κοπελα μου! Περιμενουμε νέα σου με αγωνία! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 417472

54ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 8:22 am

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Anastazia2801 έγραψε:
ioannakom έγραψε:geia sas koritsia,kai kaloriziko to neo themataki!
ta nea m dystyxws dn einai k toso kala.phga st nosokomeio g na parw yperhxo gia to IKA k aytos pou me exetase eipe oti h mikrh tylixthke me ton lwro st laimo k epishs oti to amniako mou einai meiwmeno,katw apt fysiologika!
phra tn giatro m k eipe na paw t apogeyma na me dei k oti aytoi oi eidikeyomenoi dn einai aksiopistoi!poly mperdemena mou ta eipe aytos pantws.oti symvainei syxna leei alla an niwsw ponous to mwro dn zei.gia to amniako leei dn xerei giati meiwthhke dn einai kalo ayto alla mporei na kanei leei tsisa h mikrh k n aykshthei.oti nanai!mexri na paw st giatro m exw xasei 10
xronia apt zwh m,exw panikovlhthei!

κουκλιτσα μου ηρεμησε και εμενα ττυλιγμενοςειναι στο λαιμο και εμενα

συμβαινει πολυ συχνα απλα να εχεις το νου σου αν το νιωθεις αυτο μου ειπαν και εμενα τωρα για το μειωμενο αμνιακο δεν ξερω αλλα μη πανικοβαλεσαι αγαπη μου θα πας στον γιατρο και θα δεις ολα θα πανε καλα μη φοβασαι!απλα τα παιδακια μας ανακαλυψαν το πρωτο τους παιχνιδακι!

Αναστασια, πηγες εσυ στο νοσοκομειο για το κρυωμα τελικα???? ολα καλα???

55ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 8:27 am

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωαννιτσα να ξερεις οτι με λιιιιγη θετικη σκεψη ολα μπορουν να γινουν! believe it!

56ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 9:07 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια μου καλησπέρα! Εύχομαι το νέο θεματακι να φερει μόνο όμορφα νέα και κανένα πρόωρο νινακι!
Ιωάννα μου ελπίζω ο ειδικευομενος να έκανε λάθος κι η μπεμπουλα σου ν ακούσει όλες τις προσευχουλες μας και να ναι μια χαρά μες την κοιλίτσα σου,να μπορέσει να μείνει λίγο ακόμα.
Αναστασία γυρισες απ το νοσοκομείο? όλα καλά? Βαρβάρα και Γεωργία περαστικα σας!
Στεφυ και μαζί μου δεν τα πολυβαζουν στο γραφείο οι ορμόνες μου είναι φουντωμενες!!
Βουλιτσα να σας ζήσει το μωρακι!! Εμείς τσικνοπεμπτη θα ψησουμε σε σπίτι φίλων κι όσο για στολή σου χω κι άλλη ιδέα. Ο άντρας μου πρότεινε να με ντύσει χιονομπαλα! ;-)
Βαρβάρα θα μπω στην σελίδα σου κι εγώ κάποια στιγμή να σαι σίγουρη,απ το σπίτι όμως γιατί συνήθως μπαινω απ το κιν! Είναι καλή ευκαιρία να βρεθουμε και στο fb όλες!

57ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 9:11 am

Anastazia2801

Anastazia2801
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
voula1980 έγραψε:
Anastazia2801 έγραψε:
ioannakom έγραψε:geia sas koritsia,kai kaloriziko to neo themataki!
ta nea m dystyxws dn einai k toso kala.phga st nosokomeio g na parw yperhxo gia to IKA k aytos pou me exetase eipe oti h mikrh tylixthke me ton lwro st laimo k epishs oti to amniako mou einai meiwmeno,katw apt fysiologika!
phra tn giatro m k eipe na paw t apogeyma na me dei k oti aytoi oi eidikeyomenoi dn einai aksiopistoi!poly mperdemena mou ta eipe aytos pantws.oti symvainei syxna leei alla an niwsw ponous to mwro dn zei.gia to amniako leei dn xerei giati meiwthhke dn einai kalo ayto alla mporei na kanei leei tsisa h mikrh k n aykshthei.oti nanai!mexri na paw st giatro m exw xasei 10
xronia apt zwh m,exw panikovlhthei!

κουκλιτσα μου ηρεμησε και εμενα ττυλιγμενοςειναι στο λαιμο και εμενα

συμβαινει πολυ συχνα απλα να εχεις το νου σου αν το νιωθεις αυτο μου ειπαν και εμενα τωρα για το μειωμενο αμνιακο δεν ξερω αλλα μη πανικοβαλεσαι αγαπη μου θα πας στον γιατρο και θα δεις ολα θα πανε καλα μη φοβασαι!απλα τα παιδακια μας ανακαλυψαν το πρωτο τους παιχνιδακι!

Αναστασια, πηγες εσυ στο νοσοκομειο για το κρυωμα τελικα???? ολα καλα???

πηγα και ευτυχως δεν ειχε κοσμο τελειωσα γρηγορα απλο μπουκομα ειναι λεει ακροαστικα δεν ειχα οποτε δεν μου εδωσε φαρμακα ευτυχωωως να βρασω νερο με ευκαλυπτο ειπε και να κανω εισπνοες το εκανα και μπορω να πω οτι εκανε δουλιτσα θα ξανακανω αλλη μια γυρα πριν κοιμηθω!

58ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 9:12 am

Anastazia2801

Anastazia2801
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despinaki_86 έγραψε:Κοριτσια μου καλησπέρα! Εύχομαι το νέο θεματακι να φερει μόνο όμορφα νέα και κανένα πρόωρο νινακι!
Ιωάννα μου ελπίζω ο ειδικευομενος να έκανε λάθος κι η μπεμπουλα σου ν ακούσει όλες τις προσευχουλες μας και να ναι μια χαρά μες την κοιλίτσα σου,να μπορέσει να μείνει λίγο ακόμα.
Αναστασία γυρισες απ το νοσοκομείο? όλα καλά? Βαρβάρα και Γεωργία περαστικα σας!
Στεφυ και μαζί μου δεν τα πολυβαζουν στο γραφείο οι ορμόνες μου είναι φουντωμενες!!
Βουλιτσα να σας ζήσει το μωρακι!! Εμείς τσικνοπεμπτη θα ψησουμε σε σπίτι φίλων κι όσο για στολή σου χω κι άλλη ιδέα. Ο άντρας μου πρότεινε να με ντύσει χιονομπαλα! ;-)
Βαρβάρα θα μπω στην σελίδα σου κι εγώ κάποια στιγμή να σαι σίγουρη,απ το σπίτι όμως γιατί συνήθως μπαινω απ το κιν! Είναι καλή ευκαιρία να βρεθουμε και στο fb όλες!

Ωραια θα ειναι οσες εχουμε facebook να κανουμε και εκει μια ομαδουλα χαχαχα!

59ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 9:21 am

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βουλίτσα μου, εσύ ρώτησες νομίζω, εγώ θα πάω 11 του μηνα για υπέρηχο και τις 12 στη γιατρίνα... Ανυπομονω κι εγώ να δω το μπεμπάκι μου να μεγάλωσε, να είναι όλα καλα..! Υπομονη!

Ανασταστασια, ναι, καλή ιδέα, να κανουμε ομαδούλα και στο fb!!! Nα τα λεμε και εκεί!

60ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 9:31 am

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μολις μου φερανε απο τη libero ειχε ενα πακετακι χαρντομαλα 6πανες ενα ροζ καλαθακι με μωρομαντηλα και ενα δειγμα απο σαμπουαν και μια κρεμα και 2 σερβιετες τενα τις μικρες......

61ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 9:44 am

Nancy82

Nancy82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αναστασία μου πάλι καλά! Μια χαρά είναι οι εισπνοές με τον ευκάλυπτο είναι σωτήριες! Να κάνεις και αύριο! Εγώ όταν την είχα αρπάξει έκανα εισπνοές για ένα διήμερο τακτικά και μου πέρασε το μπούκωμα και το συνάχι χωρίς να πάρω τίποτε άλλο και δεν το πίστευα.
Ελένη καλώς τα δέχτηκες τα μπεμπεδοπραγματάκια! Ότι μας στέλνουν καλοδεχούμενα είναι!
Εγώ έχω πολύ αργά γιατρό αυτό το μήνα! 28 Μάρτη! Πότε θα περάσουν τόσες μέρες για να δω τη μπεμπούλα μου! Θα παρηγοριέμαι με τα νέα σας!

62ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 9:46 am

barbara

barbara
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσια κι εγω ειμαι μεσα για το fb .πειτε το ποτε κι εφτασα!!!!Κι εγω στον γιατρο στις 11 θα παω και μετα πολυ πιθανων να μου πει για το doppler.κοριτσια σας αφηνω για λιγο γιατι εχω ενα σπιτι γινεται της......... και τα εχω παρει με τον αντρα μου...παω να τσακωθω να συγυρισω λιγο και επανερχομαι.Εχω αγωνια και για την Ιωαννα.

63ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 10:12 am

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεσποινουλα πολυ ωραια ιδεα η χιονομπαλα, εμεις θα ψησουμε εδω σπιτι μας, θα ερθουν γονεις κι φιλοι, θα ψησουν οι αντρες..
Ναντια , Βαρβαρα κοντα κοντα εμεις γιατρο, τι ωραια, θα εχουμε νεα την αλλη βδομαδα..
Νανσυ, μην αγχωνεσαι, περναει νερακι ο καιρος θα δεις...
Αναστασια τελεια, κανε τις εισπνοες σου κι θα περασει..
Ιωαννα μολις γυρισεις πες μας νεα, αν κι ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι καλα..

64ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 10:40 am

ioannakom

ioannakom
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Very Happy Very Happy Very Happy Σας χαιρετω και παλι αυτη τη φορα με χαμογελο!!
Η γιατρος οντως διαπιστωσε περιτυλιξη αλλα με καθησυχασε αρκετα θα ελεγα,γιατι λεει συμβαινει 7 στις 10 περιπτωσεις.Τα μωρα λεει η γιατρος τα βγαζω σαν κοκορετσακια χαχαχα.Προς το παρον δεν βλαπτει το μωρο,απλως οπως ειπε και η Αναστασια πρεπει να το ακουω.Ισως λεει να μας δημιουργησει καποιο προβλημα στην γεννα,αλλα τπτ δεν ειναι σιγουρο!!Και επισης την Πεμπτη που θα παω με προγραμματισμενο ραντεβου θα με βαλει για κορδελα,και θα κανουμε ανα δυο βδομαδες για να ειμαστε καλυμμενοι!!
Οσο για το αμνιακο τι να πω...να βρισω,να σιχτιρισω,να παω αυριο και να τον δειρω τον ανιδεο???Οχι μονο δεν μειωθηκε,οχι μονο δεν ειναι κατω απο τα φυσιολογικα,αλλα ειναι πανω απο οσο πρεπει,ομως σε καλο επιπεδο για την εβδομαδα μου!!Ανοητοι εκπαιδευομενοι που το παιζουνε γιατροι..!Αυτα τα νεα μου κοριτσια,ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ για τα λογακια σας και τις συμβουλες σας...!!Δεν θα πω οτι ηρεμησα 100% αλλα 70% Very Happy

65ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 10:45 am

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Nα πας στο νοσοκομειο να βρεις τον ειδικευομενο και να του πεις: "Γεια σας, ειχα ερθει και το μεσημερι και μου κοψατε τη μιση ζωη απο το αγχος, απλως ξαναπερασα να σας πω οτι ειστε ελαφρως ολίγον μαλακας με περικεφαλαία, ευχομαι να μην καταφερετε ποτε να γινετε κανονικος γιατρος. Γεια σας!"

Α στο καλο τον παπάρα, να σε τρομαξει ετσι κοριτσακι μου!!!

Ολα καλα ειναι, και να μην εχεις αγχος, αυτο που ειπε κι ο γιατρος σου στις περισσοτερες περιπτώσεις τυλίγονται, δεν ειναι τιποτα κακο! Θα την νιωθεις να κλωτσαει και θα σου φευγει καθε αγχος!! Αντε μπραβο, μην ανησυχεις η μπεμπα σου φτου φτου μια χαρα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 417472

66ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 10:54 am

ioannakom

ioannakom
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αχ Ναντια μου δεν φανταζεσαι τι ηταν κι αυτο το σημερινο...σφιχτηκε κι ο αντρας μου γιατι λογω δουλειας δεν ειναι σημερα στο σπιτι,και του τα ειπα οοολα απο το τηλ. κλαιγοντας!!Πραγματικα του χρειαζεται γιατι σκεψου ποσες περνανε απο τα χερια του καθε μερα και τους λεει διαφορες "διαγνωσεις".....φαντασου..!!Αιωνια δημοσια νοσοκομεια,και αιωνια Ελλαδα...μονο εδω συμβαινουν αυτα..!Να πληρωνεις για να σε εξεταζουνε γιατροι που δεν τελειωσαν ακομη την σχολη τους καλα-καλα.!!
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

67ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 10:57 am

ioannakom

ioannakom
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσια κατι διαβασα για fb, κι εγω ειμαι μεσα αν γινει η ομαδα πειτε μου Very Happy
Επισης για οσες θελουν, κι εμενα μου προτεινανε να κανω αιτημα φιλιας σε εναν γιατρο στην Αθηνα,που ανεβαζει ενδιαφεροντα θεματακια στο fb και αστεια πολλες φορες,εχει και δικο του σιτε φυσικα και πανω απο ολα...μου εκανε εντυπωση οτι το μεσημερι του εστειλα μνμ πανω στον πανικο μου και ο ανθρωπος μου απαντησε (μου ειπε ακριβως τα ιδια με την γιατρο) και γενικα ασχοληθηκε..δεν ηταν καν υποχρεωμενος !!σας βαζω το λινκ https://www.facebook.com/DrArisTsigris?ref=ts&fref=ts

68ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 10:58 am

Nancy82

Nancy82
Ιωάννα τέλος καλό, όλα καλά! Αμάν με τον μ$^#&^ που έμπλεξες κοριτσάκι μου! Μα πόσο, πόσο, πόσο άχρηστοι και ανίδεοι είναι! Πως ανοίγουν το στόμα τους και ξεστομίζουν βατράχια! Δεν βλέπουν ότι έχουν απέναντί τους μια έγκυο και το μόνο που θα κάνουν είναι να την τρομάξουν, να την πανικοβάλλουν, να την αγχώσουν και όλα τα σχετικά! Μα καλά πόσο #*&$(*@ είναι! Καλά τα λέει η Νάντια! ΜΑ τώρα αυτός θα γίνει γιατρός;
Τέλος πάντων! Σημασία έχει ότι το μωρό κι εσύ είσαστε καλά και η περιτύλιξη είναι πταίσμα! Με λίγη παρακολούθηση όλα καλά θα πάνε μέχρι το τέλος!

69ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 10:59 am

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioannakom έγραψε:Αχ Ναντια μου δεν φανταζεσαι τι ηταν κι αυτο το σημερινο...σφιχτηκε κι ο αντρας μου γιατι λογω δουλειας δεν ειναι σημερα στο σπιτι,και του τα ειπα οοολα απο το τηλ. κλαιγοντας!!Πραγματικα του χρειαζεται γιατι σκεψου ποσες περνανε απο τα χερια του καθε μερα και τους λεει διαφορες "διαγνωσεις".....φαντασου..!!Αιωνια δημοσια νοσοκομεια,και αιωνια Ελλαδα...μονο εδω συμβαινουν αυτα..!Να πληρωνεις για να σε εξεταζουνε γιατροι που δεν τελειωσαν ακομη την σχολη τους καλα-καλα.!!
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ημουν σιγουρη, τσαμπα ανησυχια, δεν πειραζει, ειδες το νινακι σου.....
Ολα τελεια λοιπον,μπραβο, καλα για υον αλλο γιατρο δεν εχω λογια φυσικα..

70ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 11:16 am

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kοριτσια, όσες θέλετε στειλτε μου στο πμ τις σελιδες να σας κανω add στο facebook, χρειαζεται τουλαχιστον ακομη 1 ατομο για να ανοιξω την ομαδα! Σας περιμένω! Very Happy

71ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 11:16 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αναστασία τα γλίτωσες τα φάρμακα μην μιλάς καθόλου! Πλακώσου στις εισπνοές και σε κανά χαμομηλάκι και θα περάσει!!
Στις 12 του μήνα θα πάω κι εγώ στον γιατρό για τον μπέμπη μας! Νάντια αυτή τη φορά θα χουμε μαζί νέα!

Ιωάννα μπράβο κοριτσάκι μου!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 215994 Είδες που όλα πήγανε καλά ? Και που θα συνεχίσουν να πηγαίνουνε καλά θα το δεις!! Η μπέμπα σου θα βγει τελειόμηνη και δεν θα σε ταλαιπωρήσει!!
Μόνο εμένα δεν μου χει πει τίποτα γι αυτήν την κορδέλα-ντόπλερ-καρδιοτοκογράφημα ????

72ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 11:18 am

ioannakom

ioannakom
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πραγματικα αδικα τοσο κλαμα μεχρι τις 6!!Μεχρι και η γιατρος με καταλαβε..απο τα πρησμενα ματια υποθετω!!
Γενικα το νοσοκομειο μας εδω ειναι φοβερο...μπαινεις με σπασμενο ποδι και φευγεις με εγχειριση καταρρακτη..!!ελεοοος..!!Τα βοδια...τους δινουνε και πτυχια...!!ΠΡΟΣΟΧΗ κοριτσια ,μην ακουτε οποιον κι οποιον..εγω επαθα και εμαθα!!

73ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 11:19 am

ioannakom

ioannakom
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Despinaki_86 έγραψε:Αναστασία τα γλίτωσες τα φάρμακα μην μιλάς καθόλου! Πλακώσου στις εισπνοές και σε κανά χαμομηλάκι και θα περάσει!!
Στις 12 του μήνα θα πάω κι εγώ στον γιατρό για τον μπέμπη μας! Νάντια αυτή τη φορά θα χουμε μαζί νέα!

Ιωάννα μπράβο κοριτσάκι μου!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 215994 Είδες που όλα πήγανε καλά ? Και που θα συνεχίσουν να πηγαίνουνε καλά θα το δεις!! Η μπέμπα σου θα βγει τελειόμηνη και δεν θα σε ταλαιπωρήσει!!
Μόνο εμένα δεν μου χει πει τίποτα γι αυτήν την κορδέλα-ντόπλερ-καρδιοτοκογράφημα ????
Ποσο εισαι κουκλιτσα μου???Η γιατρος μου ειπε σημερα οτι κανονικα κορδελα ξεκινανε απο την 32η εβδομαδα!!Οσο για doppler κι εμενα σημερα μου το ανεφερε λογω περιτυλιξης..αλλιως δεν μου ειχε πει κατι.!!δεν ξερω τι παιζει ακριβως μαυτα ολα ..αλλοι γιατροι τα κανουν νωρις και αλλοι αργα!!

74ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 11:25 am

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμενα πσλι κοριτσια ντοπλερ μου κανει σε καθε επισκεψη, μαζι με τον υπερηχο κι καρδιοτοκογραφο, με εβαλε απο τον προηγουμενο μηνα κι θα τον κανω μεχρι τελους..
Μην αγωνεστε καθε γιατρος εχει τα δικα του, ειναι κι τι μηχανηματα διαθετουν κιολας...

75ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 - Σελίδα 3 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Δευ Μαρ 04, 2013 11:28 am

Anastazia2801

Anastazia2801
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioannakom έγραψε: Very Happy Very Happy Very Happy Σας χαιρετω και παλι αυτη τη φορα με χαμογελο!!
Η γιατρος οντως διαπιστωσε περιτυλιξη αλλα με καθησυχασε αρκετα θα ελεγα,γιατι λεει συμβαινει 7 στις 10 περιπτωσεις.Τα μωρα λεει η γιατρος τα βγαζω σαν κοκορετσακια χαχαχα.Προς το παρον δεν βλαπτει το μωρο,απλως οπως ειπε και η Αναστασια πρεπει να το ακουω.Ισως λεει να μας δημιουργησει καποιο προβλημα στην γεννα,αλλα τπτ δεν ειναι σιγουρο!!Και επισης την Πεμπτη που θα παω με προγραμματισμενο ραντεβου θα με βαλει για κορδελα,και θα κανουμε ανα δυο βδομαδες για να ειμαστε καλυμμενοι!!
Οσο για το αμνιακο τι να πω...να βρισω,να σιχτιρισω,να παω αυριο και να τον δειρω τον ανιδεο???Οχι μονο δεν μειωθηκε,οχι μονο δεν ειναι κατω απο τα φυσιολογικα,αλλα ειναι πανω απο οσο πρεπει,ομως σε καλο επιπεδο για την εβδομαδα μου!!Ανοητοι εκπαιδευομενοι που το παιζουνε γιατροι..!Αυτα τα νεα μου κοριτσια,ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ για τα λογακια σας και τις συμβουλες σας...!!Δεν θα πω οτι ηρεμησα 100% αλλα 70% Very Happy

Μπραβο αγαπη μου πολυ χαρηκα για το αμνιακο ειδες τι να πεις ρε γαμωτη τωρα......τον πατας ενα σιχτιρι τον βλαμενο?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις