751 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Πεμ Μαρ 28, 2013 12:23 am
Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Ματινάκι τι κάνεις εσύ πως είσαι;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
GeorgiaM έγραψε:Καλημερα! Σημερα επισημως λοιπον μπηκα στο μηνα μου..για να δουμε..τι θα συμβει κ ποτε;εχω βαρυνει παντως κ εχω κανει τρελη κοιλουμπα αλλα το αλλο σωμα ειναι αδυνατο-ευτυχως!οσο για το καθημερινο τσιμπημα με το μηχανακι ζαχαρου τι να πω..;εχει γινει ο εχθρος μου!πρεπει να κανω κ βαλιτσακι το σκ!
GeorgiaM έγραψε:Καλημερα! Σημερα επισημως λοιπον μπηκα στο μηνα μου..για να δουμε..τι θα συμβει κ ποτε;εχω βαρυνει παντως κ εχω κανει τρελη κοιλουμπα αλλα το αλλο σωμα ειναι αδυνατο-ευτυχως!οσο για το καθημερινο τσιμπημα με το μηχανακι ζαχαρου τι να πω..;εχει γινει ο εχθρος μου!πρεπει να κανω κ βαλιτσακι το σκ!
GeorgiaM έγραψε:Σας ευχαριστω κοριτσουδια μου! Πως νιωθω;;Αδημονω να συναντησω το μπεμπακο μου αλλα φοβαμαι κιολας..δεν θελω να μενω κ μονη μου..αλλα λυση σ αυτο δεν υπαρχει..
GeorgiaM έγραψε:Σας ευχαριστω κοριτσουδια μου! Πως νιωθω;;Αδημονω να συναντησω το μπεμπακο μου αλλα φοβαμαι κιολας..δεν θελω να μενω κ μονη μου..αλλα λυση σ αυτο δεν υπαρχει..
τουρτιτσα έγραψε:τι αλλο θα ακουσω χριστε μου!ελεος.
γυρνουσαμε απο το σχολειο με τα κοριτσια και ειδαμε μια πασχαλια ανθισμενη και σταματησα να κοψω ενα κλαδακι γιατι μου αρεσει πολυ η μυρωδια της.εκεινη την ωρα βγαινει απο την διπλανη πολυκατοικια μια γιαγια και μου λεει"εγκυος εισαι?" (να πω οτι δεν φενεται) ναι της λεω.
και πριν προλαβει να μου πει κατι μυριζω το κλαδακι πασχαλιας "μην το μυριζεις δεν κανει"
γιατι?λεω
"δεν κανει να να μυριζεις"
γιατι? ξαναλεω πρωτη φορα το ακουω αυτο.
τωρα που το μυρισες ξυσε τον κωλο σου μου λεει.καλα λεω και φευγω και μου λεει τωρα ξυστον να σε δω.
δεν τα πιστευω εγω αυτα της λεω και φευγω.
αν ειναι δυνατον τι αλλο θα ακουσουμε?δλδ οταν μαγειρευω και μου ερχονται οι μυρωδιες τι πρεπει να κανω,να βαλω μανταλακι στην μυτη?
dimidimi έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια... τι κάνετε.. καλέ όντως πολύ ησυχία έχει πέσει.. εγώ θυμάμαι λίγες μέρες πριν γραφτώ που σας διάβαζα και γινόταν χαμός.. δεν προλάβαινα!! Μήπως τα λέτε όντως μόνο στο facebook και μας την κοπανήσατε από εδώ ????
madmommy έγραψε:καλα ειμαι απλα λιγο δυσκολευομαι στον υπνο πια ξερεις πιανομαι με το παραμικρο και εχω δυσκολια στο να αλλαξω πλευρο..
με εχει πιασει και μια τρελα και θελω να κανω γενικη συνεχεια κουρτινες μαξιλαρια να τα πλυνω ολα να τακτοποιησω ντουλαπες γενικα με εχει πιασει το συνδρομο της φωλιας..εσυ πως τα πας νιωθεις ετσι να βαραινεις η ειμαι η μονη??
Lia.X έγραψε:Καλησπέρα σε όλες !!Να μπω και εγώ στην ομάδα σας ?
Εχω ΠΗΤ 21/5 ...
Με το καλό όλες μας ευχομαι !!
Despinaki_86 έγραψε:madmommy έγραψε:καλα ειμαι απλα λιγο δυσκολευομαι στον υπνο πια ξερεις πιανομαι με το παραμικρο και εχω δυσκολια στο να αλλαξω πλευρο..
με εχει πιασει και μια τρελα και θελω να κανω γενικη συνεχεια κουρτινες μαξιλαρια να τα πλυνω ολα να τακτοποιησω ντουλαπες γενικα με εχει πιασει το συνδρομο της φωλιας..εσυ πως τα πας νιωθεις ετσι να βαραινεις η ειμαι η μονη??
Ναι καλέ εννοείται ότι κι εγώ δυσκολέυομαι και στον ύπνο και γενικά όταν ξαπλώνω πιάνομαι παντού! Αλλά αυτό το σύνδρομο δεν μ έχει πιάσει ακόμα. Κάνω σιγά σιγά τις δουλειές γιατί τους γρήγορους ρυθμούς τους έχω ξεχάσει γενικά!!!
madmommy έγραψε:
καλως ηρθες λια με το καλο και συ να υποδεχτεις το νινακι σου
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης