776 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #7 Πεμ Μαρ 28, 2013 10:24 am
madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Lia.X έγραψε:madmommy έγραψε:
καλως ηρθες λια με το καλο και συ να υποδεχτεις το νινακι σου
καλώς σας βρήκα.....
τι νινι περιμενεις??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλως ηρθες λια με το καλο και συ να υποδεχτεις το νινακι σου
καλώς σας βρήκα.....
madmommy έγραψε:
τι νινι περιμενεις??
Loukia M. έγραψε:Κοριτσια πως μπορω να μπω και εγω στην ομαδουλα ! Εχω πητ 4-5 οποτε ειμαι και εγω μελλον μανουλα μαιου !!!
Lia.X έγραψε:Loukia M. έγραψε:Κοριτσια πως μπορω να μπω και εγω στην ομαδουλα ! Εχω πητ 4-5 οποτε ειμαι και εγω μελλον μανουλα μαιου !!!
κοριτσάκι ε?? με το καλό !!
τουρτιτσα έγραψε:νανσυ μαλλον σε μενα αναφερεσαι για το ξυσιμο του πισινου,αλλα τι σχεση εχει με τις μυρωδιες δεν καταλαβα.
λουκια και λια καλως ηρθατε
τουρτιτσα έγραψε:
λουκια και λια καλως ηρθατε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tzeniko στις Πεμ Μαρ 28, 2013 1:20 pm, 1 φορά
Lia.X έγραψε:tzeniko....πρέπει να είσαι πολύ κατά της καισαρικης...καλά κάνεις ...αλλά μην το σκέφτεσαι και πολύ....
δεν είναι και τίποτα το 70% στην Ελλάδα κάνει καισαρικη...(και χωρίς σοβαρό λόγο!! )
Εμένα και η κουνιάδα μου έκανε πέρσι και η ξαδέρφη μου φετος...
σε 1 ώρα τις είχαν στα δωματια τους....
αφού αρχίζω να ζηλεύω....
τουρτιτσα έγραψε:γιατι κατηγορεις τον εαυτο τζενη για την αποκοληση?αυτα σθμβαινουν.δεν φταις εσυ. και μην ξαναπεις τετοια χαζα.
οσο για την συζητηση που κανατε και σου εξηγησε τον λογο,καταλαβες οτι θελει το καλο σου.γερα παιδακια να εχουμε και δεν εχει σημασια αν θα γεννηθουν φυσιολογικα 'η με καισαρικη.και φυσικα να ειναι καλα και οι μαμαδες.
tzeniko έγραψε:
Μπα Λία μου μη ζηλεύεις καθόλου! Αν δεν υπάρχει ιατρικός λόγος δεν συζητιέται τι είναι καλύτερο! Πραγματικά σου εύχομαι να μην χρειαστεί να κάνεις καισαρική για κανέναν λόγο και μόνο αν υπάρχει ανάγκη. Κάνε μια έρευνα στα συν και τα κατά και θα με καταλάβεις.
tzeniko έγραψε:τουρτιτσα έγραψε:γιατι κατηγορεις τον εαυτο τζενη για την αποκοληση?αυτα σθμβαινουν.δεν φταις εσυ. και μην ξαναπεις τετοια χαζα.
οσο για την συζητηση που κανατε και σου εξηγησε τον λογο,καταλαβες οτι θελει το καλο σου.γερα παιδακια να εχουμε και δεν εχει σημασια αν θα γεννηθουν φυσιολογικα 'η με καισαρικη.και φυσικα να ειναι καλα και οι μαμαδες.
Να'σαι καλά τουρτίτσα! Απλά ξέρεις.. πάντα σκέφτεσαι οτι θα μορούσες να είχες προσέξει παραπάνω για να μην το πάθεις και να τρέχεις τώρα.. Τέλος πάντων όπως λες σημσαία έχει να ειμαστε γερές και μεις και τα μωρά μας.
τι νινι περιμενεις??
κοριτσάκι....εσυ ?
Nancy82 έγραψε:Κοριτσάρες τι κάνετε; Χάθηκα εντελώς! Έχει έρθει ο πατέρας μου και έχω παρέα και δεν πολυμπαίνω! Σας ευχαριστώ πολλυ! Η τούμπα τελικά ευτυχώς μόνο τρομάρα μου άφησε! Αλλά όντως πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ! Καλύτερα με ταχύτητα σαλιγκαριού παρά ξανά τούμπα!
Τζένη μου συζήτησέ το με το γιατρό σου! Χωρίς λόγο έχεις δίκιο να μην θέλεις να παίρνεις ορμόνες κι εγώ το ίδιο θα έλεγα και όσο για την καισαρική εγώ μιλούσα μόνο για τις περιπτώσεις που είναι αναγκαία! Ελπίζω να μην με παρεξήγησες, δεν είχα πρόθεση!
Γεωργία με το καλό ο μπέμπης! Έκοψες το νήμα!
Βαλίτσα εγώ δεν ετοίμασα! Μαζεύω όλα τα πράγματα σε ένα σημείο και μόλις μπω στο μήνα μου θα τα βάλω στη βαλίτσα! Στην ουσία μεταφορά θα κάνω!
Ματίνα με το μαλακό οι δουλειές! Εγώ τώρα δεν θέλω να ακούω για δουλειές! Νομίζω ότι έχω βαρύνει απίστευτα! Και τα βράδυα δεν ξεκουράζομαι καλά, ξυπνάω πιασμένη! Άντε πρώτα ο Θεός άλλες 40 μερούλες ακόμη! Μετά ούτε αυτόν τον ταλαίπωρο ύπνο θα κάνουμε αλλά τέλος πάντων!
Γραμματική το έχω ακούσει κι εγώ αυτό! Και καλά να ξύσεις τον πισινό σου για να μην βγάλει σημάδι το μωρό ή αν βγάλει να το βγάλει εκεί!
Λουκία και Λία καλώς ορίσατε στην παρέα μας! Με το καλό κι εσείς τα μωράκια σας! Με έναν πόνο!
τουρτιτσα έγραψε:καλημερα τι κανετε?εγω παλι μολις ξυπνησα και σημερα εκανα εμετο.τι επαθα παλι τις τελευταιαες μερες και καθε πρωι τα ιδια?
τζανακι ολα καλα θα πανε να εισαι σιγουρη.
el88tse έγραψε:κοριτσια καλημερα εγω στις 35 εβδομαδες και 2 ημερων ακομα ξαπλα χθες πηγα στο γιατρο μου εκανε υπερηχο κοιλιας και κολπικο και μου πηρε για καλλιεργεια υγρων με εβαλε και στο μηχανημα για να δει αν εχω συσπασεις ακουσα που ελεγε τραχηλος δυομιση εκατοστα αλλα δεν ξερω τι σημαινει....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης