351 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 Δευ Μαρ 11, 2013 12:27 am
ANTOYLINI
Σιωπηλή δύναμη
8A PERIMENW KAI 8A DI3EI YPOMONH NA EXW!!!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...ΓΤ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΕΣΤΑΚΙ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Μ?kallia24 έγραψε:DYLADI MPOREI NA EINAI MPOREI KAI OXI ETSI????????????Alexandra23 έγραψε:αχ τελεια καλλια μου!κ εγω κοιμηθηκα αυτο το βραδυ.νιωθω ξεκουραστη τωρα.
αντουλινι κανε ενα τεστ η μια χοριακη να σου φυγει η αγωνια.
Alexandra23 έγραψε:αχ τι ωραια τονια μου αντε με το καλο!!!!με κανεναν πονο!!!επισκληρηδιο θα κανεις?η εντελως κανονικα?
Σοφία83 έγραψε:Καλημέρα Αλεξάνδρα μου που είσαι μοναχούλα !!!Μη μου στεναχωριέσαι, θα περάσουν οι μέρες εδώ παρεούλα θα είμαστε κοριτσάκι μου!!!
Καλημέρα Τόνια μου !!!Άντε έφτασε ο καιρός!!!!!!!
Χρυσάκι μου !!Τι κάνεις;;;
Κάλλια μου !!!!
Alexandra23 έγραψε:τονια μου με την επισκληριδιο δεν καταλαβαινεις τιποτα ε?
DISTIXWS DEN EXW LEYTA AYTHN TI STIGMH GIAYTO DEN PAW KAI DEN EINAI LIGO NORIS????????????ANTOYLINI έγραψε:ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...ΓΤ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΕΣΤΑΚΙ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Μ?kallia24 έγραψε:DYLADI MPOREI NA EINAI MPOREI KAI OXI ETSI????????????Alexandra23 έγραψε:αχ τελεια καλλια μου!κ εγω κοιμηθηκα αυτο το βραδυ.νιωθω ξεκουραστη τωρα.
αντουλινι κανε ενα τεστ η μια χοριακη να σου φυγει η αγωνια.
toniach29 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΩ ΤΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ...
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΝ!!!
kallia24 έγραψε:ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΟΥ ΜΗΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!
kallia24 έγραψε:ΝΑΙ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!!! ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης