376 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108 Δευ Μαρ 11, 2013 1:12 am
kallia24
Πρωταγωνιστής!!
η αναστασια σοφακι παει να πληρωσει λογαριασμους με τον αντρουλη της ετσι μας ειπε!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kallia24 έγραψε:η αναστασια σοφακι παει να πληρωσει λογαριασμους με τον αντρουλη της ετσι μας ειπε!!!
Σοφία83 έγραψε:Μια χαρά Αλεξανδρούκο, λίγες μερούλες έμειναν να δεις το νινί και θα μάθουμε και το φύλλο ε ;;;!!!
Άσχετο, αλλά σ'αυτή τη φωτό είσαι πολύ ομορφούλα!!!!!!
kallia24 έγραψε:καλημερα ποπακι!!! τι κανεις?
στο χρωμα κυριως στο μακρος δεν τα πειραζω γτ τα χω σχετικα μακρια τωρα και δν θελω να τα κοψω αλλα ελεγα να κανω μια αλλαγη στο χρωμα η να κανω μια φορμα για σγουρα γτ εχω πολυ σπαστικη τριχα και δεν καθονται με τπτ και μου σπανε τα νευρα...Alexandra23 έγραψε:αλλαγη στο χρωμα η στο κουρεμα?
poppaki έγραψε:kallia24 έγραψε:καλημερα ποπακι!!! τι κανεις?
Καλημερα καλλια μου. Δεν ειμαι και στα καλυτερα μου, αφου μετα την χτεσινη υπερπροσπαθεια να βοηθησω τον αντρα μου, εχει κοπει η μεση μου στα δυο. Ποναω πολυ!!!
Alexandra23 έγραψε:poppaki έγραψε:kallia24 έγραψε:καλημερα ποπακι!!! τι κανεις?
Καλημερα καλλια μου. Δεν ειμαι και στα καλυτερα μου, αφου μετα την χτεσινη υπερπροσπαθεια να βοηθησω τον αντρα μου, εχει κοπει η μεση μου στα δυο. Ποναω πολυ!!!
ωχ ποππακη μου....σακατευτηκες κοριτσακι μου....θα περασει μην στεναχωριεσαι παρε ενα φιλακι
ποπακη μου περαστικα σας!!δεν του εδωσαν τπτ απο το νοσοκομειο κανενα φαρμακακι να μν ποναει?poppaki έγραψε:Alexandra23 έγραψε:poppaki έγραψε:kallia24 έγραψε:καλημερα ποπακι!!! τι κανεις?
ωχ ποππακη μου....σακατευτηκες κοριτσακι μου....θα περασει μην στεναχωριεσαι παρε ενα φιλακι
Ναι θα περασει, αλλα σημερα ειναι λες και με εχουν δειρει. Καλλια μου σημερα δεν ειναι πολυ καλα, ποναει πολυ στον οισοφαγο απο τον σωληνα και εχει κλεισει η φωνη του απο τον πολυ βηχα και την πιεση που προκαλεσε.....
kallia24 έγραψε:ποπακη μου περαστικα σας!!δεν του εδωσαν τπτ απο το νοσοκομειο κανενα φαρμακακι να μν ποναει?poppaki έγραψε:Alexandra23 έγραψε:poppaki έγραψε:kallia24 έγραψε:καλημερα ποπακι!!! τι κανεις?
Ναι θα περασει, αλλα σημερα ειναι λες και με εχουν δειρει. Καλλια μου σημερα δεν ειναι πολυ καλα, ποναει πολυ στον οισοφαγο απο τον σωληνα και εχει κλεισει η φωνη του απο τον πολυ βηχα και την πιεση που προκαλεσε.....
Σοφία83 έγραψε:Σόρρυ που χάνομαι αλλά Δευτέρα σήμερα...καταλαβαίνετε!!
Καλημέρα Ποπάκι μου !!!Τι τρομάρα πήρες κοριτσάκι μου!!!!Ευτυχώς όλα καλά ε;!!Θα πάρει τα φαρμακάκια του κι όλα καλά θα πάνε!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #108
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης