1 επισκλιρίδιο Δευ Μαρ 11, 2013 12:47 pm
Έρση
Σιωπηλή δύναμη
Μπορεί να μου πει κάποια μανούλα που έχει κάνει επισκλιρίδιο αν καταλαβαίνεις και πόσο καταλαβαίνεις;;;;; Φοβάμαι πολύ!!!! Νιώθω πως θα τα χάσω!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
καλησπερα ερση μην αγχωνεσε δεν ειναι κατι απλως πρεπει να εισαι ηρεμη εκεινη ην στιγμη και χαλαρη ενα τσιμπημα νιωθεις για 2 λεπτακια μετα μουδιαζεις. με το καλο σου ευχομαιΈρση έγραψε:Μπορεί να μου πει κάποια μανούλα που έχει κάνει επισκλιρίδιο αν καταλαβαίνεις και πόσο καταλαβαίνεις;;;;; Φοβάμαι πολύ!!!! Νιώθω πως θα τα χάσω!!!!
.katerinasmurf. έγραψε:καλησπερα ερση μην αγχωνεσε δεν ειναι κατι απλως πρεπει να εισαι ηρεμη εκεινη ην στιγμη και χαλαρη ενα τσιμπημα νιωθεις για 2 λεπτακια μετα μουδιαζεις. με το καλο σου ευχομαιΈρση έγραψε:Μπορεί να μου πει κάποια μανούλα που έχει κάνει επισκλιρίδιο αν καταλαβαίνεις και πόσο καταλαβαίνεις;;;;; Φοβάμαι πολύ!!!! Νιώθω πως θα τα χάσω!!!!
Έρση έγραψε:.katerinasmurf. έγραψε:καλησπερα ερση μην αγχωνεσε δεν ειναι κατι απλως πρεπει να εισαι ηρεμη εκεινη ην στιγμη και χαλαρη ενα τσιμπημα νιωθεις για 2 λεπτακια μετα μουδιαζεις. με το καλο σου ευχομαιΈρση έγραψε:Μπορεί να μου πει κάποια μανούλα που έχει κάνει επισκλιρίδιο αν καταλαβαίνεις και πόσο καταλαβαίνεις;;;;; Φοβάμαι πολύ!!!! Νιώθω πως θα τα χάσω!!!!
Δεν φοβάμαι τις ενέσης. Φοβάμαι τον πόνο του τοκετού!! Καταλαβαίνεις τίποτα ή να μπω στην διαδικασία της καισαρικής;;;
εγω γενησα με καισαρικη λογο οτι το παιδι ηταν τυλιγμενο ηθελα παρα πολυ να γενησω φυσιολογικα αλλα δεν γινοταν το μονο στο φυσιολογικο τοκετο την ενεση στην κανουν οταν ειναι ερχετε η ωρα για να βγει το παιδι δεν ξερω βεβαια πως ειναι απο αλλες μαμαδες που εχουν κανει φυσιολογικο. εγω παντως δεν καταλαβα κατι με την καισαρικη. αν πιστευεις οτι δεν θα μπορεσεις να αντεξεις και φοβασαι να γενησεις φυσιολογικα κανε καισαρικη.Έρση έγραψε:.katerinasmurf. έγραψε:καλησπερα ερση μην αγχωνεσε δεν ειναι κατι απλως πρεπει να εισαι ηρεμη εκεινη ην στιγμη και χαλαρη ενα τσιμπημα νιωθεις για 2 λεπτακια μετα μουδιαζεις. με το καλο σου ευχομαιΈρση έγραψε:Μπορεί να μου πει κάποια μανούλα που έχει κάνει επισκλιρίδιο αν καταλαβαίνεις και πόσο καταλαβαίνεις;;;;; Φοβάμαι πολύ!!!! Νιώθω πως θα τα χάσω!!!!
Δεν φοβάμαι τις ενέσης. Φοβάμαι τον πόνο του τοκετού!! Καταλαβαίνεις τίποτα ή να μπω στην διαδικασία της καισαρικής;;;
manoylita έγραψε:καλη λευτερια να σου ευχηθω και γω!εχω γεννησει με καισαρικη!αν δεν υπαρχει ιατρικος λογος μην γεννησεις με καισαρικη!με τον φυσιολογικο πονας εκεινη την ωρα και αν κανεις επισκληρηδιο θα πονεσεις ελαχιστα...ενω με την καισαρικη θα πονας μετα και για αρκετο καιρο...υπαρχουν οργανισμοι οι οποιοι μετα την καισαρικη δεν πονουν ομως εσυ δεν μπορεις να το ξερεις εκ των προτερων!και ο φυσιολογικος τοκετος ειναι ιδανικοτερος για το μωρακι σου...
στην επισκληρηδιο αν εισαι χαλαρη θα νιωσεις ενα μικρο τσιμπηματακι τιποτε αλλο
Alexandra23 έγραψε:Έρση έγραψε:.katerinasmurf. έγραψε:καλησπερα ερση μην αγχωνεσε δεν ειναι κατι απλως πρεπει να εισαι ηρεμη εκεινη ην στιγμη και χαλαρη ενα τσιμπημα νιωθεις για 2 λεπτακια μετα μουδιαζεις. με το καλο σου ευχομαιΈρση έγραψε:Μπορεί να μου πει κάποια μανούλα που έχει κάνει επισκλιρίδιο αν καταλαβαίνεις και πόσο καταλαβαίνεις;;;;; Φοβάμαι πολύ!!!! Νιώθω πως θα τα χάσω!!!!
ερση μου καλησπερα!δεν εχω γεννησει κ εγω μελλουσα μανουλα ειμαι!!αλλα θα ηθελα να σου πω να μην προτιμας την καισαρικη απο τον φυσιολογικο τοκετο....κ κανονικα δεν πρεπει να κανουν στην ελλαδα καισαρικη για ψυλλου πηδημα....αλλα μονο οταν υπαρχει λογος σοβαρος που δεν γινεται αλλιως!!!κ αλλωστε με τον φυσιολογικο τοκετο μπορει να πονεσεις αλλα μετα τα ξεχνας ολα.ενω με την καισαρικη ξερεις τι πονο εχεις μετα με τα ραμματα?καταλαβαινω οτι φοβασαι τον πονο κ εγω το ιδιο!!αλλα πιστευω με την επισκληριδιο θα τα παμε μια χαρα οι δειλες με το καλο!!ποτε γεννας?
Alexandra23 έγραψε:εγω αυγουστο γενναω πρωτα ο θεος ερση μου!17 αυγουστου ειναι η πητ μου.καλα γεννας νοεμβριο κ σκεφτεσαι απο τωρα την γεννα?α εσυ περνας κ εμενα στο φοβο με τον πονο
Έρση έγραψε:Alexandra23 έγραψε:εγω αυγουστο γενναω πρωτα ο θεος ερση μου!17 αυγουστου ειναι η πητ μου.καλα γεννας νοεμβριο κ σκεφτεσαι απο τωρα την γεννα?α εσυ περνας κ εμενα στο φοβο με τον πονο
Άστα να πάνε Αλεξάνδρα μου.... Αλλά γενικά μέσα από το forum με διάφορες συζητήσεις μπορώ να πω ότι είμαι καλύτερα
Alexandra23 έγραψε:Έρση έγραψε:Alexandra23 έγραψε:εγω αυγουστο γενναω πρωτα ο θεος ερση μου!17 αυγουστου ειναι η πητ μου.καλα γεννας νοεμβριο κ σκεφτεσαι απο τωρα την γεννα?α εσυ περνας κ εμενα στο φοβο με τον πονο
Άστα να πάνε Αλεξάνδρα μου.... Αλλά γενικά μέσα από το forum με διάφορες συζητήσεις μπορώ να πω ότι είμαι καλύτερα
ναι κ εγω το ιδιο κοριτσι μου!ελα μην ανησυχεις,αυτο που εχουμε να κανουμε τωρα ειναι να απολαυσουμε την εγκυμοσυνη μας!!!κ οταν ερθει η στιγμη θα το βγαλουμε το μπεμπε δεν θα εχουμε αλλη επιλογη αλλωστε αλλωστε η επισκληριδιος οπως λενε τα κοριτσια βοηθαει παρα πολυ κ δεν νιωθεις τιποτα!!!ολα μια χαρα θα πανε δεν θελει πανικο!!!στα λεω σε εσενα να τα ακουω κ εγω
Έρση έγραψε:Alexandra23 έγραψε:Έρση έγραψε:Alexandra23 έγραψε:εγω αυγουστο γενναω πρωτα ο θεος ερση μου!17 αυγουστου ειναι η πητ μου.καλα γεννας νοεμβριο κ σκεφτεσαι απο τωρα την γεννα?α εσυ περνας κ εμενα στο φοβο με τον πονο
ναι κ εγω το ιδιο κοριτσι μου!ελα μην ανησυχεις,αυτο που εχουμε να κανουμε τωρα ειναι να απολαυσουμε την εγκυμοσυνη μας!!!κ οταν ερθει η στιγμη θα το βγαλουμε το μπεμπε δεν θα εχουμε αλλη επιλογη αλλωστε αλλωστε η επισκληριδιος οπως λενε τα κοριτσια βοηθαει παρα πολυ κ δεν νιωθεις τιποτα!!!ολα μια χαρα θα πανε δεν θελει πανικο!!!στα λεω σε εσενα να τα ακουω κ εγω
Έτσι, έτσι στηρίξου πάνω μου να πέσουμε μαζί. Χα! Χα! Χα!
πορτοκαλι έγραψε:http://neamanoulaa.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5512.html
ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης