26 Απ: Νιώθω ότι θα σκάσω... :-( Τρι Μαρ 12, 2013 3:10 am
νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
να μιλησεις δεν ειναι κακο γιατι μπορειν τ μετανοιωσεις
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
mamakoulamou έγραψε:Και τσαντίζομαι και τα βάζω με μένα που ρίχνω τον εαυτό μου για να περνάνε καλά οι άλλοι
matinaki έγραψε:mamakoulamou είσαι απολύτως σίγουρη ότι ο άντρας σου τους παίρνει τηλέφωνω και όχι αυτοι?? Είναι σημαντικό για την τελική αντιμετώπιση
νατασσα έγραψε:να μιλησεις δεν ειναι κακο γιατι μπορειν τ μετανοιωσεις
matinaki έγραψε:Μάλιστα άρα αισθάνεται την ανάγκη να τους παίρνει ο ίδιος αλλά και ο πατέρας του δεν κόβει την γέφυρα.
Καταρχήν δεν θα τσακωθείς, δεν θα φωνάξεις, δεν θα κάνεις ζήλειες, γιατί στο τέλος θα σου την πεί (κι ας μην έχει δίκιο). Θα τον πειράξεις...Ξέρεις τα μικρά αστεία που κρύβουν πολλά. "τί λέτε βρε αγάπη μου κάθε μέρα με τον πατέρα σου??" Αλλά να σου απαντήσει όχι να περάσει στο ντούκου.
Επίσης για τις επισκέψεις 20ημέρου σε ρωτάει κανείς αν σε βολεύει?? Με τις δουλείες σου με τις ασχολίες σου κ.λπ.
Αν δε σε ρωτάει θα πρέπει να καταστήσεις σαφές ότι σε αυτό το σπίτι δεν είσαι καλεσμένη και κάποια πράγματα πρέπει να εκλογικευτούν!! Στην τελική ζευγάρι είσαστε δεν μπορεί να κατσικώνονται στα πόδια σας τόσες μέρες. 1ΣΚ το καταλαβαίνω, 1 εβδομάδα για ιατρικές εξετάσεις επίσης το καταλαβαίνω. Τα υπόλοιπα όχι.
ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ- ΜΗΝ ΥΨΩΘΟΥΝ ΦΩΝΕΣ ακόμα και αν είναι να "σκάσεις" κάντο εσωτερικά σε αυτή την περίπτωση.Πίστεψέ με
Τα έχω περάσει και εγώ αυτά. Στην αρχή στεναχωριόμουν και φώναζα και ούρλιαζα και ζημιομένη έβγαινα. Αλλά από όταν είπα θα τους βλέπω 1 φορά στις 40ημέρες πάει και τελείωσε, τα πεθερικά είναι τσιτωμένα μεν αλλά με τον άντρα μου είμαστε καλύτερα από ποτέ.
mamakoulamou έγραψε:
Matinaki πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σου. Όχι κανείς δε με ρωτάει! Τι να με ρωτάει? Εδώ από τον άντρα μου το μαθαίνω. Εγώ το λέω του σκύλου μου και ο σκύλος στην ουρά του. Το μόνο που λέει η μαμά του είναι να φύγουμε να μην ενοχλούμε κι εσάς. Αλλά μόνο στα λόγια! Στην πράξη δεν το είδα μέχρι τώρα. Θα προσπαθήσω να τα πω ήρεμα και όμορφα. Αλλά πολύ φοβάμαι επειδή ο άντρας μου θα θέλει να ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές χωρίς παρεξηγήσεις( κατά τη γνώμη του) ότι δεν θα πάρω ακριβώς τις απαντήσεις που θέλω και εκεί θα αρχίσει το πανηγύρι!!! Ρε κορίτσια μέχρι και καθυστέρηση είχα από το σφίξιμο και απο το άγχος που είχα αυτές τις μέρες....ουφ!
mamakoulamou έγραψε: Αλλά πολύ φοβάμαι επειδή ο άντρας μου θα θέλει να ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές χωρίς παρεξηγήσεις( κατά τη γνώμη του) ότι δεν θα πάρω ακριβώς τις απαντήσεις που θέλω και εκεί θα αρχίσει το πανηγύρι!!!
matinaki έγραψε:Καλημέρα mamakoulamou
Τα κατάφερες τέλεια και αποδείχτηκε ότι ο άνθρωπός σου σε καταλαβαίνει και είναι με το μέρος σου. Να μή φοβάσαι τίποτα μετά από αυτό!!Μπράβο, πολύ χαίρομαι για εσένα.
arco iris έγραψε:μπραβο κοριτσακι τελεια τα νεα σου!!!!!!!!
πολυ χαιρομαι!
αντε περασμενα, ξεχασμενα!
SouzanL έγραψε:Είδες τελικά που τα πράγματα ήταν διαφορετικά από αυτό που περίμενες?
Η ήρεμη συζήτηση έχει αποτελέσματα αν όχι όλες τις περισσότερες φορές!
Μπράβο κοριτσάκι και μακάρι από δω και πέρα αυτή η κατάσταση να είναι παρελθόν!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης