126 Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Σαβ Αυγ 31, 2013 1:54 am
markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Ααααααααααα εβρασα και καλαμποκι απο το χωριο μου για να φτιαξω και μια ωραια σαλατουλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ακριβώς το ίδιο κι εδώ, μόνο που αντί για συκώτι, κοτόπουλο!Paramythenia έγραψε:Χθες φακές και για τον αντρούλη που δεν τις τρώει το καλοκαίρι φακορυζοσαλάτα. Σήμερα το μενού έχει συκώτι με μουστάρδα, λεμόνι, κρασί, θυμάρι και ρίγανη με ρυζάκι.
Πουρέ με τα μπιφτέκια ίσως;;; Η πατατοσαλάτα με το σνίτσελ;markella_p έγραψε:Εγω χθες εφτιαξα φακες. Το βραδυ ειχαμε να παμε σε γιορτη και φαγαμε απ' ολα τα καλα. Ηταν ενα περιεργο για τα γουστα μου τραπεζι γιατι ειχε τα κοκορετσακια του, τα ψητα του, τις γουρουνοπουλες, αλλα ειχε και τις γαριδες, με ρυζακι και γαριδοσαλατες. Δεν μου αρεσει να βλεπω παρατερα πραγματα σε ενα τραπεζι, αλλα προφανως ειχε γινει ετσι για να καλυψει διαφορετικα γουστα. Περι ορεξεως......
Σημερα φτιαχνω μπιφτεκια (χωρις λαδι, χωρις νερο, οπως ειχα πει στη Νενα) με λυωμενο τυρακι απο πανω. Αυριο σνιτσελ. Τι θεμα μου ειναι οτι δεν μπορω να καταληξω με τι να τα συνοδευσω. Θελω πατατες τηγανητες και με τα δυο, αλλα δεν παει πολυ 2 μερες πατατες?
Αυτο παλι με τους κηπους και τους μπαχτσεδες πολυ το ζηλευω ρε κοριτσια!
Ωωωω, καλη ιδέα!! Θα φτιαξω κι εγω μια απο αυτες τις μερες!markella_p έγραψε:Ωραιο και το μπαρμπουνακι, δε λεω!
Εφτιαξα και χαλβα σιμιγδαλενιο! Παλι μονη μου θα φαω τη φορμα.
πο πο τι είπες τώρα σε έγκυο γυναίκα!!μετά ανεβαίνει το σάκχαρο...... το καλύτερο γλυκό! (ο σιμιγδαλένιος)markella_p έγραψε:Εφτιαξα και χαλβα σιμιγδαλενιο! Παλι μονη μου θα φαω τη φορμα.
Ρε κοριτσι δεν ειχα προσεξει οτι εισαι εγκυος, και φυσικα δεν μου περασε απο το μυαλο οτι σου αρεσει πολυ. Να σου στειλω, μονη μου τον τρωω η μοσχαρα.IoliAtore έγραψε:πο πο τι είπες τώρα σε έγκυο γυναίκα!!μετά ανεβαίνει το σάκχαρο...... το καλύτερο γλυκό! (ο σιμιγδαλένιος)markella_p έγραψε:Εφτιαξα και χαλβα σιμιγδαλενιο! Παλι μονη μου θα φαω τη φορμα.
επίσης μου αρέσει πολύ και κρεμούλα φτιαγμένη με σιμιγδάλι και γάλα, σαν ρυζόγαλο περίπου αλλά με σιμιγδάλι, γίνεται σε χρόνο dt. το τρώνε πολύ στη γαλλία, μιααααμ
αχ πώς θα τα κόψω τα γλυκά;
Αυτη η κρεμα ειναι σαν τη κρεμα που βαζουμε στη γαλατοπιτα και το γαλακτομπουρεκο?markella_p έγραψε:Ρε κοριτσι δεν ειχα προσεξει οτι εισαι εγκυος, και φυσικα δεν μου περασε απο το μυαλο οτι σου αρεσει πολυ. Να σου στειλω, μονη μου τον τρωω η μοσχαρα.IoliAtore έγραψε:πο πο τι είπες τώρα σε έγκυο γυναίκα!!μετά ανεβαίνει το σάκχαρο...... το καλύτερο γλυκό! (ο σιμιγδαλένιος)markella_p έγραψε:Εφτιαξα και χαλβα σιμιγδαλενιο! Παλι μονη μου θα φαω τη φορμα.
επίσης μου αρέσει πολύ και κρεμούλα φτιαγμένη με σιμιγδάλι και γάλα, σαν ρυζόγαλο περίπου αλλά με σιμιγδάλι, γίνεται σε χρόνο dt. το τρώνε πολύ στη γαλλία, μιααααμ
Με το καλο να γεννησεις. Εχεις θεμα με το σακχαρο?
Για αυτο με το γαλα και το σιμιγδαλι..... για πες για πες
φταις εσυ που εισαι αταλαντη μαγειρισσα και ζαραροπλαστισσα.esprit έγραψε:Ναι αυτή είναι η κρέμα!
Μια που σας βρήκα όλες τις προκομένες νοικουρές μαζεμένες σας έχω κουίζ!
Έχω μεταλλική φόρμα για κεικ η οποία μου καίει τα πλαινά αλλά μέσα μένει ωμό!
Ποια είναι η σωστή απάντηση;
Α)Φταίει ο φούρνος;;
Β)Φταίει η φόρμα;;
Γ)Παιζει να φταίει η ποσότητα της ζύμης;
Εχθές αναγκάστηκα και έβαλα αλουμινόχαρτο από πάνω γιατί είχε αρπάξει αλλά το μαχαιράκι έβγαινε λερωμένο!!! Πφφφφφ!
[Ψήνω στους 180 με αερα(δεν εχει ρυθμιση χωρις αερα το φουρνακι μη χεσ@), σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα.]
γ α λ α τ ο π ι τ α ????????Nena έγραψε:Αυτη η κρεμα ειναι σαν τη κρεμα που βαζουμε στη γαλατοπιτα και το γαλακτομπουρεκο?markella_p έγραψε:Ρε κοριτσι δεν ειχα προσεξει οτι εισαι εγκυος, και φυσικα δεν μου περασε απο το μυαλο οτι σου αρεσει πολυ. Να σου στειλω, μονη μου τον τρωω η μοσχαρα.IoliAtore έγραψε:πο πο τι είπες τώρα σε έγκυο γυναίκα!!μετά ανεβαίνει το σάκχαρο...... το καλύτερο γλυκό! (ο σιμιγδαλένιος)markella_p έγραψε:Εφτιαξα και χαλβα σιμιγδαλενιο! Παλι μονη μου θα φαω τη φορμα.
Με το καλο να γεννησεις. Εχεις θεμα με το σακχαρο?
Για αυτο με το γαλα και το σιμιγδαλι..... για πες για πες
Γιατι τα ανεφερα τωρα αυτα?
Τριγωνα Πανοραματος??markella_p έγραψε:γ α λ α τ ο π ι τ α ????????Nena έγραψε:
Αυτη η κρεμα ειναι σαν τη κρεμα που βαζουμε στη γαλατοπιτα και το γαλακτομπουρεκο?
γ α λ α κ τ ο μ π ο υ ρ ε κ ο ???????
Ε, ναι!!! Φτανει. Οτι εχει μεσα τετοιου ειδους κρεμα Αληθεια, ξερεις να φτιαχνεις τριγωνα?Nena έγραψε:Τριγωνα Πανοραματος??markella_p έγραψε:γ α λ α τ ο π ι τ α ????????Nena έγραψε:
Αυτη η κρεμα ειναι σαν τη κρεμα που βαζουμε στη γαλατοπιτα και το γαλακτομπουρεκο?
γ α λ α κ τ ο μ π ο υ ρ ε κ ο ???????
Να το βουλωσω?
απο που τα εχεις κατεβασει αυτα?esprit έγραψε:Ατάλαντη μαγείρισσα και ζαχαροπλάστισσα εγώ;;;;;;;;;;;;;;
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης