Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
591 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 591 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

151 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:14 pm

IoliAtore

IoliAtore
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
πο πο τα cupcakes είναι πολύ ομορφα!

ναι προσέχω... Smile απλά λέεεεεεμε τώρα!!!

152 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:14 pm

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε συ Ιολη, λες για μας και συ μας βαζεις φωτογραφιες?
Ρωτα τον αντρα σου να σου πει δοσολογιες. Μην το κανω στα κουτουρου και μου βγει μαπα το καρπουζι. Please!!!

153 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:15 pm

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
esprit έγραψε:Από την κουζίνα μου περικαλώ! Razz 
το πρωτο τι ειναι?

154 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:16 pm

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella_p έγραψε:
Ε, ναι!!! Φτανει. Οτι εχει μεσα τετοιου ειδους κρεμα pig pig Αληθεια, ξερεις να φτιαχνεις τριγωνα?
Δεν εχω φτιαξει ποτε. Μονο ετοιμα τα παιρνω pig 
Ειχα δει συνταγες και τροπο φτιαξιματος παντως, δεν μου φαινονται ιδιαιτερα δυσκολα.

esprit αλλο να βλεπουμε τη λεξη μον σερι και άλλα να μας ερχεται φατσα φορα η εικονα. Παω να πλακωσω τα σπορια τωρα Razz 

155 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:16 pm

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Το βλέπεις κάτω που είναι καμμένο;;; Σου είπα τα πλαινά μου καίει! Και δεν έχω ανάγκη να ανεβάζω ψεύτικες φωτό! Smile

156 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:18 pm

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markella_p έγραψε:
το πρωτο τι ειναι?
Είναι τριμμένο μπαγιάτικο τσουρέκι με σάλτσα φρούτων(βατόμουρα και φράουλες) και κρέμα ζαχαροπλαστικής από πάνω. Τίποτα το σπουδαίο αλλά αρκετά εμφανίσιμο για τραπέζι στα πεθερικα!

157 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:20 pm

Κορνηλια

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Βρε κορίτσια όποια μπορεί να βοηθήσει γιατί αυτή η ερώτηση "τι θα φάμε σήμερα" με έχει στοιχειώσει τώρα τελευταία!

Έχουμε πει να προσέχουμε λιγάκι δηλ να αποφεύγουμε τα πολύ λαδερά και τα τηγανιτά...το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω εναλλακτικές..κρέας-σαλάτα, κρέας-βραστά λαχανικά, κρέας-όσπρια στυλ σαλάτα, κοτόπουλο-σαλάτα κοκ..

Δεν μπορώ άλλο με το κρέας!! TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 534787 

Τι άλλες εναλλακτικές έχω σε ελαφρύ φαί αλλά ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΡΕΑΣ??Σπάω το κεφάλι μου κάθε μέρα...scratch 

158 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:20 pm

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
esprit έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Το βλέπεις κάτω που είναι καμμένο;;; Σου είπα τα πλαινά μου καίει! Και δεν έχω ανάγκη να ανεβάζω ψεύτικες φωτό! Smile
Ναι ρε, πλακα κανω. Εσενα σου φουσκωνει τουλαχιστον. Και απο μεσα αυτο το τουμπανο ειναι αψητο δηλαδη? Εμενα οση ωρα ψηνεται φουσκωνει και φουσκωνει, λες και θα βγει εξω απο το φουρνο. Και αφου σβησω το φουρνο κανει μια μπαμ και πεφτει.

159 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:21 pm

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
esprit έγραψε:
markella_p έγραψε:
το πρωτο τι ειναι?
Είναι τριμμένο μπαγιάτικο τσουρέκι με σάλτσα φρούτων(βατόμουρα και φράουλες) και κρέμα ζαχαροπλαστικής από πάνω. Τίποτα το σπουδαίο αλλά αρκετά εμφανίσιμο για τραπέζι στα πεθερικα!
και για μενα τραπεζι μια χαρα θα ηταν.

160 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:22 pm

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορνηλια έγραψε:Βρε κορίτσια όποια μπορεί να βοηθήσει γιατί αυτή η ερώτηση "τι θα φάμε σήμερα" με έχει στοιχειώσει τώρα τελευταία!

Έχουμε πει να προσέχουμε λιγάκι δηλ να αποφεύγουμε τα πολύ λαδερά και τα τηγανιτά...το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω εναλλακτικές..κρέας-σαλάτα, κρέας-βραστά λαχανικά, κρέας-όσπρια στυλ σαλάτα, κοτόπουλο-σαλάτα κοκ..

Τι άλλες εναλλακτικές έχω σε ελαφρύ φαί αλλά ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΡΕΑΣ??Σπάω το κεφάλι μου κάθε μέρα...scratch 
ψαρακι και θαλασσινα?

161 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:22 pm

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορνηλια έγραψε:Βρε κορίτσια όποια μπορεί να βοηθήσει γιατί αυτή η ερώτηση "τι θα φάμε σήμερα" με έχει στοιχειώσει τώρα τελευταία!

Όσπρια, πρασοσέλινο, κριθαράκι, χορτόσουπα, φασολάκια, μπάμιες, ψάρι, σπανακόρυζο, ρυζι με λαχανικά, τονοσαλάτα, πατάτες λεμονάτες στο φούρνο με μουστάρδα κτλ... αμα βαλεις στο google συνταγες χωρις κρεας θα βρεις πολλες ιδεες!

162 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:25 pm

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρκέλα ναι όντως φουσκώνει! Άψητο δεν ήταν το συγκεκριμένο αλλά για να ψηθεί μέσα κάηκαν τα πλαινά. Εχθές που έκανα άλλο μου άρπαξε κι από πανω και μέσα ήταν λάσπη! Τελικά με το αλουμινόχαρτο κατάφερα να ψηθεί και μέσα. Τί κάνεις όταν το βγάλεις από τον φούρνο; Εγώ το αφήνω σε μια άκρη όπως είναι με την φόρμα και το βγάζω μόνο όταν η φόρμα είναι εντελώς κρύα. Μήπως ξεφορμάρεις αμέσως και γι αυτό πέφτει ο όγκος; Επίσης ποια συνταγή κάνεις;

163 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:28 pm

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
esprit έγραψε:Μαρκέλα ναι όντως φουσκώνει! Άψητο δεν ήταν το συγκεκριμένο αλλά για να ψηθεί μέσα κάηκαν τα πλαινά. Εχθές που έκανα άλλο μου άρπαξε κι από πανω και μέσα ήταν λάσπη! Τελικά με το αλουμινόχαρτο κατάφερα να ψηθεί και μέσα. Τί κάνεις όταν το βγάλεις από τον φούρνο; Εγώ το αφήνω σε μια άκρη όπως είναι με την φόρμα και το βγάζω μόνο όταν η φόρμα είναι εντελώς κρύα. Μήπως ξεφορμάρεις αμέσως και γι αυτό πέφτει ο όγκος; Επίσης ποια συνταγή κάνεις;
Καταρχην αλουμινοχαρτο βαζω παντα. Και γω περιμενω να κρυωσει η φορμα πριν το βγαλω. Εξαλλου, πεφτει πριν το βγαλω απο το φουρνο. Αληθεια, το βγαζεις αμεσως μολις σβησεις το φουρνο? Ρε μπας και το αφηνω μεσα? Δεν μπορω να θυμηθω. Συνταγη κανω παντα αυτη που γραφει πανω η φαρινα. Περιμενω το πορισμα της ιατροδικαστικης εξετασης. Ελααααααααααα βρες τι κανω λαθος!

164 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:34 pm

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χμμμ... Τα υλικά σου είναι σε θερμοκρασία δωματίου; Να σου πω την αλήθεια εγώ όσο ημουν Ελλάδα και χρησιμοποιούσα φαρίνα ή φαριναπ και μένα έχαναν όγκο μετά! Εδώ στην Αγγλία που έχω άλλο αλεύρι μου φουσκώνουν υπέροχα! δεν ξέρω ίσως είναι συμπτωση! Πάντως το βγάζω από τον φούρνο δε το αφήνω μέσα. Το χθεσινό το έκανα με αλεύρι για όλες τις χρήσεις και μπέικιν και πάλι φούσκωσε ωραία! Δοκίμασε άλλο αλεύρι μπας και είναι όντως αυτό! Smile

165 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:40 pm

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ολο λεω πως την επομενη φορα θα το φτιαξω με αλευρι γ.ο.χ. και μπεικιν, αλλα το ξεχναω. Θα φτιαξω την επομενη βδομαδα που ερχεται η κορη μου απο το χωριο και θα σου πω.

Ασχετο, εχεις δει τι γινεται στο θεμα με το εσπα?

166 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:43 pm

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markella_p έγραψε:Ολο λεω πως την επομενη φορα θα το φτιαξω με αλευρι γ.ο.χ. και μπεικιν, αλλα το ξεχναω. Θα φτιαξω την επομενη βδομαδα που ερχεται η κορη μου απο το χωριο και θα σου πω.

Ασχετο, εχεις δει τι γινεται στο θεμα με το εσπα?
Χαχα ναι το βλέπω! Θέλω να δω αν θα τον "σπασει" η Χαρούλα και τον αναγκάσει να ξετυλίξει τον υπέροχο χαρακτήρα του! Smile

167 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:43 pm

IoliAtore

IoliAtore
markella_p έγραψε:Ρε συ Ιολη, λες για μας και συ μας βαζεις φωτογραφιες?
Ρωτα τον αντρα σου να σου πει δοσολογιες. Μην το κανω στα κουτουρου και μου βγει μαπα το καρπουζι. Please!!!
κορίτσια σόρι πάω λίγο πίσω- για να απαντήσω είναι 1/2 λιτρο γάλα, 80γρ ζάχαρη, 60-70γρ σιμιγδάλι, 1 βανίλια.
Ζεσταίνεις το γάλα, προσθέτεις τη ζάχαρη και το σιμιγδάλι, ανακατεύεις συνεχώς μην κολλήσει και αφού πάρει 1 βράση το αφήνεις ελάχιστα, 3-4 λεπτά (ανακατεύοντας).

Πανεύκολο. Το έφτιαχνε η ξαδέρφη μου στη μικρή της κατά κόρον καθώς γίνεται σε χρόνο dt

Απλώς εμείς δοκιμάζοντας και βλέποντας, δλδ, συνήθως βάζαμε λίιιιγο περισσότερο σιμιγδάλι για να γίνει πιο πηχτό (αν και προφανώς το σιμιγδάλι φουσκώνει) και λίγο παραπάνω ζάχαρη γιατί αυτή η συνταγή είναι γαλλική και είναι λίγο άγλυκο. Αλλιώς αν βάλεις λίγη ζάχαρη όπως λέει, μπορείς να προσθέσεις μαρμελάδα (ιδίως πάει μαρμελάδα μήλο με κανέλα).

Ντρέπομαι πάντως για τη γελοιωδώς εύκολη συνταγή που σας προτείνω!!! Razz 

168 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:48 pm

katerina1983

katerina1983
κοριτσια αυτο με τα κεικ το παθαινα και εγω πολυ συχνα....αλλα καταλαβα μερικα δικα μου λαθη...πχ δεν χτυπουσα πολυ ωρα το βουτυρο με την ζαχαρη....θελει τουλαχιστον 15 λεπτα...εκει εκανα εγω το λαθος βιαζομουνα πολυRazz ..... στο τελος αφου ψηθει εγω ανοιγω λιγο την πορτα του φουρνου και το αφηνω μεσα και το βγαζω μετα απο κανα μισαωρακι....για να μην αλλαζει θερμοκρασια αποτομα απο το καυτο(φουρνο) στο κρυο (κουζινα) αυτα...
ελπιζω να βοηθησα και εγω καπου

169 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Σαβ Αυγ 31, 2013 12:56 pm

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
katerina1983 έγραψε:κοριτσια αυτο με τα κεικ το παθαινα και εγω πολυ συχνα....αλλα καταλαβα μερικα δικα μου λαθη...πχ δεν χτυπουσα πολυ ωρα το βουτυρο με την ζαχαρη....θελει τουλαχιστον 15 λεπτα...εκει εκανα εγω το λαθος βιαζομουνα πολυRazz ..... στο τελος αφου ψηθει εγω ανοιγω λιγο την πορτα του φουρνου και το αφηνω μεσα και το βγαζω μετα απο κανα μισαωρακι....για να μην αλλαζει θερμοκρασια αποτομα απο το καυτο(φουρνο) στο κρυο (κουζινα) αυτα...
Όντως μπορεί κι αυτό να φταίει! Εμένα η κουζινούλα μου είναι μικρή βέβαια και όταν δουλεύει ο φούρνος γίνεται σάουνα οπότε το κεικ δεν "σοκάρεται" Razz Razz 
Το βούτυρο με την ζάχαρη και γω βγάζω το άχτι μου μέχρι να γίνει μια ωραία κρεμούλα Smile
Δοκίμαζε ένα ένα τα κόλπα θα την βρεις την άκρη κάποια στιγμή!

170 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Σαβ Αυγ 31, 2013 1:04 pm

katerina1983

katerina1983
esprit έγραψε:
katerina1983 έγραψε:κοριτσια αυτο με τα κεικ το παθαινα και εγω πολυ συχνα....αλλα καταλαβα μερικα δικα μου λαθη...πχ δεν χτυπουσα πολυ ωρα το βουτυρο με την ζαχαρη....θελει τουλαχιστον 15 λεπτα...εκει εκανα εγω το λαθος βιαζομουνα πολυRazz ..... στο τελος αφου ψηθει εγω ανοιγω λιγο την πορτα του φουρνου και το αφηνω μεσα και το βγαζω μετα απο κανα μισαωρακι....για να μην αλλαζει θερμοκρασια αποτομα απο το καυτο(φουρνο) στο κρυο (κουζινα) αυτα...
Όντως μπορεί κι αυτό να φταίει! Εμένα η κουζινούλα μου είναι μικρή βέβαια και όταν δουλεύει ο φούρνος γίνεται σάουνα οπότε το κεικ δεν "σοκάρεται" Razz Razz 
Το βούτυρο με την ζάχαρη και γω βγάζω το άχτι μου μέχρι να γίνει μια ωραία κρεμούλα Smile
ναι την εχω βρει την ακρη...εκανα βιασυνες στο βουτυροEmbarassed  οσο ζεις μαθαινεις ετσι δεν ειναι?
παντως μου ανοιξες την ορεξη βραδιατικα με τις λαχταριστες εικονες σου!!!!χρυσοχερα!!!
καλοφαγωτα!!!!

εγω τωρα για αυριο ειμαι αναμεσα σε μπιφτεκια με πατατες φουρνο ή κεφτεδακια κοκκινιστα με ρυζακι ή πουρε !!!!

171 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Σαβ Αυγ 31, 2013 1:11 pm

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
katerina1983 έγραψε:
esprit έγραψε:
ναι την εχω βρει την ακρη...εκανα βιασυνες στο βουτυροEmbarassed  οσο ζεις μαθαινεις ετσι δεν ειναι?
παντως μου ανοιξες την ορεξη βραδιατικα με τις λαχταριστες εικονες σου!!!!χρυσοχερα!!!καλοφαγωτα!!!!
Στην Μαρκέλα το είπα βρε που ψάχνει τι κάνει λάθος! Αφού εσύ είπες οτί σου πετυχαίνει! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Smile Embarassed 

172 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Σαβ Αυγ 31, 2013 1:13 pm

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ωχ ωχ τι νόστιμα που ακούγονται!!! Εγώ θα μαρινάρω κοτοπουλο στηθος σε γιαουρτι και ανατολιτικα μπαχαρικά από απόψε και άυριο στο φούρνο συνοδεία ρυζάκι! Smile

Βρήκα αυτό το άρθρο με μυστικά για τέλειο κέικ!

http://www.eimaimama.gr/2012/01/ola-ta-mustika-gia-ena-teleio-cake.html

173 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Κυρ Σεπ 01, 2013 4:00 am

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
esprit thanks for the tips. χθες βραδυ τελικα κολησα με το deadly women ασχημα γι' αυτο εξαφανιστηκα.
Εμεις μπιφτεκια και σημερα. Δεν εφτιαξα τα σνιτσελ γιατι ηταν πολυς ο κιμας απο χθες και φυλαξα τα μισα μπιφτεκια αψητα στο ψυγειο και τα εψησα σημερα. Με λιγες πατατες τηγανητες, που επισης ειχα φυλαξει σε νερο στο ψυγειο. Πρεπει να μαθω να υπολογιζω τις ποσοτητες μαλλον. Εφτιαξα και λιγο ρυζακι συμπληρωματικα. Αυτα.

174 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Κυρ Σεπ 01, 2013 10:54 pm

IoliAtore

IoliAtore
Καλημέρα κορίτσια! Τι φτιάχνετε σήμερα;; Ή είναι πολύ νωρίς;

Εμείς δεν φτιάχνουμε τίποτα... Smile χτες είχαμε μπιφτέκια ή μάλλον σαν κεφτέδες τα λες με πατάτες στο φούρνο, κοκκινιστά και σαλάτα ντομάτα.

Φύγαμε απ' το εξοχικό και ήρθαμε Θεσσαλονίκη για να πάω στη γιατρό. Δεν είμαι σε θέση να μαγειρεψω (είμαι ξάπλα) δεν έχω και τη μάνα μου εδώ οπότε δεν ξέρω τι να κάνω..

Σκέφτομαι επειδή περίσσεψαν μόνο 2 κεφτέδες και λίγες πατατούλες, έχω και ψωμί μαργαρίτα και ντομάτες, να φτιάξουμε κάτι σαν χάμπουργκερ με τους κεφτέδες, ντοματούλα, μουστάρδα & πίκλα, και καμιά πατάτα φούρνου δίπλα.. να φτουρήσουν που λένε! Αν και εδώ που τα λέμε ο αντρούλης είναι φαγανός και αυτό θα ήταν μόνο το κολατσιό του αλλά τι να γίνει!!

Αύριο ελπίζω να έρθει η μάνα μου να αναλάβει δράση Smile εν τω μεταξύ το σπίτι κλειστό, θέλει καθάρισμα και μόνο για μαγείρεμα δεν ενδείκνυται η κουζίνα!

Είμαι αξιολύπητη Smile Smile

175 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 7 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Κυρ Σεπ 01, 2013 10:59 pm

Paramythenia

Paramythenia
Καλημερούδια!

Ούτε εμείς μαγειρεύουμε σήμερα! Έχουμε φακές και φακόρυζο που έχουν μείνει και θα...βολευτούμε με αυτά.Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις