Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
596 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 596 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

376 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τρι Σεπ 10, 2013 3:37 am

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σημερα θα μας φτιαξει ο μπαμπας μας σουβλακια με κεμπαπ. TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 536304  TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 536304 

377 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τρι Σεπ 10, 2013 4:34 am

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για σημερα ενα τοστακι για μενα..και οι υπολιποι κεφαλακια αρνιου στο φουρνο και πιλαφι!!

378 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τρι Σεπ 10, 2013 5:08 am

giorgiap

giorgiap
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σήμερα την είδα Βέφα. Μακαρόνια με σάλτσα κοτόπουλο αλα κατσατόρα για μας ,μια ελαφριά εκδοχή της σάλτσας (στήθος κοκκινιστό) για τη μικρή και πατατο-καροτο-κολοκυθοκεφτέδες στο φούρνο σε μίνι μέγεθος .

379 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τρι Σεπ 10, 2013 5:14 am

ntina_kostas

ntina_kostas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
giorgiap έγραψε:Σήμερα την είδα Βέφα. Μακαρόνια με σάλτσα  κοτόπουλο αλα κατσατόρα για μας ,μια ελαφριά εκδοχή της σάλτσας  (στήθος κοκκινιστό) για τη μικρή  και πατατο-καροτο-κολοκυθοκεφτέδες στο φούρνο σε μίνι μέγεθος .
πατατο-καροτο-κολοκυθοκεφτέδες στο φούρνο σε μίνι μέγεθος ΜΙΑΜ

380 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τρι Σεπ 10, 2013 5:16 am

IoliAtore

IoliAtore
μιαμ ntina!

381 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τρι Σεπ 10, 2013 5:22 am

giorgiap

giorgiap
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι που δε μου αρέσει ιδιαίτερα το κολοκύθι, και το μπερδεύω με άλλα ζαρζαβατικά.Βάζω επίσης 1 κρεμμυδι και μια σκελιδα σκόρδο ψιλοκομμένα , ένα αυγό , λίγο μαιντανό και λίγο τυρί τριμμένο στη ζύμη. Προσθέτω φρυγανιά .. με το μάτι και γίνονται μιαμμμ!
Τα κάνω μικρουλια ώστε  να μπορεί να το φάει σαν σνακ η μικρή.

382 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τρι Σεπ 10, 2013 9:37 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα σας πω τι μαγειρευω αυριο.
Εβαλα γιγαντες να μουσκεψουν Cool

383 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τρι Σεπ 10, 2013 9:43 am

roodie

roodie
Κι εγώωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!Είναι το αγαπημένο μου φαγητό. Με συγκινείς......Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

384 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τρι Σεπ 10, 2013 11:33 pm

Despoinaki123

Despoinaki123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρεβύθια και μια κινέζικη σαλάτα που πήρα.

385 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τετ Σεπ 11, 2013 12:15 am

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ!

386 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τετ Σεπ 11, 2013 12:27 am

margdimitra

margdimitra
Φακές αλλά πολύ τσόφλι είχαν ρε παιδί μου. Μάπα φακές ... τσάμπα τα υλικά.

387 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τετ Σεπ 11, 2013 12:29 am

IoliAtore

IoliAtore
Πο πο τι είπατε τώρα.. ρεβύθια!! Κοτόσουπα!! ΜΙΑΑΑΜ!!

Εμείς σήμερα τηγανιτές γλώσσες (ψάρι), ένα μπακαλιαράκι και ένα άλλο ψάρι που δεν ξέρω, έμοιαζε με μικρή τσιπούρα. Γενικώς ό,τι είχε η βάρκα

Πεθύμησα κοτόσουπα αλλά δεν θέλω να φάω αβγολέμονο, άραγε γίνεται και χωρίς;

388 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τετ Σεπ 11, 2013 12:31 am

Paramythenia

Paramythenia
Φασολάκια σήμερα.

389 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τετ Σεπ 11, 2013 12:32 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω σήμερα λέω να φτιάξω αρακα με πατατες, αν και εχω ενα θεμα γιατι ο αντρας μου δεν χωνευει οτιδηποτε σε λαδερο με αρακα φασολια και τετοια... αλλα δεν γινεται και συνεχεια κρεατα...

ιολη γινεται, εγω ετσι το φτιαχνω, κανονικα την κοτοσουπα και στο τελος βαζω μονο λεμονι, δε μου αρεσει αυγολεμονο.

390 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τετ Σεπ 11, 2013 12:45 am

IoliAtore

IoliAtore
elin δλδ είναι σχεδόν διαφανής ο ζωμός, ας πούμε; Και βάζεις απλώς λεμόνι; Θέλω να αποφύγω το αβγολέμονο, αν και μου αρέσει, γιατί δεν ξέρεις αν είναι 100% μαγειρεμένο το αβγό. Μάλλον είναι αλλά better safe than sorry που λένε!! Μου έκανε ψαρόσουπα η μάνα μου χωρίς αβγολέμονο, αλλά την έκανε κόκκινη με ντομάτα (σαν μπουγιαμπέσα ας πούμε) και ήταν πολύ ωραία. Αλλά πεθύμησα και μια κοτόσουπα.

Γενικώς το στομάχι μου είναι λίγο κάπως και θέλω να μην του βάζω δύσκολα. Μια σουπίτσα είναι ό,τι πρέπει!

Αυτό που λες ρε γμτ το έχουν όλοι οι άντρες;;;; Και εμένα με το ζόρι τρώει αρακά και λοιπά λαδερά... όλο σουβλάκια μπριζόλες μπιφτέκια και πανσέτες θέλει. ΈλεοςRolling Eyes 

391 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τετ Σεπ 11, 2013 1:05 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιολη ναι ειναι διαφανες το ζουμι οχι και εντελως γιατι εχει βγαλει το κοτοπουλο λιπος, εχω βαλει και λαδι και βαζω μονο λεμονι, εγω προσωπικα το τρωω αρκετα το λεμονι οποτε βαζω αρκετο αλλα αυτο το δοκιμαζεις. Εμενα μου αρεσει τοσο πολυ που δεν την κανω ποτε αυγολεμονο, την τρωω πιο ευχαριστα ετσι, ειναι πιο ελαφρια. Απλα οι σουπες δεν ξερω αν θα σου ειναι οκ απο θεμα στομαχιου που εχεις αναγουλες και τετοια, εγω παροτι μου αρεσουν τις εχω περιορισει και ειδικα στην αρχη, γι αυτο το λογο.

Μαλλον ολοι οι αντρες εχουν αυτο το θεμα, αλλα ο δικος μου το παραεχει...
δεν θελει φασολια, φασολακια, μπαμιες, φακες, οσπρια γενικοτερα, μελιτζανες, ε τι μενει? ελεος... νομιζω φταιω κι εγω που του κανω το χατηρι αλλα ρε κοριτσια μετα, αμα ερθει το παιδακι πρωτα ο Θεος τι θα κανουμε? Ενταξει μεχρι τωρα ημασταν οι δυο μας τρωγαμε οτι μας αρεσε, μετα?

392 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τετ Σεπ 11, 2013 1:27 am

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!
ΑΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΕΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΓΗΤΟ!!!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΑΔΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΑΣ!!!
ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΚ, ΣΚΕΤΑ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!
ΜΠΑΜΠΙΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΚ, ΣΚΕΤΕΣ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ!
ΑΡΑΚΑΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ, ΕΠΙΣΗΣ ΟΚ, ΣΚΕΤΟΣ, ΜΑΚΡΥΑ!!
ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΔΩΣΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!!

393 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τετ Σεπ 11, 2013 1:34 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχαχαα ποπακι κι εσυ τα ιδια? νομιζα μονο εμεις ειχαμε το θεμα αυτο!!! και μενα ετσι μου λεει να τα φτιαχνω με κρεας!!! και επισης δηλωσε οτι δεν θελει λαδερα με ντοματα, μονο λεμονατα! οποτε για παραδειγμα δεχτηκε το σπανακορυζο, με λεμονι. αντε πες ενταξει αυτο. αλλα μετα? τι αλλο? εσεις τι κανετε? ρε παιδι μου περα απο το θεμα της υγειας δλδ δεν γινεται να τρωμε συνεχεια κρεατα ή θαλασσινα, ή ζυμαρικα, ειναι και το θεμα της οικονομιας, ενταξει δεν ειναι και ο,τι πιο φρονιμο να τρως συνεχεια κρεατα κλπ. Πρεπει να τρως απο ολα πιστευω.

394 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τετ Σεπ 11, 2013 1:42 am

vasoulagal

vasoulagal
εγω κοριτσια εχω απο χθες . εφτιαξα ολοκληρο μουσακα και στο τελος μου μυριζε και ουτε που τον αγγιξα  TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 679259  ελεος δηλαδη...

395 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τετ Σεπ 11, 2013 1:44 am

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΡΩΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ. ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΑΥΤΑ, ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΧΙ.
ΠΧ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΑΩ ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ. ΤΟ ΚΑΨΟΥΡΟΜΑΝΟΥΛΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΕΙ. ΤΟΥ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ (ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ) ΕΚΑΝΑ ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ, ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΑΝ ΘΕΣ ΦΑΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΠΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΦΑΩ ΥΓΙΕΙΝΑ. ΕΣΥ ΦΑΕ Μ@Λ@Κ#Σ!
ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕ, ΕΦΑΓΕ ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ), ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΕ Κ 4 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΙΤΣΑ!!!
ΤΗΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ!!ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΞΑ!!!
Κ Η ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, Κ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!Wink Wink Wink Wink 

396 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τετ Σεπ 11, 2013 1:46 am

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elin1 έγραψε:χαχαχαχαα ποπακι κι εσυ τα ιδια? νομιζα μονο εμεις ειχαμε το θεμα αυτο!!! και μενα ετσι μου λεει να τα φτιαχνω με κρεας!!! και επισης δηλωσε οτι δεν θελει λαδερα με ντοματα, μονο λεμονατα! οποτε για παραδειγμα δεχτηκε το σπανακορυζο, με λεμονι. αντε πες ενταξει αυτο. αλλα μετα? τι αλλο? εσεις τι κανετε? ρε παιδι μου περα απο το θεμα της υγειας δλδ δεν γινεται να τρωμε συνεχεια κρεατα ή θαλασσινα, ή ζυμαρικα, ειναι και το θεμα της οικονομιας, ενταξει δεν ειναι και ο,τι πιο φρονιμο να τρως συνεχεια κρεατα κλπ. Πρεπει να τρως απο ολα πιστευω.

ΚΑΙ ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΔΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΡΑ ΚΡΕΑΣ!!!
ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΒΛΑΠΤΕΙ Κ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ!!!Wink 

397 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τετ Σεπ 11, 2013 1:48 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

ποπακι πολυ καλο! εμενα το προβλημα ειναι το εξης: η δουλεια του ειναι μεχρι αργα σχολαει δλδ 6-7 η ωρα. Οποτε αν ξερει οτι δεν ειναι καλο το φαγητο τρωει απεξω αηδιες, σαντουιτς και τετοια, χαλαει δλδ κι ενα σωρο λεφτα σε βλακειες (δεν ειναι θεμα τσιγκουνιας απλα πιστευω ειναι ψιλοβλακεια να μπορεις να φας σπιτικο φαγητο και να τρως απεξω τα ελεεινα) και οταν ερχεται και ειναι να φαμε μου κανει "πεινας?" ε τι να τον κανω τοτε? να κατσω να φαω μονη μου? ε τρωω αλλα το φαγητο το υπολοιπο τι να το κανω να το πεταξω? σκεφτομαι τωρα τελευταια να αρχισω να βαζω καταψυξη κι ας τα τρωω μονο εγω. Τι θα κανει δεν θα βαρεθει το junk food?

βασουλα στειλτον σε μενα το μουσακα!!! Smile))

398 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τετ Σεπ 11, 2013 1:55 am

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elin1 έγραψε:Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

ποπακι πολυ καλο! εμενα το προβλημα ειναι το εξης: η δουλεια του ειναι μεχρι αργα σχολαει δλδ 6-7 η ωρα. Οποτε αν ξερει οτι δεν ειναι καλο το φαγητο τρωει απεξω αηδιες, σαντουιτς και τετοια, χαλαει δλδ κι ενα σωρο λεφτα σε βλακειες (δεν ειναι θεμα τσιγκουνιας απλα πιστευω ειναι ψιλοβλακεια να μπορεις να φας σπιτικο φαγητο και να τρως απεξω τα ελεεινα) και οταν ερχεται και ειναι να φαμε μου κανει "πεινας?" ε τι να τον κανω τοτε? να κατσω να φαω μονη μου? ε τρωω αλλα το φαγητο το υπολοιπο τι να το κανω να το πεταξω? σκεφτομαι τωρα τελευταια να αρχισω να βαζω καταψυξη κι ας τα τρωω μονο εγω. Τι θα κανει δεν θα βαρεθει το junk food?

βασουλα στειλτον σε μενα το μουσακα!!! Smile))

ΚΟΙΤΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ JUNK FOOD ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ. Κ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΤΡΩΓΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΗΔΙΕΣ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΗΡΕ ΚΙΛΑΚΙΑ, ΣΤΡΑΒΩΣΕ (ΕΙΝΑΙ Κ ΛΙΓΟ ΨΩΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ!) ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΠΩΣ ΤΟΝ "ΚΡΑΤΑΝΕ" Κ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ, ΤΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.....ΤΟ ΚΑΨΟΥΡΟΜΑΝΟΥΛΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΙΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ, ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ......Ε ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ!!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΑ ΤΡΩΩ ΟΛΑ ΚΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΟΜΕΛΕΤΑ!
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ!!!Wink 

399 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τετ Σεπ 11, 2013 2:02 am

margdimitra

margdimitra
poppaki έγραψε:ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!
ΑΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΕΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΓΗΤΟ!!!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΑΔΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΑΣ!!!
ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΚ, ΣΚΕΤΑ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!
ΜΠΑΜΠΙΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΚ, ΣΚΕΤΕΣ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ!
ΑΡΑΚΑΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ, ΕΠΙΣΗΣ ΟΚ, ΣΚΕΤΟΣ, ΜΑΚΡΥΑ!!
ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΔΩΣΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!!
Και στο λαδερό πάντα θέλει ο δικος μου συνοδευτικό αλλαντικό αν δεν έχει κρέας.
Έλεος. Πραγματικά όλοι ίδιοι είναι. Laughing 

400 TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2  - Σελίδα 16 Empty Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τετ Σεπ 11, 2013 2:07 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

ενταξει τα ακουω κι εγω και παρηγοριεμαι!!! εμενα μου κανει την αλλη φορα που εφτιαξα τελικα το σπανακορυζο: "ξερεις το σπανακορυζο παει τελεια με λουκανικα"!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked 

Τουλαχιστον εσας ετσι ή αλλιως τα τρωνε... Εμεις εχουμε και το αλλο προβλημα: Θελουμε να νηστευουμε δυο φορες τη βδομαδα. Οποτε αν αυτες τις 2 δεν φαμε λαδερο τι μενει? αντε τη μια πες μακαροναδα, την αλλη? δεν γινεται να κανεις συνεχεια καλαμαρακια και γαριδες και τετοια...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις