376 Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Τρι Σεπ 10, 2013 3:37 am
markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Σημερα θα μας φτιαξει ο μπαμπας μας σουβλακια με κεμπαπ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
πατατο-καροτο-κολοκυθοκεφτέδες στο φούρνο σε μίνι μέγεθος ΜΙΑΜgiorgiap έγραψε:Σήμερα την είδα Βέφα. Μακαρόνια με σάλτσα κοτόπουλο αλα κατσατόρα για μας ,μια ελαφριά εκδοχή της σάλτσας (στήθος κοκκινιστό) για τη μικρή και πατατο-καροτο-κολοκυθοκεφτέδες στο φούρνο σε μίνι μέγεθος .
elin1 έγραψε:χαχαχαχαα ποπακι κι εσυ τα ιδια? νομιζα μονο εμεις ειχαμε το θεμα αυτο!!! και μενα ετσι μου λεει να τα φτιαχνω με κρεας!!! και επισης δηλωσε οτι δεν θελει λαδερα με ντοματα, μονο λεμονατα! οποτε για παραδειγμα δεχτηκε το σπανακορυζο, με λεμονι. αντε πες ενταξει αυτο. αλλα μετα? τι αλλο? εσεις τι κανετε? ρε παιδι μου περα απο το θεμα της υγειας δλδ δεν γινεται να τρωμε συνεχεια κρεατα ή θαλασσινα, ή ζυμαρικα, ειναι και το θεμα της οικονομιας, ενταξει δεν ειναι και ο,τι πιο φρονιμο να τρως συνεχεια κρεατα κλπ. Πρεπει να τρως απο ολα πιστευω.
elin1 έγραψε:
ποπακι πολυ καλο! εμενα το προβλημα ειναι το εξης: η δουλεια του ειναι μεχρι αργα σχολαει δλδ 6-7 η ωρα. Οποτε αν ξερει οτι δεν ειναι καλο το φαγητο τρωει απεξω αηδιες, σαντουιτς και τετοια, χαλαει δλδ κι ενα σωρο λεφτα σε βλακειες (δεν ειναι θεμα τσιγκουνιας απλα πιστευω ειναι ψιλοβλακεια να μπορεις να φας σπιτικο φαγητο και να τρως απεξω τα ελεεινα) και οταν ερχεται και ειναι να φαμε μου κανει "πεινας?" ε τι να τον κανω τοτε? να κατσω να φαω μονη μου? ε τρωω αλλα το φαγητο το υπολοιπο τι να το κανω να το πεταξω? σκεφτομαι τωρα τελευταια να αρχισω να βαζω καταψυξη κι ας τα τρωω μονο εγω. Τι θα κανει δεν θα βαρεθει το junk food?
βασουλα στειλτον σε μενα το μουσακα!!! ))
Και στο λαδερό πάντα θέλει ο δικος μου συνοδευτικό αλλαντικό αν δεν έχει κρέας.poppaki έγραψε:ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!
ΑΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΕΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΓΗΤΟ!!!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΑΔΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΑΣ!!!
ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΚ, ΣΚΕΤΑ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!
ΜΠΑΜΠΙΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΚ, ΣΚΕΤΕΣ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ!
ΑΡΑΚΑΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ, ΕΠΙΣΗΣ ΟΚ, ΣΚΕΤΟΣ, ΜΑΚΡΥΑ!!
ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΔΩΣΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης