676 Απ: TI MΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? #2 Πεμ Σεπ 26, 2013 11:34 pm
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!εμεις σημερα θα φαμε γιγαντες!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ζηλευω !! Το μόνο που έχω καταφέρει να κάνω είναι το έτοιμο καλιμανης νομίζω που προσθέτεις τομάτα και το βράζεις να ξεπαγώσειntina_kostas έγραψε:Χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι
Γιατί;;;Δε βρίσκεις φρέσκο ή δυσκολεύεσαι;ch.ze έγραψε:Ζηλευω !! Το μόνο που έχω καταφέρει να κάνω είναι το έτοιμο καλιμανης νομίζω που προσθέτεις τομάτα και το βράζεις να ξεπαγώσειntina_kostas έγραψε:Χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι
αχ μαρεσουν τα μακαρονια ολικης. αλλα δυστυχως μονο σε μενα.. ο αντρας μου ουτε να τα φτυσει οποτε σπανια τα φτιχνουμε..ede έγραψε:Μακαρονια ολικης με πεστο και σαλατα ροκα με παρμεζανα.
Μια φορά δοκίμασα και μετά απο σκληρή μάχη με το χταπόδι παραγγείλαμε πίτες !!!ntina_kostas έγραψε:Γιατί;;;Δε βρίσκεις φρέσκο ή δυσκολεύεσαι;ch.ze έγραψε:Ζηλευω !! Το μόνο που έχω καταφέρει να κάνω είναι το έτοιμο καλιμανης νομίζω που προσθέτεις τομάτα και το βράζεις να ξεπαγώσειntina_kostas έγραψε:Χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι
Έχεις χύτρα;;ch.ze έγραψε:Μια φορά δοκίμασα και μετά απο σκληρή μάχη με το χταπόδι παραγγείλαμε πίτες !!!ntina_kostas έγραψε:Γιατί;;;Δε βρίσκεις φρέσκο ή δυσκολεύεσαι;ch.ze έγραψε:Ζηλευω !! Το μόνο που έχω καταφέρει να κάνω είναι το έτοιμο καλιμανης νομίζω που προσθέτεις τομάτα και το βράζεις να ξεπαγώσειntina_kostas έγραψε:Χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι
Τα συνηθίσαν ολοι. πενρω τα παντα ολικης μεσα στο σπιτι. Εμεις παλι δεν καταλαβαινουμε διαφορα ρε παιδια στη γευση. Ιδια ακριβως μας φαίνεται.zini έγραψε:αχ μαρεσουν τα μακαρονια ολικης. αλλα δυστυχως μονο σε μενα.. ο αντρας μου ουτε να τα φτυσει οποτε σπανια τα φτιχνουμε..ede έγραψε:Μακαρονια ολικης με πεστο και σαλατα ροκα με παρμεζανα.
Ενταξει εχουν διαφορα στη γευση! Εμενα μου αρεσουν και τα δυο και ειναι και αναλογα τη σαλτσα βασικα. Αν και εγω ειμαι τεραστια φαν των ζυμαρικων (ολων και με ολους τους τροπους) οποτε δεν ειμαι δειγμα. Ο αντρας μυ και να συνηθισει αλλα φαγητα ειναι αστειο! Μπορει να τρωει την πιο περιεργη γευση και κουζινα, αν ομως κατι δεν του αρεσει απο την αρχη δεν το συνηθιζει με τιποτα .ede έγραψε:Τα συνηθίσαν ολοι. πενρω τα παντα ολικης μεσα στο σπιτι. Εμεις παλι δεν καταλαβαινουμε διαφορα ρε παιδια στη γευση. Ιδια ακριβως μας φαίνεται.zini έγραψε:αχ μαρεσουν τα μακαρονια ολικης. αλλα δυστυχως μονο σε μενα.. ο αντρας μου ουτε να τα φτυσει οποτε σπανια τα φτιχνουμε..ede έγραψε:Μακαρονια ολικης με πεστο και σαλατα ροκα με παρμεζανα.
Εγω τα φτιαχνω μονο οταν λειπει. Μεχρι και η μικρη μου τα τρωει (ισως επειδη ειναι κοριτσι τι να πω ). Αλλιως μια φορα που α εφτιαξα και δεν τον περιμενα να γυρισει νωρις για να φαει σπιτι, εκνευριστικε και σηκωθικε μες στη βροχη να παει να φαει mac donalds με τα ποδια που σημειωτεον δεν εχουμε και πολυ κοντα στο σπιτι μαςParamythenia έγραψε:Τελικά όλοι οι άνδρες την ίδια γνώμη έχουν για τα ολικής... Ο δικός μου σπάνια τα τρώει, μόνο και μόνο για να μη με κουράσει βάζοντάς με τα φτιάζω άσπρα μόνο για εκείνον. Εγω πάλι τα λατρεύω!
Το χταποδι γενικως για να μην ειναι σκληρο κι αμασητο καλο ειναι να εχει καταψυχθει και αποψυχθει μια φορα, να εχουν σπασει οι ινες του δηλαδη. Επίσης, η μανα μου, μολις το φερνουν απο τη θαλασσα (ψαρευουν και αυτον τον καιρο εχει χταποδια) κοβει το κεντρικο νευρο απο καθε πλοκαμι πριν το βαλει στην καταψυξη. Και τελος, μετα την αποψυξη, το βαζει στη σοδα για να μαλακωσει. Υποθετω οτι ολα αυτα μαζι δρουν παρεα και καταληγουν σε ενα χταποδι που πραγματικα λιωνει στο στομα.ntina_kostas έγραψε:Έχεις χύτρα;;ch.ze έγραψε:Μια φορά δοκίμασα και μετά απο σκληρή μάχη με το χταπόδι παραγγείλαμε πίτες !!!ntina_kostas έγραψε:Γιατί;;;Δε βρίσκεις φρέσκο ή δυσκολεύεσαι;ch.ze έγραψε:Ζηλευω !! Το μόνο που έχω καταφέρει να κάνω είναι το έτοιμο καλιμανης νομίζω που προσθέτεις τομάτα και το βράζεις να ξεπαγώσειntina_kostas έγραψε:Χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης